Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
elõször is: Drenthe csak maradjon.max adják kölcsön egy évre egy középcsapatba,ahol folyamatos játéklehetõséget kap és akkor olyan jó lesz legalább,mint a többi fiatal,akit eladtunk középcsapatoknak és basztunk visszavásárolni...pl Mata,bár õ nem középcsapatba ment,és azért tegye mindenki a szívére a kezét:szívesen látnánk újra a csapatban.vagy ott van a liverpooli Arbeloa is.

másodszor: nem Heince,hanem Heinze.
harmadszor: Gutit nem kell eladni,nem kellene senkinek sem,már 33 körül van és neki az élete a Real Madrid.Raúl és Casillas után õ lenne a harmadik,akit a legkésõbb adna el a csapat.Õ igazi madridista,és maradjon is,ha akar játszani,akkor tud,és akkor mindenki csak a száját tátja,hogy milyen labdákat ad.ha te nem ezen a véleményen vagy,akkor nem nagyon láttad még õt igazán játszani.

negyedszer: nem Arsavin,hanem Arshavin.és Arshavin tud bármit játszani,de õ nem irányító,láttuk,hogy inkább a középen elfutásban jeleskedik leginkább,amolyan visszahúzott csatár õ,habár tényleg rá azt lehet mondani,hogy tud játszani mindent.az,hogy az EB-n jól játszott(szerintem az EB elõtt csak azok ismerték,akik néztek UEFA kupa meccseket és látták játszani a Zenitben) nem jelent semmit.lefogadom,hogy rengeteg csapat vetette ki rá a hálóját és sok csapat edzõje,managere vagy játékosmegfigyelõje figyelte már meccseken,edzéseken,és az,hogy eddig még nem vitték el,az azt jelenti,hogy nem ér annyit,amennyit kér érte a Zenit.Arshavin Raúlt és Higuaínt szorítaná ki,és szerintem ezt senki nem szeretné.Higuaín hatalmas játékos lesz szerintem,már jövõre olyan játékos lehet,mint most Arshavin.a vezér,akirõl beszélsz,az meg szerintem majd Sneijder lesz egyszer,csak még nincs olyan régóta a csapatban,hogy igazi vezéregyéniség lehessen.

inkább jobb oldalra kellene valakit venni.a Valencia most pénzügyi gondokkal küzködik és elõbb válnának meg Joaquíntól mint mondjuk David Villától vagy David Silvától,esélyesnek tartom,hogy 15 millió € körül el tudnánk hozni,plusz egy évre mehetne hozzájuk kölcsönbe Drenthe,simán belemennének szerintem.Di Maríát alig láttam játszani,jól mozog a srác és gyors,õt is le lehetne igazolni,viszont õ még nem kiforrot játékos,Joaquín viszont az,és ha ezt a két játékost sikerülne megszerezni,akkor tudna rotálni Ramos a jobb oldalon is eléggé.

viszont ne felejtsük el,ott van még Palanca is és Nietot is bármikor vissza tudjuk hozni,szerintem bennük is van potenciál.remélem Ramos jobban megbecsüli majd a castillásokat és nem megy bele olyanokba,mint pl amilyen a Mata transzfer is volt.és persze reméljük,hogy 1-2 éven belül Szalait már a nagycsapat keretében láthatjuk 😊))

ReaL MaDRid x siempre

kas123
<#ticking>

Casillas
ebben az a szomorú, hogy mikor pár napja olvastam valahol, hogy el akarják adni Van Der Vaart-ot, mert "nem tudott beilleszkedni", akkor nem akartam elhinni, erre most ez...

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Bocs a fogalmazásért XDXDXD
csá
Szerintem itt Drentét és Heincét kell eladni senki mást esetleg még Gutit.
És Arsavint kell megvenni!!!!!!!!!!!!!!!! Csatár már van. Egy vezér kell ide mint régen Zizu volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja és C.Ronaldo már nem önzõ!!!!!
Hajrá Madrid!!!!!!!!!
Vesszen a Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tesó07
Az újbekemet úgyse adnák 30 milla alatt pedig.Meg amúgy ha Diarra-ért kifizettünk 20-at,akkor mirõl beszélünk....

