Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
Az El Digital de Madrid szerint Florentino Perez Kakát, Riberyt, Silvát, Villát, Xabit és Clichyt szerzõdteti majd, valamint visszahívja a csapathoz Granerót, Garayt és Negredót, akik a nagy csapat rendelkezésére állhatnak. A kiadásokat elsõsorban Robben, Huntelaar és Diarra eladása fedezné.

ez a Robben, Diarra, Huntelaar eladás megfeküdte a gyomrom...sõt a nyilatkozata is nagyon rosszul esett....nem bízom benne....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
jah, sokat segített, az elmúlt évek során csupa kiváló elnökünk volt 😄
ProGabe
ez most már mindenhol így megy. nálunk legalább pártoló tagnak kell lenni X évig (ha jól tudom). tehát nem lehetne prezi egy jött-ment orosz, vagy arab milliárdos

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

robotnyk
mert így egyértelmû, hogy nálunk az elnöki posztot is meg lehet venni.
LasDen
elméletileg ennek az Onievanak is megvan a letétje így 19-én prezentál...
de én nem értem mért kell ez a letét....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
nem összehasonlítottam õket, de nem kéne ledegradálni....

hedonist
Pepe azért sztem jobb,mint vidic

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LasDen
ez eléggé leszólóan hatott...

Cabell
pont pepe, mikor itt van Rio és Vidic, jó vicc😄😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

LasDen
Zapata örül a Madrid érdeklõdésének.... 😄

Gondolom teljesen alaptalan a hír, hogy érdeklõdnek iránti, de én nem ellenkeznék, ha leakarnák igazolni 😄

Rudee
Jövõ héti tervek:
Casillas+Ramos+Higuaín=Kaká
Sneijder+Gago+M. Diarra+Garay=Mancini
Marcelo+Robben+Rafa=Ribery

Szar Bayern, szar Bayern :)

tesó07
Ez meg vicc,mint az ilyen hírek 90%-a....

RMCF

tesó07
Saviola-t is vihetik😊

RMCF

meg Dudek 😄
Rockynhooo
jaja ezt én is nagyon. és akkor már csak egy jo Marcelo kéne balra aki fel is megy meg vissza is ér mint Ramos jobbon 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

REALista
jogos😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
de ahhoz elõbb meg kell venni Faubertet, hogy oda adhassuk..... 😄

REALista
30Millió euró + Faubert és meg is egyezünk...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

gabi89
Eladjuk a maradénk jó védõnket is ,de elõl megint teli leszünk csoda emberekkel.
Nem ismerõs ez valahonnan ? <#wow3>

Mondjuk annyi Ronaldo -s hír van manapság,hogy tuti kamu...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Calderónt 😄DD

REAL MADRID

LasDen
A portugál Record szerint a Real Madrid hajlandó lenne 30 millió eurót kifizetni Cristiano Ronaldóért, valamint további játékost, játékosokat adni az angol klubnak. Ebben az összefüggésben a legtöbbet emlegetett játékos a szintén portugál Pepe.

Pont Pepet???

Hivatalos: Florentino Perez május 14-én, csütörtökön 11 óra 30 perces kezdettel sajtótájékoztatót tart a madridi Ritz Hotel Salón Real termében. A sajtótájékoztatón a Real Madrid ex-elnöke elõször válaszol a riporterek kérdéseire, mióta Calderón lemondott.

de bírnám, hogy bejelentené, hogy a várakozásokkal ellentétesen nem indul, hanem XY-t támogatja 😄

LasDen
Cannavaro - Garay
Metzelder - Raúl Albiol

én õket képzelném el helyettük... 😄

A Real Madrid mai edzésének a végén megsérült Metzelder, akit a Del Moral kórházba szállítottak, s elsõfokú combizomszakadást diagnosztizáltak. Ez azt jelenti, hogy kéthetes kihagyás vár a német bekkre, és jó esetben is csak a szezon utolsó mérkõzésén térhet vissza.
/madridista/

Na még ez is <#confused> Metzelder nagyon sérülékeny, szerintem nyáron eladják.

REAL MADRID

banok
Szóval Florentino Perezzel visszatér a galaktikus Real Madrid?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Persze persze, ez a hír megjelenik minden héten. Másnapra meg az, hogy ennyit nem ad érte Perez.

REAL MADRID

fotográfik kolomp edisön :D

Rudee
A Segunda B 2-es csoportjának góllövõlistája:

18 gólos: Sabino Sánchez (Mérida)
16 gólos: Alberto Bueno, Szalai Ádám, Manuel Busto (Lorca)
14 gólos: Néstor Susaeta (Alcorcón)

LasDen
sztem ha a marca és as nem perezt nyomatná a csapból, hanem mondjuk Garciat, akkor õ lenne a fav .D

Rudee
Mert Krisztiánót meg Kakát meg Benzemát akarnak Ancelottival karöltve. Ezért nem is olvasom azt.

Rudee
Negredo-t eladtuk az Almeríának, csak visszavásálási opciónk van rá.

LasDen
sztem tök mindegy ki játszik az uccsó fordulókban....az eddigi kezdõk is letudják adni ahogy a padosok is.....

