Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
talán spanyolországba nem engedik vissza ilyen hajjal 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ramos ezzel a hajszerkezettel <#vigyor5>

REAL MADRID

shala
khedirának személyesen venném meg a repjegyet

non potest pluere aeternum

SLICK
Inter régóta nem ellenfél senkinek...

Amúgy ha Modricot nem is, de Khedirát jó lenne elpasszolni a Chelseanek...

Rika gyenge ez az Inter! Kaka szép gólt fejelt, remélem gyakran a pályán lesz az idén, Murinnyó eléggé hanyagolta. Szinte csak a kupa meccseken játszatta.

LasDen
Modric hogy vette át azt a labdát 😄 Nem szabad eladni, nagyon jó lesz õ is...

Ez az inter meg (eddig) nem ellenfél. Nem sokat nyújtanak...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

shala
fejelt mint egy fóka bazz, csak le kellett írnom rúgja is a gólokat

SLICK
visszahúzhatta volna és a hosszúba eltehette volna...

na de Kaká gól nem volt csúnya.

Kaká 😄DD Ez szep volt <#taps><#taps><#taps>

REAL MADRID

Morata ezt csinalhatta volna jobban is :/

REAL MADRID

SLICK
+1, meg Carvajal

Én Casemirora leszek kivancsi, nagy kedvencem lesz ugy erzem 😄

REAL MADRID

SLICK
Morata hogy vette le Modric labdáját :o

LasDen
lol, arbeloa balon? 😄 jó rég volt már...

shala
mondjuk mariaban sem :S

shala
én már nem hiszek kakában

SLICK
Én a Kaká, Di María duóra vagyok kiváncsi mit alkotnak....

shala
jah bazdmeg, hazajövök szigetrõl hogy nézzem iscot, erre nincs a kezdõben.

SLICK
THX!

LasDen
végre Morata is kezdõ egyszer...

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

<#eljen>

REAL MADRID

SLICK
Mindjárt kezdõdik a meccs az Inter ellen

horpeti
Oruljunk, hogy van ember,jobb mintha nem lenne.
En nem aggodom,hogyan jatszik,ha nem lesz jo,akkor biztos egy jobb fog jatszani helyette,van valasztek. 😊

Illarat nem iden kellett volna elhozni, hanem jovore, csak hat lehet ezt a Sociedad nem akarta. Egyebkent ne temessuk szegenyt, majd Xabi kezei kozott magara talal.

REAL MADRID

szkeptikus vagyok ennyi. Isco-ból többet láttam, és szerintem mindenkinek megvan az oka kicsit aggódni. 😊 Persze mi is szorítunk, hogy ne legyen probléma a nagy ára!

+1 Én is Bízok benne, hogy jó helye lesz, és beverekedi magát a kezdõbe. De ha nem akkor mennyi is volt az ára??? Pénzkidobás. Isco kicsit más tészta, ez a gyerek már a Malagában hihetetlen dolgokat csinált. Ha két játékos vételárát nézzük... hát...

LasDen
nem lehet levonni, de ti mégis levonjátok 😄

SLICK
De Isco folyamatos játékban van. Illara nem tud rendesen meccselni mert nincs olyan fizikai állapotban még. Így messze menõ következtetéseket nem is lehet levonni belõle. De nyilván okot ad arra hogy aggódjunk elvégre Kakából se lett lófasz se a sérülései miatt, ugyanígy Sahinból se...
Hidd el én nagyon remélem és bízok benne, hogy kellõen tudja majd pótolni Alonsot majd ha szükséges lesz és szépen hasznosan fog játszani, nem úgy mint az a málé Khedira. Csak vinné már a Chelsea a picsába innen el..

LasDen
értem már. mindenki az ára alapján ítéli meg Illarrat. Iscot meg a pályán nyújtott teljesítménye alapján...O_o

Piszok jól lát a pályán. Kezdem úgy érezni érdemes volt megvenni. Ellenben Illaramendi-vel! Az ára iszonyat túlzás volt! Igaz most már ezeket a transzfereket is kezdhetem megszokni!

Rockynhooo
Viszont Iscoval piszok jól járt a csapat, és még jobb lesz a srác!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
nem akartam én, de akkor sem úgy néz ki eddig hogy megérte. Sõt olyan 10 millió körül lenne a normális ára szvsz. Bár mindegy majd kiderül az idény során, hogy megérte-e

LasDen
2 meccset tudott játszani, ne akarj már egybõl pálcát törni felette....

SLICK
Spanyol információk szerint a Málaga ugrása készen áll Jesét illetõen. A Cadena Cope szerint amennyiben a Real Madrid szerzõdteti Balet, úgy az andalúziai klub megpróbálja kölcsönvenni a fiatal spanyol támadót a 2013-2014-es szezonra.

én ettõl jobban tartok..

Illaraért ennyi pénzt kibaszni és láthatóan nem lettünk vele elõrébb... Eddig cumi volt az üzlet

félek tõle, hogy Sahin #2 lesz belõle...

LasDen
am Illarra nagyon meg fogja szívni, hogy ezeket a meccseket ki kell hagynia....😞

Nézem a meccset, ez a Hazard gyerek igazi életveszély. Technikás, gyors. Rá kellett volna kiadni 50-60 millát...

Casillas sem a régi amúgy, annak ellenére, hogy régen lenyelt kb minden labdát, mostanában jó pár kipattog róla...

ProGabe
<#eljen><#eljen>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
A L’Equipe információi szerint Raphael Varane hamarosan megújítja jelenlegi szerzõdését a Real Madriddal. A 20 éves martiniquei születésû francia védõ 2011-ben került a csapathoz Zidane ajánlásával és jelenleg 2017-ig tartó szerzõdése van a Blancókkal. A hosszabbítás után jelentõsebb fizetésemelést kap majd, valamint 2019-ig szóló szerzõdést. A lap szerint Varane már teljesen felépült korábbi térdsérülésébõl, így Ancelotti már vele is számolhat a Királyiak védelmében.

^^

Ennyire nem kell szeretni <#vigyor2>

Úgy csúszott a meccs ahogy a sör 😄 meg az esti grillezés a haverokkal, a hús is isteni volt, amelyet az új philips asztali grillezõvel csináltunk az esti meccsre. Jó program volt, a grillezõ is olcsó volt most az MM kitett magáért.
szabii98

I met God. She's black

shala
jó meccs volt, én akkor láttam jobbnak befejezni amikor beállt maria

contraste
Sajnos bealudtam, de azért gratulálok! Gólokat megnéztem, Ronaldo eléggé beverte!

ain't got no history

Behuztuk az a lenyeg. Isco pedig mar most megerte az arat, zseni az a gyerek.

REAL MADRID

LasDen
Ramos-Pepe kettõs most aztán kitett magáért. Ilyen lazán elmenni közöttük...pék lapátot az arcukba...

amúgy irritáló hallgatni ezt a cselzi tv-t. iszonyat mennyire fenn vannak a saját seggükben 😄

LasDen
köszi. közbe itt is mondja, hogy késõn értek a stadionba, így csúszik a meccs. cool...
és közbe Shevchenko is itt van. Iszonyat az akcentusa 😄DD

shala
nem megy még