Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casillas sem ma fogja visszaverekedni magat a kezdobe.

REAL MADRID

SLICK
vagy a látásom szar vagy a stream minõsége, én nem látom rendesen ki kicsoda. Kaká góljánál is azt hittem Jesé adta a gólpasszt és csak a lassításnál láttam hogy CR...

Jese is jol jatszik, es mintha o lenne kozepen es Kaka a jobb oldalon.

REAL MADRID

Ahogy nézem élvezi a játékos.

REAL MADRID

shala
Vajon hogy érzi magát Ronaldo most, hogy nem õ lövi a gólokat,hanem vannak mások is rajta kívül? Örül vagy szarul esik neki?

non potest pluere aeternum

SLICK
Casemiro nagy kedvencem lesz ha így folytatja 😊

Casemirooo 😊 Csunya vege lesz ennek igy.

REAL MADRID

Morata is beköszönt.

REAL MADRID

SLICK
na Morata ezt szépen csinálta

Kaká visszatééért ... vagy nem 😄D De azért szép támadás volt .D

REAL MADRID

SLICK
azigen vkp poszton Isco és Kaká irányító Casemiro 😄

Jesé jobbon... kiváncsi leszek mit alkot

Kommentátor milyet csodálkozott a trófeán 😄D It's a monster 😄DDD Amúgy, teljesen olyan mintha részeg lenne .D

REAL MADRID

SLICK
thx!

REAL MADRID

shala
grp nem nehéz, sima lesz a továbbjutás (elméletileg)

Alakul

REAL MADRID

LasDen
húú valaki nagyon örült neki, hogy a B csoportba került a Galata 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

shala
murinyó már rejszol örömében

SLICK
na a Juventust megjósoltam 😄
El is könyvelhetjük az elsõ vereségeket a BL-ben... Olasz csapatok ellen rendre leszerepelünk... :|

LasDen
még a dortmund kell, hogy igazán jó legyen 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jol kezdodik 😄

REAL MADRID

LasDen
abban mindenki egyetért, hogy nem ér ennyi pénzt, de eel kell fogadni, hogy ez van. És már nem olyan sérülékeny, mint volt.

Na B csoport. B, mint bajnok. 😄

REAL MADRID

Shep
Tényleg jön ez a Bale gyerek? Tuti én vagyok hozzá nem értõ, de hol ér ez a srác ennyi pénzt? Ebbõl az összegbõl egy normális csapatot lehetett volna venni (kicsit túlzok persze), nem 1 játékost aki a 2. meccsén majd lesérül aztán kihagyja a fél szezont.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SLICK
Na ti kiket vártok a BL csoportba mellénk?

Amit én várnék:
Real Madrid
Marseille
Leverkusen
Austria Wien

Az elmúlt két évben elég kemény csoportokat kaptunk, kijutna egy könnyebb.
De szerintem amúgy ezt a csoportot kapjuk:
Real Madrid
Juventus/Milan
Zenit
Wien/Plzen

Depor ellen barátságos.

REAL MADRID

horpeti
Romaniaban a vendeg szektorban? Parasan hangzik. 😉

Ma milyen meccs lesz? Bajnoki vagy valami barátságos meccs?

shala
Ma BL sorsolás!
Remélem a román vagy az ausztriai csapatot sorsolják össze a Madriddal, mert akkor lehet menni meccset nézni élõben. -.-

LasDen
most már AVB is elismeri az átigazolást. Mondjuk abban igaza van, hogy Bale jobban is viselkedhetett volna a Spurs-szel.

Vagy csak probalja feltornazni a kert fizetest 😄

REAL MADRID

SLICK
Özil kitölti a szerzõdését, úgy néz ki...

En meg azt olvastam, hogy a parton a koveken csuszott meg 😄

REAL MADRID

LasDen
Az...argentin csatár Capri szigeténél, egy jachton pihente ki a Serie A nyitófordulójának fáradalmait. A...támadó olyan szerencsétlenül ugrott le a hajó pallójáról, hogy megcsúszva arc-, orr- és nyaksérülést is szenvedett.

shala
Hát ha ez igaz áldásom rá. De Özil nem mehet sehová.

