Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
elõbb még 17-rõl beszélgettünk :_AS?DSAD

ReaL MaDRid x siempre

REAL MADRID

hunbasser
hát most egyelõre VDV...aztán ha Sneijder nem fogja tudni visszanyerni a formáját,akkor egy darabig elfelejtheti a kezdõcsapatot,de szerintem rotálni fogja õket Schuster.vagy az lesz,hogy Sneijdert kinyomja jobbszélre azt csá :\ mondjuk eszembejutott,hogy jobbszélen igen jól nyomja Higuaín,de balszélre még mindig nincs csere,ha úgy nézzük,hogy Drenthe lesz a balkp,és Robinho elmegy.

ReaL MaDRid x siempre

horpeti
Heinze néha olyanokat szerencsétlenkedik középsõ védõként, hogy a hajam ketté áll. 😊

Rockynhooo
engem csak az bojgat ki fog kezdeni Sneijder vagy VDV ? :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

jött is Heinze a helyére
hunbasser
Robben nagyon jó jobb oldalt is,balon meg kezdhetne Drenthe,ha már mindenképpen megy Robinho.a bökkenõ ott van,hogy ha bárki lesérül,akkor középsõ embereket kell kitenni szélre,mint pl VDV-t vagy Sneijdert(bár most õt se :SSS) és akkor meg középen megint Guti lesz...

hátul egyértelmûen meg vannak oldva a szélek: balon Marcelo,ha lesérül akkor Heinze játszik helyette,jobbon meg Ramos,ha meg õ is lesérül,akkor ott van Torres.Heinzét meg el lehetne felejteni középen szerintem,mert oké,hogy tud ott is játszani,de szerintem ott nagyon nyomorék,és az,hogy tud ott is játszani,nem azt jelenti,hogy ott a legjobb.

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
Marcelót én is jobban szeretném, hogy kezdjen. Drenthe meg már igazolta, az õ posztja inkább középpálya szélein van. Védõnek nem vmi jó, emlékezz vissza mikor tavaly ott kezdett. Nem ment jól neki.

Vagy jobb szélsõ? <#wow3> MIndegy szélsõ és kész 😄

REAL MADRID

Rockynhooo
sztem sem volt rossz az EB-n de Robben ott van balon , bár amilyen sérülékeny...

ki lesz a bal védõnk ? sztem Drenthe vagy Marcelo kéne oda állandora vagy váltogassák egymást de ne Miguel Torres 😞

Balszélsõ ha jól tudom. Véleményem szerint a válogatottban jól játszott és megéri a pénzét 😊

REAL MADRID

Rockynhooo
és ez a Cazorla milyen poszt?

robotnyk
26dika van, már nincs igazán idõ szarozásra.
tesó07
Ez a 2 játékos pluszba és jobb keret nem is kell,mondjuk ha nem balfaszoskodtak volna ennyit Calderonék már rég lelehetett volna igazolni õket.Mindegy,még van 5 napjuk.....

RMCF

LasDen
13:13 - Santi Cazorla után egyébként nem meglepõ módon a játékos ügynöke, Julio Llorente is elismerte a Real Madrid érdeklõdését. A spanyol állami televízió szerint egyébként a Madrid már meg is tette ajánlatát a Villarrealnak, ami egybevág a játékos kivásárlási árával, tehát 17 millió euróval.

ha igazak a hírek, akkor látszik a madrid néhány játékos esetében nem szarozik és kifizeti a kivásárlási árát...... .D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
Di María + Villa comboval ki is egyeznék,de ha nem Villa,akkor term Huntelaar,és akkor már tényleg frankók lennénk.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
Di Maria ha jól tom még maradna a Benficaban.....bár nem hinném hogy olyan nagyon maradni akarna 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tesó07
Sztem vegyük meg Di Mariát,mert már most is jó játékos,de még fejlõdhet is.Huntelaar v. Villa,ha már itt válogatunk akkor egyértelmûen Villa,az ár nem számít van Realnak cash.De egyébként szó van még mindig Diego-ról is,én azt mondom ilyen játékosokat sose árt leigazolni,hiába hogy most még nem igazán lenne helye plusz embereknek,de hoszzú a szezon...

RMCF

eZo
egyetértek, a szélekre ott van Drenthe, aki az említett két spanyolnál szerintem simán jobb

ha már igazolnának valakit,akkor középcsatár kell ( egy klasszikus 9-es ) Villa vagy Huntelaar

egyébként Di Maria is jó vétel lenne, de nem befejezõ csatár, a keretbe elférne, nagyon jó kis játékos

( ha C.Ronaldoért 90-et kifizettek volna akkor Villaért az 50+ simán aprópénz )

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

horpeti
Nekünk nem horror az 50+ sem.. Csõdbe nem megy a Madrid, nekünk sem kell emiatt nélkülözni... nem mindegy, mennyiért jön??
Csak jöjjön!! 😄DD

tudja a franc, ha már horror vagy nem jön senki, inkább a horrort választom 😊

Capel meg Cazorla, arra a szerepre itt van Drenthe, kezdõben nagyn nem szeretném ezt a két nevet olvasgatni 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

robotnyk
az talán felesleges, hogy 60 millióért hozzunk ide még két kezdõbe való középcsatárt, de valamelyik kéne. 40 alatt Villát mondanám, de 50+ már horror. Capel meg túl fiatal, most kicsit tapasztaltabb ember kéne.
robotnyk
Villarreal
miilann
villareal(vagy ha posztra kérdezted akkor meg szélsõ)
azért került be mert behívták :0
amugy ebn minden meccsen jatszott,bár leginkabb csak csereként hozták be.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

miilann
én még mindig azt mondom hogy huntelaar+villa <#vigyor3>

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

LasDen
ez a Cazorla gyerek amúgy hol játszik és mé került be a válogatottba??? 😄

robotnyk
a marca még rakaszkodik a Villa témához, állítólag 52 millióra emeltük az ajánlatot. plusz Robinho pótlására Cazorlát hozná el Calderon, hát nemtom, én azt sem értettem a válogatottba miért került be.
az as már b tervrõl ír, Capel vagy Huntelaar.
Banner szezonkezdetre elkészül 😊

