81624
  • horpeti
    Ez mit jelent? hogy Benzema kezd, nem Morata?
  • Gauge
    Ancelotti egy igazi nagy fasz....

"Ancelotti: "Benzema es el delantero titular pero ante el Levante puede jugar Morata"

"Nuestro problema no es el ataque, fue atrás"
    "
  • Rockynhooo
    Persze. De a folytonos sírás egy idő után már unalmas és szánalmas.
  • hugopareiros
    off vége csak vicces ezt olvasni most a legutóbbi barcások mentalitásáról szóló írásod után, de igazából mind1 is :)
  • SLICK
    nekem ilyen a stílusom, ez van akinek tatszik van akinek nem. Nem áll módomban változtatni rajta, pláne nem egy fórumon.. Amúgy úgy vagyok vele, hogy mindenkinek lehetősége van kifejteni a véleményét, ahogy azt szeretné. Nincs megszabva semmilyen korlát ahhoz.
  • hugopareiros
    de mint házigazda, neked kellene példát mutatni, hogy ne fröcsögéssel legyen tele a topic :)
  • SLICK
    felbasz a sok szarság a csapat körül, ez van
  • Rockynhooo
    +1
  • LasDen #78359
    hallod, nyugodj már meg. nyáladzol itt, mint valami őrült...
  • SLICK
    meg Benzema az első számú csatár... pff. Semmilyen rotálás nincs ebben a csapatban. (max akkor ha valaki lesérül, amúgy tuti nem lenne változás sosem a kezdőben)
    Ha Benzema nem bír gólt lőni meg normálisan hozzáállni a dolgokhoz akkor üljön csak le a padra, ne erőltessék már, így persze hogy semmi motivációja nem lesz, mert mindig kezdeni fog a sutalábú, akármekkora 0 is a pályán.

• SLICK
    Rotáció: “Sok mérkőzés van még hátra és mindenki jó formában van. Akik nem kezdtek a Koppenhága ellen, holnap játszani fognak; nem mindannyian, de sokan közülük. Elképzelhető, hogy Morata is játszani fog. Casemiro még nagyon fiatal, vigyáznunk kell vele. Ahogy a dolgok haladnak nála, egyre több percet fog kapni. Nagyszerű játékos, de elsősorban több tapasztalatra van szüksége hogy még jobb legyen”.

Carlo kapja be a nagy longert! Mire vigyázzanak vele? A felkészülési szezonban többet mutatott mint nyomorék Khedira egész ittléte során...
    Felbasz most már ez az olasz dagadt kandisznó...
  • SLICK
    ne hülyéskedj már, CR nincs olyan jó mint az első kettő... Arbeloa hol marad? Az EPIC trió a csapat húzóemberei, ez már sértés...
  • LasDen #78355
    én azt Ramosnak látom :D
  • Monoton
    Miii? :D
    Khedira, Benzema, Ronaldo. Ne legyél már vak :D
  • LasDen #78353
    hűűű de jó :D
    ha jól látom, akkor C, Ramos és Pepe vannak rajta? :D
  • Monoton
    :)
  • Monoton
    Hát én csak betettem ugyanúgy a meccs képeket :D
  • SLICK
    csak így jött... :D
  • ProGabe #78349
    Jó ez így, csak egyet nem értek: mi a pöcsért angol? :D
    Spanyol még csak-csak elmenne, de angol?
  • LasDen #78348
    nekem elég...
  • SLICK
    Amúgy gondolkodom azon is hogy a táblázatot kicsit áthegesztem, hogy legyen külön bajnokság/kupa és BL része is, így több adat maradna rajta...
    Bár ha ez is elegendő akkor szóljatok, ne csináljak plusz melót :D
  • SLICK
    Nem rossz elképzelés a banner, amúgy a topik teteje nálam okés (Chrome-ot használok)
  • Monoton
    Nálam jó a fejléc, de amíg hegesztik a fórumot lehet kiszedem azt is.
  • ProGabe #78344
    Szerintem is mehetne.

Volt nekem régen egy ötletem már (na jó, több is), valami flashes megoldás, semmi extra, négyzetes az egész, egyszerű átmenetekkel.
    Összedobtam EZT, de ez csak egy 5 perces PS-es gif (merthogy mozog, 5 másodpercenként váltanak a képek), egy skicc. Valami ilyesmi is lehetne akár, de mondom, normálisan, szépen megcsinálva, akár kevesebb képpel.

Vagy tököm tudja, nekem pl. jó így is a topik, csak ezzel a táblázattal.

Tényleg, a topik teteje csak nekem ilyen?

Szét van eseve egy kicsit szegénykém :)
  • SLICK
    Mehetnének ők is, csak hát sajnos már nem az a keret van :(

Zidane, Raúl, Figo, Hierro, Salgado, Robi Carlos, Morientes, Ronaldo, Guti... De jó is lenne :|
  • horpeti
    És a jövő is sötét... Élj a mának! Hala Madrid!
    :P
  • LasDen #78341
    nem a múltban élünk...
  • Különc
    Régi "komolyabb" játékosok közül senki? 8(
  • bakkerman
    na és KHEDIRA? :D
  • horpeti
    Nehany komolyabb: egybol Benzema jutott az eszembe! :D
  • SLICK
    Akkor oda lett a sok topikdizájn... :|

Egyébként Banner lehtne olyan, hogy néhány komolyabb játékos lenne rajta, meg a Real Madrid C. F. felirat és ennyi....
    Játékosok lehetnének: Casillas, Varane, Ramos, Marcelo, Isco, CR, esetleg Xabi, Di María, Carvajal, Jese, Morata...
  • Monoton
    Biztonsági intézkedés gondolom.
  • SLICK
    Miért lett letiltva?
  • Monoton
    Na mivel a <script> tag le lett tiltva majd kitalálok valamit bannernek.
  • hugopareiros
    "penamadridista.hu

Csapategység. Irány a Tízedik!"

Kíváncsi lennék, hogy ők melyik szezont nézik felvételről.
  • SLICK
    Táblázat csak nekem nem érhtő el?
  • horpeti
    Azert mert o majd mas fele dolgokat fog csinalni,ami nagyon jo lesz. Remelhetoleg:)
  • mrroma
    szerintem Di Maria sokal jobb mint Bale, ha Bale ilyeneket csinalna(amit nem fog sose) o lenne a superstar, csak tudnam mi a faszert adtak ki kozel 100 millat erte
  • mrroma
    egyszer meg eltori a labat ezzel a beadasal, de kurva jol csinalja, es mar nem eloszor
  • Monoton