Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mért nem bírják már hagyni a p*csába már cronaldot????
ennyire üres a zsebük, hogy kell a reklámpénz?
Rockynhooo
most nem az C.Roni kurva nagy pléja meg VDV is (aki az egyik kedvencem) de annyi középpályás lenne már így hogy az történne amit Sneijder mondott..

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
12:00 - Lényegi kérdésben nem született döntés a tegnapi igazgatósági ülésen. Calderón beszámolt az elmúlt szezon 400 millió eurós büdzséjérõl, valamint elmondta, hogy Cristiano Ronaldo 10-15 napon belül hivatalosan is a Real Madrid játékosa lesz. Szintén szóba került Van der Vaart ügye, akit 5-6 millió euróért igazolna le a királyi gárda.

fasza.....<#csodalk>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
na jah,,, bár ezt a Saviola gyereket is kellett vna többet próbálgatni szvsz...

horpeti
Én Saviola fan vagyok, bár jobban szeretem, mint amennyire tud játszani a való életben. Nistelroy meg kell, nincs vele baj (szememben). 😊

LasDen
csatár poszton sztem érdemi frissítés addig nem lesz, míg RvN és Raúl 2 gólt képes még rúgni......addig bennük van a gól.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Sziasztok, rég néztem ide, de nem azt jelenti, hogy elfelejtettem volna a topicot.
Még mindig Hala Madrid!! 😊

Jópár év után végre kezd visszajönni a jó játék, Remélem jó idényünk lesz! BL-t nagyon várom, jó lenne ott domborítani!

C. Ronaldo kemény lenne, de valóban csatár poszton kéne majd frissítés, a középpálya azért most már kezd tele lenni kreatív játékosokkal. 😊)

hunbasser
Huntelaart kellene megvenni

ReaL MaDRid x siempre

csatár igazolást, könyörgöm.

BUDA > miskolc.

Rockynhooo
A holland játékmester nem örülne neki, ha Cristiano Ronaldo átigazolna a Real Madridhoz. Sneijder szerint az egyértelmû, hogy erõsítést jelentene a portugál támadó, ám az is biztos, hogy óriási fizetése bizony kérdéseket vetne fel a kereten belül. Szerinte ugyanis néhány játékost rosszul érintene, ha kevesebbet keresnének, mint az újonnan érkezett sztár.
- Az igazság az, hogy van rá esély, hogy ez történik majd - mondta Sneijder -, de nem lenne jó, ha egyvalakinek sokkal magasabb fizetése lenne, mint a keret más tagjainak. Engem persze nem zavarna, de ismerek olyanokat, akiknek nem tetszene ez a helyzet. De ha nem gond, nem mondanék többet, mert minden nap más és más hírek kelnek szárnyra: ha Cristiano végül aláír, biztosan örömmel fogadjuk majd. Más kommentárt nem fûznék hozzá, mert nem szeretnék tiszteletlen lenni azokkal a hozzá hasonló klasszisokkal, akik már minket erõsítenek, itt elsõsorban Robbenre és Robinhóra gondolok. Ronaldo erõsítést jelentene, de fontos a keret egysége is, szerintem a csapatomnak már nem kellene újabb játékost igazolnia.

utolsó két mondatban az igazság...

tesó07
A Real Madrid mérkõzései a 2008/09-es szezonban:
Deportivo (i), Numancia (o), Racing (i), Sporting Gijón (o), Betis (i), Espanyol (o), Atlético Madrid (i), Athletic Bilbao (o), Almería (i), Málaga (o), Valladolid (i), Recreativo (o), Getafe (i), Sevilla (o), Barcelona (i), Valencia (o), Villarreal (o), Mallorca (i), Osasuna (o)
A bajnokság második felében a sorrend változatlan, a pályaválasztó kiléte megfordul!
Az utolsó 6 forduló az idény végén durva lesz.

RMCF

LasDen
érdekes, hogy a vezetõség le se szarja, hogy már többen nyilatkozták, hogy Ronaldo érkezése csak rosszat tenne a csapaton belül.....

Persze persze 😄DD Ha meg a fener érdeklõdne iránta akk az lenne az álma .

REAL MADRID

ProGabe
forrás?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

• Megváltoztatta elhatározását Robinho, a Real Madrid brazil válogatott labdarúgója. A fiatal játékos nemrég még úgy nyilatkozott, hogy mindenképpen a spanyol fõvárosi gárdánál akar maradni, most viszont már azt mondta: nagy álma válna valóra, ha a Chelsea együttesében folytathatná.

mostmár õ is kurvul? :S
Menyus489
Ha ez a VDV-s hír igaz (és mivel a kontraktusa utolsó éve jön, nagyonis elképzelhetõ, hogy odaadják ennyiért, inkább, mint egy év múlva Bosmann-al leszerzõdtetni ingyen), akkor nagy üzlet, és jönne mellé még Céroni, Robinho meg maradna, akkor én személy szerint elégedett lennék 😄
Így csak az lesz a helyzet, hogy rengeteg játékos lesz a középpályán, valakinek mindenképpen menni kell, legnagyobb esélyes erre egyértelmûen Baptista, de akkoris nézzük kik lesznek. VKP: Gago,Diarra (és ha marad, akkor De la Red); KP: Guti,Sneijder,VDV; Szélsõk/támadók:Robben, Robinho, Céroni, Drenthe, Higuaín; Centerek: Raúl, Fáni, Saviola. Nem kicsi névsor, viszont ez esetben hogy mindenki elégedett legyen, elég durva rotálás kéne. De VDV-t ennyi pénzért szívesen várom 😄 Egy év múlva meg jöhet Benzema vagy Huntelaar az idõsödõ csatársort fiatalítani, és remélhetõleg addigra lesz egy teljesen beért Higuaínunk 😄

ui-off:Nemtom nézte-e valamelyikõtök vasárnap a Budapesti tenisztorna döntõjét a Sport1-en, ha igen, akkor az valószínû láthatott engem, jópárszor mutatták, ahogy feszítek a Realos mezben 😄

Bátor fiú...

tesó07
Robinhót én semmi pénzért nem adnám.Sokkal jobb is lesz még õ a jelenlegi formájánál,és már most se rossz.Nagy pazarlás lenne elpasszolni.

RMCF

LasDen
én továbbra is pesszimistaként állok hozzá, így nem érhet meglepetés ha mégse.....

ProGabe
kimaradt az, hogy mindenhol hozzáteszik: csak akkor adjuk Robinhot ha megszerezzük céronáldót (nem arról volt szó hogy már nem kell??? :S)

VdV ügyhöz: ""Following the rumours about Real Madrid’s interest, I got loads of phone calls. But there's is no deal. Should there be anything, I'd make sure you hear about it."

forrás

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

REALista
Én meg nem.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

hunbasser
az igen

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
én is 😄 fõleg ha jön VDV 😄

A Chelsea több alkalommal is jelezte, kész megszerezni Robinhót, s mostani hírek szerint akár 60 milliót is áldozna érte.

Hát annyiért tavalyi formájában simán odaanám...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

zaki
10m euró? Az év igazolása lenne 😄

Rockynhooo
na ha ez igaz akkor nem tom micsinálok de kurva yo lenne 😄

még többet is <#wow2>

tesó07
A Real Madrid megállapodott Rafael Van der Vaart ügyében, aki 10 millió euró fejében a Real Madrid játékosa lehet. Hivatalos bejelentés akár a héten is megtörténhet - állítja az Onda Madrid.
Ez jó lenne.Annyit megér sztem simán.

RMCF

Rockynhooo
Többszörös spanyol válogatott és BL-gyõztes játékost szeretne igazolni a Queens Park Rangers. Buzsáky Ákos csapata Michel Salgadót nézte ki magának, és a hírek szerint a jobbhátvéd nem is zárkózik el az angliai kalandtól. Flavio Briatore már el is utazott Spanyolországba, hogy személyesen egyeztessen a Real Madrid játékosával.

