Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Piszok nehéz lesz a jövõ heti rangadó, az AM. nagyon jó mostanában, és fantasztikusan tudnak küzdeni.

REAL MADRID

SLICK
jeeeeeee jó meccs volt annak ellenére, hogy utálom mind 2 csapatot 😄

Rockynhooo
OLÉÉÉ OLÉÉÉ OLÉÉÉÉÉÉÉ

(nem mellesleg kurva jó meccs volt)

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

shala
4 pont, jeje

non potest pluere aeternum

Nem szeretnem ha itt menne az off a masik meccsrol, ezert ha olyat latok kitorlom.

REAL MADRID

shala
nagyon jó meccs az atletico - barcelona, és ami a lényeg, eddig döntetlenre áll 😊

Rudee
2-1 a vége, jelenleg már csak 6. a csapat. Nem lesz ebbõl még rájátszás se.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Universidad de Las Palmas-Real Madrid Castilla 1-1

Lassan vége az elsõ félidõnek.

Rudee
Videók:

1. félidõ összefoglalója
2. félidõ összefoglalója

Másik összefoglaló

Al Jazeera TV összefoglalója
Al-Jazeera Sport | Arabic Comm | 640x480

A teljes meccs hamarosan fent lesz, eddig az elsõ félidõ van meg:
http://rapidshare.com/files/203784860/Espanyol_-_Real_I_pol-www.sport-video.pl.part1.rar
http://rapidshare.com/files/203784902/Espanyol_-_Real_I_pol-www.sport-video.pl.part2.rar
http://rapidshare.com/files/203784555/Espanyol_-_Real_I_pol-www.sport-video.pl.part3.rar
http://rapidshare.com/files/203784554/Espanyol_-_Real_I_pol-www.sport-video.pl.part4.rar
http://rapidshare.com/files/203784861/Espanyol_-_Real_I_pol-www.sport-video.pl.part5.rar
lengyel kommentár, 512x384

Rudee
Atléticonak szerintem kell minden pont, nem hiszem, hogy jövõre nem akarnak nemzetközi kupában indulni.

Atletico talán megint eladja a meccset a Barcanak? Megint ugy játszanak hogy kapnak 1 5öst? Ezen is sok mulik. Am szerintem Barca nyer.

tesó07
Na most értem haza.Az elsõ félidõt láttam és hát..nem nagyon bíztam a gyõzelemben,de hát úgy látszik azért sikerült felpörögni a szünet után,vagy rúgni azért 1-2 gólt.Úgyhogy örülök a gyõzelemnek,pláne így hogy nem is játszottunk jól(2.félidõt nem tudom).Így már van nyomás a Barcán is,4 pont nem sok.Gutinak örülök hogy betalált.Raul meg csak hozta a "szokásost".

RMCF

nem is ezt mondtam 😊

Torres-t nem is középen kell játszatni.

REAL MADRID

Rudee
Nem is kérdés, hogy ki a jobb, csak az, hogy ki az egészségesebb 😊

Metzeldert így is bõven biztosabb pontnak érzem mint Torrest.

Rudee
Metzelder jó lehet a védelembe, Sneijder meg jelen állapotában nekem nem fog hiányozni 😊
Viszont bármi is lesz a védelem összeállítása, visszaüthet, hogy se Metzelder (Ramos-Metzelder-Cannavaro-Heinze), se Torres (Torres-Ramos-Cannavaro-Heinze) nincs játékban mostanság.

