Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eZo
Errõl tud valaki valami bõvebb infót ?

Real Madrid: The Game (PC)
Release Date: 10/04/2009

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Rudee
Töröko.-Spanyolo.
Casillas és Ramos is végig jáccott, utóbbi 1 sárgát gyûjtött be

Franciao.-Litvánia
Lass végig pályán volt

Olaszo.-Íro.
Cannavaro is 90 percet kapott

Hollandia-Macedónia
Hunter, Wesley és Robben is a kezdõben kapot helyett, Sneijdert a hajrában van der Vaart váltotta

Bolívia-Argentína
Gago végig jáccott

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Szombat 22:00 Sport1
Málaga-Real Madrid

2. félidõre pont hazaérek <#vomit>

Rudee
A végén Rafa is betalált.

mikor felkészülési meccset játszottunk a Hannover ellen és gólt lõtt nekünk, akkor asszem...
REALista
Régen volt róla szó hogy leigazoljuk vagy nem?😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

szemüveg monokám... 😄
Elõször az olvastam Huszti, nem tudtam mire vélni a kommentet 😄DD

REAL MADRID

Hunti most rúgott gólt a macedónok ellen
Madridista tréfás kedvében van ma :|

REAL MADRID

Rockynhooo
Szerintem sem jobb mint Ramos 😊 am nem tom Ramossal mi baja egyeseknek , elég jók vagyunk vele , a BL zakó meg nem az õ számlájára írható és amúgy is jó munkához idõ kell.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
na ja... ráadásul néha nagy zakóba futnak bele, nekünk erre nincs szükség.

tesó07
Örülnék neki ha De la Red visszatérne,de én nem nagyon hiszek abba,hogy bármilyen szívproblémával lehetne kockázat nélkül játszania a jövõben,még akkor se ha folyamatos kontroll alatt van.De nagyon remélem hogy nem lesz ebbõl nagyobb baja.

Carlos meg jöhet simán,elég jó még most is fizikailag,90 percet simán tudna,de ha csak csere lenne én annak is örülnék.

RMCF

tesó07
"Az AS szerint Valdano edzõjelöltje Pellegrini lehetne abban az esetben, ha Ancelotti nem fogadja el a felkérést. A chilei edzõ tapasztalt, jól ismeri a spanyol ligát, képest a sztárokat kordában tartani, látványos támadófutballt játszik a csapatával, ráadásul a BL-ben is remek eredményeket ér el."

Semmivel nem jobb edzõ,mint Ramos sztem...

RMCF

Menyus489
Én is bízom, mert kedvelem õt, viszont ettõl még én nagyon félek tõle, hogy nem múlik az el következmények nélkül. Nem tudom megérné-e neki vállalni a kockázatot, annyian halnak meg élsportolók mostanában szívelégtelenségben, lásd Puerta, Fehér Miki, vagy most szegény Ocskay Gabi esetét 😞 Szóval én vagy 10-szer meggondolnám, hogy vissza érdemes-e térni, és ha vissza is tér, nagyon gyakori rendszerességgel kéne ellenõriznie magát.

Bátor fiú...

Rockynhooo
Roberto Carlos: "A fizikai állapotom tökéletes és motivált vagyok. Ha van lehetõség visszatérni, akkor élni fogok vele. Florentino nagyon jó lenne. Egy másik barátom viszont egész biztosan indulni fog: Onieva."

Eddig azt hittem ,hogy csak viccel , mondjuk nem tudom mit akar már 35 évesen... :|

A vizsgálatok megállapították: szívizomgyulladás okozta De la Red összeesését. A betegség nagy valószínûséggel következmények nélkül elmúlik. Jelenleg a genetikai tesztre várnak, ami meghatározza, hogy van-e veleszületett rendellenessége. Ha negatív, akkor De la Red visszatérhet.

Örülök. Tehát "csak" egy átmeneti szív betegség , bízom a visszatérésében 😊

limperatore
szerintem se 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Fabio Capello

Érdekes információ látott napvilágot Szalai Ádám ügyében. Mint korábban beszámoltunk róla, spanyol és olasz lapértesülések szerint a Real Madrid Castilla támadóját számos klub szeretné megszerezni a nyáron.

A legújabbak szerint a legvalószínûbb célállomás Szalai számára a korábban is a kérõk között emlegetett Deportivo La Coruna lehet, ám a magyar csatár játékjoga mégsem kerülne a spanyol csapathoz.

