Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez legyen a legnagyobb örömöd. Te eddig mindent helyesen írtál ugye...

Visca El Barça!

Nem jól mondod barátom. A ti csapatotok is focizni akar, nem mint a kékek. Ha õk is felvállalják akkor lehet, h kapnak 3-at 4-et. Nem merték, de szerencsére így is ráfáztak. Ezzel csak mi jártunk jól mert focit szeretünk nézni a tv-ben, nem olyan szánalmat, mint amit a <#taps>CHELSEA<#taps> mûvelt ezen a 2 meccsen.

- majd csak megtanuljátok leírni a csapatneveket -

Visca El Barça!

tesó07
A szar az tényleg túlzás,de jók se vagyunk.Sztem am nem csak a taktikával voltak itt gondok,de hagyjuk is,jövõre remélem lesz változás.

RMCF

SLICK
angolok vinnék, amit nem bánok, mivel nem látnám az irritáló fejét <#idiota>

de miért most a feje nem tetszik nektek vagy télleg szerintetek szar?😄 szerintem helyes gyerek xD xD jól fejel annyi biztos de, ha a Realba kerülne eltûnne a süllyesztõbe valszeg 😄 én sztem maradjon baszk földön ha visszavonult beléphet az ETA szervezetbe

SLICK
szarnak azért nem mondanám amgunkat.. Elég hosszú veretlenségi szériát tartottunk.
Eltalktikáztuk és kész. Plusz még az a pár egyéni hiba kellett ehhez a vereséghez. Amúgy ugyan azt játsza a Barca mitn eddig. Csak nem értem, hogy miért pont ellenünk változtatnák meg?

tesó07
Ez a durva,ellenünk rúgtak 6-ot,most meg egy félidõ alatt nem tudtak egy helyzetet kialakítani.Inkább álltunk volna be mi is védekezni,akkor megússzuk lehet vagy 3-mal.Nem mintha össze lehetne hasonlítani a dolgokat,csak qrvára felbasz hogy ennyire szarok vagyunk...Nagyon itt lenne már az ideje ha mi is itt lennénk egyszer ilyentájt a Bl-ben.

RMCF

SLICK
mondjuk Marcelo a bombázott egyet nem rég

SLICK
én is erre gondoltam 😄

Ki volt az aki távolról egyáltalán kapura lõtt, és el is találta azt? (nem szabadrúgásból)

REAL MADRID

Rockynhooo
2002 Zidane <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
lol 😄
mondjuk elgondolkodtam, hogy nálunk ki volt az aki akasztott ekkora gólt a közelmúltban? :|

Fogadok holnap Perez bejelenti, hogy le szeretné igazolni Essien-t 😄

REAL MADRID

LasDen
én úgy látnám értelmét, hogy akkor egy csatár lenne és a másik meg mögötte lenne mint irányító....így a csatáron és a két szélsõn lenne a hangsúly a támadásokban.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
beton védelem lenne az tuti , de az irányító szerep ismét elmaradna...

tesó07
Tényleg nekünk van másik Diarránk is,én már el is felejtettem. Tényleg nagyon durvák lennének õk ketten.
Nálam Eduardo Garcia így már felejtõs is.Drogba,hagyjuk már....Fiatal játékosokat meg ne igazoljon,arra ott van a Castilla,onnan lehet válogatni,ennek a Madridnak sztem most abszolút nem erre van szüksége hogy még kiforratlan játékosokat igazoljanak...

RMCF

robotnyk
ja elég kitömnivaló feje van :p
Rudee
Mancini legalább szélsõ.

Tegnap pont azon gondolkodtam, hogy ha középen 2 Diarra lenne jövõre, akkor Robben mellé egy másik igazi szélsõ hozatalával nem lehetne-e ellensúlyozni a középsõ kp-sok defenzitását.
Mert Mahamadou és Lass igen nehezen átjátszható lenne.