RMCF

REALista
Ez viccnek is rossz...😄
Remélem VdV megsértõdik és megy a City-be..😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rockynhooo
ASD_A:S_D:AS_D:A_S😄_ASD:

1. VDV-t csak nem adnánk el fél szezon után
2. 33millio nevetségesen sok érte
3. Lennont az életbe nem hozzuk el Londonbol
4. Ha mégis elhoznánk érte is kérnének ennyit.
5. jó éjjszakát 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

A Daily Mail szerint a Real Madrid 22 millió eurót és Van der Vaartot ajánlotta az Aston Villának Ashley Youngért, azonban az angol csapat kizárólag pénzt fogad el, méghozzá minimum 33 milliós ajánlat esetén. Könnyen lehet tehát, hogy a Real Madrid inkább más játékost keres, mint például Aaron Lennon.

REAL MADRID

Rudee
Artístico Navalcarnero-Real Madrid Castilla

Benne elvileg egy Szalai gól is, még nem néztem.

Szar Bayern, szar Bayern :)

SLICK
Niggaz 😄DD

hunbasser
😄DDddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
:c

Egyébként Diarranak örülök, remélem majd mi normálisan kineveljük, már ha tudjuk és lesz majd egy Makelele szintû játékos ^^

nemsokaig vezettek 😊

REAL MADRID

móóózes
én láttam játszani, akkor semmit nem csinált :S
hát nemtom, remélem rámcáfol...

SLICK
pont most akartam beírni én is 😊

Rudee
Villarreal vezet a 2. félidõ elején.

sosem láttam játszani így véleményt majd max az elsõ 3 meccse után mondok. jutyubon ránéztem viszont elsõ 4 találatból 3 ez felröhögtem rajta egyszer 😊

Rudee
19m €, szerintem megérte. 23 éves, sokra fogja vinni itt.
A keret egyre erõsebb és ha nem lesz mégegy komoly sérüléshullám, akkor a cél csakis ez lehet <#eljen>

nagyonhelyes. vkp poszt megoldva. már csak egy szélsõ kell,és korrekt telet zárunk.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

móóózes
jajj dejó<#szomoru1>

zaki
<#eljen>

Rockynhooo
huu de yo Lassan a Sanyi is jöhet :|

robotnyk
pedig már fogadtam volna rá, hogy ellopják az arabok.
Diarra transzfer hivatalos

ezt mondták nyáron,hogy az eb elõtt rendezik az átigazolásokat.
blablabla.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Rockynhooo
Angol források szerint a Real Madrid vezetõsége a teljes keret ismeretében szeretné a karácsonyt eltölteni, így Huntelaar és Parejo szerzõdtetését követõen a következõ három napban Lassana Diarra és Ashley Young ügyét is szeretnék lezárni.

nem lenne hülyeség ha nem kéne jan. végéig izgulni.

Rockynhooo
igen igazad van. aztá mikor beáll ad pár gyilkos paszt 😊 azt bírom hogy a csapatba szinte mindig van vki aki meg menti a közt 😄

hunbasser
Gutit szerintem jól helyre kéne rakni,mert baromi nagy arca van,aztán jó sokat padoztatni,majd fontosabb meccsekre betenni,mert általában ha keveset játszik,akkor szokott hajtani,bizonyítani akar. õt meg lehet padoztatni,elmenni nem fog,mert neki az élete a Real Madrid,igazi madridista,csak hát sokszor ilyen nemtörõdöm a stílusa. kicsit be kéne fenyíteni,meg rá kéne kényszeríteni a jó játékra pl a kevés lehetõséggel.emlékszem,mikor csereként állt be,mindig hajtott és jó labdákat adott,mert akkor nem nagyon volt kezdõ és hajtotta a bizonyítási vágy. egy ilyen Guti kell a csapatba.

ReaL MaDRid x siempre

tesó07
Hát nem tudom,én eddig láttam 2 meccsét,de van benne extra az tuti.Úgyhogy nem fogjuk õt eladni,mert akkor morcos leszek.😊

RMCF

Oncsi
Juande: "Robben karaktere megkívánja, hogy sokat legyen nála a labda, és bizonyíthassa egyéni képességeit." Elárulta továbbá, hogy Marcelót a sárga lapja miatt cserélte le, Drenthét pedig hogy a pálya középsõ részén ellensúlyozzák a Valencia három játékosát.

