Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. ha más nevetség tárgyává próbálsz tenni valakit/valamit, akkor legalább nézz után a dolgoknak
3. nem tudom mér kell idejárni és örömködni mindenféle fasság miatt....nem értem hogy utálhat valaki ennyire egy klubbot, hogy minden rosszon csak vigyorog......és keresi a lehetõséget hol tud még egyet belerúgni....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mit is mondott Perez mar letargyalta Kaka edesapjaval a 60 millios ugyletet ? 😄
"Csütörtök este a Milan vezetői bejelentették, hogy hétfőn elárulják, mi lesz a sorsa Carlo Ancelotti vezetőedzőnek, akit az utóbbi időben már szinte a Chelsea kispadjára „ültetett” az olasz és az angol sajtó. Erre reagálva a lombard együttes aranylabdás támadója, Kaká közölte: ő bizony nem megy el a klubtól, még akkor sem, ha Ancelotti mégis távozik."
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ugyanezt a (bocs) idióta szöveget tolták a divatdrukkerek, mielõtt Cambiassot elzavarták, az Interben meg az egyik legjobb középpályás lett belõle.
Huntit meg nem tudom miért akarják elküldeni, szerintem RvN-t TÖKÉLETESEN tudná helyettesíteni. csak ugye idõ kell neki + társak
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
én eduardo mellett vagyok 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nem mindenkit akartam írni :_:_
ReaL MaDRid x siempre
de tényleg,mit vártok még? fiatal. Raúl sem "Realszintûként" érkezett a csapatba,aztán pár év alatt bebizonyította,hogy bizony neki itt van a helye,és 2000-re már szinte a csapat szimbólumává vált.
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID
semmi értelme...
ReaL MaDRid x siempre
RMCF
Ha már a 3 vkp közül kell eggyet elküldeni akkor egyértelmü h õ leggyengébb láncszem.
Mióta Lass itt van, Gagonak szinte védekeznie se kell, mert a francia megcsinál mindent. Csak össze-vissza rohangál, nem találja a helyét. Irányítani nem tud, pedig az maradna rá.
Szar Bayern, szar Bayern :)
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Anno Ronaldo is jó volt egyedül elõl, mert voltak akik (Zidane, Raúl, Figo) mögüle segítettek. De ilyen Marcelo-féle "szélsõkkel" ott leszünk jövõre, mint most.
REAL MADRID
ReaL MaDRid x siempre
/madridista/
Amúgy én úgy tudtam, hogy Juande-nak jövõ évre szerzõdése van az Atletico Madriddal. Mintha már így érkezett volna hozzánk is.
REAL MADRID
A Real Madrid elnökjelöltje, Florentino Pérez megválasztása esetén mindenképpen új edzõt nevezne ki Juande Ramos helyére.
Sajtóhírek szerint korábban Carlo Ancelotti és Arsene Wenger neve vetõdött fel, míg az olasz La Gazzetta dello Sport sportnapilap mai híre szerint az Interrel bajnoki címet nyerõ José Mourinhóval is felvette a kapcsolatot Pérez.
A portugál edzõ ugyanakkor az A Bola címû lapnak elmondta, nem akar távozni Milánóból.
„Sokan úgy gondolják, hogy a nyáron elhagyom az Intert, de ez nem igaz. Azt elmondhatom, hogy pályafutásom során az angol és az olasz mellett egyszer a spanyol bajnokságot is szeretném megnyerni, de ennek még nem jött el az ideje” – fogalmazott Mourinho.
A szakember hozzátette, az a célja, hogy a következõ szezonban a Bajnokok Ligájában is sikerre vezesse az Intert.
Boldog születésnapot, kívánjuk hogy legyen még sok ilyen szép napod.... 😄
ez is most a kapusmez dizájn, ha tényleg ez lesz...
a fekete viszont tetszik
a sárga hogy kerül bele, nemnagyon értem. a 06-07es mez óta nem nagyon sikerült olyan igenszépet összehozni : \ (saját vélemény természetesen)
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema