Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casillas
most komolyan, Arshavin, Lassana Diarra, Zokora, és ti még örülnétek is ezeknek <#wow3><#wow3><#wow3>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Rudee
Mint egy kurva, úgy kínálja magát. Ráadásul minden hónapban újabb csapatoknak.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Szombat este 10, sport club
szombaton vagy vasárnap lesz a meccs?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Lassana Diarra<#zavart2><#szomoru1>
Oncsi
12:53 - Könnyen lehet, hogy Mahamadou Diarrát nem más, mint Lassana Diarra fogja pótolni a szezon hátralévõ részében. A Chelsea ex-játékosa jelenleg a Portsmouth-ban szerepel, és akár 10 millió euró körüli áron is szerzõdtetni lehetne - habár eddig hivatalos ajánlat még nem érkezett Madridból. <#eljen><#eljen>

12:47 - Érdekesség, hogy Juande Ramos Robbent a jobb oldalon fogja játszatni, akár csak a Zenit ellen, így a vezetõség most egy balszélsõ igazolásán dolgozik.

12:47 - A Barcelona ellen kétségkívül Casillas fog védeni.

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

robotnyk
én is nagyarcúnak tartom. :C
tesó07
Értelmes hsz-eid vannak......

RMCF

ProGabe
egyrész miért paraszt, másrészt miért kéne ott tartani? 2x WTF 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ööööö

nem!
Cabell
arshavint mostmar azert is ott kene tartani a zenitben..

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

SLICK
egyelõre Arshavinnal kiegyeznék... bár tény egy vkp sem ártana Zokora személyében, de csak fél évre.

Rockynhooo
16:22 - A spanyol sajtó szerint Juande Ramos és Mijatovic ma találkoztak az átigazolásokkal kapcsolatosan. A spanyolok szerint az új tréner szívesen szerzõdtetné Arshavint, Bentley-t, Lennont és Zokorát

mindegyik fasza játékos az fix 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Én anno még néztem brazil bajnokit is, akkor is Horti volt a kommentár, olyanokat beszólt, hogy a két lakótársammal sírtunk a nevetéstõl.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Rockynhooo
A Zenit Szentpétervár vezetõedzõje, Dick Advocaat korábban már utalt arra, hogy a Real Madrid megkörnyékezte Andrej Arsavint: akkor úgy nyilatkozott, hogy a madridiaknak nagyon tetszik az orosz támadó játéka.
Arsavin nem is késlekedett a reakcióval: megerõsítette, hogy tárgyal a spanyolokkal!
- Megerõsíthetem, hogy a Zenit tárgyalásokat kezdett a Real Madriddal az átigazolásommal kapcsolatban - mondta Arsavin. - Konkrét ajánlatról egyelõre még nem beszélhetünk, ráadásul más spanyol, olasz és angol csapatokkal is kapcsolatban áll a klub.

Yovona 😊

A spanyol bíróság 6000 euró büntetésre ítélte Sergio Ramost: a Real Madrid védõje még júliusban "intézett el" egy újságírót.
Ramos egy cordobai éjszakai bárban szórakozott Jose Manuel Reinával és David Villával, amikor a helyi lap egyik munkatársa megpróbálta lefotózni õket. A védõ elõbb vitába keveredett a fotóssal, majd orrba vágta õt.
A_S😄_AS😄

Rockynhooo
jah sztem a Francia is megelõzi már, pedig emlékszem amikor még a Bundesliga volt a menõ.

ProGabe
Super Raul 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gabi89
Hát ja
Mondjuk engem még így se érdekel. Eleve a német foci nem túl színvonalas jó még mindig a top bajnokságok között van ,de elég hátul.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

hát furcsa, de a Bundesliga 2-es meccsek a kutyát nem érdekelnék, ha nem lenne Horti a hülyeségeivel...

amúgy viszlát!!
hát fura, de Horty mester állat a Bundesliga 2-es meccseket tök élvezetessé tette xD

az pedig nagyon jó, hogy Barcás a kommentátor😄

SLICK
na én is hasonlót várok 😛

Rudee
Remélem hétvégén hasonló gyõzelemrõl maradok le.

Szar Bayern, szar Bayern :)

<#zavart2>
SLICK
egyébként piszkos szemétládák, csak a Classicó miatt variálták meg a közvetítést. pedig mindig elsõ és utolsó mecset közvetítettek. Meg ez az új kiejtése annak a nyomorék kommentátornak.... hát brutális.

Soha nem engedném meg, hogy ott madrid meccset adjanak! Ha nekik pár játékos nem Real szintû, akkor én asszondom a Sport Klub minõsége nem Real szintû!

De gyûlöltem mindig is azt a nyomi csatornát!

SLICK
nem hülye csak barcás

tesó07
"Zoli, mindenekelõtt elárulod-e, hogy valamelyik csapat szimpatikusabb-e neked, mint a másik?

