Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
valemelyik Valencias szerintem jönni fog : D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rudee
Lehet, hogy nem vagy teljesen tisztában egy Clássico jelentõségében.

Szar Bayern, szar Bayern :)

LasDen
ezt én is eltudnám fogadni....és idõvel beis érnének a fiatalok szerintem....
bár én Saviola-, Guti-, RvN- és Heinzetõl megválnék.....RvN és Guti annyira unszimpatikusak a számomra.....
védõnek szívessen látnám Raúl Albiolt...
középre Silva v Joaquin
csatár meg Villa....
de ez eléggé megvalósíthatatlan 😄
(érdekes mód mind a valenciaból lenne 😄)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
Mi oka lenne "elhúzni"?
Válogatott keretébe akkor kerülhet, ha állandóan jáccik. Itt ez a lehetõség adott. Sõt, mára igencsak meghatározó játékosa a Castilla-nak.
Max anyagilag járna jól ha elmenne, de Õt kétlem hogy a pénz motiválná. Stuttgartból is vitte volna sok más csapat, ahol szinte állandó tagja lehetett volna az "ülök a padon" klubnak.

Jelenleg még egy komoly klubban se tudna llandó helyet kiharcolni.

banok
álmodban esetleg. szerintem Saviola egy tucat spanyol klubba megy - ha megy.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Vagy a Kispestbe! <#eplus2>
A Real a bajnokságban 18 ponttal veri a 3-at és 22-vel a 4. helyezettet. Csak a világ legjobb formában lévõ csapata elõzi meg, aki ennyivel jobb mindenkitõl (mint a szombati meccsen). Szerintem ez nem olyan szégyenteli teljesítmény.
Az egyetlen, amit kritizálni lehet, az a saját nevelésû játékosok beépítéséenk hiánya.
Örülnék, ha egyszer Magyarországon egy ilyen csapat miatt kellene szégyenkeznem...
Rockynhooo
Saviola helyére mindenképp felvinném , a kis argentin meg mehetne valami angol középcsapatban 2. virágzásra.

banok
Szalai el fog húzni. Persze kivéve ha tényleg felviszik a nagycsapatba.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rockynhooo
Igen van most minõségbeli különbség... :| de akkor nézd meg azt ,hogy az olaszok hol vannak meg a németek?!

Rudee
Ha jövõre kéne egy keret, akkor az nálam kb így nézne ki:

Kapusok:
Casillas, Codina, +1 tartalék
Védõk:
Sergio Ramos, Marcelo, Heinze, Pepe, Metzelder, Garay, új védõ
Középpálya:
Lass, M. Diarra, van der Vaart, Robben, Acuna, Guti (úgyse adjuk el), Wes (vagy a helyére egy hasonló kaliberû játékos), Drenthe, Dani Parejo, új szélsõ, új középsõ kp (jelenleg Gago helyére)
Támadók:
Higuaín, Raúl, van Nistelrooy (ha rendben lesz), Hunter, Saviola

Ha de la Red szíve rendben lesz, akkor természetesen még Õ is, pl Guti helyére. Ezen felül szükség esetén hozzá lehet nyúlni a Castilla tehetségeihez (Palanca, Szalai, Schorch).

Rockynhooo
Marcelonak alap maradnia kell, jo kis játékos van benne még bõven. Parejo szegény meg tényleg maradhatott volna angliában , itt a nagy sérülés hullámban haza rendeltünk , mert h szükség lesz mindenkire , erre szinte alig kapott valami lehetõséget. Sneijder és VDV a két legnagyobb rejtély marad örökre számomra... kurva jó játékosok , de még sem mutatják , lehet a sérülések és a meccs hiány , de van egy olyan érzésem ,hogy a Sneijder, VDV, Guti triobol valaki az õszt már nem itt kezdi... és ez szerintem Van Der Vaart lesz :S jah és emelett Guti és egy fura ember... :|

Rudee
Idei évben azért a megszokottnál jóval szorosabb a középmezõny. Az itteni körbeverésekhez hasonló szerintem a világon máshol nincs. Jövõre jó lenne, ha kicsit visszaállna a rend.

Rudee
Fantázia sokakban van, csak a lehetõség is kéne nekik.

