Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shala
érzem, hogy gyõzni fogunk : )

non potest pluere aeternum

miilann
2-1!

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

ProGabe
<#hehe>

akár lehetne olyan mint most, csak gombokkal: tabella, meccsek eredményei, bl

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

REALista
Mondjuk ezt:
😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

shala
vagy egy fotó calderonról

REALista
Vagy inkább összefoglaló a meccsekrõl...😊

tesó07
Jó lenne oda majd tabella,vagy bl csoport,vagy ilyesmi,de te tudod.....

RMCF

Na oké haggyuk a témát 😄D Majd flash helyett lesz más

REAL MADRID

REALista
Lassan lecserélhetnéd a 20 éves monitorodat...😄

Rockynhooo
nekem zöld téglalap piros kerettel xd

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
dettó.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
Nekem is...😄

nekem az világ életében fekete téglalap volt sárga kerettel XD
tesó07
Én azt hittem ott lesz majd a táblázat vagy ilyesmi...:-)

RMCF

Ja eddig mûködött 😛

REAL MADRID

<#wow2> NEkem okés

REAL MADRID

ja hogy az a fekete téglalap videó lenne? 😄DDD
LasDen
mosmá csak a videó nem jön be..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
nem.....de mosmás a másik oldala sem jön be.....a videó képe kék a többi fehér......de nemtok visszaváltani a másikra

Nektek banner masodik oldalon a video bejon?

REAL MADRID

LasDen
én megin sokgólt akarok...szóval 3-1......

tesó07
Sima 2:1-es gyõzelem lesz😊

RMCF

REALista
70-80% között...

limperatore
hm remélem, 10.000 van rajta 😄

köszi :]

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

úgyérted, hogy ma?
Rockynhooo
sztem nyerünk otthon , fõleg h vannak visszatérõk.

off

yo az aláírásod 😛

limperatore
mennyi az esélye hogy holnap este nyertek?😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Calderon <#wilting><#idiota>

tesó07
Akkor holnapi hír:
"Robinhot 50 millióért sem adjuk!"
Vagy kilehet számolni hogy a hónap végére melyik jön ki,mert Calderon egyik nap eladja,a másik nap nem.

RMCF

3 nap összefoglaloja.

Calderon: "Robinho 40 millioért távozhat."

Calderon: "Nem fogjuk eladni Robinhot!"

Calderón: "Robinho 45 millió euróért távozhat."

itt viszont igaza van:

"A lakásomban már beszéltem vele, ott elmondtam neki, hogy nem ez a megfelelõ pillanat, mivel már kevés nap maradt. Ráadásul az ajánlat láttán úgy gondolom, hogy a Chelsea alulértékeli. Ugyanez a klub 100 milliót fizetne Kakáért, vagy 45-öt Shevchenkóért..."

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

shala
"Nem fogjuk eladni, mivel az igazolások akkor történnek, amikor a bajnokságok befejezõdnek. Nem pedig 5 nappal a szezonkezdet elõtt..." mekkora -moderálva- ez a calderon

LasDen
<#wilting>

Casillas
egy több éves rejtélyt oldottál most meg számomra, kösz

Vivimos por ti, vence por nosotros.

LasDen
õ lopta tõlem 😄

írásjelek miatt

BUDA > miskolc.

LasDen
van vki akinek van türelme azokat végigolvasni????? amúgy mé??? 😄

gabber_saviola
<#idiota>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nem olvasol túl sok fanka blogot? 😄

BUDA > miskolc.

LasDen
Calderón Robinhoról.....

Érdekes.......tehát eladni nem fogjuk......ha menni akar vásárolja ki magát..... 😄 szinte biztosra veszem, hogy azt nem fogja megtenni 😄

Viszont kicsit ellentétes az, hogy tiszteletlenség lenne a klubbal szemben, hogy az utolsó pillanatban vennének vkit..... 😄

ProGabe
idegelje magát akinek 6 anyja van! 😊

igaz, én is elolvasom ezeket a híreket, de mire a mondat végére érek szándékosan elfelejtem az elejét <#idiota>

szept. 1-n mindent megtudunk. utána lesz 1-1.5 hónap szünet, ami után majd a marca és az as azon fog versenyezni, hogy melyik hazudja a nagyobbat céronáldó átigazolásáról. mert az biztos, hogy a téli átig. szezonra megint elõveszik a dolgot.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mert a sajtó azt ír meg, amit akar, akár kamu akár nem... Ami felháborító

Nem lehet õket p*csán rúgni, pedig rájuk férne

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Rockynhooo
minden átigazolási szezon errõl szól és minden évben úgyanúgy felidegeljük magunkat 😄

komédia továbbra is,ami ittvan. fenevinné el, lenne már egy rendes átigszezonunk...

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

tesó07
Bernd Schuster: "Robinho holnap is játszani fog, mivel biztos vagyok benne, hogy maradni fog."

Na bazz,ezen igazodj el....

RMCF

LasDen
14:40 - A Valencia elleni visszavágó kerete: Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Diarra, Raúl, Robinho, Robben, Guti, Heinze, Van Nistelrooy, De la Red, Van der Vaart, Higuaín, Torres, Javi García, Marcelo, Drenthe és Dudek.

A mérkõzést kihagyja Sneijder, Saviola, Salgado, Metzelder és Cannavaro sérülés miatt, illetve Codina, aki az edzõ döntése alapján marad ki a keretbõl.

Én Robinho-t kihagynám, ha már menni akar.....úccse azt játsza amit tud.....viszont a védelem most erõsebb lesz sztem a múlthetinél.....én Ramos-Pepe-Heinze-Marcelo védelmet várnok 😄

hunbasser
fejezd be

ReaL MaDRid x siempre

nem mondod,hogy úgy kell leírni? -.-

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

tesó07
Di Maria nem semmi gólt rúgott az olipiai döntõbe.Meg amúgy se egy rossz játékos,úgyhogy jöhet....

RMCF

LasDen
akkor meg menjen a chelseabe..... 😄 és gyüjjön az a di maria gyerek..... 😄