Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

remélem nemgond 😛

ha jön Ancelotti én lemondok. :c

LasDen
Béla bá lesz a tanácsadó és az átigazolási koordinátor... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Istenem, elolvastam az eredetit, az öreg már megint kezdi... :S
Illés Béláról mértnem írtál ? 😮
vagy most elárultam a nagy titkot? 😞
LasDen
Spanyol hírek szerint LasDennek már szerzõdése van Csank Jánossal, valamint Thomas Sowunmival és Németh Norberttel, akik így a választási kampányának az alappillérei lennének. A védelembe biztosan érkezik majd Garay, így még egy csatár érkezése várható, aki Ferenczi István vagy Pölöskey Péter lenne.

(eredeti a madridistán olvasható...remélem le szûrhetõ mit akartam elérni 😄)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
jaja szerintem is valamelyik holland kezdjen és ha nem jo akkor a másik váltsa 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Guti helyet VdV kéne...
Rockynhooo
Én is valami hasonloban bízom, de csak bízom mert Gutival ígyis úgyis be kavar majd az öreg... Ha két szûrõvel kezdünk akkor az lesz h majd az egyiket lehozza és Guti fel, ha meg így ahogy írtad akkor nem Sneijder lesz hanem Guti... :|

SLICK
remélem ez lesz a kezdõ:

Casillas, Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze, L. Diarra, Robben, Sneijder, Marcelo, Raúl, Higuaín.

Rudee
A Liverpoolba utazó keret:
Casillas, Codina, Dudek, Sergio Ramos, Miguel Torres, Pepe, Cannavaro, Metzelder, Heinze, Gago, Lass, Guti, Sneijder, Van der Vaart, Marcelo, Robben, Faubert, Raúl, Saviola, Higuain

Ha lesz hosszabbítás, akkor azt már látom, a rendes játékidõrõl viszont lemaradok sajnos.

Szar Bayern, szar Bayern :)

REALista

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
....eladnám a picsába....

Rockynhooo
A tegnapi mérkõzés második félidejének 10. percében Juande Ramos Guti helyett Higuaínt küldte pályára. A második számú csapatkapitány nehezen viselte a cserét, nem fogadta el az edzõ gratulációját, rá sem nézett, csak leült a kispadra és halkan szitkozódott. Hasonlóan viselkedett a Barcelona ellen is...

Ezt imádom Gutiba.. :| Mutasson egyenletes jo teljesítményt és akkor nem kell szitkolozni... am Higu ezerszer többet ért, ez nem kérdés.

beszarás 😄DDD
Fabio Capello
Zidane-nak hiányzik a foci, szívesen lenne tanácsadó a Realnál

A korábbi világ- és Európa-bajnok francia világklasszis, Zinedine Zidane bevallotta a francia sportnapilap, a L’Équipe újságíróinak, hogy hiányzik neki a futball.

A labdarúgást a 2006-os, számára balul elsült világbajnoki döntõ után befejezõ Zizou õszinte nyilatkozatot tett a vele interjút készítõ francia újságíróknak.

„Hiányzik a foci. És amikor valami olyanhoz van kedved, amit megtehetsz, meg is kell tenned. Visszatérni a futballba, ez az, amit jelenleg szeretnék megtenni” – fogalmazott a Lille–Olympique Lyon (2–0) bajnokit a helyszínen, a Stade de France-ban megtekintõ Zidane.

A felvetésre, amely szerint francia szövetségi kapitány szeretne-e lenni, 1998 aranylabdása így felelt: „nem, hiszen az nem úgy van, hogy ha valaki jó játékos volt, abból jó edzõ vagy sportvezetõ lesz. Nem, ezt meg kell tanulni.”

Zidane azt is elárulta a zsurnalisztáknak, hogy szívesen lenne tanácsadó, és a meglátásaira talán korábbi klubjának, a Real Madridnak is szüksége lesz.

