Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
verjük a Poolt, remélem!

Rockynhooo
éntek, 11:10 - Raúl továbbra is influenzával bajlódik, és amennyiben nem jönne rendbe szombatra, abban az esetben Juande Ramos Palancának szavazna bizalmat a Valencia elleni kezdõcsapatban.

yo ötlet 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
Most vagy nagyon megtömnek vagy továbbjutunk és újra számolni fognak velünk.

tesó07
Ez kemény,már amikor kihúzták a Realt,csak a Liverpool meg a MU maradt nekünk,úgyhogy már nem nagyon lehetett reménykedni egy kicsit sem.
Én jobban örültem volna már akkor a Unitednek,mert azért ellenük mindig jól megy a játék.De sztem így se lesz probléma,nagy meccsek lesznek az tuti.

RMCF

ProGabe
ajjaj, Liverpool :|

egyik kedvenc angol csapatom. ez brutálisan nehéz lesz, de ha továbbjutnánk az akkora löketet adna, hogy többet meg sem állnánk 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rudee
Elsõ meccset nyerni kell, aztán az Anfielden lesz ami lesz.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Oncsi
Cannavaro: "Olasz csapatnak nem örülnék, azt hiszem az õ stílusuk nem feküdne nekünk. Inkább legyen egy erõsebb csapat, mint olasz. Angol ellenfélnek kifejezetten örülnék."

Fabio örülhetsz<#zavart1><#vigyor1>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

zaki
hát... <#miaz>

További párosítások:
Chelsea (angol)–Juventus (olasz)
Villarreal (spanyol)–Panathinaikosz (görög)
Sporting (portugál)–Bayern München (német)
Atlético Madrid (spanyol)–Porto (portugál)
Lyon (francia)–Barcelona (spanyol)
Real Madrid (spanyol)–Liverpool (angol)
Arsenal (angol)–AS Roma (olasz)
Inter (olasz)–Manchester United (angol)

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Kifogtuk a Liverpoolt.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

SLICK
Pelenka <#idiota>

tesó07
Így kell hozzáállni,de remélem fog is játszani...

De én akkor is Palanca fan lettem.😄D

RMCF

LasDen
"arra születtem, hogy a Real Madridban játsszak."

Parejo és az egészséges ego 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
vááá <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

megyek is kérni egy Drenthés logot 😄😄😄

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
Drenthe az arc 😄

nem rossz 😄 bár nemtom mi a szöveg, de gondolom nem az élet megfejtésérõl szól 😄 a zene is jó, csak az a húúzás nem kéne bele 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
Szerintem a Bayern Reising miatt lenne jó. Kitömnénk, mint a libát.

Rockynhooo
Igen én is pont erre a 3 csapatra gondoltam , Bayern sztem keményebb mint a másik kettõ de yo lenne rajtuk revansot venni a 2 évvel ezelõttiek miatt, meg amúgy se csípem a német csapatokat😊

Rudee
Panathinaikos, Porto vagy Bayern kéne nekem, de úgyis keményebbet kapunk.

Rockynhooo
szerda, 22:54 - Michel Salgado: "Akit semmiképp nem akarok a BL-ben, az a Bayern München. Oda-visszavágós alapon õk lennének a legrosszabbak számunkra."

pedig én pont õket akarnám 😄

Rudee
Az egy dolog, de akkor is a Real Madriddal kötött szerzõdést.

hunbasser
igen,de az Acuna gyerek a Castillába ment.

ReaL MaDRid x siempre

Rudee
Csak hogy tiszta legyen:

1. igazolás Huntelaar
2. igazolás Javier Acuna
3. igazolás Parejo
4. igazolás lehet majd Diarra

áháh valóban, köszönöm. 😄

hunbasser
akkor Juande Ramos mi? 😊

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
persze....én meg kötöttem egy pulcsit 😄

nem belekötöttem, kiegészítettem ;<

Rockynhooo
nem is én mondtam hanem a madridista veszi tényként...

#42739 jaja én is örülök h felértük ésszel h vissza kell hozni sztem yol küldi majd , meg Palanca is igéretes.

LasDen
a helyesbe ne kössé má bele 😄

Daniel Parejo Muñoz 😊

diarra nem írt alá (még). így csak két igazolás van, nem három. vágsi? <#smile>

LasDen
Parejo az a Pajero... 😄
az õ visszatérésének örülök....remélem jól noymja majd 😄

Rockynhooo
és ezen mit nem értessz?

Huntelaar + Diarra + Pajero

A QPR és a Real Madrid vezetõsége egész nap tárgyalásban állt Parejo ügyében, és végül sikerült megegyezni a kölcsönszereplés megszüntetésében. Parejo már Madridban van, és valószínûleg holnap Diarrával együtt írhatja alá a papírokat. A középpályás a harmadik téli igazolás.

Rockynhooo
nem értem a kérdést.

"A középpályás a harmadik téli igazolás."
lemaradtam valamirõl vagy tényleg csak Huntelaar jött eddig?

