Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REAL MADRID
ReaL MaDRid x siempre
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
hátul egyértelmûen meg vannak oldva a szélek: balon Marcelo,ha lesérül akkor Heinze játszik helyette,jobbon meg Ramos,ha meg õ is lesérül,akkor ott van Torres.Heinzét meg el lehetne felejteni középen szerintem,mert oké,hogy tud ott is játszani,de szerintem ott nagyon nyomorék,és az,hogy tud ott is játszani,nem azt jelenti,hogy ott a legjobb.
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID
ki lesz a bal védõnk ? sztem Drenthe vagy Marcelo kéne oda állandora vagy váltogassák egymást de ne Miguel Torres 😞
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
RMCF
ha igazak a hírek, akkor látszik a madrid néhány játékos esetében nem szarozik és kifizeti a kivásárlási árát...... .D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ReaL MaDRid x siempre
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
RMCF
ha már igazolnának valakit,akkor középcsatár kell ( egy klasszikus 9-es ) Villa vagy Huntelaar
egyébként Di Maria is jó vétel lenne, de nem befejezõ csatár, a keretbe elférne, nagyon jó kis játékos
( ha C.Ronaldoért 90-et kifizettek volna akkor Villaért az 50+ simán aprópénz )
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Csak jöjjön!! 😄DD
Capel meg Cazorla, arra a szerepre itt van Drenthe, kezdõben nagyn nem szeretném ezt a két nevet olvasgatni 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
azért került be mert behívták :0
amugy ebn minden meccsen jatszott,bár leginkabb csak csereként hozták be.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
az as már b tervrõl ír, Capel vagy Huntelaar.
REAL MADRID
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
REAL MADRID
ReaL MaDRid x siempre
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
A többiek meg eléggé labdabiztosak.
Mondjuk ez csak egyéni véleményem. Szerintem nem nagyon fog hiányozni a csapatból. Persze lehet, hogy néha kell csere stb.. ott lesz Higuain, Drenthe is. no meg Saviola, ha marad.. Ha nem, akkor õ nem.
RMCF
Nekem is ez a bajom. Ügyesnek ügyes, de valahogy nem érzem olyan megbízhatónak, labdabiztosnak, mint mondjuk Kakanál mintha ,,folyna" a labda, Binhonál darabos néha a játék. Meg sok rossz megoldást látni nála. Meg többet vártam tõle ahhoz képest hogy úton útfélen zseninek titulálják
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
ill. féltem, hogy nem akarja megvárni a Madrid azt a 2-3 évet, amíg tényleg jó játékos válik belõle... De szerencsére úgy látom, jó úton halad a csapat a csapatépítés felé is, ill. nevelés.
Kivéve Robinho... Mondjuk õ róla nemtom, hova fog fejlõdni, meg ilyenek...hiába a sok bicikli meg ilyenek, nem valami vérbeli megbízható emberke. Szóval valszeg õ is 2-3 év múlva lesz igazán magabiztos, és nem lesznek néha olyan hülye megoldásai.
Ebbõl a szempontból pl. szerintem C. Roni sokkal elõrébb jár... Igaz mindenki máshogy érik, és más ideig virágzik.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Robben
„Csodálatos volt. A csapat keményen dolgozott, de nehéz dolgunk volt, mert a Valencia kitûnõ csapat. Tudtuk, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy kilábaljunk a gödörbõl, mivel minõségi csapatunk van. Nagyon boldogok vagyunk, ünnepelni akarunk. Elégedett vagyok.”
de valójában így gondolta:
Robben
„Csodálatos voltam. A keményen dolgozotam, de nehéz dolgom volt, mert a Valencia kitûnõ csapat. Tudtam, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy kilábaljon a csapat gödörbõl, mivel minõségi játékos vagyok. Nagyon boldogok vagyok, ünnepelni akarok. Elégedett vagyok önmagammal, de talán több labdát kaphattam volna.”