Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kanal HBD
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
BUDA > miskolc.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kapjátok be...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“We won’t sign anybody in January if everything is aright and if there’s no unforeseen events,” Mijatovic told Radio Marca. forrás
vs
He told Radio Marca: "We know that for the coming year we need to sign two or three great players and we plan to move forward in the coming months." forrás
egyben legalább mindkét oldal egyetért:
"We'll only sign a player for the future, not for six months. Like we've done in the past with Marcelo, Fernando Gago and Gonzalo Higuain."
tudom-tudom, végül is mindkettõ ugyanaz, csak az alsó jóval árnyaltabb
az a pletyka viszont tetszik, hogy meg akarjuk szerezni Aggert
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
200ért sem adnám 😄 innen vonuljon vissza, nála jobbat úgyse találunk 😊
jah és || Rocky ||-nak:
Andrej Arshavin:
„Nem a balszerencse miatt vesztettünk, jobb volt a Real Madrid.”
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Az utolsón meg mintha RvN beakasztott Pepe-nek, akit ez meglepett.....VdV meg siet hogy csatlakozzon hozzájuk..... 😄
Persze még sok munka van... 😊)

REAL MADRID
REAL MADRID
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

REAL MADRID
Sajnos késtem a vacsoráról, am én ülnék az asztal végén 😄
REAL MADRID
Minden esetre látom, nyertünk sok grat, kellett!! 😊
Nem tom miért bánt ennyire, hogy a Madrid nyert :|
azért vicces hogy a juve és real egyaránt 1 góllal verte a zenitet erre a juve most 2-0 vesztésre áll :S szal sztem a realban sem volt benne a 2nél több gólós gyõzelem !😄
24 - Exile -Nov.23
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
ReaL MaDRid x siempre
Abban igazad egyébként hogy szerencse is kell a fociban,mint minden másban is..
RMCF
mind1.
inkább az a megoldás hogy a helyzeteket tudni kell kihasználni XD
de a focihoz óriási szerencse is kell!
24 - Exile -Nov.23
RMCF