Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Én Higuaint tavaly még nagyon suta "kezdõnek" láttam, sok potenciállal, de hát még kevésnek... Mostani meccsen azért már jobb volt, bár sokára lesz vérbeli csatár (ha az lesz). De hát van ideje. 😊

LasDen
tegnap éjszaka meg a Sport2-n a logo alá odavágták hogy mai és leadták az elsõ meccset 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tesó07
Van der Vaart a tegnapi piroslapja miatt nem léphet pályára vasárnap a Deportivo La Coruna ellen.

Ez nagy faszság,inkább egy király kupa meccsrõl tiltották volna el....

RMCF

tesó07
De õ sztem a csapatból való eligazolásra éretette,nem az igazolásokra.Bár Calderonon nehéz eligazodni.Villa meg jöhetne,nagy szükség lenne rá.Amúgy a sport1 most ismétli a tegnapi nagy meccset.

RMCF

miilann
korábban még azt lehetett olvasni hogy 40ért el lehet vinni...
de igazából azt se bánnám ha 48at adunk érte,csak akkor adjunk ne szarozzunk. nem feltétlenül ér ennyit(sõt) de sztem mindenféleképp kell egy csatár és talán õ lenne a legjobb választás,mellesleg már nincs sok hátra az átig idõszakból

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

shala
már vissza is utasították az ajánlatot

non potest pluere aeternum

robotnyk
az elmundon 45, a marcán 47, az asen 48 van írva 😄
shala
Calderon megmondta, hogy az igazolások a szünet elején történnek és nem a végén, neki hihettek 😄

gyerünk, egy Realba azért ne csak reménység meg 2 30-as csatár legyen...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
15:37 - Több forrás egybehangzóan állítja, hogy tegnap a Real Madrid ajánlatot tett Villáért. A spanyol csatárért 45 millió eurót sem sajnálna a királyi gárda vezetõsége.

bárcsak igaz lenne 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

csreként már villantott párat 😄
LasDen
a kezdet az hogy elõször csak csereként villog.....aztán lvl 21-es lesz és a kezdõben is ontja a gólokat 😄

mondjuk Raul helyén

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

SLICK
reméljük ezentúl kezdõben is lõ gólt, nem csak csereként 😊

tesó07
Higuain sztem is egyre jobb,pedig én eleinte nem nagyon hittem volna....

RMCF

Rockynhooo
igen õ a másik akit még játszatnék.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

kilyking
Sztem Drenthe is több lehetõséget kaphatna!Azért egy Drenthe-Robben szél igen csak gyors lenne és így legalább az ellenfél védelmét is széthúznánk és nem az lenne. hogy 6 állnak középen.

!!!HALA MADRID!!!

LasDen
Maj pont most fog 30 gólt rúgni 😄
Sneijdernek meg sztem a sérülés miatt nagyon szar szezonja lesz....

Rockynhooo
néha be lehetne dobi Higanyt kezdõbe kiváncsi vok mit nyújtana.

tesó07
Attól tartok lesz még pár ilyen meccse Raulnak a szezonban.Sztem már õ is érzi hogy nem az igazi és ezzel akarja kompenzálni hogy hajt,meg zavarja a labdás embereket.De én örülnék neki a legjobban ha idén rúgna 30 gólt.Gutinak meg már nagyon futkosni se volt tegnap kedve.Középpályával nem lesz gond,még Sneijder is becsatlakozik és senki sem állít meg minket.Mondjuk egy csatár kellene mert ha Saviolát is eladják,akkor már tényleg nem nagyon marad.

RMCF

Rockynhooo
Robben, Sznájder , Van der Vaart az úgy osztó lesz így egybe <#ravasz1>

horpeti
Hát Raúl is hajtott, de olyan vérszegény most már.. lepattant a védõkrõl, botorkált... :S

LasDen
A 2. képen olyan mintha Robinho vicsorogna a kupára 😄

ProGabe
tegnap remélem a bíró az életét is feltette a valenciára, mindent meg is tett hogy nyerjenek, mi meg jól kicsesztünk szegénnyel 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
hát azé várjunk még ezzel hogy a valencia szar lesz.....megkell várni mit hoz ki az új edzõ...... 😄

miilann
calderón helyébe rögtön a lefújás után odabaktattam volna villához,betolni a képe alá egy szerzõdést és szó nélkül alá is firkantotta volna .0
persze lehet hogy nem,de ha egy ilyen meccs után sem akkor tényleg sose
nagyon úgy tûnik hogy a valencia ugyanolyan szar lesz mint tavaly. pedig keret alapján minimum az elsõ 5ben kéne végezniük,de majd meglátjuk..

fasza meccs volt,hatalmas grat a csapatnak
mvp robben,nem kérdés
viszont se guti se raúl nem mutatott semmit,jó mondjuk raúl rögtön ráfutott minden egyes kipattanó labdára de támadásépítésben nem vette ki a részét,guti pedig tényleg olyan volt mintha csak egy bábu lenne a pályán...

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

huhh, hát ez nem volt semmi 😊

De õszintén, Raul mi a retkes fenének jött vissza a második félidõre olyan siralmas elsõ után? RVN remekül játszott, így játszana mindig, senki sem szólna semmit, hajt, visszalép labdákért, összjátékban részt vesz (pl. remek sarkazásos passzt adott), stb. Raul meg mit csinált? Semmit, de szó szerint már

Minden meccset kezdjünk 9 emberrel ha ne megy lehet nõvelni a létszámot +1el

Robinho mondta cipésznek! jásszani jásszani, erre a mester majd ha lefutod Robbent 😄

nemondmán, tényleg? 😮
REALista

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

hunbasser
😄DDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Nem az Apádra ütök címû film meglepõ végkifejletére gondolt...😄

REALista
Nem vagy egyedül.😊

nézted? 😄
hello Robo 😊

REAL MADRID

robotnyk
ok, most meg vagyok lepve. O_O
REALista
Gavin Harris?😄

LasDen
persze meg azaz angol gyerek 😄

Legend Killer
most néztem meg nosztalgiából, vagyis tegnap Goal1, 2-t... Santiago Munez, õ kellene még ide 😄 lol 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

REALista
Jövõhéten már õ is tudni fogja...😄

ennyi XD
Jövõ hétvégén tedd fel újra ezt a kérdést és akk válaszolok 😊

REAL MADRID

Jagumo
Robinho jön vagy marad? eztitt a nagykéréds 😄DDDDDDDDDD

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

shala
lehet, hogy ez kéne a bannerba?

REALista

hunbasser
basszus,akárhányszor ránézek erre a képre,mindig elkap a röhögõgörcs 😄DDdddd fõleg azért,amiket beszéltünk róla 😄dd

ReaL MaDRid x siempre

shala
én csak magamból indulok ki 😊

Kommentátor bácsi össze-vissza beszél 😊

REAL MADRID

tesó07
Sztem is,elõtte odadta a mezét egy gyerkõcnek,nagyon rendes volt😊.De lehet hogy Robinho is keménykedett...

RMCF