Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tesó07
Azzal ne is foglalkozz hogy abba azért Kaka-nak is bele kellett volna egyezni,mert azért nem mindenki akar a City-be focizni.....

60-tól többet nem ér egyébként,és ha már igazolunk akkor inkább õt mint CR-t.Lehet hogy sokan nem szeretik Perezt de azért azt lássuk be hogyha õ vkit le akar igazolni akkor 80-90% hogy le is fogja.

RMCF

ProGabe
HBD!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rudee
Danke.

Szar Bayern, szar Bayern :)

robotnyk
ó, multiregje van itt valakinek 😄

de amúgy meséld már el, hogy ki álmodozott? unom, hogy évente megjelensz itt 3-4 behányásra, mint az influenza.
SLICK
HBD Rudee

Rockynhooo
senki se álmodozik , épp azt írtuk ,hogy ennek a hírnek nincs sok alapja.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

UUUU
Hat hoggyne, azon nem gondolkoztal mar el, hogy ha 100 millioert nem adtak el, miert adnak el 60-ert ?
Mindig is tudtuk, hogy Berlusconi nem uzletember, na de ennyire ? 😄
Mondom almodozzatok szepeket.

robotnyk
Perez tartott már be ennél durvább ígéretet is.
[Jakuza]
Persze a Manchester City is megegyezett vele 100 millioert. Igaz, hogy utana megegyezett a Milanoval, hogy 2013-ig ott marad, de azert hajra almodozni szabad.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

robotnyk
sokat nem jelent, a gazzetta is a marcára hivatkozik.
LasDen
ha az NS is megírta akkor már elhiszem... 😄

én akkor sem hiszem... 😛

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
HB2U
ForzaInter
De már lehozta az as az olaszoknál pedig a gazzetta, ami elég hietelsnek számít, na meg már az ns is megírta. <#idiota>

Yo, Bitch!

ForzaInter
BSZ

Yo, Bitch!

ForzaInter
Na így akartam, nem leigazoltátok ha nem megegyezett vele Perez😄

Yo, Bitch!

robotnyk
marcáról van a hír, Perez állítólag a klubbal, és a játékossal is megegyezett.

63 millió euró, 8 millió/év.
hogy a pöcsbe, ha új elnök sincs? 😄

amúgy Rudikám, boldog szülinapot!
Rudee
Köszi mindenki!

LasDen
olvastam én is, de fasság....a választások végéig nincs senki leigazolva....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ForzaInter
Állítólag😄 leigazoltátok Kakát 60 millio euróért, egyre biztosabb. (aztán lehet hogy csak vaklárma😄)

Yo, Bitch!

LasDen
bódogat.....

hunbasser
Boldog szülinapot! 😊

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
de uristen... ilyen Heinze , Torres, Javi Garcia , Drenthe , Faubert... ezer éve Palancaékat játszatnám helyettük.

hunbasser
akkor már Szalait is felhozhatták volna 😞

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
acélos egy védelem.

Rudee
Keret a Villarreal ellen:
Casillas, Dudek, Sergio Ramos, Cannavaro, Heinze, Torres, Agus, Lass, Robben, Javi García, Drenthe, Parejo, Faubert, van der Vaart, Raúl, Higuaín, Huntelaar, Saviola

[Jakuza]
Pedig eltemetheted, ha Perez lesz az elnok.
Egyszer mar sikeresen szetvert egy sikeres csapatot es edzot.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

SLICK
holnap este 10-tõl a Sport 1-en: Villareal - Real Madrid

SLICK
Gourcufföt látnám szívesen az említettek közül ^^

+1 neki
LasDen
Juan Onieva: "Florentino úgy adta elõ magát, mintha õ lenne a Messiás, nem tanult semmit, én ugyanolyannak látom, mint korábban. Az én projektem nem a látványra fog menni, hanem arra, ami a legjobb a Madridnak. A látvány helye máshol van, ez a Pérez ugyanaz a Pérez, ezek elavult, antik tervek."

ez az ellene hangolás nem tetszik, mégha Perezrõl is van szó.... 😄

Eduardo García: "Nem mindenki látja Florentinóban a megmentõt. Fel fogjuk venni a harcot, és szeretnénk vele megküzdeni, a médiumok helyett. Nem nagy nevekben gondolkodom, hanem olyan játékosokban, akik szükségesek (Gourcuff, Emaná, Bastos, Kompany)."

ez már egy fokkal jobb, burkoltabb lefaszfejezése Pereznek....én pillanatnyilag Garciat támogatom 😄

ProGabe
lol, nem tudom miért adtam össze a bajnokságokat és a BL-t 😄 azt akartam írni, hogy 2 bajnokság+BL

mind1, a lényeg, hogy mi innen úgysem tudunk ezen változtatni és én inkább optimista vagyok, minthogy beforduljak és/vagy képletesen elõre eltemessem a csapatot

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
és tényleg...igazad van.