„Jó kapcsolatban vagyok Florentino Pérezzel, aki engem a Real Madridhoz csábított. Úgyhogy ez a munka olyan lehetõség, amely összejöhet. Majd meglátjuk, de tény, szívesen lennék szakmai tanácsadó” – zárta mondandóját a jelenleg a családjának élõ és sok jótékony célú szereplést is elvállaló Zidane.

Ahhoz, hogy a korábbi klasszis a Real Madridnál adhasson tanácsot, Florentino Pérez újbóli Real-elnökké választására volna szükség. Arról azonban, hogy a korábban Zizout is Madridba csábító presidente újra jelölti-e magát, egyelõre nem tudni.

Mindössze a klub egykori sportigazgatója, Arrigo Sacchi vélte úgy, egy januári nyilatkozatában, hogy Pérez vissza fog térni a királyi gárda élére.

LasDen
ezek most mi fenét csinálnak???? és etoo mér örül??? 😄

Rudee
Nyomorult-e? <#vigyor>
(tegnapi kép)

SLICK
lál -.-

SLICK
Jövõ hét szombaton Bilbao - Real Madrid 22:00-kor a SPORT 1-en!!!

zsír ^^

Rudee
Szombaton a Sport1 élõben adja a meccset Bilbao-ból. 22:00-kor kezdés.

SLICK
Hát ne is hozzák, amilyen beképzelt kis búza ide nem hiányzik. Én nem is tudom mit csinálok, ha idejön. Meccset nem fogok nézni az már biztos.

Rudee
Raúl és Robben, de még Higuaín is jópár meccset hozott már le idén 1-1 villanással.
Krisztiánó nem kell.

Rudee
Heinze az utolsó 14-15 meccsen szinte hibátlan. 1-1 rossz meccse meg mindenkinek volt már idén.

Rockynhooo
kikre gondolsz akik nem segítenek ? engem spec Guti meg Heinze basz fel.

LasDen
akik pillanatnyilag nem túl sokat segítenek a csapaton azokat nem bánnám, de akikben van potenciál és már most is látni, hogy itt is sokra vihetik azt Perez nyugdt szívvel áron alul elpasszolná, mer nem szupersztár....

Oncsi
Hát ha megválasszák és õ lesz az elnök,gondolom hoz egy-két drága jó pléját,olyat aki képes eldönteni egy mozdulattala meccset,mert olyan most nincs a Reaálban(ilyen volt pl: Zidane,Ronaldo,Figo) SZükségünk van iylen játékosokra..és ha ez egy VdV-ba kerül akkor menjen.. de ezek még csak kitalációk.. úgyis szóba hoznak mindenkit velünk,szal kár rágódni...

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

robotnyk
XYhoz közeli forrás általában = ma éppen ezt találtuk ki.
LasDen
A katalán Sport Perezhez közeli forrásai szerint az ex-elnök egyik képviselõje felvette a kapcsolatot Cesc Fabregassal, akit a következõ nyáron szívesen leigazolna. A válasz az volt, hogy a katalán középpályás szíve a Nou Campba húz. Ettõl független Florentino Perez várhatóan nem adja fel a terveit...

1. vajon mit jelent az, hogy Perezhez közeli forrás???
2. félek, hogyha õ lesz az elnök, akkor néhány olyan játékos is el lesz adva, akikkel nem lehet 200000 mezt eladni, pedig hasznosak..... 😄

Rudee
*Castilla

Rudee
Fuerteventura-RM Catilla 2-3
A második félidõ elején már 2-0 volt, de elõbb Acuna szépített, majd Szalai duplájával megfordította a meccset. Ádám kicsit megtorpant 13 gólja után, de most már újra fölényesen vezeti a góllövõlistát.

Real Madrid C-Getafe B 0-1
Nekik továbbra se megy, sajnos...

