Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
2. nem
3. persze
4. meglehet
5. eztnemértem 😄
6. kétlem, de fõ az optimizmis DD
7. hát csak tudja ha õ akar lenni az elnök
8. a lényeg hogy jól végezzék a munkájukat, tökmind1 h népszerûek e
9. igen
10. egyik elnök sem tartja be az igéreteit
2.Nem
3.Igen
4.Talán
5.Biztos...😄
6.Meglepne
7.há csak tudja má/max leszarja😄/
8.De Real szurkolók legyenek ám...😊
9.egyértelmû
10.nem
11.Silva, Villa jöhetne majd Raúl helyére,Fàbregas
12.Diego vagy Kaká,Cé Ronaldot meg felejtsük már el...😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Dehogy,nem is akarjuk megtartani sztem,majd 5 év múlva visszavásároljuk 50 millióért....
RMCF
2. Nem, ha ugyanazt fogja csinálni mint elnöksége alatt
3. Igen
4. Talán
5. Nem tudom
6. Ez csak akkor derül ki, ha elnök lesz, de sztem nem.
7. Igen
8. Ha tényleg a klub érdekeit tartják szem elõtt és tényleg értenek a dolgukhoz akkor igen
9. Igen
10. Nem tudom mit ígért, de sztem csak töredékét fogja
11. Villa, Silva és nem tom
12. Benzema, Ribéry, Gourcuff
2.NEM
3.IGEN
4.NEM
5.IGEN
6.NEM
7.NEM
8.IGEN
9.IGEN
10.NEM
11. Fabregas, Torres, Iraola
12.Ribery, Roberto Carlos (padra kéne és Marcelo tanárának)
2. , nem.
3. igen
4. 1. és õ mégtovább rontja
5. gondolom igen
6. nem, Perez-t csak az erdekli hogy a címlapon legyen
7. lehet 😛
8. hát istenem, felõlem bárki lehet csak normálisan végezze a munkáját
9. yess yess yess
10. nem mindent de néhányat biztos
11. Silva, Fabregas, Villa
12. .........
REAL MADRID
2. Nem
3. Igen, ha akarná jutna ideje, de neki elég lenne hogy megvan a poszt, amire vágiyk, a többi meg le van szarva
4. Talán
5. Nem
6. Nem
7. Igen, de nem érdekli
8. Az alkalmatlan ember(ek) (Mijatovic) lehetnek bármennyire tisztelve, keressenek más munkát, amibe jók. Én se vagyok ûrkutató, mert nem értek hozzá.
9. Igen
10. Amit ígér igen, utánna meg tönkretesz mindent, mert saját kedvére variál
11. Juanito, David Silva, Fabregas
12. Fanni, Ben Arfa, Gourcuff
Szar Bayern, szar Bayern :)
2: nem, ha a 6os valóban nem
3: igen
4: nem
5: he?
6: nem
7: mé'? mit várnak?
8: jó ötlet, ha nem csak szóbeli ejnye-bejnyére van lehetõségük
9: igen
10: talán. mit is ígér?
11: Villa, Silva, Albiol
12: nincs 3, Kakát talán, vagy Diegot
2: lóf*szt
3: igen, de nem izgat
4: kicsit sem, kivéve ha a sztárok összevásárlása annak számít
5: talán
6: ezen most röhögtem egyet, szerintem nem
7: tudja, de nem tudja teljesíteni
8: jó ötlet, ha érteni is fognak a dolgukhoz
9: igen, több idõ lenne a csapat szervezésére
10: nem hinném
11: Villa, Silva, harmadik nincs különösebben
12: ezen el kéne gondolkoznom, hogy most kit lenne érdemes...
1. kérdés: Ön szerint a Real Madrid intézményi- és sportválsága Ramón Calderón menedzsmentjének az eredménye?
2. kérdés: Ön szerint Florentino Perez lenne a legjobb elnök?
3. kérdés: Ön szerint Florentino Pereznek a saját üzleti teendõi mellett jutna elég ideje arra, hogy a Real Madridnak szentelje magát?
4. kérdés: Ön szerint Florentino Perez vezetésével a klub vissza tudná nyerni az intézményi rendjét és a nemzetközi hírnevét?
5. kérdés: Ön szerint Florentino Perezzel az élen garantált lenne, hogy a klub továbbra is a pártoló tagok kezében legyen?
6. kérdés: Ön szerint Florentino Perez tanult a hibáiból?
7. kérdés: Ön szerint Florentino Perez tudja, hogy mit várnak a pártoló tagok?
8. kérdés: Mi az Ön véleménye a menedzsmentért felelõs olyan igazgatótanács megteremtésérõl, amelynek tagjai nagy tiszteletnek örvendõ személyek?
9. kérdés: Ön szerint elõre kell hozni a választásokat július 5-rõl?
10. kérdés: Ön szerint Florentino Perez betartja azt, amit ígér?
11. kérdés: Ön mely három spanyol labdarúgót igazolná le?
12. kérdés: Ön mely három külföldi játékost igazolná le?
amit Calderón mondott,annak szerintem már nincs nagy jelentõsége...😄
ReaL MaDRid x siempre
Õ jobban kellene, jobb szélrõl befele verhetetlen lenne.
Ezt a Eugeniot meg támogatom.
Biztos vagyok benne ,hogy megválnak tõle mert elég szarul állnak anyagilag azt olvasni , és CAlderon magyarázott valamit h a munkájának köszönhetõen a világ egyik legjobbja jön madridba, van egy megérzésem ,hogy Villa lesz az.
Lassana Diarrát nem véletlenül tartják Makelele utódjának. A francia játékos az eddigi mérkõzésein csak a passzok 14,5%-át rontotta el (Makelele 16%-ot, ráadásul sokkal kevesebbet passzolt), míg átlagban minden 12. percben szerez labdát (Makelele átlagosan 15 perceként).
