Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Felkínálták a szerzõdést

REAL MADRID

LasDen
ezzel csak takarózik Robinho......a legnagyobb baja az, hogy a real nem akarja megadni neki azt az 5 millás szerzõdést, amit a chelsea megadna......érdekes módon akkor kezdett el rinyálni mikor a chelsea igérgetni kezdet......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

És ezt kultúráltan nem lehet megfogalmazni? Mellesleg tanuld meg leírni hogy Chelsea.

REAL MADRID

tesó07
Ugyanezt mondom,hogy ezt a Real is elbaszta vmilyen szinten,persze attól függetlenül nem kellene Robinhonak ilyeneket nyilatkozgatnia.Akkor is,ezt a vezetõségnek el kellett volna,vmi nagyon jó szerzõdés,vagy mittomén,de nagyon balfaszok hogy elengedik.Dehát úgy néz ki hogy ez már eldõlt,30-40 milióért a Chelsea nagyon jól fog vele járni.....

RMCF

hunbasser
két élû a dolog,de valahol megértem

ReaL MaDRid x siempre

kas123
hmm képzeld magad a helyébe,
megteszel szinte mindent a csapatért (ebbe bele lehet kötni), és ennek ellenére a csapat eladna téged h megvegyen egy másik játékost (név szerint croni), ezt a csapat ki is jelenti. majd miután meghiúsul a "cronis üzlet", úgy döntenek hogy maradjál (ha nincs ló(croni), jó a szamár(binho) is)...
te szívesen maradnál a real-nál? vagy zokon vennéd h simán elengedtek volna téged egy másik focistáért?

-ha az elsõ akkor nincs önbecsülésed...

legyen törölve akkor. ez az én véleményem. nyilatkozgatja itt,hogy nyugi, õ marad, nyugi, õ harcolni fog a helyéért, meg megmutatja. most meg már húzna elfele.akkor ne nyaljon a szurkolóknak,hogy milyen jók voltak,hanem maradjon,és mutassa meg,igen,helye van a kezdõben,és ki akarja szolgálni õket.

de london úgy tûnik jobb neki.
adios

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

tesó07
Nem lesz így jó.Jól van hogy leigazoltál VDV-t,még így is kellene sztem egy csatár pulszba.De hogy adnak is el játékost és mindjárt az egyik legjobbat,azért így már más a helyzet....De végülis még van 1 hetük...

RMCF

Akk majd ott jatszik VdV 😄

REAL MADRID

shala
és ha drenthe is lesérül akkor majd beállok én, lassan ez lesz a színvonal .

non potest pluere aeternum

shala
egyre jobb lesz a csapat 😄

non potest pluere aeternum

Miazhogy takarodjon? Az ilyen hszok törölve lesznek a jöbõben !!!

REAL MADRID

22:22 - Hivatalos közlemény: A Real Madrid tudomásul vette Robinho távozási szándékát, és amennyiben ez a játékos akarata, a klub nem áll az útjába. (realmadrid.com)

Hát sok sikert neki ha elmegy 😊 Ha Robben lesérül akk. ott van Drenthe

REAL MADRID

no akkor isten áldja robinhot. ha nem akar maradni, takarodjon a cselszkibe. jo lesz ott neki.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

LasDen
azt szeretné, hogy a legjobb legyen és rá építsenek egy csapatot.......nincs olyan jó, hogy egy csapatot elvigyen a hátán......talán ha csatárként játszana.........de a chelseaben is csak 1 játékos lesz a többiközt....nem fogják a legjobbként kezelni......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tesó07
Az a baj,hogy Robbenre nem lehet alapozni,mert nagyon sérülékeny.Amúgy sztem nagyon nagy hiba eladni Robinhót,mert tényleg lehet(ne) a világ legjobbja,persze nekem se tetszik hogy ilyen hülyeségeket nyilatkozik,de azért ebben az ügyben a Real is ludas.Ilyen játékosokat akkor sem kellene elherdálni.

