81624
-
#78447 Biztos, hogy ez okozza. Pár hete még jó volt, aztán megint (mert már volt ilyen régebben is, csak nem tudtam akkor rájönni, mi a ludas) előjött. Mindent, tényleg mindent kipróbáltam, böngésző-, kiegészítő beállításokat, minden szart. Az volt a furcsa, hogy a Sport fórum/Labdarúgás maradt csak meg, kivettem a topikot a kedvencekből és jó lett. -
#78446 ezt már kieg nélkül is tudja az SG, az nem zavarhat be??
Mondjuk nálam meg ömlesztve vannak. a témák eltűnnek, de ugyanúgy sorban vannak egymás alatt. néha megjelennek a témák, de megnézek topikot aztán el is tűnnek... -
#78445 FélOFF
Van valami csúnya sor a topik scriptjeiben! Van ugye ez az sg kieg. chrome alá, aminél ha beállítom, hogy csak azokat a kedvenceket listázza, ahol van új üzenet, akkor bebugzik!
Ez a jó:
Ilyen lesz, minden topikot a Labdarúgás téma alá sorol:
Ha kiveszem a topikot a kedvencekből, megjavul. Nézzétek át pls, mert k*rvára zavaró! Emiatt legyek barca-drukker? :D
Kösz! -
#78444 ejj remélem nem túl súlyos. Abban bízom még, hogy a térdsérülése miatt nem az lesz, hogy most már gyakran lesérül és nem tudja azt a formát hozni a későbbiekben amit tavaly... -
Monoton #78443 Varane megserult ... fasza. -
#78442 Ezt a videót a felhasználó eltávolította. -
#78441 Jó volt, én végignéztem. :)
Biztos Messiről is vannak ilyenek, olyat még nem láttam, de nem is kerestem. :D -
#78440 -
#78439 Adósság =/= hitel. Imádom a ferdítéseket. -
Monoton #78438 Teljesen mindegy, évről évre csökken és az a lényeg. -
#78437 "...a klub összes rövid és hosszútávú adóssága 541 millió euró. Florentino csak a nettó pénzügyi adósságról beszél, ez az amivel a bankoknak tartoznak, ez pedig 90 millió euró. Most az egyesületem a Fly Emirates szerződést tanulmányozza. A Forbes szerint is a szerződés értéke messze elmarad a valós ártól."
érdekes, bár annyira nem meglepő, hogy nagy adóssága van a klubnak. Amíg nem ők vezetik a listát és nem veszélyezteti a csapatot, addig nem érdekel :D -
#78436 26-án 18.00-kor lesz a Barca-Real -
#78435 Kicsit már túl egészséges az a confidence -
#78434 "Ki a Real Madrid történetének legjobb edzője? Én vagyok az. 100 pont, 121 gól, bajnokok lettünk a valaha volt legjobb Barcelona ellenében. Én vagyok az egyetlen" - nyilatkozta Mou
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Idióta fasz. Kicsit sokat képzel magáról. Azért volt itt egy Miguel Munoz vagy Del Bosque. De Beenhakkert is mondhatnám még... -
#78433 KATT -
#78432 Ez a Dagatt Digó úgyse fogja berakni. Legalább tapasztalatot gyűjt. -
#78431 Tegnapiról valaki egy gól összefoglalót plz plz plz. thx -
mrroma #78430 te geci!!! :))))))
-
IXEMGabeo #78429 úú bocs elfelejtettem, hogy az Arsenal topikba kellett volna:DDD -
IXEMGabeo #78428
Enzo Ferrari köztünk él:DDD -
#78427 Ha eladják kölcsönbe, akkor inkább ebben a szezonban nem nézek meg több meccset, hát normálisak ezek? -
#78426 Legalább valaki örült is annak, hogy nyertünk. :D
Benzema lehet faarccal nézte ezt is. Neki mindegy. :P -
Monoton #78425 -
Monoton #78424 Mivel egész nyáron nem edzett, formán kívül van, sérülékeny. Egy 3 hetes speciális edzéstervet kapott, utána fog visszatérni. Jelenleg nem ő a legnagyobb problémánk sajnos :/ -
#78423 Gyakorlatilag folyamatosan sérült. És mindig edzésen sérül meg. -
hugopareiros #78422 lekerült a castillába -
cabell2 #78421 Helló, ez a Bale srác egyáltalán nem játszik nálatok? Sérült még, vagy csak szimplán nem kerül be? -
#78420 jó, hogy özil nem volt a pályán, tuti megnyalta volna ronaldo mellbimbóját a gólörömnél. -
#78419 Francba, igy nem baxák ki Ancellotit. :D
De legalább Morata gólt lőtt. Benzemától 3 méterre hátra pattant volna.
-
Monoton #78418 Azert sajnalom, hogy igy most a media nem szedi darabokra Ancelottit es a csapatot. -
#78417 20 percet ha játszott a csapat. a többi az szenvedés volt... -
#78416 aztakurva -
Monoton #78415 Loool geci :DDD -
#78414 mégegyet :D -
#78413 nah végre!! :D -
Monoton #78412 Morataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :D -
Monoton #78411 Gratulálok, teljesen megérdemelten vezet a hazai csapat. -
#78410 mi gól te ég.... -
Gauge #78409 VÉGRE!!! -
Gauge #78408 Ahogy abbamaradt a felivelgetes, maris más a meccskep