Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Madrid: The Game (PC)
Release Date: 10/04/2009

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Casillas és Ramos is végig jáccott, utóbbi 1 sárgát gyûjtött be
Franciao.-Litvánia
Lass végig pályán volt
Olaszo.-Íro.
Cannavaro is 90 percet kapott
Hollandia-Macedónia
Hunter, Wesley és Robben is a kezdõben kapot helyett, Sneijdert a hajrában van der Vaart váltotta
Bolívia-Argentína
Gago végig jáccott
Szar Bayern, szar Bayern :)
Málaga-Real Madrid
2. félidõre pont hazaérek <#vomit>#vomit>
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
REAL MADRID
REAL MADRID
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Carlos meg jöhet simán,elég jó még most is fizikailag,90 percet simán tudna,de ha csak csere lenne én annak is örülnék.
RMCF
Semmivel nem jobb edzõ,mint Ramos sztem...
RMCF
Bátor fiú...
Eddig azt hittem ,hogy csak viccel , mondjuk nem tudom mit akar már 35 évesen... :|
A vizsgálatok megállapították: szívizomgyulladás okozta De la Red összeesését. A betegség nagy valószínûséggel következmények nélkül elmúlik. Jelenleg a genetikai tesztre várnak, ami meghatározza, hogy van-e veleszületett rendellenessége. Ha negatív, akkor De la Red visszatérhet.
Örülök. Tehát "csak" egy átmeneti szív betegség , bízom a visszatérésében 😊
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Érdekes információ látott napvilágot Szalai Ádám ügyében. Mint korábban beszámoltunk róla, spanyol és olasz lapértesülések szerint a Real Madrid Castilla támadóját számos klub szeretné megszerezni a nyáron.
A legújabbak szerint a legvalószínûbb célállomás Szalai számára a korábban is a kérõk között emlegetett Deportivo La Coruna lehet, ám a magyar csatár játékjoga mégsem kerülne a spanyol csapathoz.
A galíciai A Coruna-i székhelyû sportnapilap, a DXT információi szerint a Porto nyáron megveszi Szalait a Real Madridtól, ám a következõ idényre kölcsönadja a Deportivónak, így a magyar játékos továbbra is maradhat Spanyolországban, csak éppen két osztállyal feljebb, a Primera Divisiónban szerepelhet majd.
Az értesülést egyébként a Real Madriddal kapcsolatos ügyekben általában jól értesült As sportnapilap internetes portálja is címlapján szellõztette meg.
A Castilla házi góllövõlistáját 15 góllal vezetõ Szalait 2010-ig szóló szerzõdés köti klubjához, és mint a játékos ügynöke, Laczkó Mihály korábban elmondta, a kérõknek a „királyi gárdával” kell megállapodniuk.
A Deportivo egyébként 28 forduló elteltével a Primera División hetedik helyén áll a Valencia mögött.
Szalai neve számos európai klubnál felvetõdött: a Dortmund, a Hamburg, a Hannover, a Schalke, a Bordeaux, a Lille, a Benfica, a Genoa, a Palermo és a Sampdoria is érdeklõdik iránta.
"Meg tudom erõsíteni, hogy a Real Madrid nevében valaki érdeklõdik az ügyfelem iránt. A Real Madrid érdeklõdése nem egyedi, ugyanis Maicon jelenleg a legjobb a posztján."
Mondjuk tényleg jo játékos de arra a posztra nekünk már van egy jó emberünk 😊
Bátor fiú...
Remélem nálunk következik ez be és nem egy másik csapatnál :|
Nagyon örülök, hogy Huntelaar elkapta a fonalat, vágja a gólokat sorozatban, nem az a joga bonito jellemzõ rá, de most van olyan hasznos, mint Nisty volt.
Kíváncsi leszek mi lesz itt nyáron, ha majd az új elnök bedob valami sztárcsatár nevet, mert akkor még Saviola távozásával is sokan leszünk. Szerintem így Nisty is menni fog, de õt én személy szerint sajnálnám, mert az egyik kedvencem, még ennyi idõsen is. Viszont olcsón kijönnénk, ha visszavennénk Negredot, csak aztán ne annyi lehetõséget kapjon, mint Soldado, bár többet is látok benne személy szerint.
Meg Sneijdert mindenképpen megtartanám, rá kéne találnia a formájára, és akkor nagyon jó lenne, és nagyon hajtós, látszik rajta, hogy akar, de most nem jön össze neki, de most emiatt nem is szabad egybõl elküldeni.
Továbbá én Juandét is megtartanám, de hogy mi mit gondolunk az igazából nem sokat nyom a latban 😄
És vagy meg kéne tanítani Marcelo-t védekezni, vagy kéne valami megbízható balhátvéd, nem olyan udvaribolond, mint amilyen Heinze, bár igaz, ha az ember nem a Realnak szurkol, lehet rajta jókat nevetni 😄
ui.: Cescnek meg Silvának örülnék, ha spanyolosításról van szó
ui2.: Hajrá Castilla 😄
Bátor fiú...
Adán, Velayos, Chema Antón, Agus, Gary, Tébar, Vázquez, Mateos, Acuna, Bueno, Szalai
/madridista/
deja vu <#bee1>#bee1>
REAL MADRID
ReaL MaDRid x siempre
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ismét az aktuális 3. helyezett ellen jáccottak a fiatalok, most 1 pontot sikerült gyûjteni.
Pepe kezdõként végig jáccotta a meccset
Spanyolo.-Töröko.
Casillas és Sergio Ramos is 90 percen át pályán volt
Litvánia-Franciao.
Lass végig jáccott szintén
Montenegro-Olaszország
Cannavaro 90 perc alatt egy sárgát szedett össze
Hollandia-Skócia
Robben végig, Huntelaar 80 percen át pályán volt, Wes meg csereként 25 percet kapott. Van der Vaart a padon volt.
Argentína-Venezuela
Gago végig jáccott
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem kell se Õ, se a kiszemeltjei. Fabregas mongyuk jó lenne, de úgyse jön hozzánk, márcsak a katalán szíve miatt se.
Szerintem a jövõ évi csapat ilyen lehetne:
Casillas, Codina, 3. kapus
Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Heinze, Metzelder (több játéklehetõséggel), Garay + 2 vagy 3 új/fiatal
Lass, Gago, Sneijder, Robben, Drenthe (több játéklehetõséggel), D. Parejo, van der Vaart (több játéklehetõséggel), Javi García (több játéklehetõséggel), M. Diarra + 1 vagy 2 új/fiatal
Raúl, Huntelaar, Higuaín, van Nistelrooy, Szalai 😊
Kell egy ütõképes, bõ keret, ha helyt akarunk állni több színtéren is.
Elmehet: Cannavaro, Salgado, M. Torres, Saviola, Guti, Dudek (Õ megy is), Faubert
De la Red
nem hinném , hogy kamu lenne mert minden oka meg van rá.
<#help>#help>
REAL MADRID
Utolsó mondatban az igazság.