81624
-
#78287 akkor meg se nézem a meccset. Bassza meg Carlo az anyját -
Monoton #78286 Na állítólag Casemironak gyomorproblémái vannak, egyébként Morata nem került volna a padra sem :DDDDDDDD -
#78285 mindenesetre...
in Carlo -
Monoton #78284 Szerintem ezt sokan nem ertik. -
#78283 nem értem én ezt.... -
Monoton #78282 Ja Casemiro a padra sem fért be, gyász. -
Monoton #78281 Casillas, Carvajal, Varane, Pepe, Marcelo, Khedira, Modric, Illarramendi, Di María, C. Ronaldo és Benzema.
Se Morata, se Jese, de a tuniszi herceg persze ott van. Megint két defenzív középpályás, gratulálok. Marcelo meg Varane serules utan mindjart kezdoben, az kene meg, hogy raseruljenek. -
#78280 streamek itt
-
Monoton #78279 Digi 2 vagy stream.
Egyébként mindjart kezdodik az u19-es meccs. -
bacaelit #78278 Ma melyik csatornán látható a meccs, vagy esetleg csak stream lesz? -
#78277 -
#78276 Gravesen ezt már nem élhette meg :( -
#78275 „Nagyon sokszor színészkedett. Rengeteget. Esett-kelt, mindenáron szabálytalanságot és szabadrúgásokat akart kicsikarni, amiért rengeteg kritikát kapott. Mondhatom, talán az első tizenkét hónap volt a legkeményebb Ronaldo számára. Abban az időben Roy Keane, Paul Scholes és Nicky Butt minden egyes alkalommal csak rúgták és rúgták, ha megkapta a labdát. És ez nem egyszeri alkalom volt. Minden edzésen, minden héten, egész szezonban rugdosták.”
Phil NEville arról hogy írtották ki Céből a színészkedést :D -
Monoton #78274 Egyebkent meg akkor remelem Jese kezd Maria helyett. -
Monoton #78273 Elso eveben Ronaldo is sokat volt serult. Nem kell mindjart elasni :) -
-
#78271 Ismert a Köbenhavn elleni keret.
Kapusok: Casillas, Diego López, Jesús.
Védők: Varane, Pepe, Ramos, Marcelo, Coentrao, Carvajal, Arbeloa, Nacho.
Középpályások: Khedira, Casemiro, Modric, Di María, Isco, Illarramendi.
Támadók: Cristiano Ronaldo, Benzema, Morata, Jesé.
Bale kimaradt SÉRÜLÉS miatt...
Az az igazság, hogy jól beszoptuk vele. -
bacaelit #78270 Mint ha ez nem lenne magától érthető!!! -
Monoton #78269 -
#78268 ezt én akartam meglépni :D -
#78267 "Ancelotti több küzdést és jobb hozzáállást kért a játékosoktól, akik a hírek szerint kedvezően fogadták a szavait és készek arra, hogy az eddiginél sokkal többet és keményebben dolgozzanak."
Vicc. :) -
#78266 :_?DS_:ADASDDDD -
#78265 hogy törne el minden létező és nem létező ujjad :D -
Monoton #78264 -
#78263 Inkabb az a gaz,hogy idaig eljut a csapat. Amikor mar a csapattars is ki van borulva,hogy megint vele kell jatszani. Messze van a csapategysegtol. -
bacaelit #78262 A Real Madrid kapitányai nem nézték jó szemmel Pepe kirohanását, és ezt szóvá is tették neki. “A pályán a játékosok nem veszekedhetnek, hanem segíteniük kell egymást” – mondták a portugál védőnek a Marca szerint. Pepe ezek után bocsánatot kért Benzemától, aki természetesen elfogadta ezt. Pepe a mérkőzés hevében számon kérte a francia támadót, hogy miért nem hajt jobban a csapatért, ezt pedig a kamerák rögzítették, és a felvételek bejárták a világot. -
#78261 fordítást vagy valamit.... -
Monoton #78260 -
#78259 Jah, lehetne egy teljes vérfrissités. Papiron úgyis edzőmeccs. :D
Legalább lássunk egy felszabadult focit is, motivált emberekkel, még ha utána hétvégén jönnek a "nagyok". :D
Barcában nagyon szimpi az összetartás, kár, hogy ilyet nem lehet megélni a Madridnál, csak nagyon ideiglenesen.
A végén még 15 év után visszamegyek drukkolni a Barcának is, kezd megint tele lenni a hócipőm (volt 1-2 év, Capello után, körül, amikor nem nagyon kapcsoltam be a TVt). :D
Bár a Barca meccsein meg elaludnék, annyira dominálják a bajnokságot, nekik nem lehet drukkolni, csak leülni és popcornozni. Itt legalább lehet izgulni, csak jó lenne, ha tényleg látnék valami csapategységet. -
#78258 ezekután úgy 70%, hogy Morata lesz a kezdő a dánok ellen. De örülnék egy Jesének is a kezdőben... -
#78257 Akkor rossz lóra (Benzemara) tettel. -
#78256 az a baj, hogy a válogatottban is szar... aminek szintén nem örülök mert válogatott szinten a franciáknak drukkolok. -
#78255 Szerintem eszrevettek. Benzema elkezd sprintelni meccs elejen, mint allat. Ranez a mezere: ja,ez mar a madridi,akkor leszarom,ugyis megvan az audi. :D -
Monoton #78254 Persze, hogy Carlo hibája hiszen ő tette be a kezdőbe a sok szerencsétlent. De ha már lehetőséget kap játékos vegye már észre milyen mezben ment ki a pályára és ahhoz mérten játsszon. -
mrroma #78253 Szerintem is igy van!!! -
Gauge #78252 Azon gondolkoztam, hogy igazából lehet itt szidni Khedirát, meg Benzemát, de alapvetően a csapat vesztett, mert nem tudtak együtt játszani...ez pedig Ancelottinak az asztala. -
#78251 Amugy meg nem 1-2 emberen mulik. Hiaba nem Benzema van,ha a csapat motivalatlan es otlettelen. Szoval remelem megoldodik ez a dolog,motivalatlan csapat a legkiabranditobb drukkerkent. Es szezon eleje van. -
#78250 En is imadnam,ha vegre nem lenne ilyen szerencsetlen. De nagyon az. Ritkan csinal hasznosat.
Khedirat es Arbeolat sokkal jobbnak erzem a sajat posztjukon. Szoval nálam Benzema az elso szamu cserelendo:) -
#78249 Zizou és Perez. Nála meg ennyi elég a csapatba kerüléshez... -
#78248 Arra lennek kivancsi, Benzemat ki imadja:)