Szar Bayern, szar Bayern :)

LasDen
Az El Mundo szerint a 25-ös madridi bíróság a 2006-os elnökválasztás postás szavazatainak manipulálásával vádolja Ramón Calderón, korábbi klubelnököt, valamint további 15 személyt, köztük az ex-elnök tanácsadóját és a december 7-i közgyûlés egyik szervezõjét, Nanínt.

ezen annyira nem csodálkozom....nagy verseny volt Palacios-szal....emlékszem én õt szerettem volna elnöknek.....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
ellenben rendre jó eredményeket produkálnak vele a horvátok....én nem lennék annyira ellene...de persze kérdéses, hogy mire lenne képes....végülis ugyanolyan merész dolog lenne a kinevezése mint Suszteré volt...

Rockynhooo
Eduardo Garcia: "Egy olyan edzõnk van, aki karizmatikus és kellõképpen komoly, aki rendbe tudja tenni az öltözõket. Õ Slaven Bilic, a horvát válogatott edzõje, aki játékosként és edzõként is karizmatikus. Õ gyõzött meg bennünket leginkább."

Annak a csávónak a megjelenése nagyon irritál 😄

Engem is megvett már az elõzõ nyilatkozatával. De Perez annyira felsztárolta magát a médiával, hogy sztem másnak nem lesz esélye.

REAL MADRID

LasDen
Eduardo Garcia: "Drogba szerzõdtetését teljesen megerõsítem. Szerintünk Drogba mindent eldöntõ játékos lesz Spanyolországban. Nem akarjuk Kakát szerzõdtetni, hanem a jövõ Kakáját. Nem neveket akarunk igazolni, hanem nagy jövõ elõtt álló játékosokat, akik nem kerülnek elképzelhetetlen sokba."

Eduardo Garcia és a sportigzgató a tanácsteremben beszélgetnek a 17 éves új Káká és Pelének kikiáltott sráccal....
- Hello, én Eduardo Garcia vagyok!
- Jónapot...nekem nincs nevem....
- TE KELLESZ NEKÜNK!!!!

Rockynhooo
Romaba nem volt rossz, a Lyon elleni biciki cselt sosem feledem. de azért Sneijdernél nem jobb 😄 Olasz bajnokságról meg inkább nem írok véleményt 😄

SLICK
lehet jó volt Rómában, de ide nem hiányzik 😄

limperatore
Romában azért jó volt Mancini, és azért keményebb bajnokság mint a spanyol. Lehet bejönne neki Madridban

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Rockynhooo
Mancini még kevesebbet mint Sneijder 😄 és azért szerintem Wes-ben több van mint Manciniben.

SLICK
na pont ez hiányozna még...

hunbasser
nem,tényleg vissza akart vonulni. de szerintem ezt csak úgy megbánásképp mondta,nem akar szerintem visszavonulni 😊

ReaL MaDRid x siempre

Oncsi
Sztem simán !! Sneijder idén semmi maradandót nem alkotott,lehet jót tenne neki egy éves levegózés olaszhonba...sztem

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

DONGUBA
hu bazzz az kemeny...mert valami olyat olvastam hogy vissza akar vonulni...az kam volt?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

hunbasser
10 meccses eltiltást meg pénzbüntetést

ReaL MaDRid x siempre

DONGUBA
Gyerekek nem piszkalas keppen kerdezem csak elore szolok!!!Mi van a pepe gyerekkel kapott valamit?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Rockynhooo
A Corriere dello Sport szerint a Real Madrid és azt Internazionale csapata a jövõben mérlegelheti annak a lehetõségét, hogy Sneijder és Mancini klubot cseréljenek. Mindkét játékos nehéz idõket él idén: a holland sérülés és formahanyatlás miatt 22 mérkõzésen lépett pályára, Mancini pedig csak 18-szor.

az kéne még<#idiota>

Rudee
De szerencsére inkább csak kerettag.

