Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kapufa volt sok ziccer,nem volt szerenséjük ellenben a realnak volt szerencséje!
hiszen RVN golja hogy is születettt? persze hogy megpattant egy zenit védõn :@
24 - Exile -Nov.23
jó meccs volt. az utolsó fél órában mindkét csapat sokszor csak centikre volt az újabb góltól. kiegyenlített, ó játék, Madrid gyõzelemmel, ez a lényeg 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hát nem gondoltam volna, hogy sikerül...
<#gonosz1>#gonosz1><#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
2. az elsõ gól kivételével mindrõl lemarattam 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
BUDA > miskolc.
(megtett táv m-ben, 54-ik perc)
Eddig jók vagyunk,a Zenit se támad annyira,mint amire számítottam,meglehet ezt nyerni.Nistelroy,VDV,Robben,Higuain meg Hubocan😄 jól játszottak.
RMCF

REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
REAL MADRID
Marcelo miért nem kezdhetett ma?
REAL MADRID
REAL MADRID
Heinze benézte...
Hát a komolyan mondom agyonlövöm azt a menyétet!
REAL MADRID
REAL MADRID