Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
1. Perez nem mondott semmit az igazolásokkal kapcsolatban...az újságok írták meg, ami 2%-ban megbízható...
2. ha más nevetség tárgyává próbálsz tenni valakit/valamit, akkor legalább nézz után a dolgoknak
3. nem tudom mér kell idejárni és örömködni mindenféle fasság miatt....nem értem hogy utálhat valaki ennyire egy klubbot, hogy minden rosszon csak vigyorog......és keresi a lehetõséget hol tud még egyet belerúgni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[Jakuza]
NS:

Mit is mondott Perez mar letargyalta Kaka edesapjaval a 60 millios ugyletet ? 😄

"Csütörtök este a Milan vezetői bejelentették, hogy hétfőn elárulják, mi lesz a sorsa Carlo Ancelotti vezetőedzőnek, akit az utóbbi időben már szinte a Chelsea kispadjára „ültetett” az olasz és az angol sajtó. Erre reagálva a lombard együttes aranylabdás támadója, Kaká közölte: ő bizony nem megy el a klubtól, még akkor sem, ha Ancelotti mégis távozik."

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Rockynhooo
Higu , Hunti alap két isten játékos. Gagonál viszont tartom a véleményem. Aztán remélem nem nekem lesz igazam.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

<#eljen>
robotnyk
Gagot, Higuaint, Huntelaart ha elküldjük, megbánjuk. fiatalok, idõ kell nekik. látszik, hogy õk alapemberek lehetnek, de stabil háttér kell, nem az, ami nálunk most van. vannak a keretben "nem Real szintû játékosok" (jajj nekem), de õk nem tartoznak közéjük.
ugyanezt a (bocs) idióta szöveget tolták a divatdrukkerek, mielõtt Cambiassot elzavarták, az Interben meg az egyik legjobb középpályás lett belõle.
ProGabe
nem igazán jó hasonlat, teljesen mások a körülmények a két számadatot illetõen

Huntit meg nem tudom miért akarják elküldeni, szerintem RvN-t TÖKÉLETESEN tudná helyettesíteni. csak ugye idõ kell neki + társak

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ennyi erõvel Huntelaar 97 gólja 79 Ajax mezben játszott meccsen szintén nem kis teljesítmény, mégis sokan elküldenék most :S
LasDen
Onieva programja...hát...nemtom....ez a csak utánpótlás és spanyol dicséretes, de ezzel nem fogjuk megnyerni a BL-t hazai pályán....ez a bizonyos mezek a castillásoké és 5 meccset játszanak is furcsa.....
én eduardo mellett vagyok 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
hát, azért Raúl 73 gólja 33 meccs alatt az ifiknél eléggé sokatmondó 😊 persze ehhez kellettek a társak is, de ez mindenképpen vadállat teljesítmény

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
hát jah , épp ez a baj ,hogy Gago ,Torres, Heinze rohangál a pályán.

hunbasser
javítás: a csapat felét el lehetne küldeni ezzel az erõvel.
nem mindenkit akartam írni :_:_

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
akkor ennyi erõvel el lehetne zavarni mindenkit.

de tényleg,mit vártok még? fiatal. Raúl sem "Realszintûként" érkezett a csapatba,aztán pár év alatt bebizonyította,hogy bizony neki itt van a helye,és 2000-re már szinte a csapat szimbólumává vált.

ReaL MaDRid x siempre

Ugyanez igaz Diarra-ra is.

REAL MADRID

Rockynhooo
Akkor nem elit csapat szintû , egy Deporba tudnám elképzelni 😄

úgy utálom ezt a kifejezést, hogy nem Real szintû 😄
semmi értelme...
Rockynhooo
Szerintem nem Real szintû pléjer , vannak jó meccsei de semmi folytonosság , ha olyan lenne mint Lass , hogy 10 meccsbõl 9en jó akkor semmi ellenvetésem sem lenne.

bazz amúgy mennyien elküldenék itt Gagot... :S
hunbasser
épp ezaz,hogy nem kéne több vkp...

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
és akkor Mahamadou és a jövõbeni másik vkp???

hunbasser
az a baj,hogy szerintem ha elküldenénk,máshol meghatározó játékos lenne. és itt is az lenne szerintem,csak idõ kell még neki,hogy összeszokjon Lass-szal.

ReaL MaDRid x siempre

tesó07
Tehát simán elég lenne egy vkp is a kezdõbe.Úgyhogy ez a 3-4 már sok akik most itt vannak.

RMCF

Rockynhooo
azokat a meccseket = azt a pár meccset

Ha már a 3 vkp közül kell eggyet elküldeni akkor egyértelmü h õ leggyengébb láncszem.

LasDen
én nem mondom, hogy rossz gago, de én nem kapálóznék, ha elmenne....aztán lejhet hogy kiderülne, hogy hatalmas hiba volt.....

Rudee
Az a baj, hogy az az utóbbi pár meccs az lassan a fél szezon lesz neki.
Mióta Lass itt van, Gagonak szinte védekeznie se kell, mert a francia megcsinál mindent. Csak össze-vissza rohangál, nem találja a helyét. Irányítani nem tud, pedig az maradna rá.