Ez a két csapat, és egyáltalán a spanyol bajnokság nem hoz annyira lázba, mint mondjuk a Premiership. Ez nem azt jelenti, hogy ne követném figyelemmel az ott történõ meccseket, eseményeket, híreket. Egyszerûen az a stílus, amit õk képviselnek, nem ragad annyira magával, mint az angoloké."

Ez is mekkora durva,Barca-Real elõtt.....és mindig ez a balfasz közvetíti a meccseket.Irritál az egész SK.

RMCF

Fabio Capello
fúúúú atyám

csak szemezgetek:

"Tudom, Raúl a Real ikonja. Anélkül, hogy megkérdõjelezném a munkásságát, azt mondom, most nem azt a formáját futja, amit korábban."

azóta már eltelt pár év zolikám, 70 évesen te is csont nélkül fel tudod majd sorolni a Madrid játékosállományát?

"Az egyetlen komolynak mondható igazolásuk Saviola volt. De ezzel kapcsolatban egy kicsit az volt az érzésem, hogy ezzel demonstrálták, õk is igazoltak egy sztárt, és kész."

Valóban, a többi igazolás egy nagy nulla... Pl VdV is csak vizesfiúnak jött

"Lehet most azt mondani, hogy példátlan sérüléshullám sújtja a Realt, de erre én azt mondom, hogy ez a vezetõk bûne, mert nincs megfelelõ ember, aki a kidõlõk helyére léphetne. A tavalyi siker talán elbizakodottá tette õket. Holott a BL-bõl korán kiestek, és ezt a figyelmeztetõ jelet észre kellett volna venniük. A bajnokság fölényes megnyeréséhez szerintem az ellenfelek gyenge formája is nagyon kellett."

Valóban, Calderon éjszakánként besurrant a srácokhoz, és jobb híján eltörte a kezüket és a lábukat... <#idiota> És persze ti is egyértelmûen látjátok az összefüggést a tavalyi bajnokság megnyerése és a sérüléshullám között, igaz? 😄 Ja és csak azért nyerhettünk, mert mindenki más bénább volt a szokásosnál...

"Nem tudom. A német szekere rúdja már nagyon kifelé állt, még akkor is, ha szerintem nem az õ bûne ez a szereplés."

persze, hiszen a takarító Manyi néni tehet róla

hülye ez az ember basszus... nagyon... :d

tesó07
<#vigyor3>

REAL MADRID

robotnyk
lehet, hogy havonta kéne edzõt cserélni, általában jót szokott tenni nálunk rövid távon.
Nem a "gyengébbek" kedvéért lett kiírva hanem pl. azért mert valaki nem látta a meccset.

REAL MADRID

23:00 - Juande Ramos a második félidõben egy egészen érdekes megoldással állt elõ: Marcelót elõretolta a középpályára, a védelem jobb oldalára behozta Metzeldert, míg Salgadót áttette a tõle eddig teljesen idegen bal oldalra. Amennyiben ez a formáció megnyerte a tréner tetszését, elképzelhetõ, hogy a Barcelona ellen is így állítja fel a védõvonalat.

Gyengébbek kedvéért leirták madridistán, amugy nagyon nehéz volt megfejteni 😄

Szerintem jövöre a MUval fogunk találkozni elöször. /megérzés/

NEM KAPTUNK GOLT! yessss 😊

BlueJersey
ez volt az elso meccse ramosnak? én egyébként nem értek egyet azzal,h elkuldtek szegeny schustert, birtam az öreget... raúl az örök,megint villan,és tovább rugdossa a bl góljait😊 hihetetlen,h megy neki a bl-ben.

SLICK
nah megvan a gyõzelem, 3:0 ez számomra azért meglepõ egy Zenit ellen, minden esetre örülök. Egyébkéne nem vettem észre olyan nagy hibákat most.

gabi89
Akinek amúgy nem lenne TV6 csatornája itt tudja nézni
Csak várjátok meg amíg a WMP behozza a streamot.
Felvételrõl leadják a Porto:Arsenal után a Real meccse ?

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Burdi
nah megint lefagyott.. wááá :/

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

miilann04
nem

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

SLICK
ha Juve döntetlent játszik, akkor lehetünk csoportelsõk?

SLICK
most vagy a Zenit nagyon ygenge, vagy mi javultunk ennyit?? :o
bár ez bíztató El Classico elõtt 😉

SLICK
majdnem ott a 4.!!

SLICK
3:0!! Raúúúl! ez is emelõs gól volt mint Robbennek 😄

Burdi
3-0 rauuuuulll😄
megint 1 ejtés

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Burdi
van der vaart.

és méghozzá mekkora góól😄

SLICK
2:0!!! ROBBEN!!

SLICK
Metzelder kinek a helyére jött?

SLICK
balról jött egy beadás de a kapus kiejtette a kezébõl és Raúl ezt használta ki

- következõ beszolasert megy a bunti, nem veletlenul toroltem az elso kommented -
SLICK
na ideje volt h visszajöjjön