<#worship>#worship>
Cristiano Ronaldo nyáron 80 millió euróért cserébe költözhet Madridba, azonban Eugenio Martinez spanyol tehetségekre költené el ezt a pénzt, hogy visszahozza a klub elveszett identitását.
A 2. verziót választanám.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Vagy végre felhoznak pár ifit és csak a pótlásukra érkeznek a többiek?
"Még három évet képes vagyok a legmagasabb szinten játszani, ha pedig Florentino Pérez visszatér, szeretnék ismét a Real Madridban futballozni!"
Most már hajrá Perez.😊Nagyon örülnék neki ha visszatérne Carlos,nagy kedvencem!
RMCF
A nyáron szabaddá váló fiatal Atlético játékost, Sergio Marcos-t állítólag le fogjuk igazolni. Az Arsenal és a Chelsea is vinné állítólag, úgyhogy lesz verseny.
A 19 éves ecuadori középpályás, Jefferson Montero átigazolása ügyében állítólag már csak az aláírás hiányzik madridi részrõl.
A Corinthiansnál hvatalosan (fax formájában) is bejelentkeztünk a 18 éves támadó középpályás, Sidcley átigazolása érdekében. Jövõ hétre talán már válasz is jön, hogy mennyit kérnek érte.
A Newcastle-tõl szintén fiatalt, vmi Vickicet akarják elhozni Predragék.
Szem elõtt van a francia 2. osztályú Angers védõje is, Bruno Ecuele Manga. Õt több élvonalbeli csapat is vinné az országon belül, de velük lehet versenyezni.
A Santosban a múlt héten elsõ profi gólját megszerzõ Neymar is célkeresztbe került. Õt Brazíliában az új Robinhonak tartják.
És végül egy videó a klub jelenleg legnagyobb elismerésének örvendõ fiataljáról. Ezzel a Derik Osede névvel még találkozni fogunk asszem.
Kicsit más:
10 nap már csak 😊
"El kéne érni a televíziónál, hogy ne este tíztõl rendezzék a mérkõzéseket, azokat minél korábbra, - mint Angliában délután 4-re - tegyék, hogy minél több gyermek tudjon szórakozni"
"Évekkel ezelõtt a Madrid 8 millióért leigazolhatta volna Kakát, míg a régi elnök 80-at fizetett volna érte. Spórolni kell, stabilitással és magabiztossággal a sikerek is jönni fognak"
ez utóbbit kifelejtettem, ez is Perez sara. nem 50 millióért kell sztárt igazolni, hanem olyanokat kell idehozni, akikben meg van a potenciál, hogy 50 milliós játékosok legyenek. csak nem szabad átesni a ló túloldalára, mint Gagoval, Higuainnal, ahol 1-1,5 év kellett hozzá, hogy biztossá váljon csak az, hogy meg van bennük ez a potenciál. tudom, ez egyre kevésbé reális, mikor 15-16 éves játékosokat sztárolnak, de akkor jobban meg kell válogatni, kit veszünk meg fiatalon, és mit várunk tõle rövidtávon.
RMCF
Tény,hogy annál hosszabb mint ahogy nálunk jönnek mennek az edzõk 😞
-----
"Del Bosque lenne jó, de hát most nemzeti válogatottat edzõ"
Ebben egyetértünk sosem értette miért küldték el. 😞
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Portonál csodált mûvelt ez tény ,de nagy az arca és ahogy itt valaki írta is ez mindig utóléri
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Mourinho nagyon is jó edzõ és igenis bizonyított a cselzinél is, de ha nem vetted volna észre, õ sem tudott csodát tenni az összevásárolt csapattal, viszont ami sosem tetszett benne, hogy vannak töltelék emberei, akiket erõltet, még ha nem is megy nekik jól, és pl a nagy csapatok ellen is képes kiállni egy félig-meddig tartalékos csapattal , még akkor is, ha kiküldhetné a legerõsebb 11-et is
REAL MADRID
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
REAL MADRID
REAL MADRID
Nem mondom,hogy nem jó edzõ,de Chelsea-nél sem vált be pedig ott megvolt mindene azt vett meg akit akart és "csak" két bajnoki címre vitte meg kupagyõzelem...
Ez igazán jó befektetés volt , értelme kb egyenlõ a 0val.
Madridista arrol ír még ,hogy ajánlatot teszük Csabi Alonzoért , amit nem tok jó e , rola nem tudom eldönteni jó vagy rossz, párszor láttam votl hogy klasszisként játszott volt h fel se tünt h pályán van.
Egy másik hír ,hogy Higu kezdhet Raul helyett hétvégén ami jo hír harcoljon meg a 3 csatár a helyért.
Calderón: "Nem akarok hibás találgatásokat elõidézni, mert nem igaz, hogy beszéltem Kaká ügynökével. A világ egyik legjobb játékosa a szezon végeztével csatlakozni fog a klubhoz az én munkámnak köszönhetõen." (Mivel Kakát tagadta, az AS szerint Ronaldóról van szó.)
Ajjjaj de titokzatos <#wilting>#wilting><#wow3>#wow3>
De ha feltétlen új edzõ akkor Mourinho nálam a befutó 😊
Sneijderben én még bízom minden esetre, várom is a következõ meccseket, hogy fog-e kezdeni, és egyáltalán képes lesz-e jól teljesíteni.
VdV-t pedig eladnám, vhogy nem illik a keretbe szvsz. Amúgy is csak Sneijder pótlására érkezett, de nem is tudnak játszani ha mindketten pályán vannak.
De már ezt leírtam egyszer, szal nem akarom megint.