Mijatovic: "Számos helyzetünk volt és több gólt is szerezhettünk volna. Ma egy jobb együttest láthattunk, nyugodtan feküdhetünk le. A Villarreal ellen Juande majdnem minden játékossal számolhat. Az edzõnek tervei vannak a fiatalokkal is. Reméljük, hogy 2009-ben ünnepelhetünk a Cibelesen."

Metzelder: "Hétfõn megoperálnak, ami azt jelenti, hogy csak kedden repülhetek haza Németországba." (Eltört az orra és januárban merevitõvel játszik)

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

móóózes
ezt én is észrevettem, Robbenre mindig ketten ugrottak

ProGabe
én azt mondom, hogy vastagon benne van Ramos

felismerte azt, amit öreganyám is észrevett volna, ha csak 2 percig nézte volna Robben játékát. ráviszi a védõkre, lekettõzik, tehát valakinek, valakiknek üresen kell maradniuk

Schusztinál ez úgy nézett ki, hogy ilyenkor a csatár(ok) szinte felmentek a gólvonalig, de minimum követték a labda vonalát

most meg ketten is visszalépnek. ezt hívják tudatos játéknak, ez hiányzott eddig, ezért írtam, hogy Ramos mester is benne volt. nem hiszem hogy a Mikulás mondta nekik hogyan helyezkedjenek

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

móóózes
öjjjjj de laza gól 😄

Rockynhooo

Rockynhooo
Nem tudom errõl mi a véleményetek de Gutit tényleg el lehetne felejteni , szerintem ezt az egész irányítósdit rá kéne hárítani Sneijderre hogy oldja meg szerintem képes lenne rá, de semmiképp sem széleken kéne játszatni , és mivel Gutinak is vannak yo napjai be lehetne probálni olykor olykor. Robbenrõl meg annyit hogy jah én se passzolnék 😄

pedig igenfontos lenne. nincs egy darab vkp-nk Gagon kivül,aki nem fog minden meccset az elejétõl a végéig végigfutni. csak egyszer kell,hogy megsérüljön,és akkor jöhet a csodajavigarcia, aki felcsúton is csak csere lenne.

csum666
Hát ez a meccs... csak a 3 pontnak örülök mert másnak nem lehet.
Robben kurva jó de tényleg nagyon önzõ volt bár megértem adott 1 gólpasszt aztán kb 3 passzt amivel ziccerbe hozta a társakat utána én se passzolnék ha nem lövik be... Gutit el kéne zavarni nem tud irányítani semmi semmi középpálya nem volt tegnap úgy hozták át a labdát ahogy akarták.. letámadás semmi de bízom bennük jók lesznek mert 1 csapat vagy ... Hala Madrid

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

móóózes
ne írjon már alá, a rohadtéletbe.

ügyes, de semmi extra. ide több kell. majd egy jó osasunába alapember lesz.

lassana meg aláirhatna már,a rohadtéletbe.

tesó07
Arjen amúgy,de sztem is önzõbb.....

RMCF

Cabell
Ronaldonál enyhén önzõbb Árien Robben.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

SLICK
Palanca nagy pléja lesz, csak becsülnénk meg

zaki
Gondolom a vége felé történhetett az eset, mikor a szögletnél elterült. Azért Palanca sérülése is kemény volt, ömlött a fejébõl a vér ezerrel, aztán összekapcsolták a sebet, és 2 perc múlva már játszott tovább... 😄

nem kövezlek meg😄 igazad van de sajnos õ kapta az Aranylabdát...hmmm a leggyegngébb Aranylabdás eddig Sevcsenkon kívûl...pfff

LasDen
eh...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
orrtörés

LasDen
szombat, 23:09 - Várhatóan Van der Vaart és Palanca sérülése nem komoly, Metzeldert azonban elképzelhetõ, hogy meg kell operálni. Pontos diagnózisok holnapra vagy hétfõre várhatók.

Én maradtam le vmirõl v mi a fasz történt Metzelderrel???? faszé ilyen.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

móóózes
jó meccs volt ez 😄
a gólt viszont nembannám, ha linkelné valaki, mert csak a 10. perctõl láttam a meccset :S

Gutival nemtom mi a fasz volt ma, de én lehoztam volna Ramos mester helyében... Robben hajtott de a passzok pontossága nemigazán volt megfelelõ, "Pelenka" meg mostantól nagy kedvenc, tényleg nem beszari a gyerek 😄DDD

LasDen
ellettek adva ha jól emlékszem........