81624
  • ProGabe #78447
    Biztos, hogy ez okozza. Pár hete még jó volt, aztán megint (mert már volt ilyen régebben is, csak nem tudtam akkor rájönni, mi a ludas) előjött. Mindent, tényleg mindent kipróbáltam, böngésző-, kiegészítő beállításokat, minden szart. Az volt a furcsa, hogy a Sport fórum/Labdarúgás maradt csak meg, kivettem a topikot a kedvencekből és jó lett.
  • LasDen #78446
    ezt már kieg nélkül is tudja az SG, az nem zavarhat be??
    Mondjuk nálam meg ömlesztve vannak. a témák eltűnnek, de ugyanúgy sorban vannak egymás alatt. néha megjelennek a témák, de megnézek topikot aztán el is tűnnek...
  • ProGabe #78445
    FélOFF

Van valami csúnya sor a topik scriptjeiben! Van ugye ez az sg kieg. chrome alá, aminél ha beállítom, hogy csak azokat a kedvenceket listázza, ahol van új üzenet, akkor bebugzik!

Ez a jó:

Ilyen lesz, minden topikot a Labdarúgás téma alá sorol:

Ha kiveszem a topikot a kedvencekből, megjavul. Nézzétek át pls, mert k*rvára zavaró! Emiatt legyek barca-drukker? :D

Kösz!
  • SLICK
    ejj remélem nem túl súlyos. Abban bízom még, hogy a térdsérülése miatt nem az lesz, hogy most már gyakran lesérül és nem tudja azt a formát hozni a későbbiekben amit tavaly...
  • Monoton
    Varane megserult ... fasza.
  • REALista
    Ezt a videót a felhasználó eltávolította.
  • horpeti
    Jó volt, én végignéztem. :)
    Biztos Messiről is vannak ilyenek, olyat még nem láttam, de nem is kerestem. :D
  • ProGabe #78440
  • ProGabe #78439
    Adósság =/= hitel. Imádom a ferdítéseket.
  • Monoton
    Teljesen mindegy, évről évre csökken és az a lényeg.
  • LasDen #78437
    "...a klub összes rövid és hosszútávú adóssága 541 millió euró. Florentino csak a nettó pénzügyi adósságról beszél, ez az amivel a bankoknak tartoznak, ez pedig 90 millió euró. Most az egyesületem a Fly Emirates szerződést tanulmányozza. A Forbes szerint is a szerződés értéke messze elmarad a valós ártól."

érdekes, bár annyira nem meglepő, hogy nagy adóssága van a klubnak. Amíg nem ők vezetik a listát és nem veszélyezteti a csapatot, addig nem érdekel :D
  • LasDen #78436
    26-án 18.00-kor lesz a Barca-Real
  • Különc
    Kicsit már túl egészséges az a confidence
  • LasDen #78434
    "Ki a Real Madrid történetének legjobb edzője? Én vagyok az. 100 pont, 121 gól, bajnokok lettünk a valaha volt legjobb Barcelona ellenében. Én vagyok az egyetlen" - nyilatkozta Mou

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Idióta fasz. Kicsit sokat képzel magáról. Azért volt itt egy Miguel Munoz vagy Del Bosque. De Beenhakkert is mondhatnám még...
  • ProGabe #78433
    KATT
  • Firerock
    Ez a Dagatt Digó úgyse fogja berakni. Legalább tapasztalatot gyűjt.
  • Rockynhooo
    Tegnapiról valaki egy gól összefoglalót plz plz plz. thx
  • mrroma
    te geci!!! :))))))
  • IXEMGabeo
    úú bocs elfelejtettem, hogy az Arsenal topikba kellett volna:DDD
  • IXEMGabeo

Enzo Ferrari köztünk él:DDD
  • SLICK
    Ha eladják kölcsönbe, akkor inkább ebben a szezonban nem nézek meg több meccset, hát normálisak ezek?
  • horpeti
    Legalább valaki örült is annak, hogy nyertünk. :D
    Benzema lehet faarccal nézte ezt is. Neki mindegy. :P
  • Monoton
  • Monoton
    Mivel egész nyáron nem edzett, formán kívül van, sérülékeny. Egy 3 hetes speciális edzéstervet kapott, utána fog visszatérni. Jelenleg nem ő a legnagyobb problémánk sajnos :/
  • 6unn3r
    Gyakorlatilag folyamatosan sérült. És mindig edzésen sérül meg.
  • hugopareiros
    lekerült a castillába
  • cabell2
    Helló, ez a Bale srác egyáltalán nem játszik nálatok? Sérült még, vagy csak szimplán nem kerül be?
  • shala
    jó, hogy özil nem volt a pályán, tuti megnyalta volna ronaldo mellbimbóját a gólörömnél.
  • horpeti
    Francba, igy nem baxák ki Ancellotit. :D
    De legalább Morata gólt lőtt. Benzemától 3 méterre hátra pattant volna.

• Monoton
    Azert sajnalom, hogy igy most a media nem szedi darabokra Ancelottit es a csapatot.
  • LasDen #78417
    20 percet ha játszott a csapat. a többi az szenvedés volt...
  • shala
    aztakurva
  • Monoton
    Loool geci :DDD
  • LasDen #78414
    mégegyet :D
  • LasDen #78413
    nah végre!! :D
  • Monoton
    Morataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :D
  • Monoton
    Gratulálok, teljesen megérdemelten vezet a hazai csapat.
  • LasDen #78410
    mi gól te ég....
  • Gauge
    VÉGRE!!!
  • Gauge
    Ahogy abbamaradt a felivelgetes, maris más a meccskep