Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visca El Barça!
- majd csak megtanuljátok leírni a csapatneveket -
Visca El Barça!
RMCF
Eltalktikáztuk és kész. Plusz még az a pár egyéni hiba kellett ehhez a vereséghez. Amúgy ugyan azt játsza a Barca mitn eddig. Csak nem értem, hogy miért pont ellenünk változtatnák meg?
RMCF
REAL MADRID
mondjuk elgondolkodtam, hogy nálunk ki volt az aki akasztott ekkora gólt a közelmúltban? :|
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Nálam Eduardo Garcia így már felejtõs is.Drogba,hagyjuk már....Fiatal játékosokat meg ne igazoljon,arra ott van a Castilla,onnan lehet válogatni,ennek a Madridnak sztem most abszolút nem erre van szüksége hogy még kiforratlan játékosokat igazoljanak...
RMCF
Tegnap pont azon gondolkodtam, hogy ha középen 2 Diarra lenne jövõre, akkor Robben mellé egy másik igazi szélsõ hozatalával nem lehetne-e ellensúlyozni a középsõ kp-sok defenzitását.
Mert Mahamadou és Lass igen nehezen átjátszható lenne.
Szar Bayern, szar Bayern :)
ezen annyira nem csodálkozom....nagy verseny volt Palacios-szal....emlékszem én õt szerettem volna elnöknek.....😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Annak a csávónak a megjelenése nagyon irritál 😄
REAL MADRID
Eduardo Garcia és a sportigzgató a tanácsteremben beszélgetnek a 17 éves új Káká és Pelének kikiáltott sráccal....
- Hello, én Eduardo Garcia vagyok!
- Jónapot...nekem nincs nevem....
- TE KELLESZ NEKÜNK!!!!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
az kéne még<#idiota>#idiota>
Május 19.: a Választási Bizottság összehívása, az elnök informálása.
Május 20.: a szabályzatnak megfelelõen a Választási Bizottság két madridi napilapnak is hirdetményt küldd.
Május 21.: a hirdetmények megjelennek a napilapokban.
Május 22.: a jelöltségek bemutatására fenntartott 10 napos idõszak kezdete.
Május 31.: a jelöltségek bemutatására fenntartott 10 napos idõszak vége.
Június 1.: egyetlen érvényes jelöltség esetén annak tagjait azonnal kinevezik, míg minden további esetében 15 napon belül választásokat kell tartani.
Június 14.: a választások napja – több érvényes kandidálás esetén.
Június 15.: a beiktatás napja.
legalább 31-ig tudni fogjuk kifog biztosan indulni....
<#eljen>#eljen>
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Reggel 6.00
- Halló?
- Csá, Perez vagyok.
- Figyu má, jössza a realba ha én leszek az elnök???
- Nem? Jóvan köszi, csá...
12.00
- Mondjad
- Csá, Perez vagyok.
- Csak azér híllak, hogy jössz a realba?
- Hogy most a bajnokságra koncentrálsz? Értem én csak nem látom értelmét. De akkor csá...
Este 22.00
- Ki vagy ilyen késõn?
- Héj nagy ember, Perez vagyok....
- IGEN BAZMEG A REALBA JÁTSZOM HA TE LESZEL AZ ELNÖK, SÕT HA KIS DISZNÓK ESNEK AZ ÉGBÕL AKKOR IS, CSAK HAGYJÁMÁ BAZDMEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Na végre. Tuttam én, hogy oda húz a szíved...
asszem õt már nem látjuk focizni....sajnálom pedig sztem nagyon jó játékos lehetett volna.....azér reménykedem, hogy lesz esélye visszatérni....
Szar Bayern, szar Bayern :)