Marcelo védõnek jó, fõleg ha felszed még 6-8 kiló izmot.
Rafa és Dani Parejo is oké, csakúgy, mint Drenthe. Viszont ha itt vannak, akkor jáccanak is kicsit. Rafa a szezon elején megkapta a lehetõséget és akkor ment is neki. Aztán mikor nem tudott csodát tenni 15-20 percek alatt, akkor már mindenki (fõleg Juande) leszarta. Pedig nem kéne. Wes bezzeg akkor is ott volt a kezdõbe, ha elõzõ meccsén 2 jó passza nem volt. Ez majdnem olyan, mint mikor Ronaldo góltalan meccseit követõen újra és újra ott volt Raúl mellett. Igaz, Õ legalább 1-1 megmozdulással meccseket döntött el.
Én fõleg Parejo miatt vagyok mérges, akit visszarendeltünk a semmiért. 3x állt be csereként, többet ért volna ha marad a Championshipbe és jáccik vagy 18-20 meccset még.
Javi Garcíaval is az a baj, hogy ha lehetõséget is kapott, Juande berakta középsõ védõnek. Középpályán jó, a 3x láttam idén. Pedig Õ se rossz játékos, csak a padról nehéz ezt bizonyítani.

Most leginkább Gagoval nem vagyok kibékülve. Elmlt mccseken olyan, mintha életébe nem jáccott volna még tétmeccset. Jó, volt egy nagyszerû gólpassza nemrég, de azt leszámítva csak szenved a pályán. Ja meg Miguel Torres.
Aztán ott van Saviola. Még 2 évig szól a szerzõdése, mégse jáccik. Pedig bizonyos helyzetekbe jól jönne egy olyan sebességû játékos. Fõleg õsszel lehetett volna lehetõsége, de akkor is inkább Bueno állt be. Pedig ég és föld a két játékos.

ProGabe
erre gondolok. pár éve még, ha találomra kiválasztottunk volna 5-5 csapatot az angol, ill. a spanyol bajnokság középmezõnyébõl, én azt mondom, tétmeccsen 3-2 arányban a spanyol csapatok nyertek volna. nem véletlen volt az UEFA kupában spanyol fölény és nem véletlen volt kiélezett a bajnokság. a kis-, és középcsapatok is megnehezítették a nagyok dolgát

most meg ott tartunk, hogy abból a fiktív 5 meccsbõl talán becsúszna egy spanyol gyõzelem :|

köszönhetjük mindezt a sok milliárdosnak, akik az angol bajnokságot favorizálják, és persze a FIFA-UEFA kettõsnek. 100%-ban bejött, amit mondtam: fel fognak szólalni ellenük, de mivel tõlük jön a pénz, igazság érdemben semmmit nem fognak tenni az esztelen pénzkidobások (100 milliós játékosok) ellen, hiszen Blatternek nem telne jachtra

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rudee
Hát ja.
Bár tény, hogy ezek közül pár meccsen annyi volt a hiányzó, mint egyes csapatoknál egész évben.

A Valencia elleni Szuper Kupa gyõzelem és fõleg annak madridi visszavágója pedig szép szezont ígért. Aztán eljött a "véres" november, amikor nem múlt el nap sérülés nélkül. És nem csak 1-2 napra estek ki a játékosok. Az akkori kerettel nem lehetett elérni, az ott összeszedett 12 pontos hátrány volt a döntõ.

Rockynhooo
Persze, akiket kiemeltünk azokon kívül még sok emberben látok fantáziát. De az tuti ,hogy igazolni kell 3-4 minõségi játékost.

Rudee
Nem akarja itt senki se lecserélni az egész csapatot. Attól, hogy nem emelünk ki 20 embert, még nem jelenti azt hogy el kell menniük.

Rockynhooo
Engem inkább az aggaszt, hogy ha megnézzük az idei jobb csapatok ellen miket játszottunk akkor elszomorodok: Juventus,Barcelona,Liverpool,Atletico ellen is nagyon szenvedõs volt és a Sevilla ellen is.

[Jakuza]
En nem ertem miert paraztok Madrid drukkerek.

A csapat egyaltalan nem gyenge, csak 1 vagy 2 ertelmesebb igazolas kell, nem tobb. Amelyik csapat ilyen teljesitmenyre volt kepes egesz tavasszal annak egyaltalan nem gyenge a jatekosallomanya.
Ugyebar ha megnezzuk a pontokat tavasszal tobbet szerzett mint a Barcelona. Persze majd jon par ember aki erre azt mondja, de a legfontosabb merkozest tegnap elbuktuk egy nagyaranyu vereseggel.
Elmondom akkor, hogy ettol a mostani Barcelonatol nem szegyen kikapni4-5 de akar 6 gollal sem, mert ha kijon egy kicsit jobban nekik a lepes, akkor erre kepesek.