LasDen
mi bajod a Hajdú B-vel??? legjobb kommentátor .D

kas123
a tv6os kommentátorokat/szakértõket sem birom nagyon, ezért inkább stream lesz 😊

LasDen
én csak a második félidõt látom majd.....

Én sajnos dolgozok, úgyhogy még steamen keresztül sem tudom majd nézni.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Rockynhooo
Szalai ismét két gólt lõtt <#worship>

Rockynhooo
Azt vágtátok ,hogy a Pool meccs a TV6-on lesz? :| Nekem nem baj mert van , de úgy tudom itt sok mindenkinek nincse :|

Rudee
No hazaértem én is. AS közvetítését olvastam el gyorsan, az alapján nyerhetett volna bárki.
A keddi meccs a fontos most amúgy is. A 6 pont meg jó lenne ha maradt volna 4, de 12él még így is kevesebb.

PatBate
a szurkolók közül am titeket becsüllek a legjobban, mert ti valszeg már rég Real szurkolók lehettek, mert ebbe a Realba ugyan bele nem szeretne senki..

Rockynhooo
jaja van benne valami , de az ellenkezõje is bejöhet h ez fog pluszt adni h ha már nincs semmi csak a bajnokság akkort apait anyait bele.. Bilbaotol tartok idegenbe ígyis ugyis.. :|

tesó07
A Liverpool elleni meccs viszont necces lehet,mert hiába hogy már nem sok esélyünk maradt a továbbjutásra,egy esetleges kiesés sztem eléggé visszavetheti a csapatot még így is.Utána pedig egy jó formában lévõ Bilbao idegenben,hát....
Most inkább ilyen pesszimista leszek és akkor hátha....

RMCF

tesó07
Na jah,sztem a védelemmel ne foglakozzunk,mert Pepe hiánya nagyon érezhetõ volt,az utóbbi hetekben messze õ volt az egyik legjobb a csapatból.Sergio-nak se jön be a középhátvéd poszt és eléggé látszott hogy nincsenek összeszokva Canna-val.Aki viszont engem qrvára fel tud *aszni az Robben,elhiszem hogy tud cselezni meg néha rúg 1-2 nagy gólt,de addig nekem nem lesz nagy játékos vki amíg ilyen önzõ,vagy pedig 10-bõl 9-et lõjjön be ilyen helyzetbõl ha már egyedül akar mindent megoldani.....

RMCF

Rockynhooo
Nem vészes ez az X , annyira nem is voltunk jok meg az Atletico yo is votl nagyon, ettõl a derbitõl kb ezt is vártam , meg persze nem várhatjuk el a csapattol hogy minden meccset nyerjen, 10nyert meccs után idöszerü volt ez.. 6 pont nem olyan cink , nem itt fog eldölni. Szerintem most mind2 csapat hozni fogja a meccseit aztán majd jön a valencia,villareal,sevilla, el classico 12 pont majd ott dõl el😊 kedden meg hajrá.

SLICK
hát igen valóban nem voltunk a toppon, igaz megint leginkább a védelemmel voltak gondok. Lehet csak Pepe hiánya miatt volt ez, de az is elképzelhetõ, hogy szar napot fogtak ki a srácok. Fõleg Heinzén éreztem ezt. Cannavaronak sem ment úgy mint szokott mostanában.
A liverpool ellen meg várom a legjobbakat.

kas123
ígyis úgyis 2 gólt kell rúgnunk a poolnak 😊

Azon a beszóláson énis csak néztem 😄D

REAL MADRID

Matthew Prosac
*teljesen más játékot játszik (sry)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
nyilván egy Liverpool teljesen más játékos játszik mint egy borzasztóan technikás támadószekcióval megáldott Atletico, ezért is lesz más az meccs. ellenben ilyen védelemmel nehéz lesz gól nélkül megúszni, akkor pedig már kell két lõtt gól, amihez pedig kéne egy jó Huntelaar például, csakhát õ ezúttal kimarad ebbõl. Én azért továbbra is nektek szurkolok.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||