A galíciai A Coruna-i székhelyû sportnapilap, a DXT információi szerint a Porto nyáron megveszi Szalait a Real Madridtól, ám a következõ idényre kölcsönadja a Deportivónak, így a magyar játékos továbbra is maradhat Spanyolországban, csak éppen két osztállyal feljebb, a Primera Divisiónban szerepelhet majd.

Az értesülést egyébként a Real Madriddal kapcsolatos ügyekben általában jól értesült As sportnapilap internetes portálja is címlapján szellõztette meg.

A Castilla házi góllövõlistáját 15 góllal vezetõ Szalait 2010-ig szóló szerzõdés köti klubjához, és mint a játékos ügynöke, Laczkó Mihály korábban elmondta, a kérõknek a „királyi gárdával” kell megállapodniuk.

A Deportivo egyébként 28 forduló elteltével a Primera División hetedik helyén áll a Valencia mögött.

Szalai neve számos európai klubnál felvetõdött: a Dortmund, a Hamburg, a Hannover, a Schalke, a Bordeaux, a Lille, a Benfica, a Genoa, a Palermo és a Sampdoria is érdeklõdik iránta.

Rockynhooo
Antonio Caliendo (Maicon ügynöke):

"Meg tudom erõsíteni, hogy a Real Madrid nevében valaki érdeklõdik az ügyfelem iránt. A Real Madrid érdeklõdése nem egyedi, ugyanis Maicon jelenleg a legjobb a posztján."

Mondjuk tényleg jo játékos de arra a posztra nekünk már van egy jó emberünk 😊

Menyus489
Van benne potenciál, abból levonva, amiket eddig láttam, és tényleg nem kéne elkótyavetyélni õt, mint pl Matát, aki mostmár bemutatkozhatott a spanyol válogatottban. Ezért is látnám szívesen Negredo-t meg Granero-t újra a Realnál, rájuk szerencsére még van opciós jogunk.

Bátor fiú...

SLICK
pedig nagyon fasza játékos és még milyen lesz!
Remélem nálunk következik ez be és nem egy másik csapatnál :|

Rudee
Szalai helyett Zamora áll be a 67. percben.

Menyus489
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy Huntelaar elkapta a fonalat, vágja a gólokat sorozatban, nem az a joga bonito jellemzõ rá, de most van olyan hasznos, mint Nisty volt.
Kíváncsi leszek mi lesz itt nyáron, ha majd az új elnök bedob valami sztárcsatár nevet, mert akkor még Saviola távozásával is sokan leszünk. Szerintem így Nisty is menni fog, de õt én személy szerint sajnálnám, mert az egyik kedvencem, még ennyi idõsen is. Viszont olcsón kijönnénk, ha visszavennénk Negredot, csak aztán ne annyi lehetõséget kapjon, mint Soldado, bár többet is látok benne személy szerint.
Meg Sneijdert mindenképpen megtartanám, rá kéne találnia a formájára, és akkor nagyon jó lenne, és nagyon hajtós, látszik rajta, hogy akar, de most nem jön össze neki, de most emiatt nem is szabad egybõl elküldeni.
Továbbá én Juandét is megtartanám, de hogy mi mit gondolunk az igazából nem sokat nyom a latban 😄
És vagy meg kéne tanítani Marcelo-t védekezni, vagy kéne valami megbízható balhátvéd, nem olyan udvaribolond, mint amilyen Heinze, bár igaz, ha az ember nem a Realnak szurkol, lehet rajta jókat nevetni 😄
ui.: Cescnek meg Silvának örülnék, ha spanyolosításról van szó
ui2.: Hajrá Castilla 😄

Bátor fiú...

Rudee
Azért érdekes, hogy Palanca már a Castilla-ba se fér be, nemhogy a nagy csapat keretébe.

Rudee
Kezdõ:
Adán, Velayos, Chema Antón, Agus, Gary, Tébar, Vázquez, Mateos, Acuna, Bueno, Szalai

Rudee
17:00kor Atlético B-Castilla
Rojadirecta-n van stream.

