Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pont a gólra kapcsoltam oda, nemis tudtam, hogy most van a meccs :S
gabi89
Higuain
GóóóóóL

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Rudee
Félidõ végét jól megnyomtuk, de a gól nagyon hiányzik. Meg Sneijder jó játéka is. Hiába van most középen, ott se csinál semmi extrát.
Remélem Faubert bemutatkozhat, ha Õ nem jáccik jól legalább mondhatjuk hogy keveset edzett együtt a többiekkel, nem úgy mint Wes...

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Most meg Rafa mit hagyott ki. Fakk.

Rudee
Na ez most szép volt, ha sarokra lõ Robben akkor lehet vezetünk.

Rudee
Eddig nem egy túl nagy mecs ez a Racing elleni. Igaz várható volt, hogy nem lesz brillírozás. Az elõzõ szabadrúgásból jó lett volna vmit összehozni.

hunbasser
bsz!

ReaL MaDRid x siempre

Csabesz6
bsz eZo
ha jól emlékszem madridista😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Rockynhooo
köszönöm<#shakehead>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ProGabe
8, sportklub

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
hánykor lesz és hol a meccs?

Rudee
Most Drenthe is sérült amúgy.

Menyus489
Robben még nem biztos, hogy játszani fog az influenza miatt, pedig jó lenne, nagyon hasznos most, nélküle sokkal rosszabb lenne a játék. Faubert nagyon meglepett, hogy idejött, de õt is legalább ennyire 😄 Reméljük tényleg lazán kezeli a dolgot, és hasznos tud lenni, hiába ellenségesek vele szemben annyian, a puding próbája az evés 😄 Kényszermegoldás volt, de tényleg Robbennel bármikor történhet valami, és akkor egy szál Drenthevel maradunk. Szalainak meg nagy gratula, még ha nem is fog sokat játszani, ezzel szépen építheti a karrierjét, és remélem bemutatkozik a nagyválogatottban is végre.

Bátor fiú...

Csabesz6
😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

hunbasser
az van a végén,hogy megfejeli materazzit?

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
végén még el is lehet érzékenyülni ha az amelyiket én láttam : D

SLICK
hát rohanok haza hogy ezt megnézzem 😛

Rockynhooo
jahogy nincs Gago , akkor viszont 3 hollandos k.pálya elöl meg Raul és Higu. 2. félidõben meg jöhet be Faubert meg Hunti.

Rockynhooo
szokásosat kellene játszani annyi cserével ,hogy Marcelo Heinze helyett meg VDV-t kezdetni Wesley helyett , aztán ha nem megy neki Sneijder jöhet be 65. perc körül.

Rudee
A Racing elleni keret:

Casillas, Dudek, Sergio Ramos, Torres, Pepe, Cannavaro, Heinze, Marcelo, Lass, Javi García, Van der Vaart, Faubert, Robben, Sneijder, Raúl, Higuaín, Huntelaar, Saviola

Rockynhooo
Mûsorajánló: ma 19 órás kezdettel ajánljuk a "Zidane álomcsapata" címû portréfilmet, a Duna Televízió mûsorából. Aki képes rögzíteni ezt a mûsort digitális módon,továbbá a feltöltését is meg tudja oldani,az kérem jelezze ezt Cibuu-felé.

Aki még nem látta nézze meg , nagyon jó kis film.

Rockynhooo
"A Bernabéuban olyan hatalmas hazugságokat hallottam, melyeket még soha, néhányan úgy viselkedtek, mint Júdás. Közülük az egyik már nincs ott a klubnál, a másik még igen..."

Ugyan kire gondolhat Cappelo mester : D

kas123
egy racing ellen Dzsudzsák is beférhetne sztem + ugye Szalai 😊

ProGabe
ennyi! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ígyvan 😄DDDD
Rudee
Szalai Ádámot 😊

pzoli00
egyébként el tudnátok képzelni jelenlegi magyar focistát a Real-ban, ha igen kit?

szerintem csak nagy a hype-ja...
Rockynhooo
és a Manu már úgy vette meg hogy sztár volt ? :|

Csabesz6
De egy rinyagép, és mi garantálja hogy itt is szárnyalna?
Plusz az a tény, hogy nálunk valahogy legtöbb játékos "elfelejt" játszani.

pzoli00
úgy legyen, de jó játékosból sosem elég!

tesó07
Amióta a MU bajnok azóta a Real is(utóbbi 2 év),pedig nem volt itt Christi.BL-t mi meg idén nyerünk.

RMCF

pzoli00
de a ManU is amóta megvette sorban szállítja a bajnoki címeket + gólkirály minden szezonban + év játékosa és még sorolhatnám

Rockynhooo
Nem sztárokat kéne ide hozni , hanem sztárokat kinevelni vagy még fiatal korukba idehozni õket, mint MU-nál.

pzoli00
miért?

Osztom a tobbiek velemenyet, ugyanez vonatkozik Kaká-ra is.

REAL MADRID

REALista
Nagyon remélem hogy nem...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
remélem nem

pzoli00
szerintetek C. Ronaldo le(het)sz valaha is Madridista?

tesó07
LOL..jah,hogy a hírbe van benne.Nekem fel se tûnt.😊

RMCF

Rudee
Kössz.

hunbasser
"A Racing ellen két új játékos is bemutatkozhat:"

ReaL MaDRid x siempre

tesó07
Ki mondta hogy új......

RMCF

green6k
Remélem Szalay is odafér majd

Hivatalos: A mai orvosi vizsgálatokat követõen a Liverpool orvosi stábja megállapította, hogy Steven Gerrard térdizomszakadást szenvedett, ami miatt körülbelül három hetet lesz kénytelen kihagyni. Ez azt jelenti, hogy minden bizonnyal kihagyja a Real Madrid elleni elsõ mérkõzést.

REAL MADRID

Rudee
Parejo nem is új, évek óta madridi 😊

tesó07
"A Racing ellen két új játékos is bemutatkozhat: Robben hiánya miatt Faubert rögtön a kezdõcsapatban kaphat szerepet, míg Gago eltiltása és Guti sérülése miatt Parejo is bekerülhet a keretben, s a második félidõre õ is beállhat."

Faubert,Parejo,én örülnék neki ha mindketten beválnának.Azért az nem semmi ha rögtön kezdõ lehetne.

RMCF

Ramón Calderón Nanínnal és Luis Barcenával az oldalán azt tervezi, hogy elindul az elnökválasztáson! "Ez nem vicc, a hazug indulni akar a választásokon!" - írja a Marca.

Azért Marca rendesen Perez párti.

REAL MADRID

Rockynhooo
uhh tényleg sorry 😊

Oncsi
Lehet sodorja😄 dohány,cigipapir😄 semmi doboz<#eplus2><#nyes>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC