Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nem kellett volna Garayt visszadobni kölcsönbe.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Oncsi
- A Real Madrid mérlege: 10 nap; 4 mérkõzés (Union, Almería, Juventus, Malaga); 8 elhullajtott pont (2-3; 1-1; 0-2; 4-3); 6 sérülés (Pepe, Ramos, De la Red, Diarra, Robben, Nistelrooy).

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

tesó07
Jaja,Huntelaar-ral már megegyezett az Arsenal,30 milláért veszik,de ez még lehet nem biztos...
Én Benzemának jobban örülnék mondjuk,meg jöhetne Arshavin is.
Idén egyébként nem nagyon lehet védelemrõl beszélni,sorba kapjuk a 2-3 gólokat,Casillas sincs topformában,de õt lehet hibáztatni a legkevésbé.

RMCF

SLICK
Szombaton 8-tól a Sport Klub közvetíti a Valaldolid elleni meccset :|

de örülök neki :c

SLICK
amúgy a mostani védelmünk teljesítményét az is szépen tükrözi, hogy tavaly ilyenkor fele annyi gólt kaptunk :|

Huntelaar úgy hallom az Arsenalhoz tart! Benzema meg szerintem inkább mene a Barcahoz :S persze ha nekik nem kell akkor jöhetne ide is.

Oncsi
Amúgy tényleg...Robben mondjuk sztem már óvdábol is kimaradt pár hétre😊

Higanyt akartam irni xD

LasDen
Huntelaar nem gyakran volt sérült......bár lehet hogy õ csak most kezdi....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
Sérülékenyek ezek a holland fickók :c

ProGabe
ha már Huntelaar: most õ is lesérült 6 hétre :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
RvN itt van,habár most sérült,itt van még Higuaín is,RvN pótlására meg lehetne venni Huntelaart meg még valami tehetséges játékos után néznék,bár most megvettük ezt a portugál szupertehetséget,de azt sem tudni mi a posztja,mondjuk ha CR-hez hasonlítják,akkor gondolom jobbkp,ezért mondom kéne igazolni egy klasszikus befejezõcsatárt,de olyat,mint amilyen Higuaín volt annak idején vagy talán még fiatalabbat.vagy hozzák fel Szalait 😄 meg Oparet is igencsak bepróbálnám,anno nagyon beharangozták,hogy tehetséges meg minden,most hogy Ramos nem játszik,kaphatna meccsenként 20-30 perceket.

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
lejárt lemez a fikázásod.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Nenm kell ide csatár majd Raul megrugja a magáét, nincs probléma 😊

hunbasser
😄DDDDDDddddddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

Arshavin jöjjön csak 😛
REALista
Amíg Heinze egészséges addig én nem aggódom...<#idiota>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ProGabe
Real Madrid: Diarra kidõlt, két-három hétig nem játszhat

remélem lesérül még Casillas, Pepe, Higuain is <#falbav><#falbav><#falbav>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Szélsõt mindenképp, csatárt csak akkor ha Saviola megy.

REAL MADRID

LasDen
Nem való õ egy ekkora csapatba......egy igazi szélsõt kéne venni és egy csatárt.....

SLICK
én szívesen látnám a csapatban, de ha jönne is remélem fog olyan jól játszani mint a Zenitben és a válogatottban

Rockynhooo
19:54 - Schuster a minap nyilatkozta, hogy ha egy igazán jó játékos feltûnik a piacon, akkor lecsapnak rá. Nos, a spanyol sajtó máris találgatásokba bocsátkozott, miután Arshavin ultimátumot adott a klubjának: megtagadja a játékot, ha nem adják el a télen. A Marca szerint az orosz támadó több olyan posztot is lefedhetne, ami jelenleg hézagos Madridban. A Real Madrid azonban nem a legesélyesebb a támadóra, hiszen a Manchester City és a Tottenham már korábban is érdeklõdött iránta, s a figyelmük aligha lankadt azóta.

vílöméény???