SLICK
Blikkben olvastam, hogy a megkérdezett szurkolók 80%-a ellenzi Carlo Ancelotti érkezését

Szóváltások, bekiabálások, éles viták jellemzik a megismételt pártolói-közgyûlést!
/madridista/

deja vu <#bee1>

REAL MADRID

tesó07
<#vigyor2>

RMCF

hunbasser
még kicsit le van maradva,na...😄 de a második mondatban ott van a jó szándék 😊

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

crisfehn
azért jól megverte õket a liverpool. remélem hogy valami isteni csoda árán megnyerik a bajnokságot

Rudee
Real Madrid C-Alcobendas Sport 0-0
Ismét az aktuális 3. helyezett ellen jáccottak a fiatalok, most 1 pontot sikerült gyûjteni.

Rudee
Portugália-Svédo.
Pepe kezdõként végig jáccotta a meccset

Spanyolo.-Töröko.
Casillas és Sergio Ramos is 90 percen át pályán volt

Litvánia-Franciao.
Lass végig jáccott szintén

Montenegro-Olaszország
Cannavaro 90 perc alatt egy sárgát szedett össze

Hollandia-Skócia
Robben végig, Huntelaar 80 percen át pályán volt, Wes meg csereként 25 percet kapott. Van der Vaart a padon volt.

Argentína-Venezuela
Gago végig jáccott

Rudee
Vagy mégse.

Rudee
Még Sneijder is betalált.

Rudee
Huntelaar-gól a skótok ellen.

Rockynhooo
Nekem jo lenne de egy Sztár irányító szerintem akkor is kéne, bár az a baj ,hogy nem nagyon tudjuk ,hogy VDV vagy Sneijder mennyire lenne jo ott ha játszhatnának ott 10-15 meccset.

Rudee
Nem sok az. Azért írtam az újakra, hogy fiatal is lehet, mert így a Castillaba lehetne Õket nevezni.

LasDen
ez túl nagy keret....ez így au újakkal együtt 29 fõ.....ammeg sok... 😄 de amúgy nem lenne baj vele 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
AS azt írja, hogy az Atlético Schustert akarja 😊

Rudee
Kettõt 1ért, megin alkotna Perez papa.

Nem kell se Õ, se a kiszemeltjei. Fabregas mongyuk jó lenne, de úgyse jön hozzánk, márcsak a katalán szíve miatt se.

Szerintem a jövõ évi csapat ilyen lehetne:
Casillas, Codina, 3. kapus
Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Heinze, Metzelder (több játéklehetõséggel), Garay + 2 vagy 3 új/fiatal
Lass, Gago, Sneijder, Robben, Drenthe (több játéklehetõséggel), D. Parejo, van der Vaart (több játéklehetõséggel), Javi García (több játéklehetõséggel), M. Diarra + 1 vagy 2 új/fiatal
Raúl, Huntelaar, Higuaín, van Nistelrooy, Szalai 😊

Kell egy ütõképes, bõ keret, ha helyt akarunk állni több színtéren is.
Elmehet: Cannavaro, Salgado, M. Torres, Saviola, Guti, Dudek (Õ megy is), Faubert
De la Red

Rockynhooo
Van der Vaart: "El akarom hagyni a Real Madridot. Szerencsére a Chelsea szeretne leigazolni, szóval számomra minden világos. Ha Hiddink marad az angol klub élén, akkor remélem, hogy mihamarabb odaigazolhatok."

nem hinném , hogy kamu lenne mert minden oka meg van rá.

Florentino Perez már megegyezett Ronaldo és Kaká ügyében, rövidesen pedig tárgyalásokba kezd Fabregasszal, hogy Wengernek és a Barcelonának hátat fordítva legyen a Real játékosa. Fabregas érkezése a spanyolosításnak a része lenne, viszont távozna Sneijder és Van der Vaart./madridista/

<#help>

REAL MADRID

anno mikor a cipész kitolta szélre, sokak között énis anyáztam, hogy miért???? de végülis, ott is ugyanolyan jó
tesó07
Hát..nem tudom,én akkor sem pazarolnék el egy ilyen jó szélsõt középen.

RMCF

nem hiszem, hogy akkora hülyeség lenne, a legjobb középsõ védõnk volt, mikor még ott játszott
SLICK
igen ott a pont

Rockynhooo
Eugenio Martinez: "Ha Ramón Calderón elindul a választásokon, akkor azt Florentino Perez iránti személyes rosszakaratából teszi. Ezzel csak tovább rontana a róla alkotott képen. A Real Madridnak új elnökre van szüksége; Ramón Calderón és Florentino Perez már a múlté."

Utolsó mondatban az igazság.

tesó07
Egyértelmû,Ramos szélen az igazi,nagy hülyeség lenne õt középen játszatni.

RMCF