Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
Benzema, Ribéry, meg vmi jó balhátvéd

Akk Zizuo-t Elnöknek :| Istenem 😞

REAL MADRID

ti se vagytok már normálisak :S
Azert mert jelenleg Lass és õ vannak középen, mivel Robben lecserélésével Sneijder kihúzódik jobbra mert ugye Marcelo nem képes mindkét oldalon jatszani.

REAL MADRID

De zizu goltrugot a döntöben!

LasDen
<#shakehead><#sir><#shakehead><#shakehead>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ja és mégvalami. Casillas a világ legjobb kapusa!!!!!!!!!!!!!!!!

SLICK
kit érdekel? rúgja le a fejét, szerezzen gólt bármi áron

Oncsi
Hozzák csak a sztárokat !!!! nem érdekel ha 2 milliárd eurot költenek rájuk(Kaká,CR,Benzema,Fabregas stb)...de ez igy nem fog menni !!!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

MIért bízol te egy olyan emberben aki már egyszer cserben hagyta a klubot?

REAL MADRID

SLICK
de miért Gago érkezik lövésre istenem??
a fasz ki van már ezzel a egésszel

Pereznek ki kel nyitni a páncél szekrény ajtaját, fel kell melengetnie ismeretségi körét, hogy végre nemzetközi szinteni versenytárs tudjon maradni a Madrid.

Mehetnek innen a Drennyék, és jöhetnek a rinyagépek!

Gagoooo ezt már bennt láttam :|

REAL MADRID

Casillas ismét <#worship>

REAL MADRID

Nem volt ez azért olyan 100%os helyzet

REAL MADRID

SLICK
RAÚÚL!!! BAZZ EZT KIHAGYNI!!!

tesó07
Nálunk Robben lenne ez a játékos,látjuk is milyen nagy klasszis,félidõbe le is hozták.
Amúgy nem akarok én senkivel kötözködni,de qrvára ideges vagyok!!!!!

RMCF

LasDen
jövök haza edzésrõl.....gondoltam magamban jó lenne arra hazérni, hogy 3-0-ra vezet a madrid....erre 3-0 oda bazzeg.....???? b*sszák meg.....ez most olyan rosszul esett.....csalódtam egy kicsit.... 😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Oncsi
Marcelo szép

Szívesen nézném 5 percig felülnézetbõl a meccset

REAL MADRID

hát don Fabioval az utolsó 10 percbe most 4-et rúngnánk 😄 addig meg tépnénk a hajunkat XD
tesó07
Erre gondoltam én is.Náluk ott van egy Gerrard,aki közbe sajnos berúgta a harmadikat.

RMCF

Ramos nevét kihúzhatod
tesó07
Sztem is,akkor megváltozna minden....

RMCF

Elõször azt hittem öngól, aztán leesett hogy térféle csere volt :/

REAL MADRID

ProGabe
a taktikát - bajnokikon - nagyon jól hozzuk. a védelem stabil, elöl is egyre jobban érzik egymást a srácok (na, nem kell csunyaságogra gondolni 😄)
de nincs igazi 'chemistry'. sajnos Raul már nem tudja megteremteni azt a légkört, ami kéne. nincs nálunk egy del Piero, egy Gerrard. mert vagy ilyen egyéniségek kellenek, vagy olyan edzõ, mint mondjuk Ferguson. hányszor fogom én még visszasírni Capellot? lehet, hogy emberként egy f*sz, hogy nem elég offenzív a játéka (bullshit), de hol is tartanánk vele? :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Amikor 1ségröl beszélnek a madridnál akor majd gondoljanak vissza a Pool meccsre!!!!!!!!!!!!!! Amit mi látunk a spanyol bajnokságba az 1 ...

no comment...
SLICK
ne okés ez itt a vége

Majd jövõre ...

