Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oncsi
Salgado betalál érzem😊
Midnekinek jó szurkolást😉
Hajrá Madrid !!!! nyernünk kelllllll !!!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

xD tanult emberek!! csak nem beszélnek hülyeséget 😄

SLICK
sztem ja, megitn lehet hallgatni az u-zását.

F*szomat az egész SK-ba, nyomorék, pofátlan banda!

Akkor ki? Hetési vagy ki a fene???

SLICK
na már világi nem közvetíthet

Real Madrid: Casillas; Salgado, Metzelder, Cannavaro, Sergio Ramos; Gago, Guti, Sneijder, Drenthe; Raúl és Higuaín.

Drennye...

gyerekek miért baj, hogy SK??? Az a lényeg hogy lehet nézni! HA a kommentárt nem birod akkor mute-t neki 😄 Mondjuk én tévén megnézem máshol nem e adják, mert én SK képminöséget nem nagyon birom, de ha nincs más akkor is bõven jo ...

banok
úgy néz ki õk az elsõ választók.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
mondtam már, hogy elveszíted azt a lét.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

és este 22 után ez a szánalom mikor a sok fáradt ember nem tudja nézni:S:S

szívedbõl beszélsz remélem😊 én azért azt mondom 7-1 és szeretném ha Van Der Vaart rúgna egy gólt xD xD mert csak õt bírom abból a csapatból meg ugye Casillast

LasDen
de õk olyan k*rva jók, hogy ezt is õk közvetítik.......elrohadhatnának a nagy hozzáértésükkel......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kas123
Én nem értem már ezt a közvetítési dolgot...
Nem úgy volt, hogy az SK csak a szombati elsõ és a vasárnapi utolsó meccset közvetítheti a la ligából?

REALista
Jah régi szép idõk...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Menyus489
Na fiúk, én személy szerint már nagyon izgulok 😄 A hétközi meccs nagyon jó volt, szép bemutatkozás, de ehhez jó partner volt a Zenit is. Viszont ez a mostani meccs nagy csatának ígérkezik, biztos vagyok benne, hogy a fiúk odateszik magukat, kíváncsi vagyok ez most mire lesz elég.

Bátor fiú...

ProGabe
régen közvetített spanyol bajnokit a világi, meg ákoska. remélem ma pótlásként együtt kommentálnak <#banplz>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Casillas
pedig nyerünk, te butus
megraktam tippmixen meg sportingbeten is :o

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Sziasztok!

Lehet én vagyok ma már a 100ik, de lusta vagyok visszaolvasni. Tudtok egy linket adni ahol online is tudom nézni a meccset? Amúgy melyik adó közvetíti?
gabi89
Hallod optimista vagy 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

LasDen
csak aztán nehogy az legyen 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Oncsi
ez ütött<#integet2><#guluszem1><#conf><#csodalk><#kocsog>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

REALista
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddd

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

hali szerintem 7-0 nem igazán lesz
Hali szerintem nagy verést kapunk ma az én tippem 7-0.Imádom a realt de nem a MI ÉVÜNK SAJNOS.Mindenkinek jó szurkolást.Én nem merem meg nézni mert lerágnám az újjaimat.
LasDen
de inkább 1 meccset hagyjon ki mint 3-4-t........
amúgy már lebeszéltem inhooval a dolgot 😄

Rudee
Wesley-re szükség van, még akkor is ha szinte csak egy lábon tud menni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Hát én pont dolgozni fogok, így nehezen tudok eredményt küldeni. Fõleg, hogy nem is tudom meg, majd csak reggel 😊

Nincs benne semmi különös! Csak furcsa, hogy hirként közlik.

SLICK
lol

11:55 - A Barcelona vezérkara a Real Madrid egykori vezetõedzõjét, Bernd Schustert is meghívta az összecsapásra.

