Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabi89
Igen 6 mi a francért írtam én 5-t <#buck><#zavart2>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Matthew Prosac
amúgy nagyon jó meccs volt. kár hogy vége lett, egy támadás itt, egy támadás ott, egy 2-4 reális eredmény lett volna.
Világi "úr"nak pedig gratulálok a második félidõ antréjához:
"25 perc telt el a második félidõbõl, de nem történt semmi" - 25 másodperc sebaj, még jó hogy a rákövetkezõ 25 percben történt valami...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

SLICK
azért ne indulj ki a bajnokságból, BL-ben egész nagy meglepetések vannak.

SLICK
hát hajtás az volt, csak a védelmünk nem tündükölt most :|

Matthew Prosac
Hát gyerekek, néztem a meccset: valami isteni csoda, hogy ezt a meccset az Atletico nem nyerte meg. A második félidõben vagy 6 meccslabdájuk volt, Agüero-Simao-Forlan tengely darabokra cincálta a védelmeteket, a kapufa veletek is veletek volt... A második félidõ közepén csak annyi jutott eszembe hogy ez a Madrid bizony le van focizva. Robbent leküldeném a Castillába, amíg meg nem tanulja hogy kell passzolni, Cannavaro pedig legalább olyan jól játszik, mint akit a REAC-tól vett kölcsön a Madrid fél éves tesztidõszakra.
Fogadtam bnõm faterjával 3 sörbe hogy az Anfielden gyõztök és továbbjuttok, hát ... már nem vagyok ilyen magabiztos.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

csessze meg, pont most értem haza :S
látom, hogy 1:1, de jó meccs volt legalább?
6

REAL MADRID

SLICK
hááát ha elején Robben nem cseszi el talán más lett volna a játék képe 😞 Sajnálom ezt a meccset 😞
Remélem a Liverpool ellen sikerül nyerni a BL-ben

gabi89
1:1 😞 😞
Hát a 4pontból így 5lett.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

SLICK
azért hálát adhatunk, hogy Kün elégg menyét ma

gabi89
Raúl milyen mozdulat... ha ez bemegy vá

Raúl tejóisten miket tud 😄D

REAL MADRID

Áhhh hihetetlen mennyi 100%os helyzetünk van

REAL MADRID

Abból már többet nem lehetett kihozni, engem inkább a kapu elõtti pontatlanság idegesít 😊

REAL MADRID

SLICK
Gago a szar lövéseivel felidegesít :|

Ejjj ebbõl a szögbõl Beckham becsavarná 😛

REAL MADRID

Forlan nagyon él mind támadásban mind védekezésben nagyon jó. Figyelni, figyelni, figyelni!

REAL MADRID

SLICK
Na még 2-õt 😄

Ezt szépen belõtte!! Hunti Góóól 😊

REAL MADRID

gabi89
1:1 😊

Kétlem hogy Higuain vkp lesz Gago mellett 😄D

REAL MADRID

SLICK
ezért nem is nézem a Sport Klubot, Alvilági a legnyomorékabb. Inkább menne vissza játékmûsorokba. Az a neki való

Énis Lass-nak hívom, de mi õriztünk együtt libát <#vigyor3>

REAL MADRID

ProGabe
Robbent addig csapkodnám, ami bele nem verném a passzolás mivoltát -.-

világipetikét meg addig, amíg a legegyszerûbb nevet ki tudja mondani úgy, ahogy kell. meg mi ez a lasszózás? értem én, hogy becenév és Lass van a mezén is, de nem hiszem, hogy együtt õriztek libát a petikével. érezni a kis balf*sz hangján hogy élvezi azt, hogy így hívhatja

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
ez nem lesz így jó :| Össze kéne kapni magunkat. A védelem nincs a toppon, fõleg Heinze

Na akk remélem Guti le VdV fel.

REAL MADRID

gabi89
Na innen lesz szép nyerni.
Azért dúrva,hogy ketten is teljesen üresen jöttek középen 😞

Esélytelen volt.

REAL MADRID

Marcelo is jobban élvezi a játékot ezen a poszton.

REAL MADRID

gabi89
Marcelo szép 😊

LasDen
tud jobbhátvédet is játszani....szóval nemtom mi a probléma??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
pfff Lass mint jobb hátvéd, bár lényeg nagyon jó ott is

5(2) Shots (on Goal) 2(0)

REAL MADRID

gabi89
Hát ezt elönözte Robben 😞

ÁÁÁÁÁÁááá Robben <#violent> Ott volt Marcelo üresen 😞

REAL MADRID

Real Madrid: Casillas; Lass, Sergio Ramos, Cannavaro, Heinze; Gago, Guti, Robben, Marcelo: Raúl és Huntelaar.
Atletico Madrid: Leo Franco; Heintinga, Pablo, Ujfalusi, Antonio López; Assunçao, Camacho, Maxi, Simao; Agüero, és Forlán.

REAL MADRID

SLICK
egyébként mi a hivatalos kezdõ? Arról sajna lemaradtam :c

SLICK
jajaja, milyen szerelése volt már :o

Lass piszok jó igazolás volt.

REAL MADRID

Arra a 10 mp-re nagyon megérte visszakapcsolni angliába.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Jaja az volt, mi is váltunk most 😄

REAL MADRID

gabi89
Csak nem a Fibernet volt ez ?
Nálunk is ezt tette szerencsére lassan egy éve UPC -s vagyok 😊 Mondjuk így nincs TV6-om ahol (majdnem) minden BL meccs megy 😞

Én már nem vagyok meglepve semmin 😊

Tegnap tudtam meg hogy a kábelszolgáltatóm fogta magát és kiszedte a Sport1 et a csatornakínálatból és helyette betették a SportKlub+ -t <#bdead>

REAL MADRID

Na akk. Hala Madrid!

REAL MADRID

tesó07
Na,átkapcsoltak....

RMCF

ProGabe
meg vagytok lepve, hogy a "mûsorösszeállító-részleg" is pont olyan, mint a csatorna többije? 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tesó07
Szóra sem érdemesek!!!

RMCF

Bal alsó sarokban meg ott a felirat hogy 20.00 kor élõben közvetítik 😄DD

REAL MADRID

SLICK
Csak szólok, hogy most a Sport Klubon Fulham - MU meccs megy és még az 57. percben járnak.
Szóval kési fognak a közvetítéssel feltételezem. -.-

A köcsögök!

Amúgy aki Streamen akarja nézni akkor katt ide

ProGabe
Sport 1 - ma
19:45 A Real Madrid-öregfiúk Magyarországon