Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
yo ötlet 😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Én jobban örültem volna már akkor a Unitednek,mert azért ellenük mindig jól megy a játék.De sztem így se lesz probléma,nagy meccsek lesznek az tuti.
RMCF
egyik kedvenc angol csapatom. ez brutálisan nehéz lesz, de ha továbbjutnánk az akkora löketet adna, hogy többet meg sem állnánk 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Fabio örülhetsz<#zavart1>#zavart1><#vigyor1>#vigyor1>
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Chelsea (angol)–Juventus (olasz)
Villarreal (spanyol)–Panathinaikosz (görög)
Sporting (portugál)–Bayern München (német)
Atlético Madrid (spanyol)–Porto (portugál)
Lyon (francia)–Barcelona (spanyol)
Real Madrid (spanyol)–Liverpool (angol)
Arsenal (angol)–AS Roma (olasz)
Inter (olasz)–Manchester United (angol)
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Parejo és az egészséges ego 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
megyek is kérni egy Drenthés logot 😄😄😄
ReaL MaDRid x siempre
nem rossz 😄 bár nemtom mi a szöveg, de gondolom nem az élet megfejtésérõl szól 😄 a zene is jó, csak az a húúzás nem kéne bele 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szar Bayern, szar Bayern :)
pedig én pont õket akarnám 😄
1. igazolás Huntelaar
2. igazolás Javier Acuna
3. igazolás Parejo
4. igazolás lehet majd Diarra
#42739 jaja én is örülök h felértük ésszel h vissza kell hozni sztem yol küldi majd , meg Palanca is igéretes.
az õ visszatérésének örülök....remélem jól noymja majd 😄
Huntelaar + Diarra + Pajero
lemaradtam valamirõl vagy tényleg csak Huntelaar jött eddig?
<#eljen>#eljen><#bohoc>#bohoc>
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Alonso, Cazorla, Ferrer, Bautista, Feliciano Lopez, stb Casillas csapatában, Carlos Moyá, Marcos Senna, Raúl, Eto'o, Djokovic, stb Nadal csapatában 😄
A legjobb, amikor Iker csatárt játszik, Raúl meg kapust, és egész jól véd 😄
Na de vissza a csapathoz. Én is örülök Lassanának, télen elérhetõ VKP nem hinném, hogy lenne nála jobb, én szerintem erõsítés lesz a csapatnak, és kell is, mert ha Gagoval történik valami, akkor maradunk egy szál Javi Garciával.
Kéne még egy jó szélsõ, mondjuk Silva, de õt szerintem eléggé nehéz lenne most télen elhozni. De az eddigiek alapján Di Maria vagy Lennon a két elsõ számú kiszemelt, már ha lehet hinni a híreknek.
Bátor fiú...
/madridista/
REAL MADRID
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
A klub egyébkét visszarendeli Dani Parejo-t a WPQ-rõl, mert JR nagyobb választékot szeretne a középpályára.
Szerintem a Chelsea-ben és az Arsenal-ban 2,5 év alatt játszott 20 meccse semmit nem ér, hiszen többnyire csak perceket kapott. 15 v 16 alkalommal is csak csere volt ugyebár.
De a 16 válogatottság 2007 óta már kicsit mérvadóbb lehet.
Elég ha annyit mondok h Makelele mellett "nõtt fel" a Chelseaben ,gondolom a mester tudását nem kell bemutatni egy Reálosnak😊
Wenger meg hülye volt szvsz h elengedte föleg h beszopta mert Flamini lelépett!
Nem h örülnétek h a vezetõség végre védekezõ középpályásban(bár jobb oldali védöt is tud játszani köszönhetõen Murinhonak) is gondolkodik nem csak csatárokban(mert Gago gyerek nagyon sovány még ilyen komoly feladatra)...
RMCF
Mellesleg láttam játszani mind 3 angol csapatában egyikben sem gyõzött meg , szerintem lehetne nála jobb megoldás is na ha nem most akkor a nyáron , de ha yol fog neki menni akkor én fogok a legjobban örülni.
én Diarrat nem tartom a legjobb megoldásnak....de ha jön, akkor cáfoljon rám.... 😄