REAL MADRID

gabber_saviola
Air Sándor

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hunbasser
😄DDddddd

ReaL MaDRid x siempre

Haggyadmár

REAL MADRID

LasDen
21:26 - David Villa esetleges elvesztése esetén a Real Madrid Diego Capelt szeretné kivásárolni a Sevillából. /Canal Sur/ További célpontok továbbá: Di María, Diego Milito, Karim Benzema, Torghelle Sándor, Klaas-Jan Huntelaar, Czvitkovics Péter és természetesen David Villa.

hunbasser
ok,sry

ReaL MaDRid x siempre

tesó07
Higuainra írtam,ne viccelõdj......

RMCF

hunbasser
hát,DJ BP idézett ami Robinhoról szólt és õ folytatta a gondolatmenetet tovább,és erre válaszolt tesó07,innen gondoltam,hogy még Robinho a téma.

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
igváinról beszélt!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

horpeti
Hm, nekem ez már magas. 😛

Nem Robinhoról van szó 😛

REAL MADRID

horpeti
Lehet õ másik meccset nézett, na... honnan tudod? 😛P

hunbasser
"meg tegnap is 1 helyzet-1 gól."

nem is játszott 😄DDddddddd

ReaL MaDRid x siempre

horpeti
Jó, nem azt mondtam, hogy hótszar😊)
Folyamatosan érik... biztosan nagy pléja lesz.

horpeti
Jah.. Én ebbõl a szempontból nem bánom, ha elmegy, így is van elég potenciál még a csapatban (Higuain, Drenthe, csak ami egybõl eszembe jut).
A többiek meg eléggé labdabiztosak.

Mondjuk ez csak egyéni véleményem. Szerintem nem nagyon fog hiányozni a csapatból. Persze lehet, hogy néha kell csere stb.. ott lesz Higuain, Drenthe is. no meg Saviola, ha marad.. Ha nem, akkor õ nem.

tesó07
Úgy néz ki hogy már idén se kell vele foglalkoznunk(ha eligazol),nemhogy 2-3 év múlva.

RMCF

tesó07
Én ugyanígy voltam vele,amikor leigazoltuk,utána voltak érdekesmegmozdulásai,meg általába amikor helyzetbe került akkor a rossz megoldást választotta,szidtam itt is mint állat.De már tavaly is azért eldöntött egy pár meccset,voltak szép góljai.Most meg már sokkal magabiztosabb a játéka,meg tegnap is 1 helyzet-1 gól.

RMCF

Kivéve Robinho... Mondjuk õ róla nemtom, hova fog fejlõdni, meg ilyenek...hiába a sok bicikli meg ilyenek, nem valami vérbeli megbízható emberke. Szóval valszeg õ is 2-3 év múlva lesz igazán magabiztos, és nem lesznek néha olyan hülye megoldásai.

Nekem is ez a bajom. Ügyesnek ügyes, de valahogy nem érzem olyan megbízhatónak, labdabiztosnak, mint mondjuk Kakanál mintha ,,folyna" a labda, Binhonál darabos néha a játék. Meg sok rossz megoldást látni nála. Meg többet vártam tõle ahhoz képest hogy úton útfélen zseninek titulálják

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

horpeti
Tom, csak türelmetlen vagyok. 😊)
ill. féltem, hogy nem akarja megvárni a Madrid azt a 2-3 évet, amíg tényleg jó játékos válik belõle... De szerencsére úgy látom, jó úton halad a csapat a csapatépítés felé is, ill. nevelés.

Kivéve Robinho... Mondjuk õ róla nemtom, hova fog fejlõdni, meg ilyenek...hiába a sok bicikli meg ilyenek, nem valami vérbeli megbízható emberke. Szóval valszeg õ is 2-3 év múlva lesz igazán magabiztos, és nem lesznek néha olyan hülye megoldásai.
Ebbõl a szempontból pl. szerintem C. Roni sokkal elõrébb jár... Igaz mindenki máshogy érik, és más ideig virágzik.

Forza Italia
király😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

LasDen
Robben nyilatkozata a meccs után:
Robben
„Csodálatos volt. A csapat keményen dolgozott, de nehéz dolgunk volt, mert a Valencia kitûnõ csapat. Tudtuk, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy kilábaljunk a gödörbõl, mivel minõségi csapatunk van. Nagyon boldogok vagyunk, ünnepelni akarunk. Elégedett vagyok.”

de valójában így gondolta:
Robben
„Csodálatos voltam. A keményen dolgozotam, de nehéz dolgom volt, mert a Valencia kitûnõ csapat. Tudtam, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy kilábaljon a csapat gödörbõl, mivel minõségi játékos vagyok. Nagyon boldogok vagyok, ünnepelni akarok. Elégedett vagyok önmagammal, de talán több labdát kaphattam volna.”

LasDen
20 éves.....mit akarsz még 😄 2-3 év múlva má igen.... 😄