Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Úgyhogy kár ezen vitázni.Amúgy szvsz egy balbekk meg egy irányító ránkférne.
RMCF
REAL MADRID
ReaL MaDRid x siempre
<#banplz>#banplz>
ReaL MaDRid x siempre
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Egyik sem kell, minek?
amúgy "katalán sport".....
Perez ideális csapata<#merges2>#merges2><#merges2>#merges2><#eplus2>#eplus2><#ravasz1>#ravasz1>Tudom katalán sport,de akkor is😄 ez 5 világsztár igazolása lenne😄 Istenem ...
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Szar Bayern, szar Bayern :)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Vissza az oviba 😄DD
REAL MADRID
ennek örülnék.....bár egyik se lehetne kezdõ (talán Negredo idõvel), de sztem jó játékosok....Negredoban sok lehetõség van sztem....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Real Madrid Castilla - Leganés 3-0 (félidõ)
27. perc: 1-0 Acuña (4 méterrõl Bueno remek passzát követõen);
40. perc: 2-0 Bueno (20 méteres bombagól);
42. perc: 3-0 Bueno (a 16-oson belül 10 méterrõl a kapufa mellé).
szép....szhéééép.... 😄
Jó lenne,ha nem menne el..de hát egy tucatnyi klub hívja(Dortmund,Hoffenheim,Genoa,Sampdoria,Palermo meg a fent emítettek)
REAL MADRID
vagyis izé, ez nem magyarország 😄DDD
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
REAL MADRID
Amúgy jó lenne a másodosztály jövõre,ott azért csak jobban tudnak fejlõdni a játékosok,jobb csapatok,nehezebb meccsek.
RMCF
Nem lesz könnyû, de valahogy nyerni kellene.
A forduló érdekessége, hogy az elsõ 6 helyen álló csapat egymás ellen szerepel.
Uche fejes - Casillas védés
Marcelo 1-0
Marcelo kapufa
Huntelaar 2-0
Huntelaar 3-0
A 3 gól egyben
Valami holland összefoglaló
amúgy betudná vki linkelni Huntelaar 2 gólját....??? 😄
Tényleg két kurva jó igazolás volt és megérték a pénzüket. Én nem sajnálom h Lass volt nevezve BL-re , ugyanúgy Huntelaar sem kapott volna labdákat mint Higu szvsz ha nincs Lass még többet is kapunk.
Szalai Ádám iránt Németországból a Hamburg, a Hoffenheim, a Borussia Dortmund és a Schalke 04, Franciaországból pedig a Lille és a Bordeaux érdeklõdik. A Real Madrid menedzsmentjének tehát el kell döntenie: számolnak-e a nagy csapatnál Szalaival. Ha nem, akkor valószínûleg távozik.
Jobban járna szerintem , azért egy Bordeaux-ba vagy Schalke nagycsapatba lenni már nem kis dolog , és onnan még mindig van elõre...