Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
de ha egyszer bõven van okom rá...

Rockynhooo
Nem nagyon láttam még ennyire pesszimista embert 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

"na hátha meghiúsítja Bale érkezését"

😄DDD

REAL MADRID

SLICK
hát a Mou féle Madridnál legalább a kontrákra lehetett számítani, a mostaniban meg még annyi elképzelés sincs, rossz megoldások, rengeteg hiba, eladott labda jellemzi az egészet... :|
mondhatni egy fos.
Di María viszont picit emberesebben játszik, na hátha meghiúsítja Bale érkezését ^^

Jó, Arbeloa meg beadni sem tud 😄

REAL MADRID

LasDen
pedig az észrevétel jó volt...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Maris elbenazta 😄

REAL MADRID

SLICK
ó bazdmeg Marcsa -.-

LasDen
idióta mária 😞(

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Na ez mi?

REAL MADRID

LasDen
félidõben kap is majd egy taslit cétõl...😄

Remelem felidoben eldonjuk a meccset es bejohet majd Jese.

REAL MADRID

POnt ez jutott eszembe nekem is. 😄

REAL MADRID

LasDen
Benz köcsög mód lenyúlta a gólt 😄

LasDen
nehéz megszokni ezt a cselzit...
ez a Iker-López helyzet szerintem rövid távon sem lesz jó. és nem feltétlenül Ikerék miatt, hanem az õket támogató táborok miatt...

SLICK
semmi bajom Lopezzel, csak megnéztem volna azért Casillast tétmeccsen...

Arbeloával van bajom

Rockynhooo
Lopezzel semmi baj. Arbeloa helyett elnézném Carvajalt.

Mi bajod Lopezzel? Valószínûleg a kapusedzõ jobban tudja kinek kell védenie.

REAL MADRID

SLICK
hát elég érdekes :| Megint Lopez a kapuban... Akkor arbeloa mi a faszt keres ott? Özil is visszavonva megint egy szart fog alkotni :|

Nem értem én Ancelottit...

Rockynhooo
Kicsit attacker 😄

Úgy néz ki a Marca kezdoje a hivatalos, azert ez eleg badass igy 😄

REAL MADRID

Diego López; Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo; Casemiri, Modric; Isco, Özil, Cristiano Ronaldo; y Benzema
/AS/

szerk.: <#fejvakaras>
Diego López; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Modric, Özil, Isco; Di María, Cristiano y Benzema
/marca/

REAL MADRID

horpeti
Jó a banner Raúl-lal, maradjon is egy darabig. 😊

horpeti
Ott jobb az idõ, mint Angliában. 😄

Várjál, azóta kiderült, hogy a fotók amiken látható volt júliusiak 😄 Én régebben tényleg azt hittem, hogy a spanyol sportújságírás valami. De amit ott mûvelnek a legalja mindennek.

REAL MADRID

bakkerman
két nap szabadságot,amit totál véletlenül éppen spanyolban tölt el 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

remélem nyerünk ma hendivel! a BDSRSTNT

<#eljen>

REAL MADRID

SLICK
Callejón gólt lõtt a Napoliban

Villas-Boas: "A Real Madrid érdeklõdik Bale iránt. Hogy lesz-e átigazolás vagy nem, szerintem néhány nap múlva többet fogunk tudni. Bale-nek adtunk két nap szabadságot."
/penamadridista/

Nem rosszból, de ezektõl a nyilatkozataitól már szerintem mindenki rajta röhög 😄

REAL MADRID

Rockynhooo
25 körül saccoltam volna.

limperatore
ez viccesebb mint zlatanért 50m + etoo

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasDen
40-ér...

Rockynhooo
Higany mennyiért ment Napoliba?

Bale kell mert Jesére még nem lehet építeni, meg õ amúgy is középen az igazi. Szerintem Özil menni fog, szélen nem ér semmit, ráadásul Isco ki fogja szorítani középen is, mivel õ védekezni is képes. A német amúgy is pipa mert nem akarják a fizetését megemelni, ami teljesen jogos. Egyébként sokan mondják, hogy ebbe a Carlo féle taktikába nincs is igazából helye. Majd kiderül. Di Mariat marasztalnám cserének, mert butasagai ellenere, azert o hajtani is szokott. Csak hat a nagy akarasnak ugye ... Én Moratat is kölcsönadnám, mert inkább Jesét játszatnám középen. Meg úgy öszintén engem nem gyõzött meg Alvaro 😞

REAL MADRID

LasDen
engem Bale jövetele lassan kezd meggyõzni. Ha jön, akkor vele a jobb oldal is veszélyes lesz, mert így csak a bal-közép az, ami veszélyt jelent. Az ellenfélnek szinte nem is kell figyelnie a jobbra, támadás onnan jön...

SLICK
Carlo Ancelotti kihirdette a Granada elleni keretet.
Kapusok: Casillas, Diego López, Tomas Mejías.
Védõk: Pepe, Ramos, Arbeloa, Nacho, Marcelo, Carvajal.
Középpályások: Kaká, José Rodríguez, Özil, Modric, Casemiro, Isco, Di María.
Támadók: Cristiano Ronaldo, Morata, Jesé, Benzema.

Na José is a keretben, bár játszani tuti nem fog.

Amúgy kiváncsi leszek a végkifejletre is. Özil nem találja önmagát a jobb oldalon. Bár nem szeretném ha elmenne, nem létezik hogy Isco és õ ne tudnának helyet cserélni... Na meg akkor most jött Bale (de minek??????), semmi szükség nem volt rá szvsz.... Jesé tuti alig fog lehetõséget kapni így, aminek nem örülök.
Coentrao meg Di María is tuti menni fognak még, Kakát is felesleges volt itt tartani.
Jó lenne ez a keret, de mégsem... :|

Bale megérkezett Spanyolhonba, õ is várja a bejelentést. Kedden lehet a bemutatása.
Özil távozhat a csapattól megfelelõ összegért, a United lehet a befutó.
Wenger papa szerint Suarez azért nem igazolt az ágyúsokhoz, mert másik csapatot választott. (Lehet, hogy a Fradi!?)
Illarra felépülése jól halad, a válogatott meccsek után lesz bevethetõ állapotban.

REAL MADRID

SLICK
Köszi szépen!

LasDen
mondhatni szerencséje volt azért Raúlnak. Az újkori Madrid legsikeresebb korszakában vezethette a csapatot.

Rockynhooo

A tegnap este legfontosabb pillanatai Raúl ügyileg 😊

szucsy89
😄
LasDen
nagyon sunnyognak...😄

REAL MADRID

Már el is kezdték felhúzni a Bale által megformált szobrot <#vigyor1>

REAL MADRID

Hamarosan bejelenthetik

További pletyka, hogy az Arsenal vmi epic ajánlattal (53M € wtf?! 😄) készül Benzemaert, a Manchester U. meg 38M €-val indulna Özilért. Persze Khedira a kutyának sem kell 😄

REAL MADRID

6unn3r

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

miilann04
igen, meccs elõtt körbement a kamera az öltözõben és mutatták közelrõl is.
erre gondoltam a #77519 ben.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

SLICK
na hátha erõre kap õ is és jobbon egyre többet fogják próbálgatni...
Amúgy nem értem Ancelottit hogy ha láthatóan szar Özil azo na poszton akkor minek erõlteti??? Maradjon csak középen, nem hiszem hogy gond lenne Iscoval ha ketten lennének azon a poszton, mögöttük meg Casemiro vagy Modric... Jobbon meg ugye Jesé... de akár lehetne ott Isco is...