81624
  • Monoton
    Ne is Jeset hozzad, ne ...
  • szomferi
    jön Morata, talán...
  • LasDen #78205
    holnap délig is játszatnának, de akkor se lenne real gól...
  • REALista
    Hát ez az ötlettelen játék nagyon lehangoló...
  • Monoton
    Elso kapura tarto loves 64. perc.
  • Monoton
    Lopez megint mit mentett.
  • Monoton
    A vicc az hogy Ronaldo és DM azert azokon az oldalakon jatszanak, mert igy tudnak kapura fordulni es loni. Na ja, csak ahhoz el kell odaig jutni.
  • LasDen #78200
    nincsenek egyéniségek. Ramos, Marcelo, C, de Isco és Modric is ide vehető valamennyire. De nem kell ez a folytonos múltba révedezés...

Egyszerűen kurva lassan halad Ancelotti velük. Szinte minimálisak az előrelépések a játékot illetően vagy nincsenek is...
  • SLICK
    hát mondom én Gago 2.

Carloval nem vagyunk sehol konkrétan. Mondhatni belegörcsölt abba hogy mit játszasson a csapattal. Nincsenek olyan egyéniségek mint anno Zizuék idejében. Szarrá voltak focizva az ellenfelek. Carlos robogott a bal oldalon, Makelele szűrt mindent amit lehet, Zidane irányított. Figo jobb oldalon szintén életveszély volt. Raúl - Morientes csatárduót nem kell bemutatni...

És csúnya, hogy az Atletico lefociz szinte minket. Van elképzelés a játékukban, iszonyat egységesek és jól védekeznek. Jobban ott vannak fejben mint mi. Ez a nyomorult Costa tuti kihúzza a gyufát a z idegbeteg játékosaiknál is, Arbeloa, Pepe, de főleg Ramosnál... Coentrao sincs a helyzet magaslatán egyáltalán.
    Illarra egy normális passzt nem tudott felmutatni. Ronaldónak nincs helye. Di María is rendre fennakad, plusz elég szar hogy vissza kell fordulnia hogy ballal be tudja adni a labdát, de addigra a védők is simán visszaérnek...

Szar ez, kurva nagy csodára lesz itt szükség. És az az igazság hogy ha nyer is az Atletico nem fogom sajnálni tőlük, mert jobbak. Nálunk semmilyen ötlet... esetleg pontrúgásból lehetne alkotni valamit, de az akkor is kevés.
  • Neoncsoves
    majd jön Morata meg Jesé
  • horpeti
    Nagyon bénák vagyunk. Teljes dekoncentráció.
  • Monoton
    Kivancsi leszek, hogy Carlo cserel-e.
  • Monoton
    Ez a Khedira loves mindent elmond a felidorol.
  • Monoton
    Lopezt sem kell félteni :D
  • Monoton
    Agyfaszt kapok ezektol az ivelgetesektol, ua. a szenny jatek van ami Mou alatt.
  • Monoton
    Illarra mellé nem a tuniszi hercegnek, hanem Modricnak kellene alapnak lenni.
  • Shep
    Szerintem ő se igazán.
  • Monoton
    De most én már Carlot sem értem, hogy mit akar játszani.
  • LasDen #78189
    már meg se lepő, hogy korán gólt kapunk...
  • Shep
    Hát én nem tudom mi van, meg mi kellene de, hogy ebben a szezonban még nem volt egy olyan meccse a Realnak ahol tényleg ötletesen szépen játszottak és nyertek, csak ezek a nyögve nyelős szenvedős meccsek, meg a "mákolás".
  • Monoton
    Igen, én is azt figyelem, hogy semmi fantázia.
  • SLICK
    az hagyján, eddig semmi ötlet, hátul passzolgatás, vagy 6szor került hátra Lopezhez a labda 2 percen belül...
  • SLICK
    na jár a taps Arbeloának... ja nem
  • Monoton
    Labdavesztesbol, gratulalok.
  • SLICK
    attól félek én is :D
  • SLICK
    Khedira Gagora emlékeztet, jót akar a csapatnak de egyszerűen akkora béna, hogy az már fájdalmas.
  • LasDen #78181
    szidjuk itt Arbeloát meg Khedirát aztán ők verik majd szarrá az AtMát :DD
  • LasDen #78180
    igen, de mögé is kerülhetnek...
    gondolom Khedirától várja, hogy jó labdákkal lássa el a csatárokat :D
  • SLICK
    azért azok az előrekalandozások veszélyesek az ellenfélre nézve, Arbeloa beadni se tud.
  • LasDen #78178
    nemtom, de mindenki imádja az európai elitből :D
  • SLICK
    Gondolom most úgy van vele hogy a rutin jobban számít egy ilyen meccsen, de hát Khedira rutinja olyan mintha a hajára kenné...
  • LasDen #78176
    szerintem is. de ő hajlamos előre kalandozni, és szeirntem ezt akarta kiküszöbölni Arbeloával.
    Aztán lehet, hogy fasságokat beszélek :D
  • Monoton
    Hogy nem látja Carlo, hogy Khedira csak fék csapatban?
  • SLICK
    Szerintem Carvajal is elég jól védekezett eddig... Talán 1 vagy 2 hibájára emlékszem de az még a kezdeti meccsekben volt. BL-ben is nagyon jól tolta Galata ellen.
  • LasDen #78173
    szerintem ez most a védelem stabilizálása miatt van. Fábio és Arbeloa is inkább védelemben jeleskedik, mint a másik kettő...
  • SLICK
    A Real Madrid kezdőcsapata: Diego López; Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Coentrao; Illarramendi, Khedira, Isco; Di María, Cristiano Ronaldo és Benzema. A padon Casillas, Varane, Bale, Carvajal, Casemiro, Modric és Morata vár arra, hogy pályára léphessen.

Szinte gondoltam, felépül egy bal bekk és Arbeloa visszakerül jobb szélre a kezdőbe... -.-
  • Sippie
    na ne röhögtess...
  • Monoton
  • Bagi1991
    Hát ha igy játszik a reál Sztm az El classicon csúnyán meg lesz Szórva.Ez a Barca nem a talyi:)
  • bacaelit
    +1