Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mourinhot jó szakembernek tartom, de a furcsa természete elõbb-utóbb mindenhol utoléri. gondoljatok bele, még Capellonak is volt a bemutatós esete, pedig nem különösen idegbeteg fajta. Josénak mennyi idõ lenne ellenségeket szerezni mondjuk a médiában? 5 perc? 😄
szerintem a blben nem taktikai gondok, vagy edzõi hiba miatt buktunk el. egyszerûen nem üti meg azt a szintet a keret, hogy egy jó sorozat, és sok szerencse nélkül esélyesek legyünk a gyõzelemre. nincs igazán jó balhátvédünk, és középen is mindenkiben benne van a hiba.
nincs jó formában lévõ irányítónk. Sneijdernek 2-3 jó hónapja volt az érkezése után, de fõleg a sérülése óta teljes tragédia. most a bilbao ellen játszott elõször értékelhetõen. van der Vaart új is, gyenge is, mostanában már lehetõsége sincs igazán. Gutit meg felejtsük el. fénykorában sem véletlen volt csere. ha jó napja van, akkor komolyan Zidane-szintû megoldásokra képes, ha rossz napja van, akkor abszolút zéró, ha komolyan gondoljuk a blt, ilyen teljesítményre nem lehet építeni.
nincs jobbszélsõnk. Robben elmaszatol ott a bal lábával, el is sül néha, de vétek szerintem elpazarolni egy ilyen kaliberû bal lábast jobb oldalra.
csatárposzton bízom Huntelaarban. elkezdte termelni a gólokat, és nagyon hasonlít a stílusa RvNhez. lõtt már gólt bírkózva, lecsorgó labdából, most a hétvégén meg két olyat, amibõl látszik, hogy nem csak akkor képes akciót befejezni, ha jól lövik rá a lábára.
és igen, bizony 2 évet be kellene áldozni a csapatépítésre. és ehhez nem pletykalavinát indító elnökjelöltek kellenek, hanem olyan igazolások, mint a sevillában anno (nem jut eszembe a faszi neve, aki az igazolásokat intézte egy pár éve), vagy amit SAF és bármennyire utálom bevallani, a liverpool csinált.
fõleg a MUnál van a mi lett volna ha... érzésem. ott volt egy váz, a régi nagy nevekkel, a két Neville, Scholes, Giggs, akik tartották a frontot nagyjából, amíg felépült egy új csapat. nekünk ott volt Zidane, Figo, Roberto Carlos, Raul... és ott kellett volna megállni, és nem pénzverdének használni a csapatot. erre 2003ban Perez már az ajtóból rúgta ki Militot, nem volt képes Makeleléért kinyitni a bukszáját, kirúgta a bajnok edzõt, kitakarította a kispadot, és olyan fiatalokat próbált meg sikerként elkönyvelni, akik alsóházas csapatban sem voltak képesek semmit sem alkotni késõbb.
szóval az, aki most Perezben látja a megváltót, annak nagyon rövid a memóriája.
RMCF
Szóval mindenki profitálna belõle, csak türelmesnek kéne lenni.
Egyébként ez a terv nekem is tetszene.
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Amúgy Murinho-t én is szívesen látnám, de valahogy õ sem az az edzõ aki olyan tökéletes lenne.
Del Bosque lenne jó, de hát most nemzeti válogatottat edz :|
Amúgy is fasznak kell új edzõ. Én elégedett vagyok Ramos munkájával, bár nem tudom, hogy mennyire van benne a BL kudarcban... Nem tudom ott a fejesek miért nem képesek, kicsit normálisaban rátekinteni a dolgokra.
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
És tudnék örülni Mourinho-nak...😊
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
REAL MADRID
<#nezze>#nezze><#eplus2>#eplus2> egyre jobbak a hírek
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
A 30. fordulóban az utolsó elõtti, rendkívül szép nevû Unión Deportiva Villa de Santa Brígida otthonában kellene nyerni. Mondjuk 2-3 Szalai góllal 😊 Viszont vigyázni kell, mert az ellenfél 22 pontjából 20at otthon szerzett.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Sok dícséretet kapott a Castilla-ban Chema Antón-t pótló '90-es születésû fiatal bekk, Marcos Alonzo Mendoza. Remélhetõleg hallunk még felõle.
Agus 14'
Bueno 78'
Egy rém unalmas meccsen 😊
REAL MADRID
mindenkinek köszönöm az összefoglalókat, gólokat!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Robben 0-1
Heinze 0-2
Heinze (öngól) 1-2
Llorente 2-2
Huntelaar 2-3
Huntelaar 2-4
Higuaín 2-5
Összefoglaló Youtube-on
Másik összefoglaló
1. félidõ
2. félidõ
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
4 aranylabda? Még ha aktuális játékosunk nyerte volna, de hogy utánna hozta ide Õket...
XX. század legjobb klubja címért meg inkáb a Sanz vezette elnökség dícsérhetõ a közelmúltból.
nem értem....Pereznek mi köze ahhoz, hogy a csapat lett a XX. sz. legjobb klubja??? nem tett õ semmi különlegest, hogy ez a cím ide kerüljön....de látom az embereknek rossz a memóriájuk mer 4 év szerencsétlenkedés senkinek nem mond semmit....gondolom arra sem emlékeznek hogy lemondott....ha nekik ez kell kapják meg még egyszer, hátha akkor majd a következõ választásokon harmadszorra csak nem választják meg....
egyel kevesebb ordítozó volt a kispadon, ha az számít valamit...
(5-6?)
Amúgy jól játszottunk,gondolom a 2 piros besegített??
RMCF
Sneijder: "Akkor enyém a keze!"
Pepe: "Én meg viszem a lábát!"
Marcelo: "Jajj haggyad má....inkább gyere vissza, ide mellém...."
Amúgy a Diarrás képen meg kellene heggeszteni, mondjuk egy vibrátort a Bilbao játékos fara mögé
REAL MADRID

Sneijder: "Figyejmá...a többiek nem mondták, de kecsöpös a szád..."
REAL MADRID