Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
60-tól többet nem ér egyébként,és ha már igazolunk akkor inkább õt mint CR-t.Lehet hogy sokan nem szeretik Perezt de azért azt lássuk be hogyha õ vkit le akar igazolni akkor 80-90% hogy le is fogja.
RMCF
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de amúgy meséld már el, hogy ki álmodozott? unom, hogy évente megjelensz itt 3-4 behányásra, mint az influenza.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Mindig is tudtuk, hogy Berlusconi nem uzletember, na de ennyire ? 😄
Mondom almodozzatok szepeket.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
én akkor sem hiszem... 😛
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Yo, Bitch!
63 millió euró, 8 millió/év.
amúgy Rudikám, boldog szülinapot!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Yo, Bitch!
Casillas, Dudek, Sergio Ramos, Cannavaro, Heinze, Torres, Agus, Lass, Robben, Javi García, Drenthe, Parejo, Faubert, van der Vaart, Raúl, Higuaín, Huntelaar, Saviola
Szar Bayern, szar Bayern :)
Egyszer mar sikeresen szetvert egy sikeres csapatot es edzot.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ez az ellene hangolás nem tetszik, mégha Perezrõl is van szó.... 😄
Eduardo García: "Nem mindenki látja Florentinóban a megmentõt. Fel fogjuk venni a harcot, és szeretnénk vele megküzdeni, a médiumok helyett. Nem nagy nevekben gondolkodom, hanem olyan játékosokban, akik szükségesek (Gourcuff, Emaná, Bastos, Kompany)."
ez már egy fokkal jobb, burkoltabb lefaszfejezése Pereznek....én pillanatnyilag Garciat támogatom 😄
mind1, a lényeg, hogy mi innen úgysem tudunk ezen változtatni és én inkább optimista vagyok, minthogy beforduljak és/vagy képletesen elõre eltemessem a csapatot
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
azért nem kell elfelejteni, hogy mit is tett õ a klubért. az anyagi csõdtõl mentette meg és 3 BL az 3 BL! elkezdte a "galaktikus madridot", gondolom nagyon a fejébe szállt a dicsõség, ráadásul akkor tényleg annyira ment a klubnak, hogy még az atya úr istent is leigazolhattuk volna, mert akkor tényleg igazat mondtak azzal, hogy mindenki itt akar játszani
Makelele, VdB meg ki másért ment volna el? nem õ neki kellett volna minden pénzt megadnia, hogy itt maradjanak?
szóval én remélem, hogy tanult a hibáiból. mert abba bele kell törõdni, hogy nyerni fog, de a majdnai tevékenységével szemben optimistának kell lenni!
Volt az 5 év is senor vagy arra már nem teccik emlékezni.....?!
"Samuel Eto'o sosem akart elmenni a Real Madridból, én követtem el hibát. Makelelét megvettem, jól is játszott, de úgy határozott, hogy távozni szeretne. Vicente Del Bosquét senki nem küldte el, hanem a szerzõdése járt le. Nagy tisztelõje vagyok, és nagyon örülök a sikereinek."
magyarázkodás már megy....
nagyon fogok örülni ha õ lesz az elnök.....
Én nem sajnálnám, ha menne.
Amúgy most mégjobban utálom Perezt, fõleg ha azokat akarja idehozni, mint akiket mondott is. De nem csak ezért, megint szétbomlasztja a csapatot.. Félek nagyobb szarba sodor majd, mint amiben most vagyunk.
Amúgy ha jön egy VKP akkor Gago menjen helyette. Mondjuk ezzel a Xabi Alonsóval sem vagyok kibékülve..
Granero , Negredo , Garay visszahívása meg elég pompás ötlet. Legalább akkor nem JAvi Garciat kéne becserélgetni :|
REAL MADRID