Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
César, Miguel, Albiol, Alexis, Marchena, Maduro, Baraja, Joaquín, Silva, Mata, Villa
Real Madrid:
Casillas, Sergio Ramos, Cannavaro, Metzelder, Heinze, Marcelo, Javi García, Gago, Robben, Higuaín, Raúl
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
______________Casillas
Ramos, Metzelder, Cannavaro, Marcelo,
________________Gago
Robben, _________VdV(vagy Parejo), Drenthe
__________Raúl, ______Higuaín
Casillas, Dudek, Michel Salgado, Sergio Ramos, Heinze, Metzelder, Cannavaro, Miguel Torres, Marcelo, Robben, van der Vaart, Gago, Javi García, Dani Parejo, Drenthe, Raúl, Higuaín, Huntelaar
Sérült: Lass, Guti, Sneijder, Saviola
Eltiltott: Pepe
Kimaradt: Faubert, Codina
Szar Bayern, szar Bayern :)
azér Lopezzel és Agüeroval tudna versenyezni....
más.
Parejo elvileg kezdõ lesz, kíváncsi vagyok a fiúra, a szabadrúgásokat jol keni, bár én lehet,hogy inkább vandervaartot raktam volna be végre a kezdõbe,ne csak a lefutott meccsek utolsó 20 percére.
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
REAL MADRID
REAL MADRID
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Inter meg 60 milliót kér Ibrahimovicért, annyiért már 3 játékost is lehet venni, nem kell egy elmeháborodott.
REAL MADRID