Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
23.59: HIVATALOS: Joaquin 20 milla fejében 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Na szerintetek igazolunk még vkit? 😄

REAL MADRID

épp ezért tökmindegy mirõl zagyválnak, Villa ügy szerintük lezárult, mostmeg újra célba vettük volna?

Calderón meg 80 millákról beszélt. Ez 3 teljesen különbözõ sztori, bármelyik igaz lehet, de inkább egyik sem sztem 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
<#wilting><#bdead><#ticking><#shakehead><#idiota><#hehe><#zavart2>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

minden lehet kamu 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

robotnyk
miért, feltétlezed, hogy Calderon nem kamuzik, ha a sajtóval beszél? 😊
Ez így igaz 😊

REAL MADRID

nekem a Calderón interjú alapján az jött le, hogy gyakorlatilag amit a sajtó megír, az MIND kamu, feltételezés, stb., mivel semmi sem egyezett azzal, amit korábban megírtak. Innentõl kezdve k*rvára mindegy mit írnak, szept. 1-et várjuk ki és kész

Ki tudja, lehet maga az interjú is kamu 😄

Nemsemmi 😄D

REAL MADRID

robotnyk
<#idiota>
10:22 - Schuster nyomatékosan kérte Calderónt, hogy szerezze meg neki David Villát. Az elnök feltehetõen a szerdai 40 milliós ajánlatot 48-ra emeli majd. /Marca/

REAL MADRID

nagyon baró a banner 😊

tesó07
Király lett!!

RMCF

kk thx

REAL MADRID

miilann

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

nemtudom én 20 at olvastam, lehet az idöeltolodás 😊 hiteles informáciot és javitom

REAL MADRID

miilann
<#eljen>

(amugy nem 21:00tól lesz a meccs? :c)

LasDen
tyûûûû gecc ez atom jó...... 😄

Kurblizd a modemet 😄D

REAL MADRID

Áhh majd idõvel 😊 Ez még elég lapos 😊

REAL MADRID

gabber_saviola
nájszos 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasDen
nekem ugyanolyan mint eddig volt..... 😄

nájszos 😊

katt banner 😊

REAL MADRID

SLICK
és mikor? ^^

kk thx

REAL MADRID

REALista
Jah😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sportklub kozvetiti a meccset?

REAL MADRID

tesó07
Vicente Soriano (a Valencia elnöke): "Van valaki a Real Madrid vezetõségében, aki nem viselkedik a klub által képviselt értékrendnek megfelelõen." A presidente Mijatovicra utal, aki szerinte túlzottan rámenõs volt Villa ügyében. /Marca/

Sztem se kellene Mijatovic a vezetõségbe....

RMCF

LasDen
A Real Madrid kerete a Deportivo La Coruna ellen:

Kapusok: Iker Casillas és Jerzy Dudek
Védõk: Fabio Cannavaro, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Gabriel Heinze, Christoph Metzelder és Miguel Torres.
Középpályások: Mahamadou Diarra, Fernando Gago, Arjen Robben, Guti, Royston Drenthe és Rubén De la Red
Csatárok: Raúl, Ruud Van Nistelrooy és Gonzalo Higuaín

Hiányzók: Michel Salgado, Wesley Sneijder, Javier Saviola (sérülés), Rafael Van Der Vaart (eltiltás), Jordi Codina, Javi García, Robinho (technikai döntés).

Remélem Cannavaro nem lesz kezdõ.... 😄

SLICK
nem kell már ide idén senki, középpályás végképp.

12 millát kérnek elvileg joaquinért. márazonnal letenni. nagyon jó lenne ide.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

tesó07
Sztem is,de látod hogy nem gondolkoznak sajna....

RMCF

robotnyk
szerintem ez is egy halhatatlan Calderon-klasszikus lesz.
miilann
ok

(lol!)

robotnyk
nálunk játszik a világ legjobb csatárduója, szóval nincs rá szükség, hogy csatárt igazoljunk.

lol
miilann
ha távozik robinho ha nem akkor is kéne egy csatár szal elõbb abban kéne gondolkozni...

tesó07
Ha Robinho távozik,tehát nem lesz vele se több,se kevesebb.

RMCF

miilann
de még egy középpályás <#wow3>

13:42 - A Cadena Cope szerint egyelõre három név szerepel a Real Madrid tarsolyában, akik közül egy vélhetõen akkor érkezne, ha Robinho távozik: Joaquín (Valencia)
Sergio García (Zaragoza)
Diego Milito (Zaragoza)

Joaquín ütõs lenne jobbszélen (kár hogy olyan sérülékeny mint Robben)

REAL MADRID

tesó07
"Robinho nem került be a Deportivo elleni keretbe. Rádióértesülések szerint pedig a Real Madrid elõrehaladott tárgyalásokat folytat egy egyelõre meg nem nevezett Valencia futballistával."

Akkor úgy néz ki mégis csak megy....Nem baj,már holnap tényleg kiderül minden.

RMCF

de ma szezonkezdet van 😊

vagy 20:00-kor? 😊

LasDen
én ilyenrû nem hallottam..... 😄 de akkó elnézíst.....

na már õ se tudja, hogy mi baja van... :S
Haggyadmármagad azt mondtam hogy szezonkezdetre lesz kész

REAL MADRID

LasDen
Csak szólok, hogy a bannerban az eredményjelzõt illene frissíteni, hisz vót má egy meccsünk a Valencia óta.....de ki gondolta volna, hogy ez lesz 😄

Rockynhooo
örülnék ha távozna.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tegnap, 20:05 - Robinho elmondta, hogy egyelõre nem gondol a bocsánatkérésekre, hanem továbbra is szeretne távozni, és reméli, hogy sikeresek lesznek a tárgyalások.

Rossz stratégia ilyet mondani. Ej-ej Binho, nem leszünk így jóban

Rockynhooo
jah de örülök neki mert izgalmas lesz, meg Juvét nagyon vártam már vissza kiváncsi vok mit nyújtanak remélem tovább münk elsõhelyen mögöttünk meg a Juve.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hát ez a zenit igencsak jó csapat.
igaz nem az igazi mu-t verték meg,mert azért Carrick,C.Ronaldo és Hargreaves nagyon hiányzott az angol gárdából.

mind1,az biztos,hogy a legutóbbi évek legnehezebb bl csoportja következik nekünk.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema