Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
A Castilla nem kezdte jó la szezont. Szerintem elég nyögõs lesz nekik ez az év, olyan jelentõs erõsítés nem érkezett, hogy legalább egy tavalyi szintet tudjanak tartani... Bízom benne azért bent tudnak majd maradni a másod osztályban

SLICK
BL-ben kiváncsi leszek mit alkotnak majd

Higuain es Calljon is betalalt ma a napoli merkozesen.

REAL MADRID

REAL MADRID

banok
Csak szólok, hogy holnap délben lesz a meccsetek

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ha jól értelmezem, az AS szerint Bale a reklámjogok 60%-át!!! fogja birtokolni, ami egyedi a klub történelmében. Remélem egy szó sem igaz ebbõl, mert akkor dobok egy hátast.

REAL MADRID

<#banplz><#banplz>

REAL MADRID

LasDen
2 hónapja nem igazán edzett. nem hiszem, hogy túlságosan jóban lenne...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Válogatott meccseken remélem kiderül milyen formában van a walesi.

REAL MADRID

Gondolom ezzel is Dasslerre emlékeznek 😊

REAL MADRID

LasDen
az adidas az adi dassler utca 1-ben regnál? ezt nem is tudtam (mondjuk adja magát) 😄D
Az átigazolás meg már tény, csak senki nem meri kimondani...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REAL MADRID

LasDen
lehet azért várt eddig, hogy oda ne passzolhassák el 😄

Brazíliába nem megy, mert ott már bezárt a piac.

REAL MADRID

szucsy89
Galliani már be is jelentkezett érte egy kölcsön + opcióval 😄DD

De PSG - Monaco lesz belõle, vagy Brazília.
horpeti
Kivancsi vagyok mennyiert megy. Tul sokra nem szamitok. De mindegy is. 😊 Akkor se cserelem le a Kakas avatarom,ami mar a Milan ota megvan😊

Galliani visszavárja a Kakát, gongolom fizetni nem akarnak 😄

REAL MADRID

Nem lehet valahogy törölni? Na mindegy hagyd figyelmen kívül!

Kaká: "Távozni szeretnék, kiutat keresek még hétfõ elõtt (átigazolási idõszak utolsó napja). Azt hiszem most jött el a megfelelõ alkalom számomra és a csapat számára is. Szeretném ha békében válnának el az útjaink. Beszéltem Ancelottival és a vezetõséggel, már mindenki tudja a döntésemet. Az édesapám most tárgyal a vezetõséggel, hogy elõkészítsék az ehhez szükséges papírokat. Nehéz helyzetben vagyunk, mert kevés idõ maradt így amíg nincs további fejlemény továbbra is a csapattal edzem de a döntésem végleges."

😄DDDDDDDDDD

REAL MADRID

SLICK
tétmeccsen kiváncsi leszek... azért a Riazorban mindig megszenvedtünk... ahhoz képest most sima volt

Azert sajnalom a Deport, gondolom a bevetel miatt hivtak, mi meg elvittuk a kupajukat. 😊

REAL MADRID

LasDen
na ezt dobja Ramos busz alá 😄

Hirtelen azt hittem, hogy a jobb alsóban Sahin feszít 😄

REAL MADRID

SLICK
jah, de írták fb-n hogy szerver problémák adódtak..

Madridom nektek is meghalt?

REAL MADRID

LasDen
mint általában...

SLICK
egy meccse volt talán amin érvényesülni tudott, meg most ez...

szucsy89
de miért, olyan szar volt nyáron?
LasDen
szerintem így a meccsek alatt látta be végleg, hogy ez nem fog menni....

SLICK
de mi a faszért nem akkor beszélt Carloval, mikor idekerült... Kiváncsi leszek egyáltalán hova igazol, na meg mennyiért...

Állítólag már a vezetõséggel is meg van beszélve, és már ajánlat is érkezett. De szerintem is rajtunk marad még.

REAL MADRID

horpeti
Ja, de már nem adják el, csak max. télen. Amilyen gyorsan õrülnek itt a dolgok, szemben az újságirói pörgéssel.

Kaká: "Távozni akarok. Azt hiszem, ez a megfelelõ pillanat számomra és a klub számára is, hogy békésen elváljunk egymástól. Beszéltem Ancelottival és a csapattal is errõl, így mindenki tud róla. Úgy gondolom, ez a legjobb mindenkinek."
/penamadridista/

Végülis még idõben hozta meg a döntését 😄

REAL MADRID

shala
mondjuk ha õszinték akarunk lenni akkor Ronaldo jó 5 évre elõre megrúgta a maga gólját ebben a csapatban

non potest pluere aeternum

horpeti
Én is remélem. ill. én is kicsit aggódom emiatt. Mourinhonak azért sokat köszönhetett, õt tette a középpontba. Most pedig sokkal jobban eloszlik a felelõsség, ami nekem speciel tetszik. Támadóközéppályásokra helyezõdik a hangsúly, mint anno a Milanban Kakára. 😄 Szerencsére azért jók vannak belõle nálunk.

Kicsit azert felek, hogy ez a jatek nem fog fekudni Ronaldonak. Remelem sikerul neki is beilleszkedni a taktikaba.

REAL MADRID

horpeti
Ebben a sokpasszos játékban valóban. Nem az van, hogy fel kell ivelni a labdát egy csatárnak, aki meg kell tartsa, amig felérnek a többiek. 😊

CR és Bale között simán játszhat Isco, Kaká vagy Jesé is ha éppen nincs bevethetõ csatárunk.
De én megnéznék elõl egy Di Maria - CR - Bale hármast is.

REAL MADRID

horpeti
Ezen a kommentár végig azt mondja, hogy mindenhol tök jó, viszont csatárposzton lesznek bajok. 😄 Mondjuk igaza van, a leggyengébb pont egy befejezõ csatár. A kérdés, hogy kell-e. Ha nem, akkor jók vagyunk. 😄

Kaká jól játszik ma, hajt rendesen.

REAL MADRID

SLICK
Benzema azt a kurva élet... Ha tovább folytatja ezeket a bénázásait befosok

REAL MADRID

SLICK
Na Jose Rodriguezre is kiváncsi leszek, remélem nem lesz rossz ezalatt a kis idõ alatt...

Ja, les volt 😄

REAL MADRID

Ez is szép támadás volt.

REAL MADRID

Volt csere?

REAL MADRID

SLICK
ez kurva nagy volt. Mutatják a kispadot, pár Depor játékos felállt a padról, majd belóg a képbe Di María és sugárba köpi ki a vizet 😄DD

SLICK
Köszi!

Casillast tétmeccsen kellene kipróbálni, hogy mennyire motivált és mennyire van formában.. Az ilyen barátságos meccsek mégis csak tét nélküliek.
Élesben jobban hatásba lehetne hozni