Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Én meg nem látom, kell menni dolgozni...
Remélem gyõzelemrõl maradok le, meg vagy 6-7 gólról.

Szar Bayern, szar Bayern :)

SLICK
na én úgy döntöttem streamen követem a meccset, meguntam a Sport Klubos marhákat

Rudee
hunbasser
ne vedd készpénznek,ez csak várható keret 😊

ReaL MaDRid x siempre

tesó07
Én még reménykedek azért hogy Metzeldert rakja középre.

RMCF

Rudee
Simao gyorsabb szerintem mint Salgado, okozhat némi prblémát.

Oncsi
A Real Madrid várható kezdõcsapata (Marca): Casillas; Salgado, Sergio Ramos, Cannavaro, Heinze; Higuaín, Lass, Guti, Marcelo; Raúl és Huntelaar.

Salgadora kiváncsi leszek😊 Sztem jól fogja tolni !! Bár a Ramos Metzelder Canna Heinze páros biztosabbnak tünik nekem !!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Rudee
Casillas, Dudek, Michel Salgado, Sergio Ramos, Metzelder, Cannavaro, Heinze, Marcelo, Gago, Lassana, Van der Vaart, Robben, Faubert, Guti, Saviola, Higuain, Huntelaar, Raúl

Coupet, Leo Franco, Antonio López, Pernía, Heitinga, Ujfalusi, Perea, Pablo Ibáñez, Maxi Rodríguez, Paulo Assunção, Éver Banega, Maniche, Miguel de las Cuevas, Simão, Ignacio Camacho, Forlán, Kun Agüero, Sinama-Pongolle

LasDen
nézd meg jól, mer a szezon végéig úgyse látod....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Metzi papára kiváncsi leszek 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rudee
A madridi derbin pár játékos hiányozni fog.

Nálunk Pepe és Sneijder eltiltott, míg Gago sérülése miatt hagyhatja ki a meccset. A védelem közepébe visszatérhet Metzelder.

Vendég oldalon kimarad az eltitltott Raúl García, igaz, Õt Maniche pótolhatja majd. Minõségi gyengülés tehát nincs. Mint ahogy sérülés sincs. Egyedül Forlán az, aki a héten kihagyott néhány edzést, de vélhetõen ott lesz a Bernabeuban.

hunbasser
uhh,pedig tök olyan,mintha nem rég lett volna szülinapja...😄

hát akkor BSZ! 😄😄

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
mindenkinek , ma 107éves a klub: D

hunbasser
ezt kinek?

ReaL MaDRid x siempre

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
Ribérynek örülnék, de nem Sneijder árán :|
Villalonga meg egy farok! Akiket felsorolt azok közzül max Villa kellene, igaz Silva is elég keményen tolja.
Bár én már leírtam a véleméynemet igazolások terén, nem akarok megint szófosást tartani.

LasDen
Messi és Torres??? hagyjámá.....

Rockynhooo
Arbeloa és Riera biztosan, Fernando Torres pedig elképzelhetõ, hogy kihagyja a Liverpool-Real Madrid Bajnokok Ligája összecsapást. Az Európa-bajnok támadó még a két csapat madridi mérkõzésén szenvedett kisebb sérülést, amit mindmáig érez, így egyelõre bizonytalan, hogy szerepelhet-e a visszavágón.

hála az égnek , ha még Torres játszhat is , kurva jo hogy a másik kettõ tuti nem.

Sneijder iránt a Bayern München is érdeklõdik. A tárgyalásokat nehezíti, hogy a német klub 15 millió eurónál többet nem hajlandó kiadni a holland középpályásért. Elképzelhetõ lenne az is, hogy Ribery szerzõdtetése esetén Sneijder a transzfer részese lenne.

a fene se tudja mi lenne a helyes :| Isten csávó ez a Sneijder de valahogy nem megy neki mostanság. Ribery meg jó kis szélsõ attol függetlenül h utálom. vélemények ???

Villalonga: "A választásokat mihamarabb meg kell tartani. A tárgyalások hitelesebbek és megbízhatóbbak, ha már elnöki pozícióban tárgyalsz. A következõ hét játékos közül 3-4-et akarunk elhozni: Villa, Silva, Torres, Kaká, Ronaldo, Messi és Agüero, ezen pedig el kell kezdeni dolgozni."

😄! Hát ebbõl nem tom mennyi jöhetne össze .. elég viccesen hangzik... sztem örüljenek ha egyet megtudnak szerezni ezek közül. Silvanak nem kicsit örülnék.. Robben , David Silva szélek nem kicsit zúznának😄 Csatár meg nem kell, ott van a jó Huntelaar meg Fáni is visszatér, ha annyira nagy királyok akarnak lenni akkor inkább vki olyat szerezzenek aki nagy karmester tud lenni mint Zidane volt.

Rockynhooo
na jah , meg akik a mostani csapatban fiatalabb tehetségnek számítanak azok majd akkora lesznek a legjobb korba szval szép lehet a jövõ ha marad a keret 😊

Rudee
+ Szalai 😊

Rockynhooo
huu mind2 nagy meccs lesz, szerintem péntek ki bulizom magam , szombat meg meccs est otthon 😄

#44760 helyes helyes jöjjön csak az Ecuadori gyerek hátha úgy járunk vele mint Gagoval meg Higu-val kis pénzbõl jó játékosok.