Ath. M. ellen nem lesz Pepe és Sneijder eltiltás miatt :/

REAL MADRID

hunbasser
lehet 😄dddddd

ReaL MaDRid x siempre

Rudee
Hoztuk a kötelezõt, bár engem egy X nem lepett volna meg. Gutinak remélem jót tesz a gól és a következõ meccseken újra magára talál. Raúl nem villogott, de ismét bizonyította, hogy klasszis csatár. Szezonbeli 20. gólja volt a mai egyébként.
Összességében nekem Pepe és Lass játéka jött be leginkább. Cannavaronak volt néhány jó szerelése, de párszor beültették a hintába. Robben ma nem vállalt annyit, míg Sergio Ramos is kissé viszafogottabb volt. Bár ez a múltkori sikertelen beadásai után nem is csoda 😊
Casillas újra lehúzta a rolót. Jövõ héten nehezebb lesz, de holnap az Atlético összeszedhet pár eltiltást.

Túl sok összeesküvés-elmélet filmet nézel te Dávid 😄D

REAL MADRID

hunbasser
már kétszer is volt,hogy irreálisan sok góllal verte meg a barca az atleticot,ráadásul az atletico akkor sem volt szar csapat...pl a 6-0,még a legutolsót se verte meg ennyire a barca,szerinted mi lehetne logikus magyarázat erre? feltartott kezekkel ment ki az atletico.

ReaL MaDRid x siempre

Rudee
Espanyol-Real Madrid 0-2
0-1 Guti
0-2 Raúl

SLICK
háááát én nem tudom. Tavaly azért mégis idegenben verték a Barcát ha jól emlékszem :| Szóval esélyt nem adtak nekik a felzárkózáshoz.
Merem remélni, hogy hozzák a meccsüket, igaz nincsenek jó formában õk sem.

Ez hülyeség, meg amugyis ilyeneket ne hozz fel ebben a topikban, nem érdemes foglalkozni vele.

Egyébként meg kizárt hogy megérné nekik a 3 pont elvesztése.

REAL MADRID

gabi89
Érdekes meccs lesz mert talán nem állnak be annyira védekezni mint Madridban és akkor lesz esélyünk gólt gólokat rúgni. Remélhetõleg a védelmünk rendbe lesz és akkor nem kapunk hiába támadnak szóval van remény.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

hunbasser
na,vajon holnap le fogja-e adni az atletico a meccet...? mert hogy ha rólunk van szó,akkor szokásuk így keresztbetenni. és nekik simán megér egy vereséget az,hogy megfosszanak tõlünk 3 pont ledolgozást

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
én bízom a fiúkban annyira, hogy kiharcolják a továbbjutást

gabi89
Még ott is építhetünk. Mert ha Anfield Road-on képesek vagyunk nyerni és netán továbbjutni akkor.. 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Rudee
No Saviola. Rég vártam már, hogy újra jáccon.

SLICK
Há né má, Száviólácska ON :o

SLICK
Úgy tûnik szarból is tudunk várat építeni csak kár, h a pool ellen nem jött össze :c
Na de innen ki ne szopjunk, mert lehidalok

shala
még egy hunti gól kéne -.-

na pont most akartam kérdezni, hgoy mit csinál ott Raúl 😄
shala
yeye

Na ez szép volt <#worship>

REAL MADRID

SLICK
De tudtam hoyg ez be fog menni 😄

gabi89
0:2
Raúl ismerõs mozdulat xD

hunbasser
JEEEEEEEEEEEEEEE RAÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚL

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
RAÚÚÚL!!!!!!! UGYANÚGY MITN MÚLT HÉTEEN!!!!!!! 0:2

Rudee
Raúúúúúúúúúúúúl 😊

A szokásos gól 😄

Raúl pont mint múlthéten 😄

SLICK
Egyébként ezt sajnálom Gutiban, hogy tényleg hangulatember, de ha nagyon jól megy neki akkor igazi klasszis játékos. Mondjuk ezt nem a gólja miatt mondom.

Nahát 😄

REAL MADRID

szépvolt 😄
shala
isteniiiiii

SLICK
GUTTI!!! 😄
vééégre

hunbasser
Guti 😄😄😄😄😄😄

ReaL MaDRid x siempre

gabi89
Guti 😊
0:1

Rudee
Mondom én 😊))))))))))))