Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
más: Drenthe tényleg hülye a pályán, simán lesre adja a jo kis kontralehetõséget
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
itt énis befejeztem a diskurzust, ilyen hülyeségre már nem tudok mit mondani.
bye
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Tudom,hogy mindenki evel jön de ilyet nagyon sokáig nem fog tudni a hisztis ronaldo...(Mellesleg Real után a kedvenc csapatom a MU mielõtt elfogultnak hínnél)
http://www.youtube.com/watch?v=uRG4Sb95sEY
Ezt meg csak úgy ajánlom figyelmedbe:
http://www.youtube.com/watch?v=Ol1N5XRb-Qg
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
3x technikásabb? LOL nem egy helyben kell pattogni meg labdát ide-oda tologatni. Meg alkalmaz még biciklicselt? Túl sok egyéb cselt nem nagyon láttam tõle.
Nekem ne nevezze már magát a világ 1. 2. és 3. legjobbjának aki VB-t és EB-t se nyert sõt még kiemelkedõ teljesítményt se nyújtott azokon! Talán a 2004-es Eb volt az ahol mutatott is vmi maradandót. Zidane nemzeti színekben is letett vmit az asztalra, 2006-os VB-n is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy döntõbe jussanak, lõtt is egy gólt 11-esbõl (nem is akármilyet) és még több helyzete is volt.
Akkor a BL-ben is Zidane jobb, igaz többet játszott, na de pl. a 2002-es BL-ben is amit mûvelt és ha hasonlót tud elérni a C. Ronaldo, akkor majd tehet ilyen nagyképû nyilatkozatokat. Érdekes tavaly, olyan döntõ pillanatokban nem használta ki a lehetõségét.
Rengeteg érvet tudnék még felsorolni Zidane mellett és be kell látni, igazam van. Kiváncsian várom C. Ronaldo mit fog elérni 35 éves koráig.
Na én ezzel be is fejeztem mert nem Zidane vs. C. Roni topik. Csupán a tisztán látás érdekében írtam le ezt a kis szösszenetet.
azért vedd hozzá, hogy zizou a pályafutása végén is simán lekergette a pályáról a nagy ronaldot, cr viszont 100% hogy négy-öt év és aviszontlátásra.
és még egy óriási különbség: ronaldoval ellentétben zizou sosem ajnároztatta magát, nem hisztizett semmiért, sose kereste a rivaldafényt. nem lett egy hisztis p*csa mint a portugál.
2003.05.24.
Ronaldo #1
Ronaldo #2
2004.01.21.
Ronaldo
Figo
Raúl
2005.03.05.
Ronaldo <#eljen>#eljen>
2005.10.23.
Raúl
2006.11.26.
Raúl
2007.04.21.
van Nistelrooy
Sergio Ramos
2007.10.31.
Raúl
van Nistelrooy #1
Sergio Ramos <#eljen>#eljen>
van Nistelrooy #2
Robinho
2008.03.23.
Raúl #1
Raúl #2
2008.08.17.
van Nistelrooy #1
van Nistelrooy #2
2008.08.24.
van Nistelrooy
Sergio Ramos
De la Red <#eljen>#eljen>
Higuaín
Remélem az összes link mûködik is.
Szar Bayern, szar Bayern :)
akkor kiegyezünk abban, hogy mindkettõ tud olyat, amit a másik nem, amit mondtam azért mondtam, mert sztem Ronaldo repertoárja nagyobb...
tudod ki az az Zinedine Zidane? ajánlom a pályafutását bemutato dvd-t. utána beszéljünk igy róla.
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
akkor te is gyorsan menjél youtubera Zizous videókat nézni! 😄 azért ez erõs túlzás,hogy 3x technikásabb. Zizou is csinált ám olyanokat,amiket Ronaldo még most is csak szájtátva néz.
ReaL MaDRid x siempre
viszlát? majd ha én úgy gondolom.
SLICK is szurkoló, Õ meg más véleményen van, ennyi. Viszlát.
Tájékozódj, mielõtt hülyeségeket írsz. Krkic tehetség, Banega vagy Ramsey lehet tehetség, Ronaldo már vagy 3 éve nem az, hanem kiforrott klasszis. Volt egy jó szezonja? Ne röhögtesd már ki magad, elsõ Unitedes szezonjában 10 gólig jutott illetve - idézek - :
fans voted him to consecutive FIFPro Special Young Player of the Year awards in 2005 and 2006.
Zidane-t tisztelem, de Ronaldo 3x technikásabb (mielõtt cáfolnád, nézz róla egy kis "compilations-t", meg fogsz lepõdni) és gólerõsebb. Csókolom.
RMCF
<#gun>#gun> Sportklub
19:30 Futball, La Liga
Real Madrid - Valencia - élõ
REAL MADRID
Nagy sztár lesz,majd figyeljétek meg.
RMCF
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
REAL MADRID
Torres - Caanvaro - Metzelder - Marcelo
---------------- Gago -----------------
Guti-----------------------------Robben
------------Van Der Vaart--------------
----------Higuaín-----Raúl-------------
ennek a felállásnak örülnék
Real Madrid
Casillas, Dudek
Salgado, Cannavaro, Marcelo, Torres, Metzelder
Javi Garcia, Drenthe, Gago, Guti, Robben, van der Vaart
Raul, Saviola, Higuain, Palanca, Bueno
Valencia
Renan, Guaita
Miguel, Marchena, Albiol, del Horno
Albelda, Maduro, Fernandes, Vicente, Mata, Baraja, Joaquín, Míchel
Zigic, Morientes, Silva, David Villa
Egyébként nem tom olvastátok e a "nagy hírt", (Blikk!!!) újságban ovlastam, hogy valaki elkotyogta magát, miszeritn nyáron Christiano Ronaldo csatlakozni fog a madridiakhoz, mivel titkos megállapodást kötöttek.
Azzal indokolták még, hogy a világ legjobb játékosára van szükség ahhoz, hogy a Madrid mindent megnyerjen.
Szóval:
1. Mi ez a menyétség már megint? (igaz tudom, hogy Blikk, de akkor is kiakasztó)
2. Minek nekünk a "világ legjobb játékosa". Sztem nem õ az, meg amúgyis nem hiányzik ide a rinyálása meg hisztizése. Tehetséges, de most mert volt egy jó szezonja, máris egy kis isten lett vagy mi? Állítom Zidane még mindig úgy eljátszana vele, hogy bõgve menne le a pályáról.
3. Nem õ kell nekünk ahhoz, h mégerõsebb csapat legyünk. Nem kötelezõ ide mindig sztárt venni és utána ráépíteni mindent. Normális csapatépítésre van szükségünk, csa ehhez normális vezetõség kell. Most van egy reem edzõnk, ha nem küldenék el biztosan mégjobb keretet hozna össze. Csatár posztra elég lenne Benzema, jobb szélre egy Ribéry-t még el tudnék képzelni, Palanca meg cserének kitûnõ, aztán ha beérik akkor biztosan kíváló játékos lesz.
Védelembe ugye jön Garay, kellene még egy bal hátvéd Heinze helyett plusz felhoznánk a Castillából a játékosokat. Éppen itt az ideje, hogy megbecsüljük a saját neveléseinket, hisz tényleg nagy tehetségnek ígérkeznek!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Calderon papa néha szépen leosztja 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"