Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akár lehetne olyan mint most, csak gombokkal: tabella, meccsek eredményei, bl
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
REAL MADRID
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
köszi :]
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
off
yo az aláírásod 😛
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Robinhot 50 millióért sem adjuk!"
Vagy kilehet számolni hogy a hónap végére melyik jön ki,mert Calderon egyik nap eladja,a másik nap nem.
RMCF
Calderon: "Robinho 40 millioért távozhat."
Calderon: "Nem fogjuk eladni Robinhot!"
Calderón: "Robinho 45 millió euróért távozhat."
"A lakásomban már beszéltem vele, ott elmondtam neki, hogy nem ez a megfelelõ pillanat, mivel már kevés nap maradt. Ráadásul az ajánlat láttán úgy gondolom, hogy a Chelsea alulértékeli. Ugyanez a klub 100 milliót fizetne Kakáért, vagy 45-öt Shevchenkóért..."
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
non potest pluere aeternum
BUDA > miskolc.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.
Érdekes.......tehát eladni nem fogjuk......ha menni akar vásárolja ki magát..... 😄 szinte biztosra veszem, hogy azt nem fogja megtenni 😄
Viszont kicsit ellentétes az, hogy tiszteletlenség lenne a klubbal szemben, hogy az utolsó pillanatban vennének vkit..... 😄
igaz, én is elolvasom ezeket a híreket, de mire a mondat végére érek szándékosan elfelejtem az elejét <#idiota>#idiota>
szept. 1-n mindent megtudunk. utána lesz 1-1.5 hónap szünet, ami után majd a marca és az as azon fog versenyezni, hogy melyik hazudja a nagyobbat céronáldó átigazolásáról. mert az biztos, hogy a téli átig. szezonra megint elõveszik a dolgot.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem lehet õket p*csán rúgni, pedig rájuk férne
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
Na bazz,ezen igazodj el....
RMCF
A mérkõzést kihagyja Sneijder, Saviola, Salgado, Metzelder és Cannavaro sérülés miatt, illetve Codina, aki az edzõ döntése alapján marad ki a keretbõl.
Én Robinho-t kihagynám, ha már menni akar.....úccse azt játsza amit tud.....viszont a védelem most erõsebb lesz sztem a múlthetinél.....én Ramos-Pepe-Heinze-Marcelo védelmet várnok 😄
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
RMCF
😄