Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
REAL MADRID
Mehetnek innen a Drennyék, és jöhetnek a rinyagépek!
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Amúgy nem akarok én senkivel kötözködni,de qrvára ideges vagyok!!!!!
RMCF
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
REAL MADRID
de nincs igazi 'chemistry'. sajnos Raul már nem tudja megteremteni azt a légkört, ami kéne. nincs nálunk egy del Piero, egy Gerrard. mert vagy ilyen egyéniségek kellenek, vagy olyan edzõ, mint mondjuk Ferguson. hányszor fogom én még visszasírni Capellot? lehet, hogy emberként egy f*sz, hogy nem elég offenzív a játéka (bullshit), de hol is tartanánk vele? :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
fújják már le Istenem...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Casillas-Ramos-L.Diarra az a trió jelenleg, akik a Real név által megkívánt szinten futballoznak..
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
RMCF
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
RMCF
RMCF
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nálunk meg futkosik mindenki, mint a mérgezett egér. a 2vkp arra jó, hogy lelassítsák a 'pool-gépezetet. ha meg is szerzik a labdát, azt már annyira kiszorított helyzetben teszik, hogy egybõl el is vesztik
amúgy gyengék vagyuk, én egy Gago-VDV cserét szeretnék, hátha beakad egy távoli lövése ...amúgy is mindegy, hogy mennyivel esünk ki, még Saviolát is behoznám késöbb ....
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
REAL MADRID
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
REAL MADRID