Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Midnekinek jó szurkolást😉
Hajrá Madrid !!!! nyernünk kelllllll !!!!
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
F*szomat az egész SK-ba, nyomorék, pofátlan banda!
Drennye...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem úgy volt, hogy az SK csak a szombati elsõ és a vasárnapi utolsó meccset közvetítheti a la ligából?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Bátor fiú...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
megraktam tippmixen meg sportingbeten is :o
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Lehet én vagyok ma már a 100ik, de lusta vagyok visszaolvasni. Tudtok egy linket adni ahol online is tudom nézni a meccset? Amúgy melyik adó közvetíti?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
amúgy már lebeszéltem inhooval a dolgot 😄
Szar Bayern, szar Bayern :)
<#wow3>#wow3>
REAL MADRID
de minek??? megin lefog sérülni.....én csak pár percre raknám be.....fokozatosan közeledne a kezdõbe 😄
Estére meg hajrá srácok , meg tudjuk csinálni. Elég gáz hogy kb a fél világ most leír minket hogy esélyünk sincs, de higyjünk a srácokba 😉
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
(lehet embeddelni a HQ-t is, csak annyit kell csinálni, hogy beírni a link végére ezt: &ap=%2526fmt%3D18)
REAL MADRID
ReaL MaDRid x siempre
Én ha választhatnék az eddigi nevekbõl, akkor legyen Kuzmanovic. De csak akkor, ha pályafutása után nem lesz sportigazgató 😊
Amúgy Arshavin jöhetne,én leszarom hogy viselkedik,lehet a fele sem igaz..az a lényeg hogy jól tolja majd ha jön.Egy vkp meg kellene,úgyhogy nem baj az hogy nem nagy nevû,úgyis csak ideiglenes lesz,de ha lehet választani akkor inkább Zokora mint L.Diarra.
RMCF
ReaL MaDRid x siempre
arról a szánalmas dologról meg, hogy havonta más "álmai csapata" már beszélni sem érdemes...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Casillas, Dudek
Salgado, Cannavaro, Metzelder, Sergio Ramos, Chema Anton, Agus
Drenthe, Gago, Guti, Van der Vaart, Javi Garcia, Sneijder
Raul, Higuaín, Alberto Bueno, Saviola, Miguel Palanca
Úgy néz ki, hogy De la Red sem játszhat már a szezonban.
L. Diarra jó lenne, csak nagyon sérülékeny.
Zokora is lehet, hogy M. Diarra pótlására elférne, bár sziveseben látnék vmi spanyolt a csapatban.
Santiago Hernán Villafañe, argentín, jobb o. védõ
David Mateos, spanyol, középsõ kp.
Chema Antón, spanyol, bal o. védõ
Agustín García Iníguez, spanyol, középsõ védõ
Miguel Palanca Fernández, spanyol, csatár
Alberto Bueno Calvo, spanyol, csatár