Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
non potest pluere aeternum
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
El is könyvelhetjük az elsõ vereségeket a BL-ben... Olasz csapatok ellen rendre leszerepelünk... :|
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
REAL MADRID
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amit én várnék:
Real Madrid
Marseille
Leverkusen
Austria Wien
Az elmúlt két évben elég kemény csoportokat kaptunk, kijutna egy könnyebb.
De szerintem amúgy ezt a csoportot kapjuk:
Real Madrid
Juventus/Milan
Zenit
Wien/Plzen
REAL MADRID
Remélem a román vagy az ausztriai csapatot sorsolják össze a Madriddal, mert akkor lehet menni meccset nézni élõben. -.-
non potest pluere aeternum
REAL MADRID
REAL MADRID
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
Ha valaki nem a saját posztján van ráadásul gyengén is játszik, akkor ott azért már nem erõltetném tovább a dolgot, muszáj átdolgozni a taktikát és az adott játékost a helyén játszatni. Ritka az ha valaki tényleg beválik egy kényszer megoldásban is... most hogy ne menjek messzire pl: a Barcánál Mascherano középsõ védõkénti játszatása.
Mondjuk igen, a BL-ben ennél sokkal gólveszélyesebb játék kell. Remélhetõleg összeáll. Ha nem, akkor a Mourinho féle célfutball utáni parádés játék nem hoz sikert, majd meglátjuk.
Remélhetõleg az öltözõben sincs gond, meg sértõdés az újfajta felfogással. Az is kell, hogy a játékosoknak passzoljon a játék. Szerintem max. Ronaldonak nem tetszik ez a sokpasszos játék, a többieknek biztos (meg talán Di Mariának, hogy futás helyett passzolnia kell). De õ is jó volt most, jobb volt igy, mint amikor csinált 25 kamu beadást.
Na majd folyt. köv. jó éjt.
Nekem speciel tetszett a Madrid játéka, attól függetlenül, hogy ebben a tipusu játékban nagyon benne van a hibalehetõség, és ahogy látszik, egyelõre még van mit olajozódnia a csapatnak. A Barca ebben azért jobb.
De azért jobb, mintha lassabban menne a játék, és mindenki egyénileg próbálná megoldani (lehet azzal eredményesebb lenne a csapat 😄).
Ronaldonak lehet nem fekszik az, hogy nem rá megy ki a figura, kevesebb szerephez jut (lehet azért nem is jön formába?). Minden esetre sokszor volt középcsatár pozicióban, tehát ha formába jön és kapja a labdát (és ebben a felfogásban kapja), akkor azért majd lõhet gólokat, és nem csak oldalról betolva.
Cét amúgy nem értem, hogy lehetett ennyire gyenge? Egyszerûen nem képes azt játszani amit tavaly meg azelõtt. Szabadrúgásairól nem is beszélek...
Marcelo is ritkán bénázott ennyit 1 félidõ alatt. Valami nagyon nincs rendben még a csapatnál..
Puszi a bírónak, hogy még 0-1. Megérdemelné a Granada az X-et. Nem feltétlen azért, mert olyan jók, viszont a Madrid borzasztó gyenge. Ilyen kvalitású játékosokkal...Isco, Özil, Di Maria, Ronaldo, Benzema, Modric egyszerre a pályán és semmi elképzelés, semmi extra.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
REAL MADRID