LasDen
Benzema hibája az egész. Ha azt a gólt nem nyúlja le, lehet megszórják õket 😄

6unn3r
Ronaldo tavaly is elõszeretettel húzódott fel éknek, de ezt nyilatkozta is Carlo, hogy CR ugyanolyan szabad mozgást kap, mint eddig. Görcsösen játszott, mert gólt akart rúgni és mint az elõzõ fordulóban, most se jött össze semmi neki. Bár múlthéten azért közelebb állt a gólszerzéshez, most meg szokatlanul sokat bénázott. Majd ha gólt lõ, akkor feloldódik kicsit. Reméljük minél hamarabb.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

SLICK
oké ezek a játékosok profik, több helyen is képesek játszani... Viszont mindenkinek megvan az a posztja ahol a legjobbat tudja nyújtani, máshol meg kevésbé...
Ha valaki nem a saját posztján van ráadásul gyengén is játszik, akkor ott azért már nem erõltetném tovább a dolgot, muszáj átdolgozni a taktikát és az adott játékost a helyén játszatni. Ritka az ha valaki tényleg beválik egy kényszer megoldásban is... most hogy ne menjek messzire pl: a Barcánál Mascherano középsõ védõkénti játszatása.

horpeti
Ja és még annyit, hogy azért a spanyol bajnokságban bõven belefér ez a fajta játék, látod, lehet hozni a meccset ennyi hibával is. Nem annyira erõs a bajnokság. 😛
Mondjuk igen, a BL-ben ennél sokkal gólveszélyesebb játék kell. Remélhetõleg összeáll. Ha nem, akkor a Mourinho féle célfutball utáni parádés játék nem hoz sikert, majd meglátjuk.
Remélhetõleg az öltözõben sincs gond, meg sértõdés az újfajta felfogással. Az is kell, hogy a játékosoknak passzoljon a játék. Szerintem max. Ronaldonak nem tetszik ez a sokpasszos játék, a többieknek biztos (meg talán Di Mariának, hogy futás helyett passzolnia kell). De õ is jó volt most, jobb volt igy, mint amikor csinált 25 kamu beadást.

Na majd folyt. köv. jó éjt.

horpeti
Abban egyet értünk, hogy ez "nagyon szezon eleji forma". De számomra mégis örömteli, hogy a 3 pont megvan, az irányvonal tetszik, az új játékosok szimpatikusak, biztos hogy lesz ennél még jobb forma is, meg amikor jobban bejönnek a csiki csukik (tiki takák).

horpeti
Már vártam, hogy milyen vészmadár dolgokat irsz. 😄
Nekem speciel tetszett a Madrid játéka, attól függetlenül, hogy ebben a tipusu játékban nagyon benne van a hibalehetõség, és ahogy látszik, egyelõre még van mit olajozódnia a csapatnak. A Barca ebben azért jobb.
De azért jobb, mintha lassabban menne a játék, és mindenki egyénileg próbálná megoldani (lehet azzal eredményesebb lenne a csapat 😄).
Ronaldonak lehet nem fekszik az, hogy nem rá megy ki a figura, kevesebb szerephez jut (lehet azért nem is jön formába?). Minden esetre sokszor volt középcsatár pozicióban, tehát ha formába jön és kapja a labdát (és ebben a felfogásban kapja), akkor azért majd lõhet gólokat, és nem csak oldalról betolva.

SLICK
sztem Carlo veszte az lesz hogy görcsösen akarna majd szép játékot játszatni a csapattal, de a nagy akarásnak nyögés lesz a vége... Bár ne így legyen.
Cét amúgy nem értem, hogy lehetett ennyire gyenge? Egyszerûen nem képes azt játszani amit tavaly meg azelõtt. Szabadrúgásairól nem is beszélek...
Marcelo is ritkán bénázott ennyit 1 félidõ alatt. Valami nagyon nincs rendben még a csapatnál..

LasDen
oké, ez még csak 2 meccs, de nem igazán érzem azt az átütõ erõt a csapatban...

6unn3r
Dehogynem...
Puszi a bírónak, hogy még 0-1. Megérdemelné a Granada az X-et. Nem feltétlen azért, mert olyan jók, viszont a Madrid borzasztó gyenge. Ilyen kvalitású játékosokkal...Isco, Özil, Di Maria, Ronaldo, Benzema, Modric egyszerre a pályán és semmi elképzelés, semmi extra.<#fejvakaras>

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

SLICK
Iker nevét skandálták elég szépen

LasDen
ez nem volt 11-es?

SLICK
Özil arcáról minden kiolvasható volt... Sztem lelép õ is végül...

Na a szerencsétlen Calderon 😄DDDD

REAL MADRID