RMCF

LasDen
ha lelép akkor Robben kisajátítja a bal oldalt....már amikor nem a korház bal oldalán fog játszani....a jobb oldalra meg ha nem igazolunk senkit akkor marad Sneijder és VdV

fog. *szerkesztette volna :|

Robben?!

Ja és annak is sok sikert kivánok aki helyette játszani. 😄

Nem mintha itt sokat csinált volna. Szerintem meg fogja állni a helyét angliában! Ha elmegy sok sikert kivánok nekei!!!

Wagner Riberio: "Ramón Calderón megígérte, hogy 40 millió euróért el fogja engedni Robinhót." /AS/

Robinho: "A szurkolóknak csak annyit mondanék, hogy köszönöm. Köszönöm a szeretetüket és azt, ahogy bántak velem." /Marca/

Robinho: "A világ legjobbja akarok lenni, ez pedig itt nem lehetséges. Ezért akarok jövõre Angliában játszani. A szándékomat már tudattam az elnökkel, az edzõvel, a menedzserekkel." /Marca/

Ágyõ, menjél... Legjobb akarsz lenni, és a legjobbért a Chelsea nem akar 40 millát adni? 😊 Akkor hogy leszel ott legjobb, ha itt nem? 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

nem lesz mivel... 😄
Rockynhooo
ott egyszer viszi el Blackburnos , BOltonos védõk mellett , többet nem kell majd biciklizgetni A:_SD:A_S😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hunbasser
sokszor itt se állja meg a helyét,na majd akkor egy pl csapat védelme ellen biztos nagyon jó lesz.cronival ne keverjük,õ más tészta szerintem.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
13:36 - Robinho: "A Chelseaben akarok játszani. Szívesen játszanék az angol bajnokságban. Semmi bajom a jelenlegi csapatommal, mindenért hálás vagyok nekik, de távozni szeretnék. Remélem, a lehetõ leghamarabb megoldódik minden." /Marca/

Ha télleg ezt nyilatkozta, akkor had menjen....de sztem kicsit erõsödnie kéne az angol bajnoksághoz, mert sztem így nem nagyon tudna kibontakozni...... 😄

😄DDasdasdasdas

Hát ja Gagonak 1kicsit nagy arca volt

miilann
27

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Rockynhooo
25milláért simán adnák Huntelaart sztem , Sneijder is annyi volt asszem.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen

hát ez meg mi a f*sz..... 😄

II Rocky II
jo a banner,báár ... <#vigyor1>

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
bepiáztál roki?

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
de rossz lesssz 😉 😄dddddd

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
ja,volt,pedig még egy csatár vagy egy jobbkp nem lenne rossz

ReaL MaDRid x siempre

miilann
inkább egy újabb holland mint egy újabb szar átigazolási szezon.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

SLICK
újabb holland? :|

tesó07
Nekem is rémlett hogy volt már ajánlat amúgy,de hogy 25milla így nem.Hát ezek szerint Voetbal International le van maradva.De mindegy igazoljuk le oszt kész.De ezután már ne emlékeztess arra is hogy a Real Madrid már nem igazol több játékost a nyáron,mert ilyen hír is volt...:-)

RMCF

hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
sztem kamu.....plusz nem hinném, hogy elfogadnák..... 😄

tesó07
Egy kis news:
"A Real Madrid 25 millió eurós ajánlatot tett Klaas-Jan Huntelaarért. /Voetbal International/"
Jó lenne ha elfogadnák...

RMCF

banok
ez jó XDDDD
legjobb amit eddig itt láttam.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
tudom, hogy jó de azé nem kell mindenkinek a csodájára járnia .D

gabber_saviola
nézd meg akkor ezt és beszarsz: #38098
szólj Imikédnek, hogy húzzon bele <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

😮OOOOOO

ez banner!!!! 😮OO

LasDen
az csk karszalag 😄

hajgumival a karján XDDDD
tesó07
A kopasz Raul se semmi...<#circling>

RMCF

robotnyk
<#idiota><#eljen>
Oncsi
csapatkapitányi karszallagot nm lehet überelni😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Casillas
tudtam én hogy nem kéne bezárni Lipótmezõt 😞

Vivimos por ti, vence por nosotros.