81624
-
#78487 mindjárt kezdődik az u19-es Real Madrid-Juve meccs az eurosport1en
-
#78486 Devecseri? Ő góllal hálálja meg a bizalmat... -
#78485 Guzmics, Devecseri ehhez mit szólnak? -
#78484 “There is no defender in the world like Varane at his age. He gives the impression that he has been playing for 20 years.”
Hierro
http://www.insidespanishfootball.com/83103/hierro-there-is-no-defender-like-varane/ -
#78483 a táblázatot később frissítema tabella miatt, még sokan ezután kezdenek meccselni. -
#78482 a Malaga konkrétan a 16-os előtt tömörül, jól állítják lesre a támadóinkat. Csak a Malaga kapusának lehet köszönni, hogy nem vezetünk legalább 3-4 góllal. -
#78481 hogy áll a meccs? első félidőről totál lemaradtam... -
#78480 na azt nem tudom hogy hoztam össze. Lehet már ott is az órát akartam írni. Mindegy így maradt.
Amúgy nem lenne ez túl rossz meccs, vannak időnként letámadások jó helyzetek, de hogy a szurkolók is olyan unalmas hangulatot tudnak olykor csinálni, hogy majd bealszok a meccsen. Langyos így az egész.
Amúgy örülök, hogy Morata kezdett végül, és meg is hálálja a bizalmat. Egyáltalán nem rajta múlott az hogy nincs gól, Caballero megint kivédi a szemünket úgy mint tavaly. -
#78479 Amúgy fent a bannerban 16-a van, gondolom csak elirás :) -
#78478 Vazzeg, most megy? :)
Jó, hogy ránéztem a topikra. :D -
#78477 streamek -
#78476 még jó, hogy ránéztem a kezdésre, mert azt hittem, hogy a szokásos esti meccs lesz :D -
#78475 na ha minden igaz morata kezd. -
Monoton #78474 :D -
#78473 Azt hittem lejön a lényeg: 91 millióba került Bale. Nem 99-be, olcsó volt így :D -
#78472 Casillassal kapcsolatban nekem az a véleményem, hogy amióta nem véd, azóta számomra nagyon kikerült a látókörből, nem érzem a vezéregyéniségét, tüzét, de ez lehet normális, hiszen nem látom (az öltözőben, az edzéseken).
ill. amikor a pályán láttam, akkor is csak egy rezignált Casillast láttam, nem tűztől égőt. De jelen körülmények között talán nem is csoda... igy viszont.. majd kiderül, igazából az egész csapatból hiányolom a tüzet, nekem ez a legnagyobb bajom. :D -
#78471 "Karim Benzemával kapcsolatban pedig holnap lesz meg a végleges döntés"
Már eldöntötte, hogy ő játszik, csak még nem végleges. :DD -
#78470 Carlo Ancelotti ezekben a percekben is sajtótájékoztatót tart, amely során többek között elmondta, hogy a holnapi mérkőzésen Illarramendi, Khedira és Isco is kezdő lesz. Továbbá Bale is bevethető, Varane azonban biztosan nem fog játszani, Karim Benzemával kapcsolatban pedig holnap lesz meg a végleges döntés.
Varane gondolom a múltkori fájdalma miatt nem játszik, na de Khedira ott röfög megint, mint a szerencsemalac... Nem igaz, hogy egy Getafe ellen se lehet bevetni Casemirot. -
Monoton #78469 Igen, de én is LasDen véleményén vagyok, miszerint
"Sajnálom, de örülnék ha ez lenne a legnagyobb gond a csapatban..." -
#78468 de hát az tét nélküli meccs volt, szerintem az fel lett fújva. Legalább akkor védjen más kapus is mikor tétnélküli vagy kevésbé fontos meccs (pl. barátságos)...
