Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
iszonyat szófosás, de úgy kikivánkozik.

Mourinhot jó szakembernek tartom, de a furcsa természete elõbb-utóbb mindenhol utoléri. gondoljatok bele, még Capellonak is volt a bemutatós esete, pedig nem különösen idegbeteg fajta. Josénak mennyi idõ lenne ellenségeket szerezni mondjuk a médiában? 5 perc? 😄

szerintem a blben nem taktikai gondok, vagy edzõi hiba miatt buktunk el. egyszerûen nem üti meg azt a szintet a keret, hogy egy jó sorozat, és sok szerencse nélkül esélyesek legyünk a gyõzelemre. nincs igazán jó balhátvédünk, és középen is mindenkiben benne van a hiba.

nincs jó formában lévõ irányítónk. Sneijdernek 2-3 jó hónapja volt az érkezése után, de fõleg a sérülése óta teljes tragédia. most a bilbao ellen játszott elõször értékelhetõen. van der Vaart új is, gyenge is, mostanában már lehetõsége sincs igazán. Gutit meg felejtsük el. fénykorában sem véletlen volt csere. ha jó napja van, akkor komolyan Zidane-szintû megoldásokra képes, ha rossz napja van, akkor abszolút zéró, ha komolyan gondoljuk a blt, ilyen teljesítményre nem lehet építeni.

nincs jobbszélsõnk. Robben elmaszatol ott a bal lábával, el is sül néha, de vétek szerintem elpazarolni egy ilyen kaliberû bal lábast jobb oldalra.

csatárposzton bízom Huntelaarban. elkezdte termelni a gólokat, és nagyon hasonlít a stílusa RvNhez. lõtt már gólt bírkózva, lecsorgó labdából, most a hétvégén meg két olyat, amibõl látszik, hogy nem csak akkor képes akciót befejezni, ha jól lövik rá a lábára.

és igen, bizony 2 évet be kellene áldozni a csapatépítésre. és ehhez nem pletykalavinát indító elnökjelöltek kellenek, hanem olyan igazolások, mint a sevillában anno (nem jut eszembe a faszi neve, aki az igazolásokat intézte egy pár éve), vagy amit SAF és bármennyire utálom bevallani, a liverpool csinált.
fõleg a MUnál van a mi lett volna ha... érzésem. ott volt egy váz, a régi nagy nevekkel, a két Neville, Scholes, Giggs, akik tartották a frontot nagyjából, amíg felépült egy új csapat. nekünk ott volt Zidane, Figo, Roberto Carlos, Raul... és ott kellett volna megállni, és nem pénzverdének használni a csapatot. erre 2003ban Perez már az ajtóból rúgta ki Militot, nem volt képes Makeleléért kinyitni a bukszáját, kirúgta a bajnok edzõt, kitakarította a kispadot, és olyan fiatalokat próbált meg sikerként elkönyvelni, akik alsóházas csapatban sem voltak képesek semmit sem alkotni késõbb.

szóval az, aki most Perezben látja a megváltót, annak nagyon rövid a memóriája.
tesó07
Mourinho jöhet simán,én örülnék neki az tuti.Õ azért képes lenne nagy eredményre a bl-re.Amúgy az lenne a legjobb ha maradna Ramos,de hát erre minimális az esély.Ancelotti meg maradjon ahol van.....

RMCF

SLICK
mondjuk igen az elnökön múlik, de nem értem. Ha ez megvalósulna, akkor késõbb nem csak az eredmények, de a pénz is szép számmal dõlne, aztán az elnöknek egy szava sem lehet. Mondjuk a pénzzel eddig sem volt gond, még úgy sem, hogy BL-t nem nyertünk.

Szóval mindenki profitálna belõle, csak türelmesnek kéne lenni.

Ehhez elõször egy olyan elnök kell aki ezt el is fogadja.

Egyébként ez a terv nekem is tetszene.

REAL MADRID

SLICK
mármint játszunk jól folyamatosan, én le is tojnám ha belekerülne 2-3 évbe egy normális csapatépítés és ezalatt alig nyerünk vmit. Ha az végbemenne, mint az MU-nál, akkor késõbb jönnének az elvárt eredmények. Mondjuk ehhez tényleg egy jó, céltudatos edzõ kell.

hát ne legyen de így van 😄

REAL MADRID

SLICK
hát de ne legyen így 😄

Nálunk félévente kell edzõt cserélni és akkor jól játszunk.

REAL MADRID

SLICK
háááááát, ha a chelsea-nél nem vált be nem hiszem, hogy majd fõleg(!) itt befog.
Amúgy Murinho-t én is szívesen látnám, de valahogy õ sem az az edzõ aki olyan tökéletes lenne.
Del Bosque lenne jó, de hát most nemzeti válogatottat edz :|

Amúgy is fasznak kell új edzõ. Én elégedett vagyok Ramos munkájával, bár nem tudom, hogy mennyire van benne a BL kudarcban... Nem tudom ott a fejesek miért nem képesek, kicsit normálisaban rátekinteni a dolgokra.

Scolari-t is el tudnám viselni.

REAL MADRID

LasDen
érdekes, hogy az elõtte lévõ hír még Ancelottiról szól 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
Inkább õ mint bárki más.😊
És tudnék örülni Mourinho-nak...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

nafene, így már jobban hangzana Perez... 😄
Inkább õ mint Ancelotti.