A baj amugy a fejekben volt tul nagy volt a nyomas a Madridiakon, mert mar honapok ota hajtottak oket, hogy utol tudjatok erni a Barcelonat es ezert mindent meg is tettek.
Annyi tortent, hogy pszihesen elfogytak, amihez nagyban hozzajarult, hogy a vezetes utan gyorsan kaptak az egyenlito es a Barceloa szamara vezeto golt is.
Az fejben teljesen osszetorte a csapatot, amibol meg a felido szuneteben megprobalta az edzo felrazni oket. Nem sikerult, mert a masodik goljuk utan egybol megkaptak a kovetkezo golt es ez teljesen megtorte a pszihes ellenallast.
Ilyen barkivel elofordulhat, foleg ha ilyen nyomas alatt jatszhatnak es amihez valljuk be erosen asziszalt a vilagsajto, hiszen hetek ota eselyesnek kialltotta ki a Barcat es a vilag jelenlegi legjobb csapatanak a formajuk alapjan. Meg a hazai televizio is a Barcelona fenykepeszkedeset mutatta a kezdorugas elott, nem pedig a hazai csapatet.
Ez elarult mindent.

Ami meg hozzakapcsolodik a dologhoz, en ugy latom, hogy inkabb a vezetesben van a hiba nem az edzoben es a csapatban, de ez visszaut a csapat teljesitmenyere.
A volt es a lehendo madridi vezetes (ha Perezt megint elnok lesz) a velejeig romlott es hibas donteseket hoz nap mint nap, eleve erthetetlen volt Capello elkuldese is mar, aki azert bajnokot csinalt a Realbol es megis mennie kellett.

Szerintem ha felul a vezetesben rendet tesznek a klub hazatalyan akkor minden rendben lesz a csapattal es nemzetkozi porondon is sikeresebb lesz. A hazai bajnoksag egy mas kerdes, hiszen amig ennyire megy a Barcanak es marad a jatekosallomanyuk, akkor nagyon nehez a dolguk, de sosem lehetetlen, hiszen a fociban minden megtortenhet.

Ez az en velemenyem errol, egy Barca szurkolokent. 😉

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

tesó07
Akkor ezek szerint nem mi vagyunk szarok,hanem a Barca ennyire jó,a mögöttünk lévõk meg még nálunk is sokkal szarabbak.....
Am az tény hogy nem a legerõsebb mostanában a spanyol bajnokság.

RMCF

tesó07
Elõzõ edzõk még bajnokságot is nyertek,mégis elküldték õket.Szted így Ramosnak mennyi az esélye???

RMCF

ProGabe
Ramos, Mourinho, Ancelotti, Ferguson, Wenger. ezen a szinten mindegy, hogy melyik van a csapat élén, ameddig nincs ÁLLANDÓSÁG. nélküle nem ér semmit egyik ilyen edzõ sem
már most 2-vel több pontunk van, mint amennyivel tavaly nyertünk. most gyalult le minket 6-2-re az elsõ helyezett, mi meg simán vertük a harmadikat. ezen is el kéne gondolkodni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rudee
Szerintem jó edzõ, de kellene neki még pár év tapasztalata. Még nagyon nem tudja, mikor kell belenyúlni a meccsbe.
Mégegy Del Bosque nem lesz Madridba, sõt, ha visszajönne se tudna újra olyan csapatot összerakni.

Ancelottit utálom, hiába a nagy múltja. Wenger, Mourinho, Mancini: Õket se tudnám elképzelni a megváltó szerepében.
Nehéz bárkit is megjelölni, de fölöleges is. Legyen meg az új elnök, aztán meglátjuk.

Rockynhooo
Edzõ kérdésrõl mi a véleményetek ?

Nekem szimpatikus Ramos, és szerintem jó munkát végez... én bizalmat szavaznék neki. Viszont nem igazán láttam motiváltnak a játékosokat, tényleg volt ,hogy nem futottak a labdáért , Alves meg 6méterrõl vetõdött oda kb, és nem tudom ebben mekkora része van az edzõnek.

LasDen
akkor bukta...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
Nem, délen <#zavart1>

hunbasser
keleten nem nézhetem? <#zavart1>

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
de nyugaton nézted vissza???? 😄 mer amúgy nem éri 😄

Rudee
Ádám ugyan nagy tehetség, de hogy 1-2 helyzetben azt se tudná hogy hol van, az biztos, Raúl meg ilyenekbõl is gólt lõ.

