Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
az lenne a végsõ szög az aranylabda koporsójában, ha Arsavin megkapná idén.
te se láttál UEFA-kupa meccset 😄
LasDen
hát azért õ vezette a Zenitet az UEFÁ-ban..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

14:00 - Iker Casillas, Fernando Torres, Andrei Arsavin, Cristiano Ronaldo és Lionel Messi pályázik a 2008-as Aranylabdára - írja a francia L'Equippe.

Arsavin <#wilting>

REAL MADRID

LasDen
nem azt mondtam, hogy nem játszott....hanem hogy sztem max kényszerhelyzetben játszott ott.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Csak nehogy úgy legyen mint Diarraval a védelemben <#help>

REAL MADRID

Csabesz6
bezony, a betis ellen.tavalyelõtt,idegenben.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

játszott Ramos vkp-t is ha jól emlékszek<#fejvakaras>
LasDen
Sevillaban is jobbhátvédként vetették be a legtöbbször.....a Madridban pedig max kényszerhelyzetben játszott Vkp-t.....

amúgy én Helguerára gonedoltam....

Rockynhooo
én ugytom hogy anno még k.pályán kezdte, azt nem mondom hogy a Realba már nem védõként jött, de ha yol tom a pályafutása ugy indult hogy középpályás volt.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
mondjuk én nem Ramosra gondoltam....
õ nem is volt középpályás..... 😄 vagy hülye vagyok és nem emlékszem??? 😄

Rockynhooo
én is yo ötletnek tartom , ha úgy sül el a dolog mint Ramosnál akkor áldásom rá 😄

LasDen
09:55 - Javi García szerepel Bernd Schuster terveiben, mivel a német tréner szerint a játékos sokoldalúsága nagy hasznára lehet jövõre a Madridnak. García eredeti posztja középpályás, Schuster viszont elsõsorban középsõ védõként számolna vele. /AS/

hát ha azt nézzük, hogy volt már egy védekezõ középpályásból átavanzsált védõnk, akkor még akár jól is elsülhet.....

/The Daily Star/

BUDA > miskolc.

zaki
És hol játszana? Cole, meg Bridge van csak a posztján :p

Rockynhooo
nem is tudtam hogy ott lesz Marcelo és Robinho is az olimpián 😊

nyalizik... <#finom>
12:38 - Roberto Carlos: "Boldog vagyok a Fenernél, viszont olyan ember vagyok, aki szereti a kihívásokat, egy esetleges távozás a Chelsea csapatához pedig nagyon csábító. Megértem, hogy Felipe (Luiz Felipe Scolari, a szerk.) olyan embereket szeretne maga mellé gyûjteni, akikben megbízik és akikkel jó viszonyban van. Mióta a Angliába szerzõdött, nem beszéltem vele." /The Daily Star/

<#wilting>

REAL MADRID

vékremá -.-
Csabesz6
Volt már hasonlóra példa...😊
ettõl függetlenül kétlem hogy õ kapja majd.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

zaki
Lol, nézem a wimbledoni döntõt, és ott van a helyszínen Calderón, elõbb mutatta a kamera... 😄
Gondolom nem csak emiatt van Angliában... :o

LasDen
IGGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
végre........

Villa? 😄DD Mert az EB-n jól játszott? ugyanmár

REAL MADRID

nem volt sok dolga az EB-n, ezért se kapná, de kapusként amúgyse sikerülne sztem

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

megérdemelné ö is, de tuti Ronaldo kapja, mondjuk sztem ö érdemli meg a legjobban 😊

zaki
Ha megnyertük volna a BL-t talán, de szvsz CR kapja, vagy Torres esetleg Villa...

hunbasser
Lev Jasin volt az egyetlen,aki kapus létére kapott aranylabdát,de az még nagyon régen volt.

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
nem.
tesó07
Szerintetek megnyerheti Casillas az aranylabdát?Kapus nem tudom nyert-e már,de ha igen akkor is már régen.Mondjuk vsz abszolút megérdemelné amit a Realban mutatott idén az az egyik legjobb teljesítménye volt eddig a pályafutása során,meg hát az Eb-n se volt semmi össz. 2 kapott gól,olaszokat kiejtette.Én nagyon remélem hogy neki adják!!

RMCF

amekkora noob a vezetõségünk, ha nem is eladjuk, opcioval adnánk kölcsönbe,hogy 15ér vihetnék jövöre. és ezzel élnének is. neki befellegzett madridban,pedig a lehetõséget sem kapta meg...

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

tesó07
"A Juventus illetékesei Madridba repültek, hogy tárgyaljanak Drenthe megvételérõl. A holland játékos nem igazán fér be Schuster elképzeléseibe, így a labdarúgó szívesen távozna akár kölcsönbe, akár végleg az olaszokhoz."
Végleg eladni nagy hiba lenne,de ha mondjuk 1 évre kölcsönadják és ott kezdõ mindig,akkor legalább megmutathatná hogy nagy játékos sztem.

RMCF

robotnyk
nem kilóra megy, hogy pontosan meghatározható legyen, de elfogadható választás.
Az EB legszebb góljának választották Sneijder Franciaország elleni találatát.

Szép volt igen, de sztetek is az volt a legszebb?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

tesó07
Ez viccnek is szar.<#mf1>

RMCF

kas123
12:46 - "Egy trabant-merci csere? Miért ne...?"

zaki
Hát ez tényleg vicces... 😛

12:46 - "Egy Drogba-Robinho csere? Miért ne...?" - fogalmazott sejtelmesen az elefántcsontparti játékos ügynöke.

<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

REAL MADRID

LasCar16
<#idiota><#idiota><#idiota>....

#acm

hunbasser
😄DDdddd

ReaL MaDRid x siempre

tesó07
Ez kész...<#idiota><#idiota>

RMCF

ez olyan mint a suzuki, hogy "a mi autónk"????
robotnyk
<#gonosz1>
zaki
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Rockynhooo
<#idiota>

LasDen

a mi Ronaldonk..... 😄

Sziasztok!
Az Irdningi program részleteirõl lehet már tudni valamit?
Köszi
D.
zaki
Ramos is már 39X válogatott 22 évesen... <#gonosz1>

hunbasser
lehet utálni,mégis bajnokságot nyert elsõ évében,az igaz,hogy kellett hozzá egy kis barcatámogatás is :_:_:_ de belõle még lehet nagy edzõ

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
utálom Suszterátort.

hunbasser
minek jönnének vissza? egyáltalán nem biztos,hogy jobb lenne,sõt...ezt most nem kéne megbontani.

ReaL MaDRid x siempre