Rockynhooo
HIVATALOS: Parejo fél év kölcsönjáték után visszatért a Real Madridba.

<#eljen><#bohoc>

Oncsi
szerda, 16:26 - Van der Vaart: "Öt hónapja vagyok itt, szerintem túl korai lenne a távozásomról beszélni. Nekem senki sem beszélt errõl. Nem vagyok túl boldog, keményen dolgozok, és szeretnék minél többet játszani. Mindig a középpályán játszottam a csatárokhoz közel. Sokat kell edzenem, s minden jóra fordul."12345további rövid híreink

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Menyus489
Itt az egész jótékony célú rendezvényrõl egy 4 részes kis összefoglaló, hatalmas, van benne Go-kartozás, páros teniszmeccsek, és a végén egy teremfocimeccs, és sok ismert arc 😄
Alonso, Cazorla, Ferrer, Bautista, Feliciano Lopez, stb Casillas csapatában, Carlos Moyá, Marcos Senna, Raúl, Eto'o, Djokovic, stb Nadal csapatában 😄
A legjobb, amikor Iker csatárt játszik, Raúl meg kapust, és egész jól véd 😄

Na de vissza a csapathoz. Én is örülök Lassanának, télen elérhetõ VKP nem hinném, hogy lenne nála jobb, én szerintem erõsítés lesz a csapatnak, és kell is, mert ha Gagoval történik valami, akkor maradunk egy szál Javi Garciával.
Kéne még egy jó szélsõ, mondjuk Silva, de õt szerintem eléggé nehéz lenne most télen elhozni. De az eddigiek alapján Di Maria vagy Lennon a két elsõ számú kiszemelt, már ha lehet hinni a híreknek.

Bátor fiú...

tesó07
Casillas<#taps><#worship>

RMCF

Rudee
Már a Portsmouth honlapján is fent van, hogy elfogadták az ajánlatunkat.

Casillas és Rafa Nadal jótékonysági estet tartott a malária ellen. A baráti találkozó keretében egy teremlabdarúgó-mérkõzést is játszottak, melyen Casillas ismét hárított egy Etoo-büntetõt. <#vigyor1> A meccset végül Casillas csapata nyerte 14-11 arányban.

/madridista/

REAL MADRID

Rudee
Marca-n van egy Diarra nyilatkozat. Ha igaz, akkor tuti jön.

Cabell
Nekem már az is pozitív csalódás, hogy nem Carrick az elsõ számú kiszemelt😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rudee
Gago jó formában van, de valóban nem lehet egy játékosra építeni a következõ fél évet. Nála is jöhet bármikor egy kis formahanyatlás vagy esetleg sérülés.

A klub egyébkét visszarendeli Dani Parejo-t a WPQ-rõl, mert JR nagyobb választékot szeretne a középpályára.

Rudee
Erre mondják felénk, hogy akinek nem inge... <#buck>

Szerintem a Chelsea-ben és az Arsenal-ban 2,5 év alatt játszott 20 meccse semmit nem ér, hiszen többnyire csak perceket kapott. 15 v 16 alkalommal is csak csere volt ugyebár.
De a 16 válogatottság 2007 óta már kicsit mérvadóbb lehet.

Oziris666
Nem sokszor láttátok ezek szerint!Diarra rohadt jó Pompiban!Az utóbbi évek legnormálisabb igazolása lesz meglátjátok!
Elég ha annyit mondok h Makelele mellett "nõtt fel" a Chelseaben ,gondolom a mester tudását nem kell bemutatni egy Reálosnak😊
Wenger meg hülye volt szvsz h elengedte föleg h beszopta mert Flamini lelépett!
Nem h örülnétek h a vezetõség végre védekezõ középpályásban(bár jobb oldali védöt is tud játszani köszönhetõen Murinhonak) is gondolkodik nem csak csatárokban(mert Gago gyerek nagyon sovány még ilyen komoly feladatra)...

tesó07
Sztem sem egy nagy szám,de attól még majd játszhat élete formájában,bár ez nálunk épp ellenkezõleg szokott történni.

RMCF

Rockynhooo
érted egy hozzászólást több féle képpen lehet értelmezni így hogy oda tette a végére azt a lövöldözõs szmájlit az jött le hogy komolyan gondolja.. ha nem ez volt vele a célod Rudee akkor sorry h felkaptam a vizet. ennyi béke mindenkire..

Mellesleg láttam játszani mind 3 angol csapatában egyikben sem gyõzött meg , szerintem lehetne nála jobb megoldás is na ha nem most akkor a nyáron , de ha yol fog neki menni akkor én fogok a legjobban örülni.

LasDen
így nem jön át, de amúgy is leszarom az ilyet 😄

én Diarrat nem tartom a legjobb megoldásnak....de ha jön, akkor cáfoljon rám.... 😄

Rockynhooo
Szerintem ez baromi lenézõ volt részérõl de nem baj.