ReaL MaDRid x siempre

I3andy
Szerintem meg még 2000ben is õ volt a BL alatt, mert 2000 nyarán járt le a mandátuma. Mindenki õt tartotta favoritnak a friss BL gyözelemmel. Ezért szellõztette meg Perez a pénzügyi helyzetet

hunbasser
én meg kettõre,mert 98-ban még Sanz volt az elnök

ReaL MaDRid x siempre

I3andy
Bocsi, de én nem emlékszem 3BLre, csak egyre...

ezek után akkor is optimistább lennék, ha bekötnék a szemem és kivégzõosztag elé állítanának... :\
ProGabe
azért ennyire nem kell szidni Perezt. jó lenne, ha valaki más jönne helyette, aki hasonlóan befolyásos, de értelmesen tud gondolkodni

azért nem kell elfelejteni, hogy mit is tett õ a klubért. az anyagi csõdtõl mentette meg és 3 BL az 3 BL! elkezdte a "galaktikus madridot", gondolom nagyon a fejébe szállt a dicsõség, ráadásul akkor tényleg annyira ment a klubnak, hogy még az atya úr istent is leigazolhattuk volna, mert akkor tényleg igazat mondtak azzal, hogy mindenki itt akar játszani

Makelele, VdB meg ki másért ment volna el? nem õ neki kellett volna minden pénzt megadnia, hogy itt maradjanak?

szóval én remélem, hogy tanult a hibáiból. mert abba bele kell törõdni, hogy nyerni fog, de a majdnai tevékenységével szemben optimistának kell lenni!

hunbasser
már pedig õ lesz...

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
"Visszatérek, mert az a klubot, amelyet a világ legjobb csapatának minõsítettek, három éven át alkalmatlan vezetés irányított. A Madridnak példát kéne mutatnia, mégis egy olyan szomorú idõszakot éltünk át, amelyet minél elõbb le kell gyõznünk."

Volt az 5 év is senor vagy arra már nem teccik emlékezni.....?!

"Samuel Eto'o sosem akart elmenni a Real Madridból, én követtem el hibát. Makelelét megvettem, jól is játszott, de úgy határozott, hogy távozni szeretne. Vicente Del Bosquét senki nem küldte el, hanem a szerzõdése járt le. Nagy tisztelõje vagyok, és nagyon örülök a sikereinek."

magyarázkodás már megy....

nagyon fogok örülni ha õ lesz az elnök.....

SLICK
hát pedig amit msotanában mutat az kb 0. Felidegesít, hogy nem tud kapura rúgni, egyetlen egy jó lövése volt az is még a tavalyi szezonban. Igaz nem ez a dolga, hogy kapura célozzon, de akkor legalább ne lõjje el. Meghát elég flegma is. Classicón is úgy elvették tõle labdát a tökölése miatt.
Én nem sajnálnám, ha menne.

Rockynhooo
cserének mindenképp. ki is égek ha jövõre is két vkp-s játék lesz :|

hunbasser
ne viccelj már,Gago kurva jó

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
Blikk(!) írta, hogy Perez már meg is egyezett Ribéryvel.

Amúgy most mégjobban utálom Perezt, fõleg ha azokat akarja idehozni, mint akiket mondott is. De nem csak ezért, megint szétbomlasztja a csapatot.. Félek nagyobb szarba sodor majd, mint amiben most vagyunk.

Amúgy ha jön egy VKP akkor Gago menjen helyette. Mondjuk ezzel a Xabi Alonsóval sem vagyok kibékülve..

Rockynhooo
mind2 mehetne szerintem.

Granero , Negredo , Garay visszahívása meg elég pompás ötlet. Legalább akkor nem JAvi Garciat kéne becserélgetni :|

Úgyis jönni fog egy VKP bárki is legyen az elnök, így vagy Gago vagy Diarra-nak mennie kell.

REAL MADRID

Rockynhooo
összeségében nem szar ez 😄 de ha már Robben kurva jó akkor ne vegyünk már a helyére valakit... 😄 Ribery vagy Silva nekem oké lenne jobb szélre valamelyik. Clichy remélem balbekk mert akkor jöhetne. ha mali diarra menne arra áldásom és akkor jöhetne középre Csabi. Huntit meg ne cseréljük már Villara ha még asse tudjuk melyik a jobb. Kaká meg szerintem kicsit abszurd xd

LasDen
gondolom a mali Diarra...úgy gondolja, hogy Lass és Csabi nagyon jók lesznek együtt....

ProGabe
melyik Diarra? gondolom Lass, hiszen õ az új Makelele, gyorsan el kell adni^^

na menjem már a kedves anyukájába... :\