81624
  • SLICK
    akkor meg se nézem a meccset. Bassza meg Carlo az anyját
  • Monoton
    Na állítólag Casemironak gyomorproblémái vannak, egyébként Morata nem került volna a padra sem :DDDDDDDD
  • LasDen #78285
    mindenesetre...

in Carlo
  • Monoton
    Szerintem ezt sokan nem ertik.
  • LasDen #78283
    nem értem én ezt....
  • Monoton
    Ja Casemiro a padra sem fért be, gyász.
  • Monoton
    Casillas, Carvajal, Varane, Pepe, Marcelo, Khedira, Modric, Illarramendi, Di María, C. Ronaldo és Benzema.

Se Morata, se Jese, de a tuniszi herceg persze ott van. Megint két defenzív középpályás, gratulálok. Marcelo meg Varane serules utan mindjart kezdoben, az kene meg, hogy raseruljenek.
  • banok
    streamek itt
  • Monoton
    Digi 2 vagy stream.

Egyébként mindjart kezdodik az u19-es meccs.
  • bacaelit
    Ma melyik csatornán látható a meccs, vagy esetleg csak stream lesz?
  • ProGabe #78277
  • SLICK
    Gravesen ezt már nem élhette meg :(
  • LasDen #78275
    „Nagyon sokszor színészkedett. Rengeteget. Esett-kelt, mindenáron szabálytalanságot és szabadrúgásokat akart kicsikarni, amiért rengeteg kritikát kapott. Mondhatom, talán az első tizenkét hónap volt a legkeményebb Ronaldo számára. Abban az időben Roy Keane, Paul Scholes és Nicky Butt minden egyes alkalommal csak rúgták és rúgták, ha megkapta a labdát. És ez nem egyszeri alkalom volt. Minden edzésen, minden héten, egész szezonban rugdosták.”

Phil NEville arról hogy írtották ki Céből a színészkedést :D
  • Monoton
    Egyebkent meg akkor remelem Jese kezd Maria helyett.
  • Monoton
    Elso eveben Ronaldo is sokat volt serult. Nem kell mindjart elasni :)
  • LasDen #78272

• SLICK
    Ismert a Köbenhavn elleni keret.
    Kapusok: Casillas, Diego López, Jesús.
    Védők: Varane, Pepe, Ramos, Marcelo, Coentrao, Carvajal, Arbeloa, Nacho.
    Középpályások: Khedira, Casemiro, Modric, Di María, Isco, Illarramendi.
    Támadók: Cristiano Ronaldo, Benzema, Morata, Jesé.

Bale kimaradt SÉRÜLÉS miatt...

Az az igazság, hogy jól beszoptuk vele.
  • bacaelit
    Mint ha ez nem lenne magától érthető!!!
  • Monoton
  • szomferi
    ezt én akartam meglépni :D
  • horpeti
    "Ancelotti több küzdést és jobb hozzáállást kért a játékosoktól, akik a hírek szerint kedvezően fogadták a szavait és készek arra, hogy az eddiginél sokkal többet és keményebben dolgozzanak."

Vicc. :)
  • SLICK
    :_?DS_:ADASDDDD
  • LasDen #78265
    hogy törne el minden létező és nem létező ujjad :D
  • Monoton
  • horpeti
    Inkabb az a gaz,hogy idaig eljut a csapat. Amikor mar a csapattars is ki van borulva,hogy megint vele kell jatszani. Messze van a csapategysegtol.
  • bacaelit
    A Real Madrid kapitányai nem nézték jó szemmel Pepe kirohanását, és ezt szóvá is tették neki. “A pályán a játékosok nem veszekedhetnek, hanem segíteniük kell egymást” – mondták a portugál védőnek a Marca szerint. Pepe ezek után bocsánatot kért Benzemától, aki természetesen elfogadta ezt. Pepe a mérkőzés hevében számon kérte a francia támadót, hogy miért nem hajt jobban a csapatért, ezt pedig a kamerák rögzítették, és a felvételek bejárták a világot.
  • LasDen #78261
    fordítást vagy valamit....
  • Monoton
  • horpeti
    Jah, lehetne egy teljes vérfrissités. Papiron úgyis edzőmeccs. :D
    Legalább lássunk egy felszabadult focit is, motivált emberekkel, még ha utána hétvégén jönnek a "nagyok". :D

Barcában nagyon szimpi az összetartás, kár, hogy ilyet nem lehet megélni a Madridnál, csak nagyon ideiglenesen.
    A végén még 15 év után visszamegyek drukkolni a Barcának is, kezd megint tele lenni a hócipőm (volt 1-2 év, Capello után, körül, amikor nem nagyon kapcsoltam be a TVt). :D
    Bár a Barca meccsein meg elaludnék, annyira dominálják a bajnokságot, nekik nem lehet drukkolni, csak leülni és popcornozni. Itt legalább lehet izgulni, csak jó lenne, ha tényleg látnék valami csapategységet.
  • LasDen #78258
    ezekután úgy 70%, hogy Morata lesz a kezdő a dánok ellen. De örülnék egy Jesének is a kezdőben...
  • horpeti
    Akkor rossz lóra (Benzemara) tettel.
  • SLICK
    az a baj, hogy a válogatottban is szar... aminek szintén nem örülök mert válogatott szinten a franciáknak drukkolok.
  • horpeti
    Szerintem eszrevettek. Benzema elkezd sprintelni meccs elejen, mint allat. Ranez a mezere: ja,ez mar a madridi,akkor leszarom,ugyis megvan az audi. :D
  • Monoton
    Persze, hogy Carlo hibája hiszen ő tette be a kezdőbe a sok szerencsétlent. De ha már lehetőséget kap játékos vegye már észre milyen mezben ment ki a pályára és ahhoz mérten játsszon.
  • mrroma
    Szerintem is igy van!!!
  • Gauge
    Azon gondolkoztam, hogy igazából lehet itt szidni Khedirát, meg Benzemát, de alapvetően a csapat vesztett, mert nem tudtak együtt játszani...ez pedig Ancelottinak az asztala.
  • horpeti
    Amugy meg nem 1-2 emberen mulik. Hiaba nem Benzema van,ha a csapat motivalatlan es otlettelen. Szoval remelem megoldodik ez a dolog,motivalatlan csapat a legkiabranditobb drukkerkent. Es szezon eleje van.
  • horpeti
    En is imadnam,ha vegre nem lenne ilyen szerencsetlen. De nagyon az. Ritkan csinal hasznosat.
    Khedirat es Arbeolat sokkal jobbnak erzem a sajat posztjukon. Szoval nálam Benzema az elso szamu cserelendo:)
  • LasDen #78249
    Zizou és Perez. Nála meg ennyi elég a csapatba kerüléshez...
  • horpeti
    Arra lennek kivancsi, Benzemat ki imadja:)