Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
szokták mondani egyébként: " A labdarúgás egy gyönyörû sport!"

ez most találó is Xd

<#hehe><#hehe><#hehe>

REAL MADRID

SLICK
mondtam ne retyózz 😛

Jó a szünetben a közvetites .DDDDDDD

REAL MADRID

Csabesz6
bocs az elõzõ kirohanásért..

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
ah szuper, Raul is megsérült<#zavart2>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

nem adtak meg? O_o

REAL MADRID

SLICK
mégsem

Burdi
ez sztem nem volt les gól :/

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Jahh szép volt, el is felejtettem hogy a pályán van 😄

REAL MADRID

SLICK
2:1 Saviola fejessel ^^

Raúúúl deügyivaaagy 😊

REAL MADRID

SLICK
1:1 szép Raúl fejessel ^^

SLICK
ezek a magyar arcok chaten úgy aggódnak már az elején, mintha 2 perc lenne hátra :|

LasDen
pancserok......az elõbb meg Raúl önzõzte el a helyzetet.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
lol 😄

SLICK
na 0:1 😞

0-1

REAL MADRID

SLICK
mondjuk zavaró, hogy nincs eredményjelzõ

Olvass vissza 3 hsz-t <#bdead>

REAL MADRID

hol lehet nézni mindjárt kezdõdik?!
SLICK
nah végre Metzelder a helyén ^^

SLICK
áhh thx

LasDen
http://www.justin.tv/badtv2

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
mûködõ stream?

REALista
Saviola játszik<#eljen>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
20:20 - A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Raúl játszik, Higuaín nem.

LasDen
Union elleni visszavágó.....

SLICK
lesz ma meccs? :o

LasDen
ez politikai fogás.....igérgetek minden szart, hogy aztán megválasszanak és csõdbe jutassam a klubbot.... 😄

REALista
Nekem azt mondtad hogy C.Ronaldora gyûjtesz...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
ma lesz a meccs??? aszittem holnap...jó tudni 😄

LasDen
az összess pénzem....ami most 11700 Ft 😄 de ha kell eladom a cuccaim és akkor talán Huntelaart is letudjuk igazolni 😄

LasDen
bármit csak azt ne.....

Aha, és Mr. Lasden mennyit pénzt fordítana átigazolásokra?

REAL MADRID

Oncsi
18:50 - Egyes hírek szerint az SG-n harmadik éve fórumozó szegedi fiatalember, a hírhedten Real Madrid-drukker LasDen is jelölteti magát a Real Madrid elnöki posztjára. A jelenlegi sportminiszter, Jaime Lissavetzky elmondta, hogy ha szeretné, hát jelöltesse magát, a pártolótagok szavaznak majd, de véleménye szerint õ inkább Mijatovics jobb keze lehetne.

😄😄😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

szavazok rád, meg teis magadra és akkor van két szavazatod 😄
LasDen
16:20 - Egyes hírek szerint Spanyolország 1996 és 2004 közötti néppárti miniszterelnöke, a hírhedten Real Madrid-drukker José María Aznar is jelölteti magát a Real Madrid elnöki posztjára. A jelenlegi sportminiszter, Jaime Lissavetzky elmondta, hogy ha szeretné, hát jelöltesse magát, a pártolótagok szavaznak majd, de véleménye szerint nem neki való ez.

nah még egy okos aki jelölteti magát.....gyorsan bejegyeztetem magam socionak és én is indulok ha már ennyien indulnak.... 😄

Szegény De la Red. Végre kinevelünk egy jó játékost, megdolgozott érte, erre kiderül, hogy be kell fejeznie 😞.

Persze elsõ az egészség, még örülhet, hogy megúszta, de akkor is elszomorító

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Rockynhooo
úccse fogják sõt sztem majd eladjuk mint minden fiatal normális játékost.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

De La Red pályafutásának vége.Monjuk nem lep meg a dolog, ahogy összeesett a pályán selyteni lehetett, hogy majd a végén ugy is találnak valamit. Nem esnek csak ugy össze a játékosok a pályán!Sajnálom én is mert nagyon tehetséges játékosról van szó! 😞

"ugyanis az orvosok egy olyan rendellenességet találtak" - mindent elárul.

Garayt télen nem lehetne hozni, valamilyen formában?

SLICK
akkor rosszul fogalmaztam, szal én is azt szeretném, hogy felhozzanak esetleg vegyenek egy játékost Heinze helyett. Természetesen Marcelot játszatnám mindig a kezdõben, és a pótlására vkit hoznék ha lesérülne. Heinzébõl elegem van és azért küldeném el a francba.

hunbasser
nem értem miért mondod megint ezt a balhátvédes dolgot...ott van Marcelo,õ szerintem eléggé jó.ha meg lesérül,akkor meg Heinze pótolhatja 1-2 meccs erejéig,esetleg Drenthét visszahúzná Schuster,elvileg itt van az eredeti posztja...ide is inkább egy tehetséget kéne felhozni,akibõl lehet nagy játékos.

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
de la Redet sajnálom ezért, nem lenne jó ha õ is meghalna, ha tovább játszana 😞

Huntelaar meg mehet angliába, Arshavin kölcsön opciójával jól járnánk szvsz, én támogatom az ötletet.
Örülnék, ha Garayt visszahoznák még, sõt egy új bal hátvédet is vehetnénk aki bõven jobb mitn Heinze :|

jöhet mind a kettõ 😄DDDD
LasDen
16:10 - Egyes spanyol források szerint De la Red pályafutása akár véget is érhet, ugyanis az orvosok egy olyan rendellenességet találtak, amellyel tovább játszani életveszélyes lenne. Ezzel együtt a klub hivatalos közleményt adott ki arról, hogy a Real Madrid célja mindenekfelett a játékosai egészségének a megõrzése, és jelen esetben is ezt tartják szem elõtt. Semmit sem rejtegetnek, a hírek csak spekulációk, a vizsgálatok továbbra is zajlanak.

remélem rendben lesz és játszhat mert én tehetségesnek tartom....de ha nem akkor meg ne erõltessék....

16:00 - A Sport szerint a Real Madrid megpróbálja a télen leigazolni Huntelaart annak ellenére is, hogy a játékos egyértelmûen Angliát részesítené elõnyben.

15:45 - Több spanyol média szerint Calderón nemrégiben találkozott Schusterrel, és megnyugtatta: "a sok sérülés miatt már tanulmányozzuk az esetleges téli igazolások lehetõségét".

15:42 - Az AS szerint a Real Madrid a sok sérülés és bizonyos posztok hiányossága miatt szeretné megszerezni Arshavint a Zenittõl. A játékos nem végleg érkezne a klubhoz: nyárig csak kölcsönben játszana a spanyol fõvárosban, és amennyiben a teljesítménye meggyõzné az edzõt, úgy érvényesítve egy opciót, végleg magukhoz láncolhatnák az orosz támadót.

ez a kölcsön nem lenne rossz dolog.....így nem bánnám ha jönne........ 😄

SLICK
amúgy nem értettem Metzeldert miért nem játsztja Schuster. Pedig válogatottban is jól játszott. Nem hinném, hogy rosszabb belsõ védõ lenne mint Heinze, fõleg hogy az az eredeti posztja.

Schuster is olyan edzõ számomra akit néha nem értek mit miért csinál...

Ahhoz hogy maradjon vkinek mennie kellett volna.

REAL MADRID

LasDen
vmi válogatott meccsekrõl hadoválnak a médiák, de hát ki tudja 😄

SLICK
na csak most nézem, miért 2 hét múlva lesz megint BL?