Rockynhooo
Iker Casillas a Real Madrid egyik legnagyobb csillaga Raúl mellett. Igaz, hogy az immáron Eb-gyõztes játékos kesztyûs kézzel bánik a labdával, de ezt senki nem rója fel neki: a világ talán legjobb, legtöbbre hivatott kapusának tartják.
Emilo Butragueno, a Real korábbi 44 éves klasszisa szerint Casillas immáron arra is megérett, hogy megkapja az Aranylabdát.
- Iker egy különleges képességekkel megáldott kapus - beszélt elismerõen a 27 éves legendáról Butragueno. - Rengetegszer õ mentette meg a Real Madridot, ráadásul már évek óta ugyanolyan jól teljesít. Õ a világ legjobb kapusa, ráadásul az Eb-n is az õ hathatós segítségével gyõztek a spanyolok. Megérdemelné, hogy idén õ kapja az Aranylabdát.

ProGabe
a rabszolga-kereskedelem meg ugye tiltott. szóval... 😊

LasDen

ez meg kurva jó kép........mindig nevetek mikor ránézek 😄

LasDen

LasDen
nah Vaart már elutasítja, hogy kapcsolatban lenne a Madriddal....
Köcsög Ronaldo meg rabszolganak mondja magát.......hát bassza meg......

Attila8805
Ezt dobta ki elsõnek😄

Ki kell X-elni a fejüket mint az akciófilmekbe😄DDDD

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

😄DDD Gravesen

REAL MADRID

LasDen
egy 3 éves kép az pont jó lesz....csak 15-n nincsenek már a csapatban a képrõl.....

Attila8805
Alapnak?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

LasDen
itt se ártana vmi újféle banner.....unom má, hogy betölt és Sneijder kell bámulnom, ahogy a Titanicot imitálja.......

Pavón inkább 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
eddig kölcsönadogattuk..... 😄 szerencsére mostmár nem rémísztget... 😄
már csak Gravesennek kellene visszatérni 😄

Cassano bevallotta: minden vágya volt nem visszatérni Madridba

Nekem is ez volt, megnyugodhatsz 😄

hunbasser
úristen,õ még a Real tulajdonában volt?? 😄DDddd
azt hittem már rég el lett felejtve.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
15:30 - HIVATALOS: a Real Madrid közös megegyezéssel felbontotta az uruguayi Pablo García szerzõdését, aki az elmúlt években kölcsönben szerepelt a Celta Vigo és a Murcia csapatainál. A Real Madrid közleményében további sportsikereket kíván a futballistának.

hát jobb így mint, hogy augusztusig itt lóg aztán csak sikerül elpasszolni kölcsönbe....... .D

Rockynhooo
Elméletileg megigérte hogy marad még egy évet Hamburgban.

tesó07
Rafael Van der Vaart is a Real Madrid kívánságlistáján. /Marca/
Jó lenne,ha le is igazolnánk...sztem.

RMCF

LasDen
ez a befolyásos emberek listája nem a jött-ment egyetemista trógerek TOP 10 😄

Károly Balázs leendõ egyetemistát kihagytad a 11. helyrõl<#idiota><#hehe>
LasDen
19:01 - A SportPro nevû brit magazin felmérése szerint Ramón Calderón az 51. legbefolyásosabb ember a sportvilágban, ezzel pedig valamennyi spanyol jelöltet figyelembe véve az elsõ helyen áll.
1. Jacques Rogge (a NOB elnöke)
2. Roger Goodell (az NFL igazgatója)
3. Joseph Blatter (a FIFA elnöke)
... 9. Tiger Woods (golfozó)
10. László Dénes (munkanélküli diák)
16. Roman Abramovich (a Chelsea tulajdonosa)
22. Michael Platini (UEFA elnök)
23. David Beckham (labdarúgó)
67. Cristiano Ronaldo (labdarúgó)
196. Rafa Nadal (teniszezõ)
198. Ángel María Villar (RFEF elnök)

micsoda lista 😄

LasDen
sztem így lesz:
1. cr
2. Torres
3. Casillas