Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calderónnak alapból ilyen gengszter feje van. Azon se lepõdnék meg ha a klub "alatt" mosta volna tisztára a pénzét 😄

REAL MADRID

hunbasser
uhh,megy vazelinpartyzni az öreg 😄d

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
kifogásolható munkát végzett az biztos...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

RvN is az de állítólag Perez egyik kedvence.

REAL MADRID

LasDen
ha Hunti állócsatár akkor RvN mi??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tesó07
Ez a gond itt,idejön vki és sokan egybõl azt várják hogy az elsõ szezonban aranycipõs lesz.Sztem simán meg kellene neki még adni az esélyt jövõre,tuti beválna és már a mostani statja se rossz a csapatnál....

RMCF

Rockynhooo
Jó de hát elég szar csapat volt/van mögötte, tisztelet a kivételnek ,de szerintem így is mutatott valamit, ha odakerült javarészt bevágta.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ha Perez bácsin múlik 😄
Gondolom azt már sose tudjuk meg <#idiota>

REAL MADRID

Jó de most látod a neveket, biztos nem lesz 6 csatárunk.

REAL MADRID

hunbasser
18 meccsen játszott és 8 gól...elsõ idényben azért nem olyan rossz az,fõleg úgy,hogy ebbõl csak 12x volt kezdõ. és mi lesz majd,ha rendesen összeszokik a társakkal?

ReaL MaDRid x siempre

persze, hogy ez nem az Ajax, de akkoris, bõven elfér ebben a csapatban, akármit is mutatott eddig, õ nem tehet arról, hogy Juande taktikája nem az õ stílusához igazodik, de azért itt is termelt, ahogy csak tudott...
Ha összedobjátok a letétet akkor elindulhatok ha gondolod 😄

REAL MADRID

De nem az Ajaxban vagyunk, itt szinte nem mutatott semmit. És ne mondjátok hogy azért mert nem kapott lehetõséget, megvolt rá az alkalma 😊

REAL MADRID

hány Ajax meccsen láttad te játszani? 😄 tud azért valamit a gyerek
hunbasser
uhh,de jó,hogy nem te vagy az elnök 😄dd

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
Akkor megérte nagyon. Szerintem ilyen kaliberû játékost nem kéne elszórakozni csak úgy.

Mert RvN lesérült 😊

REAL MADRID

Rockynhooo
és akkor tulajdonképpen Huntelaar minek is jött?

Én nem tartanám meg, egyáltalán nem tartom jó csatárnak. Tipikus állócsatár aki azt várja hogy megkapja a labdát és egybõl rálõje. Higuain 100x jobb õ beharcolja a labdát a kapuba.

Egyébként meg Perez (igen õt mondom mert esélytelennek látom a többi jelöltet 😞 ) úgyis igazol egy "sztárcsatárt", RvN-t nem adja el mert a kedvence, Raúl mozdíthatatlan, Negredo visszajön. Ez így 4 és ottvan Higuain és Hunti. Namost kettõjük közül, ha van egy kis esze az öregnek Higu-t tartja meg. <#vigyor3>

REAL MADRID

LasDen
Hunter a madridban akar maradni....
én aszondom maradnia kéne....ha RvN sikeres volt itt akkor õ is az lenne....de ha perez nyer akkor õ elküldi sztem....Martinez kiválást a jelöltekbõl is sajnálom...eggyel kevesebben Perez ellen....de megkereshetné valamelyik másik jelölt, hogy épüljön be... 😄

Rockynhooo
Nem mellesleg örülnék neki 😄

most akkor mirõl írjanak? 😄
ezeknek mindig muszáj valamit kitalálni... :\
SLICK
a szarkavarást megszokhattuk már :|

Angol lapértesülések szerint a Real Madrid megegyezett a Wigan Athletic csapatával Antonio Valencia ügyében. The Daily Mail úgy tudja, 24 millió Euró fejében jöhet létre a transzfer, ami nagyban függ Cristiano Ronaldo esetleges Madridba érkezésétõl.
/madridista/

Ezek milyen hírek már? Már nincs is ki egyezkedjen a klub nevében, csak választási bizottság van aki nem ezzel foglalkozik 😄

REAL MADRID

Ja ahogy megláttam hírt, én is erre gondoltam. Tuti bepróbálkozik nála valamelyik jelölt.

REAL MADRID

[Jakuza]
Na, most megkaphatjatok Ranierit 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Az egy dolog, hogy az edzõk de az elnökök is 😊

REAL MADRID

hunbasser
ha egyáltalán egyetlen edzõ is megmaradna 4 évig,akkor azt mondom,hogy jöjjön Perez... az nem állapot,hogy úgy cserélgetjük az edzõket,mint az alsógatyát. mondjuk a futballtörténelem könyvekben is majd meglátszik ez a korszak,valószínüleg azt fogják mondani,hogy "ejj baszdmeg,itt nem ment vmi fényesen a Madridnak,majdnem minden évben új edzõ",fõleg ha látják,hogy az elõtte való évtizedekben meg 4-5-6 évig megmaradtak az edzõk,vagy még több ideig is.

