Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
ha igaz lenne, akkor már világgá kürtölte volna a bánatát Guti. vagy nem sértõdik be és hajt, hogy megmutassa, van helye a csapatban, van amivel kezdtem: elkezd igazán hisztizni. Guti az, akirõl nem tudom elképzelni a köztes megoldást 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tesó07
"A katalán Mundo Deportivo szerint Guti nem sérülés, hanem sértõdés miatt hagyta ki a vasárnapi találkozót. A játékos nem örül Lass érkezésének, aki közvetlen konkurenciát jelent rá, s amikor megtudta, hogy nem lenne kezdõ, nem vállalta a játékot."

Guti-ról sajna még el is lehet képzelni ilyet,persze lehet hogy nagy kamu ez...

RMCF

Még Raúl is sikerre éhes, aki gyakorlatilag már mindent megnyert."

megvolt a kötelezõ capitano seggkinyalás.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

tesó07
Ez nagyon jó dolog ha így van,mondjuk mostanában a pályán is látni ezt tényleg...

RMCF

Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

Oncsi
Lass: "Ami a legjobban meglepett Madridban, az a gyõztes mentalitás: mindenki nyerni akar. Hasonlít a Mourinho alatt a Chelsea-nél tapasztaltakra: mindenkinek ugyanaz a célja, legyen az ügyintézõ vagy játékos. Még Raúl is sikerre éhes, aki gyakorlatilag már mindent megnyert."

<#eljen><#eljen><#hawaii><#taps>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

hunbasser
😄DDdddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

nem kell; de ne menjünk bele 😄
Lass nem volt betervezve,változtatni kellett. 😄
a védõötös alap.
és igenis kell nekünk oda céroni.

ibra meg bekaphatja.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

tesó07
Jó beszólás.Ibra meg mindig is egy tapló volt...

RMCF

SLICK
kb ennyi lesz:

"- Hát ööö.. Pedig.. öö.. mm ööö..."

kas123
Várom az ellennyilatkozatot 😄

ProGabe
uhuhuhúú. ez szép volt!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Fabio Capello
ahhh, szép volt Canna 😄

nem gyengén beszólós nyilatkozat :A_S:FSA😄FSDGfsdsaf
LasDen
kedd, 17:16 - Cannavaro: "A Juventusban gyakran mondta Ibra, hogy "csak nekem köszönhetõen lettél bajnok, elõtte semmit sem értél el". Aztán õ az Interbe, és a Realba igazoltam. Nyertem vb-t, Aranylabdát és két bajnokságot. Felülmúltam. Ha szeretne találkozni az Aranylabdával, jöjjön csak el hozzám."

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
bazz, Te mindig variálod a csapat összeállítást az aláírásodban? 😄

egyébként a C. Ronaldo nem kellene oda :c

City?Kaka?Villa?Télen? 😄😄😄😄
Cannás még egy évet maradhatna padon.
Zidan pedig csak álmodozzon,én is szoktam arról,hogy madridos leszek.

Oncsi
A Manchester City tulajdonosa elmondta, hogy még január vége elõtt meg akarja szerezni David Villát vagy Kakát. /Daily Mail/

Cannavaro ügynöke még januárban le szeretné zárni a játékos ügyét. Az AC Milan érdeklõdést mutatott ügyfele iránt, aki viszont a Real Madridot preferálja. Gaetano Fedele és Mijatovic január utolsó hetében tárgyalnak majd. /AS/

Mohamed Zidan: "Még mindig a spanyol bajnokság az álmom, nagyszerû lenne olyan csapatokban játszani, mint a Real Madrid vagy a Valencia."
<#eljen>barca nem az álma<#hehe>

horpeti
looooooooooooooooooooool. 😄

kas123
Errõl rögtön EZ jutott az eszembe 😊.

Ettõl már csak az lett volna brutálisabb, hogy "Tegnap majdnem elejtettem a mobilomat."
tesó07
Hirtelen nem jutott eszébe semmi jó,van ez így..😊

RMCF

robotnyk
Casillas nagyon fasza gyerek, de ez milyen mélyen primitív nyilatkozat már? 😄
tesó07
Tetszik ez az idõpont.Remélem az eredmény is hasonlóan jó lesz.

RMCF

hunbasser
pedig a múltkor eljátszották 😄

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
hát nincs az a kibaszás :o

LasDen
ha nem tolják 9-re akkor cska nem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
pénteken majd jön a hír úgyis,hogy mégis a sportklubon lesz.