LasDen
Május 18.: igazgatósági ülés.
Május 19.: a Választási Bizottság összehívása, az elnök informálása.
Május 20.: a szabályzatnak megfelelõen a Választási Bizottság két madridi napilapnak is hirdetményt küldd.
Május 21.: a hirdetmények megjelennek a napilapokban.
Május 22.: a jelöltségek bemutatására fenntartott 10 napos idõszak kezdete.
Május 31.: a jelöltségek bemutatására fenntartott 10 napos idõszak vége.
Június 1.: egyetlen érvényes jelöltség esetén annak tagjait azonnal kinevezik, míg minden további esetében 15 napon belül választásokat kell tartani.
Június 14.: a választások napja – több érvényes kandidálás esetén.
Június 15.: a beiktatás napja.

legalább 31-ig tudni fogjuk kifog biztosan indulni....

Rockynhooo
én is sajnálom nagyon :S ha nem folytathatja annyit a klubtol elvárnék , hogy valamilyen munkát adjanak neki.

érdekes a kettõ közül Fernando Llorente a válogatott...

az EB-n olyan szép gólt lõtt😞 és õt tényleg tehetségnek tartom a Madridból...😞

gabi89
Fail <#buck>
<#eljen>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Danka88
aSD:ADasdA:SD

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

SLICK
lol

LasDen
David Villa: "Rendszerint Florentino Perez naponta 4-5-ször hív - ironizált a játékos. - Belefáradtam már ebbe. Szeretnék maximális erõbedobással dolgozni, hogy az utolsó négy találkozón jól szerepeljünk és az elsõk között végezzünk. Más dolog most nem számít nekem."

Reggel 6.00
- Halló?
- Csá, Perez vagyok.
- Figyu má, jössza a realba ha én leszek az elnök???
- Nem? Jóvan köszi, csá...

12.00
- Mondjad
- Csá, Perez vagyok.
- Csak azér híllak, hogy jössz a realba?
- Hogy most a bajnokságra koncentrálsz? Értem én csak nem látom értelmét. De akkor csá...

Este 22.00
- Ki vagy ilyen késõn?
- Héj nagy ember, Perez vagyok....
- IGEN BAZMEG A REALBA JÁTSZOM HA TE LESZEL AZ ELNÖK, SÕT HA KIS DISZNÓK ESNEK AZ ÉGBÕL AKKOR IS, CSAK HAGYJÁMÁ BAZDMEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Na végre. Tuttam én, hogy oda húz a szíved...

LasDen
De la Red: "Minden eredményem negatív lett, de senki sem mondott nekem semmit arról, hogy optimistán vagy pesszimistán álljak-e a helyzethez, hogy visszatérhetek-e a pályára vagy sem. Azt mondták nekem, hogy ez volt az utolsó utáni vizsgálat, és hogy másfél hónapon belül pontos eredmény lesz."

asszem õt már nem látjuk focizni....sajnálom pedig sztem nagyon jó játékos lehetett volna.....azér reménykedem, hogy lesz esélye visszatérni....

Rockynhooo
Én meg abban h visszahozzák és játszani fog, mert ahogy ismerem a klubbot majd valakit vesznek faszán középre.

LasDen
én Garayban nagyon bízok....sztem jó lesz....

Rockynhooo
Cannavaro távozása nem igazán hat meg.. sajna nekem a pool elleni nindzsa vetõdése marad meg örökre , akkor kínomba nevettem rajta pedig sírni kellett vna :| Jobb lesz ,hogy jön valaki új a helyére.

SLICK
A bilbaoi-t ide ne hozzák

Rudee
Llorente-bõl melyiket akarja? A Vilarrealos jó, a Bilbaoi egy hülye.

tesó07
Ez mind szép és jó,de ezekbõl a játékosokból örülhetne ha 1-2-õt el tudna hozni.Llorente sztem sem kell,minek.Villa is csak akkor kellene ha eladnánk Nistelrooyt meg Saviolát is.

RMCF