Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miilann
akkor de la red bye :| amennyiben téleg más nem érdekli õket,bár akkor meg inkább 40+delared...
monyuk mostani keretbõl akit el is fogadnának és azt mondanám rá hogy ok az javi garcia :-\

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

hunbasser
ilyen nincs...amúgy transfermarkt.de szerint úgy 8 milliót ér Cazorla.tudom,hogy nem mérvadó,csak úgy megemlítem.

akkor hozzuk el Quaresmát 25-ért,vagy Cazorláért perkázzunk 20-at meg vegyük meg 25-30 körül Huntelaart azt csókolom.

ReaL MaDRid x siempre

shala
játékost igazolni biztos nem könnyû, de nekem állandóan az az érzésem van, mintha más csapatoknak ez sokkal gördülékenyebben menne, tegyük hozzá hogy a madrid szeretne játékost igazolni nem a bivalybasznád fc.

non potest pluere aeternum

ProGabe
azért nem hinném hogy ez úgy megy, ahogy itt, Magyarországon nekünk lejön a spanyol lapokból!

szerintetek annyi, hogy felveszi mijátovics a telefont, tárcsáz és benyög egy számot a másik klub fejesének? biztos hogy ennél sokkal, sokkal hosszabb és körülményesebb feladat már egy egyszerû megkeresés is. már csak a törvények miatt is!

azt persze aláírom, hogy balf*szok, mert az egy dolog, hogy egész nyáron megy/ment a huza-vona, de pont a Real-nál nem tudnak az asztalra csapni? érdekes, hogy a Chelsea-nél EB alatt is tudtak igazolni (még edzõt is), de amikor Real játékost akarnak, ott is elkezdõdik a fejetlenség, töketlenség. "vajon" melyik oldal miatt :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

shala
vhol vicc, hogy ezek ketten senkit nem tudnak leigazolni

tehetnek egy szívességet...
robotnyk
megköszönhetjük a két zseninek a klub élén.
Jahh pont most olvastam énis 😞

REAL MADRID

robotnyk
közben a marca szerint Cazorla hosszabbított a Villarreallal, hogy drágább legyen, a Valencia meg de la Red/Higuain párosból kér valakit a 45 millió mellé Villáért. ha ez mind igaz, akkor próbáljuk Huntelaart. sikerült az utolsó percekig húzni az átigazolásokat, most meg is fizetettetnék az árát.
az a lábrapörgetõs röptében köténytadós csel nem gyenge<#wow2>
hunbasser
juj,azért voltak megmozdulásai...😊

ReaL MaDRid x siempre

REAL MADRID

SLICK
dehisz ez nem is szép :|

itt a 20-as hsz-ban megtaláloda hétvégi góljait, csak nézd mez
SLICK
Mi ez az új õrület? Mármint az Air Sándor?
Sry az Offért

dísztávíratban :A:SF_D:AS_?asdad
LasDen
23:15 - A spanyol játékos már Sanyi a Királlyal is tudatta, hogy a Real Madridba igazol.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

pár napja dolgunk volt egy rendõrrel, most az õ szavaival élve:
Meglássuk!
hunbasser
😄DDDddddd

na majd meglátjuk mennyire lesz jó 😊

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
meglepõen egyértelmû a szavazás Cazorla ügyben az asen, az eddigi cca 10000 szavazó 90%a szerint jó igazolás.
Csabesz6
😄dddddddddddddddddddddDDDDDD
szóval te igen😄
(én igen😛)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Rockynhooo
hát jah sztem egyértelmû , akkor minek vennék ? Saviola mellé padra? nem értem... sztem nincs olyan épp eszû edzõ aki nem raknák kezdõbe Villat.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tesó07
Villa játszana?Nem olyan biztos az,Rault padoztatná szted Schuster?Nistelroyt meg nagy hülyeség lenne.Jó azért néha biztos játszana.De az egyértelmû hogy nem fognak már itt annyit igazolni,de szvsz jó lenne.

RMCF

Rockynhooo
az a baj hogy a 3ból csak Villa játszana egyedül, sztem ígyis hosszú a padunk.

tesó07
Hát....mondjuk a 3-ból 2 azért jöhetne,bár sztem nem felesleges,hosszú a szezon a bl döntõig.

RMCF

Rockynhooo
felesleges annyi játékos.

tesó07
Na de most már Mijatovicék húzzanak bele,jöjjön Di Maria,Villa,Capel is,és akkor ha egy sérüléshullám lesz akkor nem annyira gond,mert van utánpótlás....

RMCF

tesó07
Azért ez annyira nem hihetetlen..😊

RMCF

LasDen
maj ha hivatalos lesz....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

vezérszuszu
20:46 - Cazorla a Real Madridé, miután a blancók kifizették a játékos kivásárlási árát, 16 millió eurót. /SER/

kilyking
Csak Villaval az a nagy baj, hogy nagyon sérülékeny!Robbent is nagyon féltem, hogy ne legyen sérült a szezon nagy részében.

!!!HALA MADRID!!!

Rockynhooo
ha C.ron megért vna 90et akkor csengessük már ki érte és megvan oldva a csatárkérdés. ezek után úgyérezném nincs gyengepontunk.
Casillas, Ramos , Pepe , Metzelder , Marcelo , Van Der Vaart , Gago, Sneijder, Robben , Villa, Nistelrooy 😄 igen durva lenne...

shala
csipáznám ha nálunk folytatná

eZo
19:35 - Fernando Gómez (a Valencia alelnöke): "50 millió jó ajánlat lenne Villáért, de nem biztos, hogy igent mondunk. Formális ajánlatot egyelõre nem kaptunk, de nem garantálható, hogy Villa nálunk folytatja."

persze, persze...van az a pénz ! remélhetõleg ezek után történik valami "formális ajánlat" is !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

LasDen
15:35 - Usain Bolt: "Óriási Real Madrid szurkoló vagyok, nagyon szeretem Van Nistelrooyt és Raúlt! Remélem, egy nap találkozhatok velük." /realmadrid.com/

elõször azt olvastam, hogy nagyon nem szeretem RvN-t és Raúlt 😄

horpeti
"Mit nézel b+?? Ne nézzé'!"

😄

Hát nemigazán 😄D

Ezt ugyanott találtam 😄

REAL MADRID

ProGabe
<#gonosz1>

tényleg jó kép, Schuster valami ilyesmit gondolhatott:

"a kis snecie mit csinál abban a megkülönbözetõben? azt hiszi beállhat? a kis hülye!"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

489px × 489px 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

horpeti
Mekkora kép. 😄DD

REAL MADRID

robotnyk
most az az egy millió, bagatell 😄
😄😄😄

- Bundesliga Fan

hunbasser
átírtad 😄 am a Realt nem én írtam oda,azért linkeltem 😄

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
most már barca-t, ez hogy lehet?^^ wikipedia, ugyan már!

hunbasser
épp azért mondom.az elõbbi hírben még 17 milliót írtak.

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
itt 16ra van írva 😊
lol .DDD wiki jol nyomja 😄

REAL MADRID

hunbasser
itt már Current clubnál Real Madridot írnak 😄DDDDdddddd

ReaL MaDRid x siempre