Én sajnálnám, ha elmenne, mégis csak Casillasról beszélünk, függetlenül attól milyen állapotban van. Lopez se fog mindig top formában lenni. Jól összejöttek neki a dolgok, mikor idekerült és még tart, de mégse olyan kvalitású mint Iker. -
Monoton #78467 Csak most már a válogatottban is a padra került, ha jó tudom. -
mgkp #78466 Az igazi peldakep, a Real Madrid megtestesitoje. Na persze. Fel evig rinyal mint egy idiota, meg a rendkivul intelligens baratnojevel haboruzik a sajtoban. Nem jatszik, akkor fel ev utan lelep. Ez aztan a mentalitas. -
#78465 nah, van 3 hónap, hogy változzon Casillas helyzete, vagy lelép. És nem valószínű, hogy változna. A BL és kupa meccseken emberfelettit kéne nyújtania, hogy Lópezt kitúrja. López meg ha nem sérül meg, tartani fogja ezt a formát. Szóval nagyobb a sansz rá, hogy távozik. Sajnálom, de örülnék ha ez lenne a legnagyobb gond a csapatban... -
#78464 Szerinted ezen múlik? :D Szerintem már rég nem... -
#78463 Benzema megint betalált a válogatottban. a jó isten se fogja kilőni a kezdőből megint... -
#78462 amit ellehet hinni, hogy 540 milla a tartozás, aztán hogy valóban csökkenő formát mutat. És a bevételek is a plafont verdesik. nincs olyan végtelenül szar helyzetben a klub, mint ahogy lefestette, de voltak valós meglátásai.
amiben szintén igaza volt, hogy ilyen mértékű igazolásoknál ennek megkéne mutatkoznia eredményekben. És a 100 milliókon túl a bajnokság+kupa nem egy nagy eredmény... -
peti97 #78461 Itt tudtok online élő sport közvetítéseket nézni reklám nélkül ingye
tvzzonline.eu -
#78460 tegnap olvastam a pénzügyes faszi nyilatkozatát miszerint azért van rossz helyzetben a klub, mert rengeteg pénz költöttek, de eredményt nem tudnak felmutatni és rendkívül nagy adósságot halmozott fel a nagy összegek kidobásával...
Nagyon elővették ezt a témát Bale leigazolása óta, nem tudom mit higgyek, hogy van-e igazság alapja avagy sem...
Annyiban talán igaz, hogy amíg eredmény nincs addig tényleg gondok lehetnek. -
#78459 Ja, ez egy óriási minusz a Real szurkolók azon részének, aki a jobb csapatépitést szeretné. Biztos a szurkolók másik része meg a sztárigazolásokért van oda, hisz életben tartják az óriási klubot. -
#78458 mert köztudott hogy nekünk van a legnyomibb vezetőségünk... -
bacaelit #78457 Persze de nem igazán engedik őket kibontakozni. -
#78456 nem tűnik rossz játékosnak, de ha nem adják meg Moratának a bizalmat akkor megette a fene az egészet... Ráérünk jövőre igazolni valami csatárt, de akkor is valaki olyat aki elvan a padon is. Moratát meg Jesét kellene előtérbe helyezni. -
bacaelit #78455
Alternatíva csatár posztra! -
Monoton #78454 Ronaldo és a többi játékos is biztosítva van. -
#78453 Real Madrid\'s president on Tuesday revealed that Gareth Bale had cost €91 million, confirming the Welsh winger had been insured for the value of his transfer fee.
Questioned on the Intereconomia television channel on whether Real\'s injured star is insured for €91 million (USD $123 million, £78 million) in the event that he is forced to end his career, club president Florentino Perez replied: "Yes, sure". -
#78452 Mancini wants Benzema to strengthen Galatasaray
Vigyétek, adunk mellé egy Khedirát ingyen! :D -
Monoton #78451 A klub hivatalos formában cáfolta a hírt. -
#78450 A Marca mai száma szerint Bale-nek sérve van. A játékos jelenleg fájdalommentesen játszhat, azonban egy esetleges operáció esélye magas. Amennyiben erre szükség lenne, a játékosnak további 4 hónapot kellene kihagynia. A Marca arról is beszámol, hogy az orvosok ezzel már a játékos bemutatásának napján tisztában voltak.
Kaká szindróma, csak ott nem sérv volt a gond.. csak aztán nehogy olyan sorsra jusson mint a brazil -
Monoton #78449 Folyamatos hegesztés folyik a fórummotoron, valószínűleg ez miatt lehet. -
Monoton #78448 Folyamatos hegesztés folyik a fórummotoron, valószínűleg ez miatt lehet.