Szar Bayern, szar Bayern :)

I3andy
Egyetértek. Az elküldésé, ugyan az lenne, mint Cambiassonál...

hunbasser
Marceloval az a gond,hogy kurva gyors,meg tud lõni is,tehát amolyan igazi Robi Carlos utód,de mégsem tud védekezni,kp-nak meg nem elég jó 😄 meg kéne tanítani rendesen védekezni,és akkor meg lenne az új RC utód. bal oldalra Robben kitûnõ (csak ne sérüljön meg) , jobb oldalra meg...na én ezért nem bánnám,ha jönne CR. lehet beszélni,hogy "húú,hát én akkor nem is nézek már Madrid meccseket" stb,jó játékos. igaz,most elég hullámzó a teljesítménye,de gyors,jól cselez,jó labdákat ad. ennyi,el kell ismerni,hogy kitûnõ játékos és a csapat hasznára válna.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
látom mindnyájan elfelejtettétek azokat a meccseket,amikor Gago volt az isten,mert olyan jól szûrt és olyan jó labdákat adott :\ most azért,mert az utóbbi pár meccsen nem remekelt,már egybõl elküldenétek?

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
+1

Rudee
Szerintem ha lenne 2 normális szélsõ a kezdõben, akkor az már valamennyire jó lenne. Közöttük Rafa, elõl meg vmelyik csatár.
Anno Ronaldo is jó volt egyedül elõl, mert voltak akik (Zidane, Raúl, Figo) mögüle segítettek. De ilyen Marcelo-féle "szélsõkkel" ott leszünk jövõre, mint most.

LasDen
Gagot én is hagynám el menni....viszont Lass mellett szép lenne Diarra, de jó lenne olyan vkp aki a támadásokat is tudja segíteni elég hasznosan.... 😄

Rudee
Gago mehet.

rotálós, Capello féle 2 vkp-s játékhoz pont ideális lenne...
Lass, Gago, Diarra + jön egy VKP = 4 = Sok 😊

REAL MADRID

Rudee
A Juvenus Cannavaro után állítólag Diarra-t is meg akarja szerezni. Remélem Õ nem megy el.

Casillas
egyiknek se örülnék :\

Vivimos por ti, vence por nosotros.

hunbasser
hmm,ilyesmire nem emlékszem,de szerintem maradjon... nem az õ hibája miatt buktuk el a bajnokságot,mert láthatólag a taktikával nem volt gond eleinte sem,inkább az egyéni hibák miatt basztuk el.egy új pályaedzõre,egy új motivációs edzõre,pszichológusra meg egy jó elnökre lenne szükség + kicsivel keményebb Juande Ramos kezekre.és most kicsit fájó, de meg lehet nézni a barcát... na,õket kell venni példaképp,valahogy így kell ezt csinálni. nem tudom, talán túl jó a laborjuk...ha így van,akkor nekünk is arra kéne fejleszteni,ha meg nem errõl van szó,hanem tényleg a kõkemény edzések hozták meg ezt a jó szereplést,akkor nálunk is erre van szükség.

ReaL MaDRid x siempre

Habár a hírek arról szólnak, hogy Perez Wengert vagy Mourinhót ültetné a kispadra, a Cadena Ser arról számol be, hogy az ex-elnök arra kérte Ginés Carvajalt (Juande ügynöke), hogy az ügyfele még ne szerzõdjön le egyetlen klubbal sem, hiszen van esély arra, hogy folytathatja a Real Madrid irányítását.
/madridista/

Amúgy én úgy tudtam, hogy Juande-nak jövõ évre szerzõdése van az Atletico Madriddal. Mintha már így érkezett volna hozzánk is.

REAL MADRID

A Real Madrid elnökjelöltje, Florentino Pérez megválasztása esetén mindenképpen új edzõt nevezne ki Juande Ramos helyére.

Sajtóhírek szerint korábban Carlo Ancelotti és Arsene Wenger neve vetõdött fel, míg az olasz La Gazzetta dello Sport sportnapilap mai híre szerint az Interrel bajnoki címet nyerõ José Mourinhóval is felvette a kapcsolatot Pérez.

A portugál edzõ ugyanakkor az A Bola címû lapnak elmondta, nem akar távozni Milánóból.

„Sokan úgy gondolják, hogy a nyáron elhagyom az Intert, de ez nem igaz. Azt elmondhatom, hogy pályafutásom során az angol és az olasz mellett egyszer a spanyol bajnokságot is szeretném megnyerni, de ennek még nem jött el az ideje” – fogalmazott Mourinho.

A szakember hozzátette, az a célja, hogy a következõ szezonban a Bajnokok Ligájában is sikerre vezesse az Intert.
hunbasser
hbd 😊

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
de joo még 5-7 évig van kapusunk 😄

LasDen
Iker Casillas ma ünnepli 28., Louis Bullock, a kosárlabda csapat alapembere pedig 33. születésnapját. Boldog születésnapot kívánunk nekik!

Boldog születésnapot, kívánjuk hogy legyen még sok ilyen szép napod.... 😄

LasDen
múlt héten így rájöttem a nagy logikámmal, hogy pont akkor lesz meccsem, mikor a választások is lesznek....így szinte az egészrõl lemaradok... 😄 de nem baj.....úgyhogy én vasárnap délelõttig fogok foglalkozni vele aztán pá 😄

robotnyk
na, ne ríjjatok már mindenért 😄
LasDen
ha ez lenne a legnagyobb problem....

SLICK
na ja, nekem az idei mez sem tetszett igazán, a kék valahogy még be is jött, de tényleg évek óta nincs jó mezünk szvsz :S

énis most azon gondolkoztam, hogy mostanában csak összecsapják a mezünket :S

ez is most a kapusmez dizájn, ha tényleg ez lesz...
a fekete viszont tetszik
LasDen
végülis a címerben van sárga úgyhogy akár 😄

hát... szószó.

a sárga hogy kerül bele, nemnagyon értem. a 06-07es mez óta nem nagyon sikerült olyan igenszépet összehozni : \ (saját vélemény természetesen)

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

LasDen
sajnálom, hogy ilyen elnöke volt a madridnak.....így még perez is jobb nála egy fokkal.....