Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
Ja szerintem sem , Ramos akkor középen lenne de jo õ nagyon is szélen.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
de ne igazolja le ^^

Rockynhooo
Calderon indulna a választásokon. A szurkolók 89%-a szerint Perez lesz az elnök. Perez le akarja igazolni Maicont is.

tesó07
Hát...srácok,ha Perez lesz az elnök akkor is ide fog hozni 1-2 világsztárt ha mi földhöz verjük magunkat.😊
Úgyhogy kár ezen vitázni.Amúgy szvsz egy balbekk meg egy irányító ránkférne.

RMCF

<#taps><#taps>

REAL MADRID

hunbasser
hmm,én azon csodálkozom,hogy a #45556-ban említett csapatok még nem kerestek meg téged egy sportigazgatói állással.

ReaL MaDRid x siempre

Szalai és Bueno, meg az a bizonyos bili esete 😄

Rockynhooo
Hunbasser már leírta amire gondoltam.

a f*szt, majd Perez vesz nekünk Kakát, CRonaldot, Tevezt, Drogbát, Ibrahimovicot, Del Pierot, Tonit, Benzemát, meg Rajczi Petit és játszunk 13 csatáros taktikával!

<#banplz>
hunbasser
hát,szerintem Higuaín jövõre még jobb lesz,mint most,Huntelaarra már most se lehet egy szavunk se. RvN meg jövõre már kezd és lehet,hogy visszanyeri régi formáját,akkor most megint tumultus van,és így is az egyiknek padoznia kell,ha mind egészséges,egyébként meg még ott van Raúl,aki még most is csillog villog és az ajtón már olyan játékosok kopogtatnak,mint pl Bueno vagy Szalai. szerintem õket kellene beépíteni,és amikorra Raúl meg RvN nyugdíjba megy / itthagyja a klubot,akkorra már Szalai stabil tagja lehet a kezdõnek 😄

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
Saviolát úgyis eladjuk, RvN-t nem hiszem, hogy felépülése után ugyanúgy fog teljesíteni, Higuaín is mikor milyen. Raúl is csak 2 évig marad, akkor miért ne lehetne már beépíteni? 😊

Rockynhooo
jah és még 4 ember pályázik arra a posztra a csapatbol 😊

SLICK
ja és nincs agyonsztárolva

SLICK
hát inkább! Gecifiatal, fossa gólokat, nem is kell több.

értelmes 1 ujságiró!!!! <#falbav>

gabi89
Nagyon unalmasak már ezek a kamu hírek fõleg ha "katalán sport"...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Rockynhooo
mert Benzema az nagyon kell 😄

<#zavart2>
robotnyk
<ásít>
SLICK
Májkon, Csábi Álonzó, Krisztiánó, Káká??????????

Egyik sem kell, minek?

amúgy "katalán sport".....

Oncsi
A katalán Sport szerint Perez visszatérésének a nagy vesztese Raúl lehet, aki kikerülhet a kezdõcsapatból, ugyanis az ex-elnök támadó játékosokat is igazolna. Perez ideális csapata a jövõ évre: Casillas; Maicon, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo; Lass, Xabi Alonso; Cristiano, Kaká, Robben és Villa;

Perez ideális csapata<#merges2><#merges2><#eplus2><#ravasz1>Tudom katalán sport,de akkor is😄 ez 5 világsztár igazolása lenne😄 Istenem ...

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Rudee
A Marca és az AS is csak kölcsönnek írta, mikor elment. Mindegy, úgyis kell Õ oda.

Szar Bayern, szar Bayern :)

LasDen
leigazolták csak opciós a madrid....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
Negredonak baszottul örülnék (Y)

ReaL MaDRid x siempre

Rudee
Granero kölcsönbe van, nyáron jön is vissza.

A spanyol hírek szerint Calderón rendkívül mérges Boluda néhány döntése, például nagy bizalmasai: Bernabéu és Arroyo elküldése miatt. Calderón folyamatos kapcsolatban áll Pedro Trapoteval (igazgató, nagy bizalmasa), sértõ és támadó sms-eket küld Boludának, és a közgyûlésre is ellene kampányol./madridista/

Vissza az oviba 😄DD

REAL MADRID

LasDen
A DC szerint Perez már felvette a kacsolatot Granero ügynökével, hogy 4 millió euróért visszavásárolná a középpályást. Hasonló a helyzet Negredo esetében, akit 5 millió euróért hívhat vissza a klub; 25 mérkõzésen 16 gólt szerzett. Mind a ketten részesei lennének Florentino Perez projektjének.

ennek örülnék.....bár egyik se lehetne kezdõ (talán Negredo idõvel), de sztem jó játékosok....Negredoban sok lehetõség van sztem....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
A vége 3-2, ami jó eredmény. Újra rájátszást érõ helyen a csapat, mostmár nem szabad hibázni.