ReaL MaDRid x siempre

még a végén kiderül, hogy tsz-t alapít és beszántják a pályát 😄DDDD
akkoriban voltak ezek a 4-5 éves tervek 😄
Hagyjad már, Pereznek van egy 4 éves terve <#idiota>

REAL MADRID

Wengert egy félév után kirakná... Minek olyan edzõt, aki világverõ csapatot építene idõvel? itt senkit sem hagynak dolgozni... :\
A Radio Marca értesülései szerint Arsene Wenger lesz Florentino Perez edzõjelöltje, aki várhatóan négy évre ír alá a Real Madridhoz, s egyszerre lesz hatásköre az elsõ csapatnál és az utánpótlásnál. Az alapvetõ cél, hogy kitöltse a négy évet edzõként, de ha nem sikerülne, akkor marad az utánpótlásrészleg irányítója.
/madridista/

Ezen nagyon felröhögtem. Ha menesztenék Wengert biztos maradna az utánpótlásnál 😄DDDD <#banplz>

Spanyol hírek szerint Valdano megpróbálja szerzõdtetni a régi nagy álmát: De Rossit. Mindez természetesen nem lesz könnyû, hiszen Totti karrierje a végéhez közelít, s a Roma szurkolói és szakvezetõi az olasz középpályásban látják a klub új kapitányát.
/madridista/

Bírom az ilyet. Nem az álmait kell leigazolni, hanem akire szükség van. Tiszta FM. <#bdead>

REAL MADRID

Pereznek viszont csak olyan kell, akit megehet reggelire, akit nemtud, az úgyis repül...
Rockynhooo
jaaaaa : D mondjuk ha igaz nem lenne rossz 😄 Ribery jobb szél Robben bal Kaká irányít , mögötte LAss 😄

LasDen
a kakás és riberys hírekre gondoltam 😄

Rockynhooo
melyik 2 játékos? le vok most maradva:AD

Rockynhooo
Wengerrel aztán mondhatnánk mindig ,hogy "majd jövõre" mint az Arsenalnál megszoktuk 😄

Csabesz6
exactly

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Jó de most mit mondjak, Laurent, Hugo Sanchez, Várhidi 😄? Ezeket az embereket a játékosok megeszik reggelire.

REAL MADRID

hunbasser
minek? volt itt már Capello is,bajnokságot nyert,mégis kibaszták.

amíg nincsen NORMÁLIS elnök,addig lényegében tökmind1,hogy ki az edzõ. ha idejönne,hiába nyerné 30 ponttal a bajnokságot,valamibe bele kell kötni...nem volt elég szép a játék,összeveszett a játékosokkal,sõt,az is elég,ha nem enged beleszólást az elnök az edzõnek,az edzõ pedig szóváteszi...máris repül. Capelloval most kb megint a toppon lehetnénk. már egy igazi összeszokott csapat lehetnénk,talán olyan,mint most a mu vagy a barca.

ReaL MaDRid x siempre

Ja mert Perez kérésére intézi õ a Wenger ügyet. Egyébként én õt favorizálom az edzõi posztra.

REAL MADRID

Rudee
Wengerrel leginkább Perez nyomul. Viszont azt olvastam, hogy a francia olyan feltételekkel állt elõ, amik Pereznél elképzelhetetlenek. Döntési jogot kér az igazolásokba.
Viszont Valdano állítólag találkozott Wenger menedzserével a múlt héten. Érdekes, hogy Õ eddig Pellegrinit favorizálta.

Szar Bayern, szar Bayern :)

shala
mondjuk ezt a wengeres hírt elég sokszor bemondják itt a rádióban is

non potest pluere aeternum

LasDen
Juan Onieva május 21-én, csütörtökön mutatja be a választási projektjét a madridi Hesperia Hotelben 11 óra 30 perces kezdettel. A Cadena Ser szerint több nevet is be fog jelenteni, köztük Hugo Sánchezt (edzõ) és Fernando Redondót (sportigazgató), valamint több tervezett átigazolást is.

zsír...aztán utána jöhetne a többi is....

LasDen
nem mondtam semmi rosszat, de vicces 😄
amúgy meg én ha nem játszok, attól még a meccset figyelem és szorítok a csapatomért.....

ProGabe
mégis mit csináljon? fusson be a pályára, hogy most õ lesz a labda?

szó se róla, azért kapja a fizetését, hogy a pálya mellõl nézze a Real Madrid meccseit, de akkor is rohadt szar lehet neki, hiszen le sem szarják. így mégis ki fogja elvinni?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

A:S_FA_S:FDASfsdfsd