ProGabe
+Szalai 😉

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
nem kell õket leidiótázni.....megvan a joguk, hogy elhiggyék....arról meg nem tehetnek a fórumon, hogy azok vannak többségben, akikkel 1-2 szép szóval egy pohár szart is meglehet itatni....van aki megissza a szart, van aki próbál ellen állni és van aki lese szarja.... 😄

Ja ezért játszon Saviola, Parejo, Drenthe, VdV 😄

REAL MADRID

SLICK
idióták

SLICK
ja pl nyakon lövik <#idiota>

Egyébként néha rásasolok madridista fórumra, és ott kb. a felhasználók 90%-a Perezt várja elnöknek.

REAL MADRID

Majd csak csütörtökön jelenti be, addig meg történhetnek balesetek. <#hawaii>

REAL MADRID

komolyan mondom ha tényleg azt fogja csinálni, mint amit mond, elmegyek madridba és szembeköpöm...
LasDen
Florentino Perez hivatalosan bejelentette, hogy jelölteti magát a Real Madrid elnöki posztjára. A királyi gárda június 14-én tartja az elnökválasztást, melyen sajtóértesülések szerint a posztot korábban hat éven betöltõ sportvezetõ lesz a legesélyesebb, noha jelöltségét csak most erõsítette meg. A spanyol média Perez második hivatalba lépése esetén olyan klasszis futballisták érkezését jövendöli, mint Cristiano Ronaldo, Kaká, Cesc Fabregas és Xabi Alonso, míg a kispadra Arséne Wenger és Carlo Ancelotti neve merült fel. Ramón Calderón korábbi elnök januári lemondásában döntõ szerepet játszott a Marca címû sportnapilap, amely leleplezte, hogy a "presidente" csalt a december eleji közgyûlésen, melyen tíz olyan személy is szavazott a végül elfogadott pénzügyi-gazdasági beszámolókra, akinek erre nem volt jogosultsága.

ProGabe
nem hiszi azt, ellenben egy - kvázi - lefutott bajnokságban igenis kapjon lehetõséget egy olyan ember, aki bárhol, ahol megfordult ontotta a gólokat. itt lenne a lehetõség arra, hogy minden egyes játékost teszteljen az edzõ, kipróbáljon mindenféle taktikát. ezzel szemben a 20x szétrúgott, lestrapált, szarrá fáradt játékosok bohóckodnak továbbra is a pályán :|

Huntelaar: "A Barcelona ellen nem voltam kezdõ, mert fájt a hátam, de bíztam a Valencia elleni lehetõségben. A tréner ellenben Raúlt és Higuaínt preferálta, én pedig csalódott voltam. Szerzõdésem van, így elvileg maradok Madridban, de választásokat tartunk: új elnök lesz, és remélem, hogy új edzõ is."

Az ilyen csapatbomlasztó nyilatkozattal is eltakarodhatnak a játékosok. Itt van 4 hónapja és azt hiszi õ az Isten?

REAL MADRID

SLICK
Codinát nem adnám el, Dudek most szépen elmegy (remélem), így õ lehet a 2. kapus.
Negredo az mehet a transzferbe, igaz, hogy jól megy neki és tehetséges, de nem tom, nem hiányolom a csapatból.

tesó07
Ezt meg csak úgy lehetne,ha játszana nálunk folyamatosan min.1 idényt....

RMCF

LasDen
azér mérlegelni kéne Negredo képességeit is, mer sztem késõbb kurva sokat fog érni......

Rockynhooo
hétfõ, 14:01 - A spanyol ABC szerint a Real Madrid és a Valencia megállapodhat abban, hogy David Villa 30 millió euróért, valamint Codináért és Negredóért cserébe a fõvárosba költözzön. Az Almería ex-trénereként Unai Emery tökéletesen tisztában van Negredo képességeivel, ezért szívesen látná a csapatában.

Nem lenne hülyeség, de én azt mondom még mindig h baszott sok lesz így a csatár. Raul ugyse kerül ki, Higu tul nagy tehetség h padozzon , RVN is tul nagy név ahoz h padon üljön, Huntelaar is értelmét vesztené teljesen.

Vicente Boluda ma találkozik Juande Ramosszal és Predrag Mijatoviccsal, és fõleg elõbbi tudtára kívánja hozni, hogy véleménye szerint a csapat idõ elõtt "dobta be a törülközõt", ugyanis egy ilyesfajta eredményes tavasz, ettõl nagyobb lehetõségeket ígért a végjátékra.

Nem hinném h Ramos hibája, egyszerüen a játékosok olyan szarul kedvtelenül játszottak h az már vicc... meg szerintem egy két játékosnak a tudása sincs meg erre a szintre :|

Marca Perez párti, az AS Calderón párti.

REAL MADRID

LasDen
Eduardo Inda (a Marca igazgatója): "Hacsak nem érkezik egy jobb pályázat, akkor a Marca Perezt fogja támogatni. A nagy bajokra komoly orvosság kell, és ebben a pillanatban Perez az egyetlen, aki képes kihúzni a csapatot a középszerûségbõl, ahová az elmúlt két évben a Nanín-Calderón páros taszította a klubot."

én nemtudom hogyvan, de egy újságnak nem pártatlannak kéne lennie??? mert így szerintem elveszik az objektivitás...jó mondjuk a reallal szemben így se mindig objektívak....

Rockynhooo
"2 kõbányait kérek"

Jajj de laza 😄

REAL MADRID