Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az egy dolog, hogy 2 vkp ezt már megszoktam. De abból legalább az egyiknek irányítania és gólveszélyesnek kellene lennie. (ugye akirõl most beszélek az Gago, mert általában Lass veszi ki a részét a védekezésbõl)

REAL MADRID

Canna megint, Iker meg bevédte :S
Rockynhooo
mondom én hogy ezt a Silvat le kéne igazolni.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
hát bazdmeg

Puff jókor kapcsoltam én is a meccsre, na és persze hogy egy Real nevelés szerzi a gólt.

REAL MADRID

csessze meg Canna :\
Rockynhooo
Ma is olyan jók vagyunk mint az esetek 80%ba 😄

SLICK
tessék a Real nevelés

SLICK
Heinze.... Marcelo megint szélsõ. Két védekezõ kp. Miért mindig ez a felállás?

amúgy thx!

Valencia:
César, Miguel, Albiol, Alexis, Marchena, Maduro, Baraja, Joaquín, Silva, Mata, Villa
Real Madrid:
Casillas, Sergio Ramos, Cannavaro, Metzelder, Heinze, Marcelo, Javi García, Gago, Robben, Higuaín, Raúl
Iker hogy kiütötte 😮
SLICK
uhh azt hittem bemegy :|

SLICK
mi a hivatalos kezdõ?

fúúú hogy bekezdtek a srácok :|
LasDen
nah végülis Javi Garcia kezd....hát nemtom...maj kiderül....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

meghúzódott a farizma 😄
gabi89
Tudom és gondolom is,hogy edzésen sérült le csak poén volt...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Rudee
Szokott edzésre járni...

Szar Bayern, szar Bayern :)

gabi89
Saviola lesérült a sok padon töltött órában <#hehe>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

banok
Higuaín vagy Huntelaar?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
én Huntelaart .D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
kb ilyen kezdõt szeretnék:

______________Casillas
Ramos, Metzelder, Cannavaro, Marcelo,
________________Gago
Robben, _________VdV(vagy Parejo), Drenthe
__________Raúl, ______Higuaín

Rockynhooo
ez a Faubert tényleg felesleges volt 😄

Rudee
Keret mára:
Casillas, Dudek, Michel Salgado, Sergio Ramos, Heinze, Metzelder, Cannavaro, Miguel Torres, Marcelo, Robben, van der Vaart, Gago, Javi García, Dani Parejo, Drenthe, Raúl, Higuaín, Huntelaar

Sérült: Lass, Guti, Sneijder, Saviola
Eltiltott: Pepe
Kimaradt: Faubert, Codina

SLICK
én viszont szivesen látnám ott ^^

Rudee
Szerintem Javi García Parejo elõtt van a sorban, legalábbis Ramosnál. Bár jó lenne, ha Dani P. is lehetõséget kapna.

LasDen
uh...én nem örülnék ha francia válogatott lenne 😄

Rudee
Legyen inkább francia válogatott, a várakozásra se megfelelõ az alkalom, kedves Diego.

gondolom nem nyalt be neki...
LasDen
Maradona: "Van egy Lisandro Lopezünk, egy Diego Militónk, egy Lionel Messink, egy Carlos Tevezünk és egy Sergio Agüerónk; velük teljesek vagyunk. Elképzelhet, hogy lesz egy meglepetés, egy nagy meglepetés a következõ kerethirdetéskor, ám Higuaín beválogatására nem ez a megfelelõ alkalom."

azér Lopezzel és Agüeroval tudna versenyezni....

tesó07
Parejo-ra én is kíváncsi leszek,de azért én több játékost is bepróbáltam volna kezdõbe.

RMCF

SLICK
hopsz a Sport 1 lemaradt

SLICK
este 10-tõl Valencia - Real Madrid

mingyá kapsz egy beutalót...
ezt minden egyes topikba be akarod írni ? szánalmas.

más.

Parejo elvileg kezdõ lesz, kíváncsi vagyok a fiúra, a szabadrúgásokat jol keni, bár én lehet,hogy inkább vandervaartot raktam volna be végre a kezdõbe,ne csak a lefutott meccsek utolsó 20 percére.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

LasDen
a k....a....

Kolpi
- szerk -

Halla Madrid!

Ti is észrevettétek hogy Madridistán a gyorshírek néha át csúsznak más idõpontba? Vagy csak én képzelõdöm?

REAL MADRID

Valószínûleg VdV kezd Gago mellett. Egyébként nem bánnám ha Juande kicsit taktikázna és kipróbálnánk más felállást is.

REAL MADRID

Rudee
Lass kihagyja a Valencia elleni meccset.

Rockynhooo
30at nem sajnálnék érte 😄

ProGabe
valószínûleg ezen múlott az egész olimpia^^ egyáltalán miért kellett volna ott lenniük? na mind1, megint bolhából csinálnak elefántot

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
akkor is unszimpatikus, amúgy a tudását nem is firtattam.
szóval nem kell õ ide, htx ^^

Fabio Capello
REALista
errõl van szó...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

zaki
jajmá... persze, unszimpatikus kötsög állat, de ha itt játszana az beb@szna, egyik legjobb csatár a világon.

én 20-ért nembánnám 😄
SLICK
Ibra 60é? Ingyen sem kell

Rudee
Vicente Soriano szerint David Villa-ról nem fognak tárgyalni velünk. Várható volt, riválisnak nem adják el.

Inter meg 60 milliót kér Ibrahimovicért, annyiért már 3 játékost is lehet venni, nem kell egy elmeháborodott.

El Clasico-ba innen torlom

REAL MADRID