<#wow3>

REAL MADRID

LasDen
tegnap, 23:43 - Sneijder kezdõ lesz a Barcelona ellen. /AS/

de minek??? megin lefog sérülni.....én csak pár percre raknám be.....fokozatosan közeledne a kezdõbe 😄

Rockynhooo
Az a helyzet hogy este hivatalos vok haverom szülinapi partyjára , elméletileg ahol leszünk ott van tv de sk az nem biztos , ha lesz akkor majd oda kapcsoltatom a tv-t és amennyire tudom majd figyelem a meccset , de lehet nincs sk így lemaradok az egészrõl. Lenne egy olyan kérésem hogy vki pm-be adja már meg a számát és felhívnám 23:45 fele hogy mi lett a meccsbõl (ha nem tom az eredményt). vki plz ennyit tegyen már értem remélem nem teher 😊

Estére meg hajrá srácok , meg tudjuk csinálni. Elég gáz hogy kb a fél világ most leír minket hogy esélyünk sincs, de higyjünk a srácokba 😉

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ProGabe
<#eljen> mondjuk ezt a zenét már betiltatnám, vagy inkább valami óriási jogdíjat küzdenék ki érte. tényleg nagyon jó, csak már kiba.. elcsépelt

(lehet embeddelni a HQ-t is, csak annyit kell csinálni, hogy beírni a link végére ezt: &ap=%2526fmt%3D18)

REAL MADRID

hunbasser
spanyol állampolgár! 😄 akkor meg Fabregas 😊 habár neki meg katalán a szíve...:\

ReaL MaDRid x siempre

halottál már a médiáról?
Rudee
Közben a M'brough-os Adam Johnson neve is felmerült.

Én ha választhatnék az eddigi nevekbõl, akkor legyen Kuzmanovic. De csak akkor, ha pályafutása után nem lesz sportigazgató 😊

Rudee
Kicsit lehetne spanyolabb is 😊

tesó07
Jaja,20-30 milláért adtuk el,mert dupla annyi fizetést akart,szóval nem hiszem hogy le volt járva a szerzõdése,mert akkor ingyen mehetett volna...

Amúgy Arshavin jöhetne,én leszarom hogy viselkedik,lehet a fele sem igaz..az a lényeg hogy jól tolja majd ha jön.Egy vkp meg kellene,úgyhogy nem baj az hogy nem nagy nevû,úgyis csak ideiglenes lesz,de ha lehet választani akkor inkább Zokora mint L.Diarra.

RMCF

hunbasser
Senna? 😄 jó,neméppen egy mai gyerek,de szerintem jól szûr,a távoli lövéseirõl meg ne is beszéljünk 😊

ReaL MaDRid x siempre

Cabell
Egyébként arról beszélek, hogy gusztustalannak tartom, hogy egy játékos, akirõl alig hallottunk az EB elõtt, úgy beszél a klubjáról, mint valami koszlott porfészekrõl, ami ugródeszkának ideális volt, na de õ, dr.Arshavin semmi esetre sem marad ott egy percig sem. Ilyeneket kinyilvánítani a klubról, ahol lettél valaki, hogy "nem akarok itt játszani és nem is fogok", elég undorító, és beképzelt, fõleg, hogy egy abszolút elit csapatról van szó.

arról a szánalmas dologról meg, hogy havonta más "álmai csapata" már beszélni sem érdemes...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rudee
Hát pedig akkor járt le neki. Akkor hülye volt a Chelsea 😊

robotnyk
de adtuk, kb 30 millióért.
Rudee
Nem adtuk el, lejárt a szerzõdése és Ronaldo akkori fizetésénél is többet kért volna. Pénzéhes kutya.

Rudee
A hétvégi keret:
Casillas, Dudek
Salgado, Cannavaro, Metzelder, Sergio Ramos, Chema Anton, Agus
Drenthe, Gago, Guti, Van der Vaart, Javi Garcia, Sneijder
Raul, Higuaín, Alberto Bueno, Saviola, Miguel Palanca

Úgy néz ki, hogy De la Red sem játszhat már a szezonban.

SLICK
hozzuk vissza Makelelét ^^

de nagy hiba volt õt eladni. Legjobb vkp volt szvsz

Rudee
Arshavin jó játékos, de nekem egyre inkább unszimpatikus.
L. Diarra jó lenne, csak nagyon sérülékeny.
Zokora is lehet, hogy M. Diarra pótlására elférne, bár sziveseben látnék vmi spanyolt a csapatban.

Rudee
Hatan a Castilla-ból ma az elsõ csapattal edzettek:
Santiago Hernán Villafañe, argentín, jobb o. védõ
David Mateos, spanyol, középsõ kp.
Chema Antón, spanyol, bal o. védõ
Agustín García Iníguez, spanyol, középsõ védõ
Miguel Palanca Fernández, spanyol, csatár
Alberto Bueno Calvo, spanyol, csatár

én speciel örülnék Arshavinnak, a többi szerintem nem kéne Madridba...