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
Vasárnap 17:00 Sport 2 Mallorca - Real Madrid

<#ravasz1>

SLICK
hát ez nc 😄D

Tegnap Cazorla nekem is elmondta, dehát a barátság, az barátság...
LasDen
Iker Casillas: "Cazorla tegnap este elárulta nekem, hogy tulajdonképpen miért is nem igazolt a Madridhoz, de mivel a barátja vagyok, ezért nem fogom elárulni."

LasDen: "Feltaláltam a levegõvel közlekedõ autót, de mivel tudom, hogy ez csõdbe vinne sok üzletet, ezért nem fogom elárulni."

SLICK
Jó játékos, de nem hiszem, hogy õt le kellene igazolni.
Egyébként Arsenal vezetõsége is hülye, ha elengedi Walcottot szvsz.

Már várom azt a nyilatkozatot amikor azt mondja: "Mindig is az volt az álmom, hogy a Real Madrid -ban játszhassak."

<#alien>

REAL MADRID

hunbasser
mindenképpen le kell rá csapni,habár a City és a Chelsea is mindent meg fog tenni az ügy érdekében.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
a Deport jó megint az elsõ 10-ben látni

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Guti már lassan megy a levesbe...

Oncsi
Egy FIFA szabályzat értelmében amennyiben Walcott szerzõdését az Arsenal továbbra sem hosszabbítja meg, a klub hozzáállásával elégedetlen játékos 400.000 Fontért távozhatna 2010-ben. A Real Madrid, a Chelsea és a Manchester City is figyeli az eseményeket. /Daily M./

Oncsi
Támogatom a cserét ,csak akkor megint valaki kimaradna kezdõbõl:S
Robben,Sneijder,Guti,Las,Gago VDV(Diego) vagy rotálni kell!

tesó07
Hát..én sajnálnám ha ilyen gyorsan túladnánk rajta.

RMCF

lehet, hogy van valami alapja :S
A német Bild szerint a Real Madrid tárgyalásokat folytat a Werder Bremen csapatával egy esetleges Diego - Van der Vaart cserérõl. A brazil játékosért egyébként a Juventus és az Atletico Madrid is bejelentkezett.

Eddigi ilyen híreket kacsának véltem ,de ez már a 3.-4. olyan átigazolási hír amiben VdV neve benne van.

REAL MADRID

Rudee
Hétvégén talán már nem lesz ilyen sûrû az eleje, Valencia-Villarreal és Deportivo-Sevilla meccsek is lesznek.

Oncsi
A Villarreal elleni mérkõzést megelõzõen Salgado, Guti, Van der Vaart és Heinze rendelkezett négy sárga lappal. Közülük az elõbbi kettõ nem lépett pályára, míg az utóbbiak megúszták ilyen jellegû figyelmeztetés nélkül, így a jövõ heti, Mallorca elleni találkozón nem lesz eltiltás miatti hiányzó.

A Real Madrid a mai gyõzelemmel feljött a tabella harmadik helyére, a mezõny azonban továbbra is nagyon sûrû, 4 pont van a 2. és a 7. között. 1. Barcelona 44 pont; 2. Valencia 33 pont; 3. Real Madrid 32 pont; 4. Sevilla 32 pont; 5. Atlético 30 pont; 6. Deportivo 30 pont; 7. Villarreal 29 pont.

Marca címlap: "Iker + Robben = Bajnokok"

A Real Madrid a Juande Ramos irányítása alatt lejátszott 4 mérkõzésen háromszor nem kapott gólt, a Barcelona ellenében pedig egészen az utolsó percekig húzta a védelem.

Rockynhooo
Annyira sajnálom h VDV-nek nem megy :S sajna sztem nem lesz hosszú a madridi karriere.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rudee
Cannavaro nem valószinû, hogy marad.
Lejár a szerzõdése és nem kap újat. Jön Garay és ott lesz MEtzelder is.

SLICK
Hát összeségében elégedett vagyok a csapattal és végre javulás látszik, bár hiányolom még a sok gólt, igaz még is csak a Villareal volt az ellenfél.
Lassana kellemes meglepetés a számomra, nem ijjedt meg és egész szépen játszott, azért csak az õ passza után lõtt gólt Robben 😊 Remélem ezen túl is így fogja tolni.
Huntelaar hát a várakozások ellenére nem igazán jött össze neki ez a meccs, bár voltak szép megmozdulásai. Idõvel biztosan sikerül beilleszkednie és minden jól fog menni.
Egyébként megkockáztatom: ha nem lett volna ez a sérülés hullám, akkor nem igen lenne ilyen lemaradásunk. Most, hogy visszatért újra pár alapember, azért még is csak látszott némi stabilitás.
Csak így tovább, szép és eredményes játékot várok!

HALA MADRID!

én asztem jön Palanca 😄DDDDD

REAL MADRID