REAL MADRID

REALista
3:0
fújják már le Istenem...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

kas123
itt a vége :/ cu BL

Oncsi
3 -0

Matthew Prosac
jellemzõ hogy Skrtel illetve Higuain nevét nemigen hallhattuk az elsõ félidõ során, elõbbiét azért mert nem volt túl sok dolga védekezésben, Higuain meg szotyizik vhol..
Casillas-Ramos-L.Diarra az a trió jelenleg, akik a Real név által megkívánt szinten futballoznak..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

haggyadmármagad, az edzõnek kéne bemenni az öltözõbe, leordítani a hajukat is, vagy felspanolni õket, mer ott lehet a probléma, mert a képesség megvan
Oncsi
Robben Marcelo csere

tesó07
De mégsincs,látod.Akkor ilyenkor ki a hibás,mert nem hiszem hogy az edzõ mondja nekik hogy ne támadjatok.Én is az ellen voltam hogy nem kellenek ide agyonsztárolt játékosok,de hát ilyen játék után.....

RMCF

Oncsi
Nekem tetszene..mert kellenek ide !!!! Pool is 3-0ás hátrányban volt BL-ben félidõben !!! megnyerték😄 CSAK lõnünk kell 3at😊

tesó07
Állítólag mi már egy összeforrott CSAPAT vagyunk(legalábbis minden játékos ezt nyilatkozza),mégis csak rohangálunk össze-vissza a pályán mintha most találkoztak volna elõször a játékosok egymással.

RMCF

attól, hogy nemvagyunk tele aranylabdás cicababákkal, szerintem még kéne, hogy legyen valami akarás, nem csak ilyen tutyimutyi alibi játék...
tesó07
Ötödszörre kiesni a nyolcaddöntõbe azért az nagyon durva.Lehet hogy jól tudunk játszani egy Betis vagy Gijon ellen,de évek óta szart se érünk nemzetközi szinten.Utálom ezt mondani de ebbe csapatba muszáj lesz 2-3 világklasszis a nyáron,akiket Perez úgyis hozni fog,még akkor is ha többeknek nem fog tetszeni.

RMCF

ProGabe
ez meg a másik. milyen "odamondós" nyilatkozatokat olvashattunk? ehhez képest mindenki be van szarva, vagy/meg félig alszik

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Gagot a félidõ végén a szöletnél vettem észre, hogy jéééé õs is játszik... -.-
ProGabe
ott a pont! a 'pool egyszerûen gyönyörûen játszik. erre a játékra mondják, hogy gördülékeny, megállíthatatlan, ellenállhatatlan. mintha ismernék egymás gondolatait. mind támadásban, mind védekezésben ott és úgy helyezkedik mindenki, ahogy kell

nálunk meg futkosik mindenki, mint a mérgezett egér. a 2vkp arra jó, hogy lelassítsák a 'pool-gépezetet. ha meg is szerzik a labdát, azt már annyira kiszorított helyzetben teszik, hogy egybõl el is vesztik

eZo
Jó megtanulni ennek a figurának a nevét : Frank de Bleeckere ez még a spanyol bíróknál is gyengébb vazze... miért nem tudtak erre a meccsre egy normális bírót küldeni ....áááá

amúgy gyengék vagyuk, én egy Gago-VDV cserét szeretnék, hátha beakad egy távoli lövése ...amúgy is mindegy, hogy mennyivel esünk ki, még Saviolát is behoznám késöbb ....

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

De most érted idejöttünk hátrányban felállunk 2 vkp-al akik elõtt Sneijder csetlik-botlik, Robben "játszik" mindkét szélen (persze Ramos rásegít jobbon), két csatár elõl meg teljesen ki van vonva a forgalomból.

REAL MADRID

Matthew Prosac
Blekere - Casillas 2-0, várjuk a folytatást <#szomoru1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Nem amiat szerintem. De ha nincs két vk akkor meg ennyi labdát se szereznénk!

Azert Heinze meg megsugta a bironak ugyan nezze mar vissza a ket gol elotti helyzetet

REAL MADRID

kiveszik a játékból...