81624
  • LasDen #78247
    én egyetértek. én sem szeretem. de valamiért ezt csak a kivülállók látják. aki ott van a közelében, és döntéshozó, az nem....
  • Monoton
    De ne mondjatok mar nekem, hogy Khedira alap ebben a csapatban? Lassú és pontatlan, megkapja a labdát, felnéz és már rajta van 3 ember. Egyszeruen rossz nezni azt az embert, hogy mit muvel a palyan. Fejben is lassu, sokszor nem tudja mit kezdjen a labdaval.
  • LasDen #78245
    csak a szurkolók mondják, hogy fosok voltak. Del Bosquetól Lőwig mindenki imádja Arbeloát és Khedirát...
  • SLICK
    jujj a fekete bemelegítőben a kopasz faszit láttam tegnap is, hát ha valaki utálja Benzema faszságát akkor ő teljes mértékben :D
  • SLICK
    +1
    De tényleg egy büdös nagy kérdőjel, hogy akik már a tavaly iszezonban is egy fost alkottak (Arbeloa, Khedira) mi a picsát keresnek ott még mindig a kezdőben? Miért nem mernek hozzányúlni végre a fiatalokhoz, akik ki vannak éhezve már a bizonyításra. Nem hiszem el, hogy edzésen nem mutatnak olyan teljesítményt ami miatt ne játszhatnának...
  • Monoton
  • Monoton
    Egyébként az rohadt rejtély számomra, hogy Casemiroval miért nem számol. Megnéznék már egy Lopez - Carvajal, Ramos, Pepe/Varane, Marcelo - Casemiro/Illarra, Modric - Bale, Isco, Ronaldo, Morata/Jese kezdőt.

• Monoton
    Mentségére, hogy az első meccseken nem is ezt az ívelgetős szutykot játszottuk.
  • SLICK
    "Egészen múlt hétig jól játszottunk, és ezek után sem áll szándékomban változtatni."

Eeeeeezz HÜLYE!!! Úgy van erőltessük a szart.
  • ProGabe #78238
    Legyen így is beszúrva :). Na ezért (is) Ramos a CSK!

Sajnos arról van szó, hogy egyrészt CR a csapat fokmérője - ha neki jól megy, akkor a csapatnak is jól megy - és elől nincs egy igazán fineszes, ravasz befejezőcsatár, csak ez a töketlen Benzema.

Szerintem Pepe valami olyasmit mondhatott neki, hogy "figy bammeg, mi itt hátul próbálunk hajtani, te meg ott elől vered a pöcsöd!". Az igazság meg ugye fáj...
  • Monoton
    Iker titokban alkesz, ezert nem jatszik :D
  • Monoton
    Tok jo, hogy a meccs kepeken 50-ből 40-en Bale van
  • Monoton
    Nem értem én Ancelottit, nyomja itt orrba-szájba, hogy labdatartás, a mérkőzés irányítása, a labda földön tartása(!!). Erre megint ezek a beívelések és a szerencsére építünk. Nem is az zavar, hogy kikaptunk, az benne van. Az a bajom, hogy ilyen ötlettelen, fos játékkal, valami vicc taktikával vesztettünk.
  • horpeti
    Lehet mégiscsak hatása van Özil - Bale cserének, vagy kezd a tökük ki lenni nekik is Benzemával. Nekem nézőként is ki van a tököm, ha a csapattársam lenne, tuti megőrülnék, hogy neki kell adni a labdát, ahelyett, hogy mondjuk Moratának adjam. Mondjuk lehet jó span. :)
  • Monoton
    A meccs már akkor megbukott amikor Carlo megnevezte a kezdő 11-et.
  • Gauge
    Az Atleti színészetől meg idegbajt kaptam...minden szarért fetrengtek. Taktikailag szétaláztak minket.
  • Gauge
    Valami nincs rendben az öltözőben. Egyszerűen a béka segge alatt a csapatmorál, tegnap se nagyon hajtottak (már Elche ellen se nagyon). Szerintem Pepe, Coencentrao és Morata volt a hármas, akik tényleg hajtottak. A maradék meg leginkább csak állt és várta a labdát, vagy jól eladta gyorsan, nehogy harcolni kelljen.