miilann04
najó de én olyan fiatal vagyok és még nálam is fiatalabb!!4

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
nem csak nálad 😄

REALista
az új Cristiano Ronaldo😄DDDDDDDdd

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
Álípió Duárte Brandáó :c

Hát remélem lesz is olyan jó, csak ne legyen rinyagép :|

miilann04
lol bazmeg fiatalabb mint én :-c

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
10:00 A Real Madrid megszerezte a portugál Club Río Avétõl az új Cristiano Ronaldonak tartott 1992-es születésû Alipio Duarte Brandaót, akit a Chelsea is figyelt. A fiatal brazil játékos elõször a második számú csapatban bizonyíthat. Ügynöke az a Jorge Mendes, aki Ronaldo pártfogója is. /Marca/

kisetom mondani a nevét 😄 remélem nagyot alkot majd 😄

10 perc 10 nap 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

SLICK
és csak néhány percet játszott -.-

Rockynhooo
16:55 - Diarrának 10 napot kell kihagyni sérülés miatt. /Marca/

<#worship> Köszi!

REAL MADRID

banok
Real Madrid - Malaga 4-3 ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/264449

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

MEglátszik hogy nincs jobbszélsõnk, Ramosnak simán fel kell mennie szögletzászlóig mert aki be van állítva elé jobb szélre az behuzodik Kp-ra. Így õ játszik egész jobb szélen. 😞

REAL MADRID

Oncsi
Grat Higany😉

LasDen
ha idén nem is, de jövõre biztos..... 😄

SLICK
Drenthét már nem játszatja régóta bal hátvédként. Középpálya szélein van a rendes posztja.

tesó07
"Sergio Ramos ismételten egy lépést tett a negatív rekord felé: a klub történetének immáron második legtöbbször kiállított játékosa. Ezzel megelõzi Gutit (14 szezon alatt 7 piros), valamint Hugo Sanchezt (7 szezon alatt 7 piros), és a négy (!) szezon alatt begyûjtött 8 piros lapjánál már csak Fernando Hierro szerzett többet, szám szerint 10-et - 14 bajnokság alatt."

Meg lesz az a rekord még idén attól tartok....

RMCF

Ramos helyett lassan Torres jobb lenne kezdõnek...

Alibizik elõrejátékban, szarul védekezik + olyan idegbeteg mint volt... Valamit kezdjen már magával

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

msot 6ot

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Azon golndolkozom vajon Ramost hány meccsre tiltják el <#fejvakaras>

hunbasser
eddig úgy voltam vele,hogy Heinze szar középen,szélen megállja a helyét,de a múltkor mikor szélen játszott akkor is bejött középre és kaptunk is róla egy gólt.szóval,eddig azt mondtam,hogy jó,maradjon,szélen frankó,de mostmár húzzon...túl sokat bakizik.Garay meg jöhetne gyorsan középre,bal oldalra meg igazolni kéne valami tehetséget Marcelo esetleges pótlására,mert úgy néz ki,hogy Drenthének mégsem az az igazi posztja.

ReaL MaDRid x siempre

andaxxin
Nevetséges. 4 csapatnak van több kapott gólja mint nekünk,abból az 1 ik a 19. helyen tanyázó Bilbao.Undorító gusztustalan védelmünkel valamit tenni kell.

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Casillas
megtehetjük, belefér <#hawaii>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

kifli
juventustól kikapni 2-0-ra <#zavart1>...
SLICK
A barca meg 5-ösökkel töm mindenkit :c

valaki pár mondatban összefoglalná, hogy milyen volt a meccs? 😄
mert az eredményt azt látom, de most nem tudom eldönteni, hogy ebbõl mire következtessek
tesó07
Az egyetlen pozitívum a mai meccsen:Higuain!!<#worship>

RMCF

ProGabe
tényleg nem tudom mit gondol az magáról. nem méltó a mezre, amit hord

SLICK
Heinze mit forgolódott meg faszolt ott :| Elveszítjük a labdát az a menyét meg érte se menne csak néz..