Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Arsavin <#wilting>#wilting>
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
amúgy én Helguerára gonedoltam....
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
õ nem is volt középpályás..... 😄 vagy hülye vagyok és nem emlékszem??? 😄
hát ha azt nézzük, hogy volt már egy védekezõ középpályásból átavanzsált védõnk, akkor még akár jól is elsülhet.....
BUDA > miskolc.
<#wilting>#wilting>
REAL MADRID
ettõl függetlenül kétlem hogy õ kapja majd.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Gondolom nem csak emiatt van Angliában... :o
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
végre........
REAL MADRID
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
ReaL MaDRid x siempre
RMCF
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
Végleg eladni nagy hiba lenne,de ha mondjuk 1 évre kölcsönadják és ott kezdõ mindig,akkor legalább megmutathatná hogy nagy játékos sztem.
RMCF
Szép volt igen, de sztetek is az volt a legszebb?
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
REAL MADRID
a mi Ronaldonk..... 😄
Az Irdningi program részleteirõl lehet már tudni valamit?
Köszi
D.
ReaL MaDRid x siempre