Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
hbd2u
wtf szánalom

Kanal HBD

SLICK
hbd Kanál!

ProGabe
hepiböjszdéj!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gracias 😊

BUDA > miskolc.

LasDen
Ha Metzelder megy akkor értem, hogy jönne Agger.....de én mindig úgy gondoltam, hogy Cannavaro megy helyette meg Garay jön....ugyanannyi védõ lenne.....De mondjuk Metzelder helyett Agger nem lenne rossz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
Cannavaro helyére gondolom, neki lejár a szerzõdése nyáron tudtommal, +Metzelder sem lenne meglepõ, ha lépne...

A Real Madrid vezetõsége és a sajtó is értetlenkedik Schuster szavai miatt: az edzõ majdnem száz újságíró elõtt nyilatkozta, hogy ugyanaz a csapat kezd a Zenit ellen, mint a Betis otthonában, azonban végül Raúl a padra szorult. Ezzel Schuster megtévesztette az ellenfél megfigyelõit, azonban a klub vezetõsége és a média egyszerû hazugságként fogja fel az esetet, ami nem illik a klub szellemiségéhez. /AS/

Kapjátok be...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
HBD Kanál!

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
De minek Agger ha jön Garay......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
lolb+

“We won’t sign anybody in January if everything is aright and if there’s no unforeseen events,” Mijatovic told Radio Marca. forrás

vs

He told Radio Marca: "We know that for the coming year we need to sign two or three great players and we plan to move forward in the coming months." forrás

egyben legalább mindkét oldal egyetért:

"We'll only sign a player for the future, not for six months. Like we've done in the past with Marcelo, Fernando Gago and Gonzalo Higuain."

tudom-tudom, végül is mindkettõ ugyanaz, csak az alsó jóval árnyaltabb

az a pletyka viszont tetszik, hogy meg akarjuk szerezni Aggert

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
A Juve elleni BL meccset élõben adja az M1.

a másodikon Robben seggberúgta a csávót 😄
horpeti
francot, nézd már Pepét, hogy élvezi... 😛

Rockynhooo
14:30 - A Real Madrid védõjét, Sergio Ramost ismételten neves kérõk szeretnék elcsábítani: a Chelsea és a Manchester City. Mind a két klub hajlandó lenne akár 50 millió eurót adni érte, ami védõért egy kimondhatatlanul nagy összeg. Mindezek ellenére a játékosnak 2013-ig szerzõdése van, a kivásárlási ára 150 millió euró, ráadásul esze ágában sincs távozni. /DC/

200ért sem adnám 😄 innen vonuljon vissza, nála jobbat úgyse találunk 😊

jah és || Rocky ||-nak:
Andrej Arshavin:
„Nem a balszerencse miatt vesztettünk, jobb volt a Real Madrid.”

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

REALista
<#worship><#worship><#worship>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
A 4. képen olyan mintha Ramos kiakarná fújni a labdát Malafeev kezébõl... .D

Az utolsón meg mintha RvN beakasztott Pepe-nek, akit ez meglepett.....VdV meg siet hogy csatlakozzon hozzájuk..... 😄

horpeti
Reál jelenlegi formájában bárkit el tud verni VÉGRE, és ennek örülök. 😊))
Persze még sok munka van... 😊)

REAL MADRID

SLICK
természetesen ezzel tisztában vagyok, de a jelenlegi formájuk alapján verhetõek szvsz.

kas123
A Juventus soha nem volt olyan csapat, amit nekünk kötelezõen meg kellene verni (akár otthon, akár idegenben).

SLICK
ezen mit nem értesz? 😊

robotnyk
illene?
SLICK
Hazai pályán illene!

Ha Juve-t verjük akkor továbbjutás is megvan

REAL MADRID

Rockynhooo
este néztem felvételrõl a meccset, elsõ félidõbe faszán toltuk , második félidõ végére meg kicsit nyomtak az oroszok de le van szarva megvan a 3 pont ennyi 😊 amúgy ezt a Javi Garciát muszáj eröltetni ? :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

REAL MADRID

ProGabe

Gólok

0-1
1-1
1-2

REAL MADRID

Sajnos késtem a vacsoráról, am én ülnék az asztal végén 😄

REAL MADRID

LasDen

horpeti
Nem láttam a meccset, kérek szépen majd összefoglaló videó linket pls! 😊))

Minden esetre látom, nyertünk sok grat, kellett!! 😊

II Rocky II
a juve már 2-2 .... meglessz a 3-2 de remélem 4-2 😊

24 - Exile -Nov.23

SLICK
látod én tippem bejött 😄

II Rocky II
a-a ennyi erõvel a kapufarol pattanhatott volna befelé 😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
mert buktam a mixen miattuk 😄
már a juve 2-1 ... alakul ^^

24 - Exile -Nov.23

SLICK
simán benne volt, de azok a helyzetek kimaradtak... Higuaín is belelõtte a kapusba a labdát, ha átemelte volna máris 1:3

Nem tom miért bánt ennyire, hogy a Madrid nyert :|

SLICK
LOL 😄 ott a Juvénak tippeltem 2:0-át 😛

II Rocky II
persze hogyne 1.4 a faszt 😄 ne álmodozz!
azért vicces hogy a juve és real egyaránt 1 góllal verte a zenitet erre a juve most 2-0 vesztésre áll :S szal sztem a realban sem volt benne a 2nél több gólós gyõzelem !😄

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
😄DDdddddddd mixen 7x szorzó volt rajtuk,spanom még poénból mondta is,hogy megteszi 😄😄😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
de ilyen béna téket bazz 😄Dddddd legalább vmi olyasmi lenne,hogy nyertünk! vagy góól! 😄 neeeem,épp azt ecseteli,hogy a terminator sorozat megy meccs helyett 😄

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Wow a BATE 2:0-ra vezet a Juve ellen.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

hunbasser
ha kihasználtuk volna a helyzeteket,már az elsõ félidõben lehetett volna 1-4....

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
közben mekkorát tékeltél 😄

tesó07
Visszajátszásnál lehetett látni,hogy kb. pont annyi hely volt ott hogy elfért a labda az egyik Real védõ mellett,tehát az max. még mellé mehetett volna az a lövés..😊
Abban igazad egyébként hogy szerencse is kell a fociban,mint minden másban is..

RMCF

II Rocky II
de elkell ismerni hogy igazam van és beláthatod ,ha szerencséje van a zenitnek akkor az nem kapufa hanem gól!
mind1.
inkább az a megoldás hogy a helyzeteket tudni kell kihasználni XD
de a focihoz óriási szerencse is kell!

24 - Exile -Nov.23

SLICK
a helyzeteket tudni kell kihasználni, ezért is nyertünk ^^

tesó07
Egyik idióta haverom ugyanez,ha nyer a Real,hát persze hogy mindig azért mert szerencséje van.Na ne viccelj már!!

RMCF

hunbasser
De La Red 2-re gondoltam,ez egy zenites csávó,úgy nézett ki mint DLR 😄

ReaL MaDRid x siempre

Csabesz6
nyugi fiam.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"