Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ebben nemis az a legroszabb hogy kiestunk hanem hogy golt se rugtunk

REAL MADRID

REALista
Nah rúgjon egyet még Spearing is.Legyen egy szép napja...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

na a sporting elment münchenbe 1 7-re
ProGabe
"a legnagyobb csapás"

Casillasnak készítsék elõ a nyugtatókat, különben ölni fog az öltözõben...vagy sírni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
csúnyán leszerepeltünk.
a helyükbe a Bilbao ellen pályára se lépnék, de még utána is elgondolkodnék ezen

REALista
5:0-ás összesítéssel kiestünk.Gyönyörû...<#sir>
És megint nem sikerült gólt rúgnunk egyik meccsen sem...

4.
Oncsi
4-0...................

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

gabi89
Beszarás...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Lesz a abban bírói elítélés is 😊

REAL MADRID

REALista
Na Higany legalább elmondhatja hogy mindkét meccsen lõtt egy lesgólt...

Burdi
nem akar összejönni a gól..

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

SLICK
ezekkel a játékosokkal nekem sincs semmi bajom, csak egy kis kiegészítés kellene pl.: Benzema, Ribéry

ProGabe
"rossz napot fogtunk ki, míg az ellenfél igen jót. rákoncentrálunk a bajnokságra, befogjuk a barcát, megnyerjük. ha nem, akkor a gazdasági válságot oldjuk meg, ha ott is elbukunk, szembeszállunk a globális felmelegedéssel és elfogjuk osamát. ja és kolbászból lesz a kerítés jövõre, merthiszen lesz jövõre is BL, csókolom az összes szurkolót"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kivancsi leszek a meccs utani nyilatkozatokra.

REAL MADRID

ProGabe
pont a múltkor gondoltam, hogy Lassanaval megvan az új Makelelénk. kezdetnek ez nem rossz. ugyebár Casillas, Ramos, Pepe jók. Marcelo is, Huntelaar még a végén RvN szintû lesz, Sneijder összekapná magát...nah, belelógott a kezem a bilibe

de a lényeg, hogy igenis vagy egy jó alap, nem kéne teljesen elcseszni

emlékszek még anno a MU ellen Figonak jön szélrõl a beadása, nézem... ja ez nem is beadás, ez gól

jön guti -.-
Guti is már csak arra lesz jó ha bunyó lesz a meccs vége felé ...

REAL MADRID

SLICK
Guti - Gago Csere

LasDen
én Huntelaar helyében örülnék, hogy nem vagyok ennek a szarnak részese.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Oncsi
bemehetett volna:S:S Gago helyett Guti

NAhh még nyerhetünk Hala Madrid!

REAL MADRID

Cm03/04 - Játsz vele 😊

REAL MADRID

SLICK
ja és Makelelét ne felejtsük ki

REALista
Nah Spearing a pályán.Játszott már életében a Poolban?😄
Ez azért elég gáz...

Oncsi
Heinze ez szép volt !

SLICK
Én ezért szerettem meg a Madridot. Tényleg most visszasírom azt az idõszakot. Kár, hogy nem fiatalabbak ezek a játékosok, legalább még most is tartanánk vhol.

Oncsi
Pontosan !<#eljen>

LasDen
legkésõbb jövõre megkell nyerni a BL-t....ha már a Bernabeuba lesz a döntõ.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
ajjajj Diarra ha megsérül végünk :| Bár már így is

ProGabe
VdB sem biztos, hogy meg tudta volan tartani a gyeplõt. ne feledjük, hogy amikor vele toppon volt a csapat, pl. Zidane akkor érte az abszolút fénykorát.

megkapta mellé Figot, már ott volt - az akkor gólkirály - Raul, és olyan védelmünk volt Hierroval, R. Carlos-szal, hogy nemhogy eljutni nem tudtak a tizenhatosunkig a csapatok, de nem is mertek.

a támadásinkkor meg nem a labdát keresték, hanem a bibliát, mert kezdhettek imádkozni 😊

olvass baz-|-

Oncsi
Sneijder ahogy koncentrál,mint Scofield😄

SLICK
Ez a Skritel megmozdulás simán piros lenne nálam, hoyg rátaposott VDV kezére

VdV-t hogy darálták :|
Nekünk nem lehet elõszabály 😄 Rendkívül érdekes.

REAL MADRID

Ez most hogy jön ide? Nemértem.

REAL MADRID

Oncsi
Ez is igaz! De Capello idõszak már nem lesz mostanában....de kell nagy játékos,mert eza keret nem elég nemzetközi vizekre:S

SLICK
ott a pont, na meg mikor elküldték Del Bosquét

"Mourinho" azt élvezném ahogy a sajtoval mánik xD

De ezt a cserét is félidóben kellett volna.

REAL MADRID

Canna -> VdV
komolyan mondom, kész csoda, hogy nem Guti...
ProGabe
de belõlük csapatot kell kovácsolni. és az nem 7-10 hónap. az a gond, hogy lehet egybõl megy majd Ramos. jön valaki, aki kizárt, hogy egy új csapattal bármit is nyerne, vagy nem lenne "szép játék", ezért elküldik. aztán nem marad más, mint maga az atyaúristenpajtás, akire lehetne bízni a Madridot, mert csak õ tudna csodát mûvelni

én meg jobban szerettem nézni, amikor még csak Figo és Zidane volt, ott lett elkúrva, mikor Ronaldot is megvettük...
Nemis értem miért nincs olyan szabály, hogy aki már volt elnök az többet ne lehessen.

REAL MADRID

REALista
Nem kell ide annyi sztár egyszerûen csak nem kéne évenként edzõt cserélni.Ha még mindig Capello lenne az edzõ szerintem jóval összeszokottabb csapat lennénk.
Majd talán Mourinhoval...😄

kas123
Lassan már itt is jön a madridista.hu színvonal.
1. raul sz@r, minek játszik...menjen má nyugdíjba...mostmeg amikor rúgja a gólokat mindenki éjjenzi
2. senkinek nem tetszett h tele vagyunk sztárokkal, mindenki utálta perezt stb, mostmeg az a baj h nincsenek és jöjjön vissza perez...

kezd kicsit szánalmas lenni szerintem

omfg.<#taps><#wilting>

Oncsi
Jobban szerettem nézni a Ronaldo,Zidane,Figo játékosokkal játszó Madridot !!!

LasDen
nekem ez most nagyon rosszul esett hogy ilyen szarok....csalódtam.....le vannak szarva....