Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Guti-ról sajna még el is lehet képzelni ilyet,persze lehet hogy nagy kamu ez...
RMCF
megvolt a kötelezõ capitano seggkinyalás.
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
Szar Bayern, szar Bayern :)
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii><#taps>#taps>
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
a védõötös alap.
és igenis kell nekünk oda céroni.
ibra meg bekaphatja.
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
egyébként a C. Ronaldo nem kellene oda :c
Cannás még egy évet maradhatna padon.
Zidan pedig csak álmodozzon,én is szoktam arról,hogy madridos leszek.
Cannavaro ügynöke még januárban le szeretné zárni a játékos ügyét. Az AC Milan érdeklõdést mutatott ügyfele iránt, aki viszont a Real Madridot preferálja. Gaetano Fedele és Mijatovic január utolsó hetében tárgyalnak majd. /AS/
Mohamed Zidan: "Még mindig a spanyol bajnokság az álmom, nagyszerû lenne olyan csapatokban játszani, mint a Real Madrid vagy a Valencia."
<#eljen>#eljen>barca nem az álma<#hehe>#hehe>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
LasDen: "Feltaláltam a levegõvel közlekedõ autót, de mivel tudom, hogy ez csõdbe vinne sok üzletet, ezért nem fogom elárulni."
Egyébként Arsenal vezetõsége is hülye, ha elengedi Walcottot szvsz.
<#alien>#alien>
REAL MADRID
ReaL MaDRid x siempre
Robben,Sneijder,Guti,Las,Gago VDV(Diego) vagy rotálni kell!
Eddigi ilyen híreket kacsának véltem ,de ez már a 3.-4. olyan átigazolási hír amiben VdV neve benne van.
REAL MADRID
A Real Madrid a mai gyõzelemmel feljött a tabella harmadik helyére, a mezõny azonban továbbra is nagyon sûrû, 4 pont van a 2. és a 7. között. 1. Barcelona 44 pont; 2. Valencia 33 pont; 3. Real Madrid 32 pont; 4. Sevilla 32 pont; 5. Atlético 30 pont; 6. Deportivo 30 pont; 7. Villarreal 29 pont.
Marca címlap: "Iker + Robben = Bajnokok"
A Real Madrid a Juande Ramos irányítása alatt lejátszott 4 mérkõzésen háromszor nem kapott gólt, a Barcelona ellenében pedig egészen az utolsó percekig húzta a védelem.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Lejár a szerzõdése és nem kap újat. Jön Garay és ott lesz MEtzelder is.
Lassana kellemes meglepetés a számomra, nem ijjedt meg és egész szépen játszott, azért csak az õ passza után lõtt gólt Robben 😊 Remélem ezen túl is így fogja tolni.
Huntelaar hát a várakozások ellenére nem igazán jött össze neki ez a meccs, bár voltak szép megmozdulásai. Idõvel biztosan sikerül beilleszkednie és minden jól fog menni.
Egyébként megkockáztatom: ha nem lett volna ez a sérülés hullám, akkor nem igen lenne ilyen lemaradásunk. Most, hogy visszatért újra pár alapember, azért még is csak látszott némi stabilitás.
Csak így tovább, szép és eredményes játékot várok!
HALA MADRID!
REAL MADRID