Fabio Capello
na még egy szalai gól, és jóislesz 😄

LasDen
szerda, 21:04 - Részeredmény:
Real Madrid Castilla - Leganés 3-0 (félidõ)

27. perc: 1-0 Acuña (4 méterrõl Bueno remek passzát követõen);
40. perc: 2-0 Bueno (20 méteres bombagól);
42. perc: 3-0 Bueno (a 16-oson belül 10 méterrõl a kapufa mellé).

szép....szhéééép.... 😄

Oncsi
Oncsi
Laczkó Mihály: "Szalai Ádámnak 2010-ig van szerzõdése a Real Madriddal, és meg az új sportigazgatót meg kell várnunk, hogy lássuk, mi a terve vele. Minden ajánlatra nyitottak vagyunk. A Deportivo, a Porto, a Benfica, a Bordeaux és a Lille is érdeklõdik Ádám iránt. Mindegyik kivló klub."

Jó lenne,ha nem menne el..de hát egy tucatnyi klub hívja(Dortmund,Hoffenheim,Genoa,Sampdoria,Palermo meg a fent emítettek)

tesó07
Sejtettem hogy van vmi ilyesmi,de nem voltam benne biztos.

RMCF

Kiesik a nagycsapat <#ravasz1>

REAL MADRID

Rudee
4. megy fel.

eladnák a jogot 😄DD
vagyis izé, ez nem magyarország 😄DDD
Rockynhooo
És olyankor hogy van ? maradnak másodosztályban a 4. helyezett meg feljut ? vagy cask 2 feljuto van ?

REALista
Ha megnyerné a másodosztályt akkor sem juthatna fel...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Elsõ osztályba nem juthatnak fel mert a nagycsapat is ott játszik.

REAL MADRID

tesó07
Az mekkora lenne már ha egyszer a Castilla is feljutna az elsõ osztályba.😊
Amúgy jó lenne a másodosztály jövõre,ott azért csak jobban tudnak fejlõdni a játékosok,jobb csapatok,nehezebb meccsek.

RMCF

Oncsi
Nyerni kell !!!!!!<#eljen><#eljen><#eljen> Irány a másodosztály !!!

Rudee
Holnap, a 31 forduló keretén belül nagy meccs vár a Castilla-ra. Szalaiék a listavezetõ Leganes ellen, hazai pályán jáccanak.
Nem lesz könnyû, de valahogy nyerni kellene.
A forduló érdekessége, hogy az elsõ 6 helyen álló csapat egymás ellen szerepel.

LasDen
nah Robben....nem hogy örülne a gólnak...helyette azon bosszankodik, hogy kihagyta....bunkó 😄

LasDen
köszi....a fjú minicc-en kicsit gondolkottam, hogy mit akar jelenteni mire össze állt a kép 😄

Rudee
Be, fjú minicc.

LasDen
ha szalai el is megy, akkor sztem a bundesliga visszalépés lenne 😄

amúgy betudná vki linkelni Huntelaar 2 gólját....??? 😄

Rudee
Szalai nem megy sehova <#nezze>

Rockynhooo
"Lass és Huntelaar minden meccsen rendkívül sokat segít a csapatnak. Most talán néhányan sajnálják, hogy nem Huntelaart neveztük a Bajnokok Ligájába. Nem tudhatjuk, mi történt volna, ha így teszünk. Ami biztos, mindkét játékos nagyon magas szinten játszik.”

Tényleg két kurva jó igazolás volt és megérték a pénzüket. Én nem sajnálom h Lass volt nevezve BL-re , ugyanúgy Huntelaar sem kapott volna labdákat mint Higu szvsz ha nincs Lass még többet is kapunk.

Szalai Ádám iránt Németországból a Hamburg, a Hoffenheim, a Borussia Dortmund és a Schalke 04, Franciaországból pedig a Lille és a Bordeaux érdeklõdik. A Real Madrid menedzsmentjének tehát el kell döntenie: számolnak-e a nagy csapatnál Szalaival. Ha nem, akkor valószínûleg távozik.

Jobban járna szerintem , azért egy Bordeaux-ba vagy Schalke nagycsapatba lenni már nem kis dolog , és onnan még mindig van elõre...