Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
monyuk mostani keretbõl akit el is fogadnának és azt mondanám rá hogy ok az javi garcia :-\
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
akkor hozzuk el Quaresmát 25-ért,vagy Cazorláért perkázzunk 20-at meg vegyük meg 25-30 körül Huntelaart azt csókolom.
ReaL MaDRid x siempre
non potest pluere aeternum
szerintetek annyi, hogy felveszi mijátovics a telefont, tárcsáz és benyög egy számot a másik klub fejesének? biztos hogy ennél sokkal, sokkal hosszabb és körülményesebb feladat már egy egyszerû megkeresés is. már csak a törvények miatt is!
azt persze aláírom, hogy balf*szok, mert az egy dolog, hogy egész nyáron megy/ment a huza-vona, de pont a Real-nál nem tudnak az asztalra csapni? érdekes, hogy a Chelsea-nél EB alatt is tudtak igazolni (még edzõt is), de amikor Real játékost akarnak, ott is elkezdõdik a fejetlenség, töketlenség. "vajon" melyik oldal miatt :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Meglássuk!
szóval te igen😄
(én igen😛)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
RMCF
RMCF
RMCF
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
!!!HALA MADRID!!!
Casillas, Ramos , Pepe , Metzelder , Marcelo , Van Der Vaart , Gago, Sneijder, Robben , Villa, Nistelrooy 😄 igen durva lenne...
persze, persze...van az a pénz ! remélhetõleg ezek után történik valami "formális ajánlat" is !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
elõször azt olvastam, hogy nagyon nem szeretem RvN-t és Raúlt 😄
Ezt ugyanott találtam 😄
REAL MADRID
tényleg jó kép, Schuster valami ilyesmit gondolhatott:
"a kis snecie mit csinál abban a megkülönbözetõben? azt hiszi beállhat? a kis hülye!"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

REAL MADRID
REAL MADRID
- Bundesliga Fan
REAL MADRID
ReaL MaDRid x siempre