Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a Robben, Diarra, Huntelaar eladás megfeküdte a gyomrom...sõt a nyilatkozata is nagyon rosszul esett....nem bízom benne....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de én nem értem mért kell ez a letét....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Gondolom teljesen alaptalan a hír, hogy érdeklõdnek iránti, de én nem ellenkeznék, ha leakarnák igazolni 😄
Casillas+Ramos+Higuaín=Kaká
Sneijder+Gago+M. Diarra+Garay=Mancini
Marcelo+Robben+Rafa=Ribery
Szar Bayern, szar Bayern :)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Nem ismerõs ez valahonnan ? <#wow3>#wow3>
Mondjuk annyi Ronaldo -s hír van manapság,hogy tuti kamu...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
REAL MADRID
Pont Pepet???
Hivatalos: Florentino Perez május 14-én, csütörtökön 11 óra 30 perces kezdettel sajtótájékoztatót tart a madridi Ritz Hotel Salón Real termében. A sajtótájékoztatón a Real Madrid ex-elnöke elõször válaszol a riporterek kérdéseire, mióta Calderón lemondott.
de bírnám, hogy bejelentené, hogy a várakozásokkal ellentétesen nem indul, hanem XY-t támogatja 😄
Metzelder - Raúl Albiol
én õket képzelném el helyettük... 😄
/madridista/
Na még ez is <#confused>#confused> Metzelder nagyon sérülékeny, szerintem nyáron eladják.
REAL MADRID
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
REAL MADRID
fotográfik kolomp edisön :D
18 gólos: Sabino Sánchez (Mérida)
16 gólos: Alberto Bueno, Szalai Ádám, Manuel Busto (Lorca)
14 gólos: Néstor Susaeta (Alcorcón)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Az ilyen csapatbomlasztó nyilatkozattal is eltakarodhatnak a játékosok. Itt van 4 hónapja és azt hiszi õ az Isten?
REAL MADRID
Negredo az mehet a transzferbe, igaz, hogy jól megy neki és tehetséges, de nem tom, nem hiányolom a csapatból.
Nem lenne hülyeség, de én azt mondom még mindig h baszott sok lesz így a csatár. Raul ugyse kerül ki, Higu tul nagy tehetség h padozzon , RVN is tul nagy név ahoz h padon üljön, Huntelaar is értelmét vesztené teljesen.
Vicente Boluda ma találkozik Juande Ramosszal és Predrag Mijatoviccsal, és fõleg elõbbi tudtára kívánja hozni, hogy véleménye szerint a csapat idõ elõtt "dobta be a törülközõt", ugyanis egy ilyesfajta eredményes tavasz, ettõl nagyobb lehetõségeket ígért a végjátékra.
Nem hinném h Ramos hibája, egyszerüen a játékosok olyan szarul kedvtelenül játszottak h az már vicc... meg szerintem egy két játékosnak a tudása sincs meg erre a szintre :|
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
én nemtudom hogyvan, de egy újságnak nem pártatlannak kéne lennie??? mert így szerintem elveszik az objektivitás...jó mondjuk a reallal szemben így se mindig objektívak....

REAL MADRID