#44761 + még Alipio : D az lesz ám a nagycsapat 😄

na ha ezt a ferreira pereira gyereket megszerezzük Enzo Zidane mellé, akkor egy jó 5 év múlva verhetetlen középpályánk lesz, az tuti...
Rudee
Az AS szerint mindenben sikerült megállapodni a 19 éves ecuadori középpályással, Jefferson Montero-val. Ügynöke jövõ héten utazik Madridba, hogy alá legyen írva minden.

Az Atlético ellen Juande Ramos Sergio Ramos-szal pótolná az eltiltott Pepe-t. Jobb oldali védõként így vélhetõleg Salgado kap majd lehetõséget.

Kb 1 millió €-ért szerezhetjük meg a Corinthians 15(!) éves játékosát, Sidcley Ferreira Pereira-t.

SLICK
hogy lehet??? O.o

nem...

20:00Real Madrid-Atlético Madrid, élõ
La Liga
22:00Barcelona-Athletic Bilbao
La Liga-mérkõzés, felvételrõl

SLICK
amúgy Szombaton megint egy idõpontban vannak a Real és Barca meccsek.
Kedves Sport Klub megint a Barca meccsét adja elõbb?

SLICK
hát igen ez lényegében ciki :|

tesó07
Ilyenrõl nem is volt szó hogy tudták....csak hogy pont a teltházas meccseken vagyunk ilyen szarok.

RMCF

SLICK
szted tudták, hogy 3 vereség lesz? 😄

tesó07
"Minden jegy elkelt a szombati városi derbire, így az Atlético Madrid ellen ebben a szezonban ötödik alkalommal fognak teljes teltházat regisztrálni a Santiago Bernabéuban, a Liverpool, Juventus, Sevilla és a Betis elleni mérkõzéseket követõen."

Érdekes,ezekbõl 3 vereség lett és csak 1 gyõzelem....

RMCF

tesó07
Én meg odáig néztem a meccset,na mondom ilyen egyértelmû gólt nem kaptak meg,ez már csak rosszabb lesz...de a vége jó lett.

RMCF

Rudee
3. percben az a meg nem adott Atlético gól rossz érzéseket váltott ki bennem. Gyorsan lett is 0-0ról 0-2, de a végén a sors igazságot szolgáltatott 😄

tesó07
Na,hogy ba***ák akkor telibe egymást!!

RMCF

SLICK
na hogy nyalják meg, rangadókat késõbb kellene közvetíteni :c

LasDen
szombaton nyóckó lesz....úgyhogy 1000% hogy SK-n lesz......

tesó07
3 hét alatt 8 pontot hoztunk rajtuk azért az nem semmi!!!Majd most válik el mekkora csapat a Barca.Jövõ héten meg nagy meccs lesz,az tuti.Remélem nem a SK-on.

RMCF

robotnyk
Gutinak nem jó a memóriája.
Oncsi
Guti: "Olyan játékosokat kell leigazolnunk, akik megteremtik a különbséget a két csapat között. Különben inkább a fiataljainknak kellene lehetõséget adni. Szerintem Pereznek vissza kellene térnie. Már bizonyította, hogy jó elnök. Európa legjobbjait igazolta le, és ezért számos hazai és nemzetközi kupát nyertünk."

Egyetértek<#eljen><#felkialtas>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

pzoli00
viszont lélektanilag sokat lendít a csapaton ez az eredmény és a tegnapi idegenbeli gyõzelem az Espanyol ellen, sõt a jövõheti hazai rangadó az Atletico ellen nagyban meghatározhatja a Liverpool elleni BL meccs végkimenetelét.

SLICK
csak a gólokat néztem, amúgy neteztem meg gameltem 😄

Rockynhooo
Õk is... jön majd még VIllareal , Valencia , Sevilla , Bilbao meg El Classico.. lesznek itt még fordulatok bõven, de még mindig könnyebb innen fordítani mint 12rõl.. egyelõre a jövõheti meccset kéne megnyerni , és hát nem lesz Pepe sajnos :|

hunbasser
hát kb én is így vagyok ezzel

ReaL MaDRid x siempre

na itt már kérdezni se lehet -.-
Ez teljesen törvényszerü,csak tudod mi a 4 még mindig szebb mint a ...

Ne örüljetek annyira, fogunk mi is még bukni úgy érzem.

REAL MADRID

Rockynhooo
Amúgy ilyenkor köpném arcon a sok okos szakértõt meg minden haveromat aki baszogatott ,hogy eldõlt meg 12 pont ledolgozhatatlan... 20fordulo után nem tudom ,hogy lehetett ilyenekkel dobálozni , jó még nem dolgoztuk le de már õk is izgulnak minden meccs elõtt ,hogy mi lesz, szóval már szoros a dolog, sok múlhat El Classicon.

gabi89
4pont jejeje xD

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

annak ellenére megnézted a meccset xD

Rockynhooo
jaja , de mivel otthon játszunk szerintem hozható.

igenmeglepõ eredmény, és már csak 4 pont. aztamindenit.
jövõhéten óriási meccs lesz a madridi rangadó.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema