Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Világi "úr"nak pedig gratulálok a második félidõ antréjához:
"25 perc telt el a második félidõbõl, de nem történt semmi" - 25 másodperc sebaj, még jó hogy a rákövetkezõ 25 percben történt valami...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Fogadtam bnõm faterjával 3 sörbe hogy az Anfielden gyõztök és továbbjuttok, hát ... már nem vagyok ilyen magabiztos.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
látom, hogy 1:1, de jó meccs volt legalább?
REAL MADRID
Remélem a Liverpool ellen sikerül nyerni a BL-ben
Hát a 4pontból így 5lett.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
világipetikét meg addig, amíg a legegyszerûbb nevet ki tudja mondani úgy, ahogy kell. meg mi ez a lasszózás? értem én, hogy becenév és Lass van a mezén is, de nem hiszem, hogy együtt õriztek libát a petikével. érezni a kis balf*sz hangján hogy élvezi azt, hogy így hívhatja
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
Azért dúrva,hogy ketten is teljesen üresen jöttek középen 😞
REAL MADRID
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
REAL MADRID
Atletico Madrid: Leo Franco; Heintinga, Pablo, Ujfalusi, Antonio López; Assunçao, Camacho, Maxi, Simao; Agüero, és Forlán.
REAL MADRID
REAL MADRID
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
REAL MADRID
Nálunk is ezt tette szerencsére lassan egy éve UPC -s vagyok 😊 Mondjuk így nincs TV6-om ahol (majdnem) minden BL meccs megy 😞
Tegnap tudtam meg hogy a kábelszolgáltatóm fogta magát és kiszedte a Sport1 et a csatornakínálatból és helyette betették a SportKlub+ -t <#bdead>#bdead>
REAL MADRID
REAL MADRID
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
Szóval kési fognak a közvetítéssel feltételezem. -.-
A köcsögök!
Amúgy aki Streamen akarja nézni akkor katt ide