Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
másodszor: nem Heince,hanem Heinze.
harmadszor: Gutit nem kell eladni,nem kellene senkinek sem,már 33 körül van és neki az élete a Real Madrid.Raúl és Casillas után õ lenne a harmadik,akit a legkésõbb adna el a csapat.Õ igazi madridista,és maradjon is,ha akar játszani,akkor tud,és akkor mindenki csak a száját tátja,hogy milyen labdákat ad.ha te nem ezen a véleményen vagy,akkor nem nagyon láttad még õt igazán játszani.
negyedszer: nem Arsavin,hanem Arshavin.és Arshavin tud bármit játszani,de õ nem irányító,láttuk,hogy inkább a középen elfutásban jeleskedik leginkább,amolyan visszahúzott csatár õ,habár tényleg rá azt lehet mondani,hogy tud játszani mindent.az,hogy az EB-n jól játszott(szerintem az EB elõtt csak azok ismerték,akik néztek UEFA kupa meccseket és látták játszani a Zenitben) nem jelent semmit.lefogadom,hogy rengeteg csapat vetette ki rá a hálóját és sok csapat edzõje,managere vagy játékosmegfigyelõje figyelte már meccseken,edzéseken,és az,hogy eddig még nem vitték el,az azt jelenti,hogy nem ér annyit,amennyit kér érte a Zenit.Arshavin Raúlt és Higuaínt szorítaná ki,és szerintem ezt senki nem szeretné.Higuaín hatalmas játékos lesz szerintem,már jövõre olyan játékos lehet,mint most Arshavin.a vezér,akirõl beszélsz,az meg szerintem majd Sneijder lesz egyszer,csak még nincs olyan régóta a csapatban,hogy igazi vezéregyéniség lehessen.
inkább jobb oldalra kellene valakit venni.a Valencia most pénzügyi gondokkal küzködik és elõbb válnának meg Joaquíntól mint mondjuk David Villától vagy David Silvától,esélyesnek tartom,hogy 15 millió € körül el tudnánk hozni,plusz egy évre mehetne hozzájuk kölcsönbe Drenthe,simán belemennének szerintem.Di Maríát alig láttam játszani,jól mozog a srác és gyors,õt is le lehetne igazolni,viszont õ még nem kiforrot játékos,Joaquín viszont az,és ha ezt a két játékost sikerülne megszerezni,akkor tudna rotálni Ramos a jobb oldalon is eléggé.
viszont ne felejtsük el,ott van még Palanca is és Nietot is bármikor vissza tudjuk hozni,szerintem bennük is van potenciál.remélem Ramos jobban megbecsüli majd a castillásokat és nem megy bele olyanokba,mint pl amilyen a Mata transzfer is volt.és persze reméljük,hogy 1-2 éven belül Szalait már a nagycsapat keretében láthatjuk 😊))
ReaL MaDRid x siempre
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Szerintem itt Drentét és Heincét kell eladni senki mást esetleg még Gutit.
És Arsavint kell megvenni!!!!!!!!!!!!!!!! Csatár már van. Egy vezér kell ide mint régen Zizu volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja és C.Ronaldo már nem önzõ!!!!!
Hajrá Madrid!!!!!!!!!
Vesszen a Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RMCF
Remélem VdV megsértõdik és megy a City-be..😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
1. VDV-t csak nem adnánk el fél szezon után
2. 33millio nevetségesen sok érte
3. Lennont az életbe nem hozzuk el Londonbol
4. Ha mégis elhoznánk érte is kérnének ennyit.
5. jó éjjszakát 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
Szar Bayern, szar Bayern :)
Egyébként Diarranak örülök, remélem majd mi normálisan kineveljük, már ha tudjuk és lesz majd egy Makelele szintû játékos ^^
REAL MADRID
A keret egyre erõsebb és ha nem lesz mégegy komoly sérüléshullám, akkor a cél csakis ez lehet <#eljen>#eljen>
Szar Bayern, szar Bayern :)
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
blablabla.
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
nem lenne hülyeség ha nem kéne jan. végéig izgulni.
ReaL MaDRid x siempre
RMCF
Mijatovic: "Számos helyzetünk volt és több gólt is szerezhettünk volna. Ma egy jobb együttest láthattunk, nyugodtan feküdhetünk le. A Villarreal ellen Juande majdnem minden játékossal számolhat. Az edzõnek tervei vannak a fiatalokkal is. Reméljük, hogy 2009-ben ünnepelhetünk a Cibelesen."
Metzelder: "Hétfõn megoperálnak, ami azt jelenti, hogy csak kedden repülhetek haza Németországba." (Eltört az orra és januárban merevitõvel játszik)
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
felismerte azt, amit öreganyám is észrevett volna, ha csak 2 percig nézte volna Robben játékát. ráviszi a védõkre, lekettõzik, tehát valakinek, valakiknek üresen kell maradniuk
Schusztinál ez úgy nézett ki, hogy ilyenkor a csatár(ok) szinte felmentek a gólvonalig, de minimum követték a labda vonalát
most meg ketten is visszalépnek. ezt hívják tudatos játéknak, ez hiányzott eddig, ezért írtam, hogy Ramos mester is benne volt. nem hiszem hogy a Mikulás mondta nekik hogyan helyezkedjenek
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Robben kurva jó de tényleg nagyon önzõ volt bár megértem adott 1 gólpasszt aztán kb 3 passzt amivel ziccerbe hozta a társakat utána én se passzolnék ha nem lövik be... Gutit el kéne zavarni nem tud irányítani semmi semmi középpálya nem volt tegnap úgy hozták át a labdát ahogy akarták.. letámadás semmi de bízom bennük jók lesznek mert 1 csapat vagy ... Hala Madrid
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
lassana meg aláirhatna már,a rohadtéletbe.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Én maradtam le vmirõl v mi a fasz történt Metzelderrel???? faszé ilyen.......
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
a gólt viszont nembannám, ha linkelné valaki, mert csak a 10. perctõl láttam a meccset :S
Gutival nemtom mi a fasz volt ma, de én lehoztam volna Ramos mester helyében... Robben hajtott de a passzok pontossága nemigazán volt megfelelõ, "Pelenka" meg mostantól nagy kedvenc, tényleg nem beszari a gyerek 😄DDD