Bajnokságban meg 18 gólt lõtt, lehet, hogy a Sevilla elleni mesterhármasát nem számoltad még bele.

nyugaton nézd vissza a góljait azt meg Szalai is belövi,ne értsd félre minden tiszteletem a Raule de amíg az õ neve a kezdõben van addig ne várjunk csoda csapatot! (és csak 21 lõtt 3-3 Bl Copa 15 a bajnokságban) de hogy ismételjem magam csoda csatár VOLT ma mar nem tudja meccsrõl meccsre ugyan a teljesítményt nyújtani

Rudee
Huntert én még azért nem értékelem, mert elég nehézkesen indult neki a madridi karrier. De majd jövõre ott lesz. Remélem.

SLICK
ez pontosan így van

Rockynhooo
így gondolom én is , annyi változtatással , hogy RAmos nem talán hanem igen is szinte egyedül volt jobb oldalt. és még hozzátenném Huntelaart , amikor odakerült álltalában bevágta.

Rudee
Raúl azon kevesek közt van, akit idén (is) ki lehet emelni a csapatból.

Õ, Robben, Higuaín, Pepe, Lass, Casillas és talán Sergio Ramos (bár tegnap nagyon gyenge volt) nyújt elfogadható teljesítményt. Illetve Mahamadou és Ruud lehetne még ott, de Õk hamar kidõltek.

Danka88
Köszi! <#vigyor2>

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

Rockynhooo
én sem nagyon értem , nekem õ volt mindig is a kedvencem , és az is marad. talán azért szidják sokszor mert van ,hogy 2-3 meccsig nem lõ gólt , de mikor nagyon fontos akkor meg villan és akkor isteníti mindenki , de amikor nem lõ golt akkor mki elfelejti ,hogy mit tud... :| mellesleg ha tömnék ladákkal mint anno , akkor ugyanúgy lõne õ sok gólt , idén is sokat lõtt pedig a k.pályánk sehol , ha lenne mögötte egy biztos k.pálya, még többre lehetne képes.

Igaz is, sosem értem, sokan mért fikázzák azt az embert, fõleg Realosok. Óriási figura, ennyi idõsen is. A Sevilla ellen is mit mûvelt:-O

Visca El Barça!

Rockynhooo
Raul ne lenne Real szintû? ilyet nem értem ,hogy lehet mondani 😄 õ a csúcstartó , szerintem épp az ,hogy hozzá kell viszonyítani ,hogy az õ szintjét valaha valaki eléri e?!

Rockynhooo
na azért azt ne mondjuk már ,hogy nincs csatár sor... igenis jó csatáraink vannak , de ha nem kapnak elég labdát vagy meccsenként csak 1-2t akkor nem is fognak sok gólt lõni. szerintem a problemát valahol mögöttük kellene keresni..

tesó07
Csatársorral nincs semmi problémánk,jövõre meg még annyira se lesz mint most,ha mindenki egészséges lesz.Lehetne itt akármilyen csatár,ha egyszer nem kapnak egy értelmes passzt.Védelmünk se annyira gyenge azért,meg hát most nem játszott az egyik legjobbunk(ha nem a legjobb),azért egy balbekk,meg pluszba egy középhátvéd ránk férne jövõre.Középpályát viszont majdnem a egészet le kellene cserélni sztem.

RMCF

hunbasser
igazad van,nem Real szintû,csak 24 gólt lõtt eddig idén.

ReaL MaDRid x siempre

igaz ebben a Madridban se védelem se középpálya se csatár sor nincs nagyon szeretem raul-t de mar nem reál szintû játékos, középpályán sincs olyan nagy kiemelkedõ játékos aki tudna irányítani a csapatot, a védelem hát igen soha nem arról volt híres a reál, és nem is azért szeretem szerettük meg hogy jól védekezett😊

Danka88
Hali!
Le lehet valahonnan tölteni a teljes meccset?

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

Rudee
R.M. Castilla-A. Navalcarnero 2-1

Hátrányból fordítva, Acuna góljával nyertek a fiatalok. Az utolsó meccsen nyerni kell és közben szurkolni a Vecindario-nak, hogy megverjék az Alcorcón-t. Esetleg reménykedhetünk a Leganes vereségében is, Õk a Ciudad Lorqui otthonában lépnek majd pályára.

Rudee
Elõzõ 2 hiába lett bajnok, menniük kellett.

Ja, elõbb ehhez egy olyan vezetõség kell.

REAL MADRID

pzoli00
Egy erõskezû, tapasztalt edzõ kellene, akit hagynak pár évig dolgozni a csapattal, az nem megoldás, hogy szezononként menesztik az edzõt, mert nem nyert bajnokságot, lásd. Fergusont és a MU-t.

Rockynhooo
kb Robben ha csinált valamit. az nagyon felbaszott engem is , hogy nem is futottak a labdáért 😄 vicc...