Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
😄DDD
REAL MADRID
mondhatni egy fos.
Di María viszont picit emberesebben játszik, na hátha meghiúsítja Bale érkezését ^^
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
ez a Iker-López helyzet szerintem rövid távon sem lesz jó. és nem feltétlenül Ikerék miatt, hanem az õket támogató táborok miatt...
REAL MADRID
Nem értem én Ancelottit...
REAL MADRID
/AS/
szerk.: <#fejvakaras>#fejvakaras>
Diego López; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Modric, Özil, Isco; Di María, Cristiano y Benzema
/marca/
REAL MADRID
REAL MADRID
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
REAL MADRID
/penamadridista/
Nem rosszból, de ezektõl a nyilatkozataitól már szerintem mindenki rajta röhög 😄
REAL MADRID
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
REAL MADRID
Kapusok: Casillas, Diego López, Tomas Mejías.
Védõk: Pepe, Ramos, Arbeloa, Nacho, Marcelo, Carvajal.
Középpályások: Kaká, José Rodríguez, Özil, Modric, Casemiro, Isco, Di María.
Támadók: Cristiano Ronaldo, Morata, Jesé, Benzema.
Na José is a keretben, bár játszani tuti nem fog.
Amúgy kiváncsi leszek a végkifejletre is. Özil nem találja önmagát a jobb oldalon. Bár nem szeretném ha elmenne, nem létezik hogy Isco és õ ne tudnának helyet cserélni... Na meg akkor most jött Bale (de minek??????), semmi szükség nem volt rá szvsz.... Jesé tuti alig fog lehetõséget kapni így, aminek nem örülök.
Coentrao meg Di María is tuti menni fognak még, Kakát is felesleges volt itt tartani.
Jó lenne ez a keret, de mégsem... :|
Özil távozhat a csapattól megfelelõ összegért, a United lehet a befutó.
Wenger papa szerint Suarez azért nem igazolt az ágyúsokhoz, mert másik csapatot választott. (Lehet, hogy a Fradi!?)
Illarra felépülése jól halad, a válogatott meccsek után lesz bevethetõ állapotban.
REAL MADRID
A tegnap este legfontosabb pillanatai Raúl ügyileg 😊

REAL MADRID

REAL MADRID
További pletyka, hogy az Arsenal vmi epic ajánlattal (53M € wtf?! 😄) készül Benzemaert, a Manchester U. meg 38M €-val indulna Özilért. Persze Khedira a kutyának sem kell 😄
REAL MADRID
REAL MADRID
erre gondoltam a #77519 ben.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Amúgy nem értem Ancelottit hogy ha láthatóan szar Özil azo na poszton akkor minek erõlteti??? Maradjon csak középen, nem hiszem hogy gond lenne Iscoval ha ketten lennének azon a poszton, mögöttük meg Casemiro vagy Modric... Jobbon meg ugye Jesé... de akár lehetne ott Isco is...