Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Llorente nem kell.....a többi jöhet (de nem fog 😄)
amúgy van egy olyan rossz érzésem, hogy a sok indulóból talán csak egy ember tudja majd letenni a pénzt Perez mellett....de a legrosszabb hogy nem is lesznek válaszások és PErez nyer......
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az egész holland flotta <#banplz>#banplz> Egyébként ez bõven többet és mint 100M €
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A két neves madridi sportnapilap, az As és a Marca egybehangzó véleménye szerint Florentino Pérez a jövõ héten hivatalosan is bejelenti, hogy harmadszor is harcba száll a Real Madrid elnöki posztjáért.
Szóval "szegény" SK-nak nem sok értelmes bajnoksága maradt mert hát a belga,orosz és sorolhatnám nem éppen rangos bajnokságok... 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
akkor most nyugtassatok meg, hogy a Sport1-2-s változat az igaz.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Nekem ez új hogy csak a Sporttv-n lesz a bajnokság,de nagyon örülök neki,legalább nem kell majd hallgatni a sok balfasz SK-osat.
RMCF
amúgy nem tudom volt-e róla szó, sport1-2 exkluzív lesz a spanyol bajnokság a következõ 3 szezonban.
RMCF
Szar Bayern, szar Bayern :)
Szerinted komolyan úgy gondolom, hogy akár a spanyol negyedosztályból valaki a magyar1-be jönne.
Nadalnak sem tetszik, hogy vissza akar térni Perez 😄
Persze Pellegrini, mert mást nem tudott meggyõzni, mindenki elutasította. Perez is csak húzza a bejelentést hogy indul, remélem eltûnik a nevezési lapja valahol.
REAL MADRID
"I'm no longer thinking of Madrid. That dream is dead," he told The People.
"The only thing I dream about now is Manchester United and winning the Champions League again in Rome."
felmerült Pellegrini neve az edzõi posztra^^
Kapusok: Casillas, Adán
Védõk: Iraola, Torres, Ramos, Pepe, Garay, Cannavaro, Marcelo, Canella
Középpálya: Ribery, Robben, Fabregas, Gago, Lass, Diarra, Parejo, Guti, Sneijder/Vaart, Drenthe, Silva
Támadók: Negredo, Higuaín, Raúl, Nistelrooy
Kérdés, hogy a három nagy ágyút: Ribery, Silva, Fabregas lehet-e egyszerre hozni.
Én az edzõ kérdésében vagyok egy kicsit tanácstalan. Szerintem olyan valaki kéne a padra akinek mindene a csapat. Ilyen lehetne Del Bosque, Hierro, Sanchís, Míchel, Santillana stb. Közülük is csak Del Bosque bizonyított, bár lehet, hogy ez nem is fontos annyira, lásd Barcelona. Én valahogy úgy érzem, hogy azok a nagy nevû edzõk akiket itt emlegetnek, nem fogják/tudják a sikeresség és a szép játék kombinációját itt megteremteni.
A legjobban nem játékosokra, vagy edzõre van szükség, hanem egy olyan elnökre aki tudja a sajtót és a szurkolókat kezelni, békén hagyja az edzõt, nem szól bele a csapat életébe, aki fejleszti az utánpótlást(ez is röhej most...) és türelmes. Ha ezek meg vannak, három éven belül világ verõ csapaunk lehet. Erre a posztra nem áruló Perez lenne a megfelelõ. Nekem szimpatikus Eugenio Martinez, de akár Eduardo Garcia is tökéletes lehet.
tán õ az elnök vagy mi....vagy megvoltak a választások suyiban???
4-5 igazolás muszáj középpálya+védelem
A támadókkal meg semmi probléma nincs az igaz!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Porto-ból Bruno Alves nem lenne rossz.
Én most a Lyon leszereplésében bízva bepróbálkoznék ott. Toulalan vagy Källstrom középre igen jó lenne.
am canna túgy néz ki megy vissza a juveba... 😄 nem sajnálom, de azé voltak jó pillanatai....plusz szerintem egy öreg tapasztalt szarházi sose árt a védelem közepében 😄
Silva nagyon jó lenne, de kétlem, hogy a Valencia akár egy labdaszedõjét is eladja nekünk. Inkább adnak túl rajtuk olcsóbban, minthogy a riválist erõsítsék.
Kapusok:
Casillas, Codina, 1 tartalék
Védõk:
S. Ramos, Pepe, Metzelder, Garay, Marcelo, +1 fiatal belsõ védõ és 1 bal hátvéd
Középpálya:
L. Diarra, M. Diarra, Ribéry (jobb szélre), Sneijder, Robben, Parejo, De la Red (persze ha rendbejön), Drenthe (ha képes lesz ésszel játszani), Palanca, Guti (ha nem megy el), +2 fiatal: szélre és középre
Csatárok:
Raúl, Higuaín, Huntelaar, Benzema, RvN (persze ha jó formában lesz)
+ Bueno ha szükséges