Hiányzik Xabi, pedig olyan kurva lassú.... de tegnapi játéknál még ő is pörgősebb:)
  • Gauge
    http://www.marca.com/2013/09/29/futbol/equipos/real_madrid/1380413211.html
  • LasDen #78229
    nyugi
  • bacaelit
    Hát szóval... Nem zavar egyáltalán, hogy kikaptunk.

Pár nevet! Sajnos nem sokat! Védelemből: Coenrao Középpályáról Isco, Modric, (Bale igaz sokat még nem bizonyíthatott) (Di Maria vannak jó idöszakai) Csatársor: (Moroata beáll, és többet látok tőle, mint Benzeamatól)Ronaldo

Kapuba meg Lopez mindent megtesz mi tőle telik!

Kb. Ennyi ez a csapat! Arbeolat nem akarom látni ez a fickó a kapu elé egy normális beívelést nem csinált életébe!
  • horpeti
    Pedig nem volt rossz a játék, de az utóbbi 2 meccsen eléggé hullámvölgybe került a csapat.
    Szóval nem tudom, hova tűnt az a jó játék, ami volt. Most csak a szenvedés ment.
  • SLICK
    Mondjuk a mai játékhoz asszisztáltak a játékosok is, kivétel nélkül fos volt mindenki. Moratát(!!!!!!) és Lopezt emelném ki, aki hozta az elvárhatót
  • SLICK
    Na megérte a nyári szappanopera Carlo miatt. Megérte idehozni a dagadt disznót, kijelenthető, se motiválni, se cserélni, se játékot szervezni nem tud... Fos az egész! Maximálisan megérdemelte az Atleticó a győzelmet.
  • LasDen #78224
    aszittem má közvetett szabad :DD
  • Monoton
    Benzema fail, talan masik labbal!
  • ProGabe #78222
    Elkezdtek kicsit mozogni. Ez is hihetetlen, hogy nem képesek rájönni, a modern foci eltolódott afelé, hogy futni, futni, futni, futni. Ezek meg állva várják a labdát, mint az NB1-ben!
  • SLICK
    én azt leszarom, basszus mi kell még ezeknek???? Semmit nem csinált. Akármit nyilatkozgatnak, hogy majd belendül meg várni kel... Mégis m ia faszomra? Itt van 4-5 éve és egy fos amit nyújt. Üljön csak a padon jó ideig.
  • LasDen #78220
    na mivan, a végén kezdenek el játszani? vagy csak az AtMa már visszavett, és van helyük??
  • ProGabe #78219
    Benzema, Khedira, Arbeloa, Illara egész egyszerűen nem értem, miért kap fizetést, nemhogy játéklehetőséget.
    Szörnyű ez az egész.
    Mondanám, hogy még össze kell szokni, de könyörgöm, pl. CR-Benzema páros miért 1 négyzetméteren belül várja a beíveléseket?

Impotens egy csapat ez, teljes mértékben. Be kéne hozni a viagrát szponzornak^^
  • Monoton
    Nem lehet, mert a francia kis kedvenc.
  • REALista
    Kiváncsi vagyok hány ilyen hazai meccset fog tolerálni a közönség.
  • SLICK
    Nekem ezentúl nem kérdés ki kezdjen csatárposzton... Benzema egy FATAL ERROR ott... Morata mit lőtt már, kár hogy nem lett gól.
  • REALista
    Na Morata legalább egy szép megmozdilás.már ennek is örülni kell...
  • REALista
    Te jó ég...
  • Monoton
    Mi miert nem tudunk ilyen helyzetez kialakitani? Ivelgessunk csak, majd bepattan.
  • Shep
    Hát úgy nézem itt nem a bajnoki cím lesz idén a cél :(
  • SergioAmigo
    Annyira jó hogy megint a Realon bukok pénzt...
  • LasDen #78210
    ők maguk sem tudják mit csináljanak...csak erőlködnek...
  • Monoton
    Khedira is ... ez mi akart lenni?
  • Monoton
    Az milyen csere? :D