Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
1-0:S
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Barca meg küzd de nem jön össze 😛
A Barca meg úgy néz ki kikap.<#hehe>#hehe>
RMCF
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
REAL MADRID
20:25 - A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Iker Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Heinze, Marcelo, Diarra, Guti, Robben, Higuaín, Raúl és Van Nistelrooy.
REAL MADRID
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
REAL MADRID
Már nem azért, de ez az üzlet. Ez ugyanolyan dolog, minthog Robinho is több pénzt akart. Ezen nem sértõdhet meg. Próbálkozott a csapat, nem jött be. Akkor õ a B terv. Ennyi, biztos nehéz elfogadnia, hogy Ronaldot jobbra tartják, ez van. Most ha áltatjuk magunkat, hogy Binho te vagy a legjobb, CR nem kell, attól jobb lesz Robinho CR-nél?
Pl. tavaly Kakat hajkurásztuk, nem jött be, jött Sneijder (valszeg Kaka jön Sneijder tuti nem). Mondta volna, frászt jövök, itt Kakat jobban szeretik, mint engem??
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
az nem undorito ahogy a madrid probalta megszerezni c.ronit?
Igazuk van, minket is folyton b*szogatnak
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
RMCF
REAL MADRID
<#eljen>#eljen>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ne értsetek férre, nem vagyok elfogult, de ti se legyetek, Ronaldo ugyanúgy elhagyta volna miattatok a klubját....számomra õ már nem ugyanaz a Ronaldo aki volt elõtte.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
REAL MADRID
REAL MADRID
<#worship>#worship><#worship>#worship>
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
schusternek nem tûnt fel Higuain mennyire jó csatárként? érik a gyerek,fejlõdik durván, mégsem lehet kezdõ...
robinhonak meg jó sok esõt kívánok,illetve remélem a faragásból sem marad ki. igazimadridista...
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
12:42 - "A Chelseaben akarok játszani" - mondja.
Azt hittem vmi újat mondd 😊
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Deportivo: Aranzubía; Laure, López Piscu, Lopo, Zé Castro, Filipe; Rodríguez, Sergio, De Guzmán, Guardado; Xisco.
Real Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Heinze, Marcelo; Diarra, Gago; Robben, Guti, Raúl; Van Nistelrooy.
Én Gago helyett jobban örülnék Higuaínnak..... 😄
REAL MADRID
És?? Robinho is aszonta, hogy ez álmai klubja és most mégis itthagyná...