Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
RMCF
megteszel szinte mindent a csapatért (ebbe bele lehet kötni), és ennek ellenére a csapat eladna téged h megvegyen egy másik játékost (név szerint croni), ezt a csapat ki is jelenti. majd miután meghiúsul a "cronis üzlet", úgy döntenek hogy maradjál (ha nincs ló(croni), jó a szamár(binho) is)...
te szívesen maradnál a real-nál? vagy zokon vennéd h simán elengedtek volna téged egy másik focistáért?
-ha az elsõ akkor nincs önbecsülésed...
de london úgy tûnik jobb neki.
adios
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
RMCF
REAL MADRID
non potest pluere aeternum
REAL MADRID
Hát sok sikert neki ha elmegy 😊 Ha Robben lesérül akk. ott van Drenthe
REAL MADRID
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
RMCF
Robben?!
Robinho: "A szurkolóknak csak annyit mondanék, hogy köszönöm. Köszönöm a szeretetüket és azt, ahogy bántak velem." /Marca/
Robinho: "A világ legjobbja akarok lenni, ez pedig itt nem lehetséges. Ezért akarok jövõre Angliában játszani. A szándékomat már tudattam az elnökkel, az edzõvel, a menedzserekkel." /Marca/
Ágyõ, menjél... Legjobb akarsz lenni, és a legjobbért a Chelsea nem akar 40 millát adni? 😊 Akkor hogy leszel ott legjobb, ha itt nem? 😄
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ReaL MaDRid x siempre
Ha télleg ezt nyilatkozta, akkor had menjen....de sztem kicsit erõsödnie kéne az angol bajnoksághoz, mert sztem így nem nagyon tudna kibontakozni...... 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
hát ez meg mi a f*sz..... 😄
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
RMCF
"A Real Madrid 25 millió eurós ajánlatot tett Klaas-Jan Huntelaarért. /Voetbal International/"
Jó lenne ha elfogadnák...
RMCF
szólj Imikédnek, hogy húzzon bele <#vigyor1>#vigyor1>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ez banner!!!! 😮OO