REAL MADRID

Oncsi
A Marca szerint Florentino Perez döntött az edzõjelöltjét illetõen: José Mourinho. A portugál szakember elégedetlen a jelenlegi helyzetével, ezért hajlandó lenne csökkenteni a 11 millió eurós fizetésén, hogy a Real Madridot edzhesse. A felek már tartottak egy megbeszélést, és Mourinho elfogadta a pozíciót.

<#nezze><#eplus2> egyre jobbak a hírek

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Oncsi
<#eljen>Végre S1 megint

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Rudee
A Castilla-t tegnapi gyõzelme után ismét csak 1 pont választja el a rájátszást érõ 4. helytõl.
A 30. fordulóban az utolsó elõtti, rendkívül szép nevû Unión Deportiva Villa de Santa Brígida otthonában kellene nyerni. Mondjuk 2-3 Szalai góllal 😊 Viszont vigyázni kell, mert az ellenfél 22 pontjából 20at otthon szerzett.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Az Almería-ban Negredo eltiltás miatt nem jácchat majd, azt írja az AS. Írnák Pepe-rõl is, akinek (kéz)sérülése nem komoly, így Õ ott lehet a hétvégi bajnokin. Szerencsére nem tört el semmi, pedig Faubert csúnyán rálépett.
Sok dícséretet kapott a Castilla-ban Chema Antón-t pótló '90-es születésû fiatal bekk, Marcos Alonzo Mendoza. Remélhetõleg hallunk még felõle.

Rudee

SLICK
Vasárnap délután 5-tõl Real Madrid - Almería a SPORT 1-en!!!

Real Madrid Castilla 2 - 0 Mérida U.D.

Agus 14'
Bueno 78'

Egy rém unalmas meccsen 😊

REAL MADRID

ProGabe
óóó, micsoda meccsrõl maradtam le 😮

mindenkinek köszönöm az összefoglalókat, gólokat!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rudee
Amúgy Sneijder az elsõ félidõben régi önmagát idézte, a szünet után aztán eltûnt. De a 45 percnyi jó játéka már-már bíztató.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

REAL MADRID

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Gratula a csapatnak. Wezli középen nyomta? ahogy visszaolvastam azt írkáltátok ,hogy elég jo volt 😊 ha valaki tud egy összefoglalot linkeljen légyszi.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tesó07
Ezt nem tudtam hogy onnan lett kiállítva.....

RMCF

Rudee
Én az elõzõ Perez-éra javára egy BL címet és a las rozas-i edzõközpontot írnám.
4 aranylabda? Még ha aktuális játékosunk nyerte volna, de hogy utánna hozta ide Õket...
XX. század legjobb klubja címért meg inkáb a Sanz vezette elnökség dícsérhetõ a közelmúltból.

*címhez
hát Öcsi bácsinak több köze van ahoz a címnek, mint neki<#szomoru1>
LasDen
vas, 11:16 - Fernández de Blas: "Florentino Perez kivételes elnök volt. Sorolom: átalakította a Bernabeut, a sportvárost, modernitás, újjáépítette a klubot a romokból, egyetemesség, presztízs, a 20. század legjobb klubja, négy Aranylabda, címek és látványos játék. A madridisták ezért a visszatérését szeretnék."

nem értem....Pereznek mi köze ahhoz, hogy a csapat lett a XX. sz. legjobb klubja??? nem tett õ semmi különlegest, hogy ez a cím ide kerüljön....de látom az embereknek rossz a memóriájuk mer 4 év szerencsétlenkedés senkinek nem mond semmit....gondolom arra sem emlékeznek hogy lemondott....ha nekik ez kell kapják meg még egyszer, hátha akkor majd a következõ választásokon harmadszorra csak nem választják meg....

a második piros mit segített volna?
egyel kevesebb ordítozó volt a kispadon, ha az számít valamit...
LasDen
6...

valéaki megmondaná, hogy Klaas-Jan Huntelaar hány gólos a bajnokságban.
(5-6?)

tesó07
Most értem haza,sajna nem láttam a meccset,de nagyon örülök hogy behúztuk a 3 pontot,azért fostam tõle egy kicsit hogy nem fog sikerülni.
Amúgy jól játszottunk,gondolom a 2 piros besegített??

RMCF

SLICK
Marcelo azért akarja megpusszantani

utolsó képen, Dudeknek olyan feje van, mintha valami szentképen lenne rajta 😄
LasDen
Marcelo: "Stipi-stopi enyém a feje!"
Sneijder: "Akkor enyém a keze!"
Pepe: "Én meg viszem a lábát!"

SLICK
és Pepérõl kiderült, hogy szereti a lábfetisht D:_?S?A

az a fej se semmi, ahogy Pepe húzza Hunti lábát 😄
LasDen
Robben: "Hééé....elvették a labdám....!"
Marcelo: "Jajj haggyad má....inkább gyere vissza, ide mellém...."

SLICK
Marcelo mint vmi csimpánz :_D?S:_A?D_AS?DAS

Amúgy a Diarrás képen meg kellene heggeszteni, mondjuk egy vibrátort a Bilbao játékos fara mögé

LasDen
utolsó képen Sneijder (lágyan bele suttogva Marcelo fülébe): "Én imádom meggyalázni a hullákat... tiedet is öröm lesz..." 😄

Jajj ezek a képek :😄D A 2. milyen már 😄DDDDDDDDDDDDD

REAL MADRID

LasDen
Lassana: "Így bújok majd bele..."
Sneijder: "Figyejmá...a többiek nem mondták, de kecsöpös a szád..."

aranyeret gyógyít 😄
Lass mit varázsol a 4. képen? 😄DDD

REAL MADRID