Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
12:47 - Érdekesség, hogy Juande Ramos Robbent a jobb oldalon fogja játszatni, akár csak a Zenit ellen, így a vezetõség most egy balszélsõ igazolásán dolgozik.
12:47 - A Barcelona ellen kétségkívül Casillas fog védeni.
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nem!
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
mindegyik fasza játékos az fix 😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Arsavin nem is késlekedett a reakcióval: megerõsítette, hogy tárgyal a spanyolokkal!
- Megerõsíthetem, hogy a Zenit tárgyalásokat kezdett a Real Madriddal az átigazolásommal kapcsolatban - mondta Arsavin. - Konkrét ajánlatról egyelõre még nem beszélhetünk, ráadásul más spanyol, olasz és angol csapatokkal is kapcsolatban áll a klub.
Yovona 😊
A spanyol bíróság 6000 euró büntetésre ítélte Sergio Ramost: a Real Madrid védõje még júliusban "intézett el" egy újságírót.
Ramos egy cordobai éjszakai bárban szórakozott Jose Manuel Reinával és David Villával, amikor a helyi lap egyik munkatársa megpróbálta lefotózni õket. A védõ elõbb vitába keveredett a fotóssal, majd orrba vágta õt.
A_S😄_AS😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mondjuk engem még így se érdekel. Eleve a német foci nem túl színvonalas jó még mindig a top bajnokságok között van ,de elég hátul.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
amúgy viszlát!!
az pedig nagyon jó, hogy Barcás a kommentátor😄
Soha nem engedném meg, hogy ott madrid meccset adjanak! Ha nekik pár játékos nem Real szintû, akkor én asszondom a Sport Klub minõsége nem Real szintû!
De gyûlöltem mindig is azt a nyomi csatornát!
Ez a két csapat, és egyáltalán a spanyol bajnokság nem hoz annyira lázba, mint mondjuk a Premiership. Ez nem azt jelenti, hogy ne követném figyelemmel az ott történõ meccseket, eseményeket, híreket. Egyszerûen az a stílus, amit õk képviselnek, nem ragad annyira magával, mint az angoloké."
Ez is mekkora durva,Barca-Real elõtt.....és mindig ez a balfasz közvetíti a meccseket.Irritál az egész SK.
RMCF
csak szemezgetek:
"Tudom, Raúl a Real ikonja. Anélkül, hogy megkérdõjelezném a munkásságát, azt mondom, most nem azt a formáját futja, amit korábban."
azóta már eltelt pár év zolikám, 70 évesen te is csont nélkül fel tudod majd sorolni a Madrid játékosállományát?
"Az egyetlen komolynak mondható igazolásuk Saviola volt. De ezzel kapcsolatban egy kicsit az volt az érzésem, hogy ezzel demonstrálták, õk is igazoltak egy sztárt, és kész."
Valóban, a többi igazolás egy nagy nulla... Pl VdV is csak vizesfiúnak jött
"Lehet most azt mondani, hogy példátlan sérüléshullám sújtja a Realt, de erre én azt mondom, hogy ez a vezetõk bûne, mert nincs megfelelõ ember, aki a kidõlõk helyére léphetne. A tavalyi siker talán elbizakodottá tette õket. Holott a BL-bõl korán kiestek, és ezt a figyelmeztetõ jelet észre kellett volna venniük. A bajnokság fölényes megnyeréséhez szerintem az ellenfelek gyenge formája is nagyon kellett."
Valóban, Calderon éjszakánként besurrant a srácokhoz, és jobb híján eltörte a kezüket és a lábukat... <#idiota>#idiota> És persze ti is egyértelmûen látjátok az összefüggést a tavalyi bajnokság megnyerése és a sérüléshullám között, igaz? 😄 Ja és csak azért nyerhettünk, mert mindenki más bénább volt a szokásosnál...
"Nem tudom. A német szekere rúdja már nagyon kifelé állt, még akkor is, ha szerintem nem az õ bûne ez a szereplés."
persze, hiszen a takarító Manyi néni tehet róla
hülye ez az ember basszus... nagyon... :d
RMCF
REAL MADRID
REAL MADRID
Gyengébbek kedvéért leirták madridistán, amugy nagyon nehéz volt megfejteni 😄
Szerintem jövöre a MUval fogunk találkozni elöször. /megérzés/
Csak várjátok meg amíg a WMP behozza a streamot.
Felvételrõl leadják a Porto:Arsenal után a Real meccse ?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
bár ez bíztató El Classico elõtt 😉
megint 1 ejtés
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
és méghozzá mekkora góól😄
REAL MADRID