Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
viszont van egy fincsi anyagi csõd 😄

LasDen
Cuatro televízióban meglepõ hírek láttak napvilágot: a csatorna információi szerint Florentino Perez 120 millió euróért, valamint néhány fiatal játékos kölcsönszerzõdéséért cserébe szerzõdtetné a Valencia négy kulcsjátékosát: David Silvát, David Villát, Raul Albiolt és Juan Matát.

akárki csinálná ezt meg én elájulnék, mert mindegyik kurva jó vagy az lesz....csak az a baj, hogy nincs azaz univerzum, ahol a valencia 4 majdhogynem meghatározó játékosát eladja a madridnak 😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
nem azt mondom,csak hogy egy olyan kezdõ esetén lenne legalább 4-5 játékos a kezdõben akik alapos meccshiánnyal küzdenek,ami meg hát nem a legjobb.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
jól leírod a játékosokat ezzel 😄 szóval szerinted egy ilyen kezdõ csak kikapna a mallorcától 😄 mert az erõsebb kezdõnek több esélye van...láttuk múltkor is 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
szerintem elégszer kikaptunk már a bajnokság folyamán,nem kéne most is :\

ReaL MaDRid x siempre

Épp, hogy nincs vesztenivaló játszanak csak a cserék.

REAL MADRID

hunbasser
ne hülyéskedjetek már,attól még hogy minden veszve és utolsó forduló,attól még nem kéne otthon szopni a Mallorcától...lehet mondani,hogy nincs értelme már úgysem. igen is van értelme,nem kéne otthon kikapni 0-3-ra,mert az ciki lenne.

ReaL MaDRid x siempre

Én is hasonlót csak Robben helyett Faubert.

REAL MADRID

SLICK
keretet = kezdõt

elbambultam

SLICK
Ilyen keretet várok:

Dudek, Torres(nem tom mi van Salgadoval, amúgy õt játszatnám), Ramos, Cannavaro, Marcelo, Lass, Robben, Parejo, Drenthe, Saviola, Huntelaar

igaz ilyen kezdõ sosem lesz, de ennek a bajnokságnak már lõttek. Akkor inkább megadnám a lehetõséget a mellõzötteknek.

Rudee
Keret a Mallorca ellen:

Casillas, Dudek, Sergio Ramos, Cannavaro, Marcelo, Faubert, Torres, Velayos, Lass, Robben, Drenthe, Parejo, Van der Vaart, Javi García, Raúl, Saviola, Huntelaar, Higuaín

Heinze, Wes, Gago és Metzelder sérült, Guti kimarad.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Matthew Prosac
ha minden jól megy egyszer én is az leszek, elsõkézbõl pofozok meg mindenkit aki hülyít 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

limperatore
jaja 😄 😉

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ProGabe
semmi. újságírók nem bírnak a kezükkel, lassan rájuk léphetne valaki^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Matthew Prosac
Perez nemrég nyilatkozta hogy nem akar kifizetni 80M-t klasszisért (CR-rel kapcsolatban), hanem inkább vesz 3-4-et abból az összegbõl. Akkor ez megint mi? <#zavart2>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rockynhooo
Nem is mondom. Ronaldo az Ronaldo 😊 nem szerettem soha de hatalmas játékos , ha valaki C.Ronaldorol beszél és cask anynit mondd h Ronaldo akkor mindig beszólok h Ronaldo csak egy volt/van 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

limperatore
hát azért egyik se volt jobb játékos mint Ronaldo

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
😄

nem azt mondta h rossz volt hanem h felesleges 😛 jobb lett volna ha az Interben marad az igaz ;>

egyébként most néztem meg a real-os karrierjét ha érdekel titeket youtuben fent vannak hd-ban
ez az elsõ
és akkor playlistben van a többi

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Rockynhooo
hát jah , a Morientes , Raul párost messze jobban szerettem, meg jobbak is voltak.

LasDen

hunbasser
huuuha,azt hiszem ezt rossz embernek mondtad...😄😄😄

ReaL MaDRid x siempre

én kifejtettem már korábban a véleményem, Ronaldoval lett elcseszve minden, õ már teljesen fölösleges volt...
limperatore
hát a zidane ronaldo féle csapat nem volt jó?

de végre utoljára 😄
SLICK
holnap este 9-kor Sport Klubon: Real Madrid - Mallorca

de jó lesz, lefikáznak minket megint.

Rockynhooo
Robinhot nem kellett vna elszarni tavaly. Robbennel csépeltek vna faszán szerintem. De ez már a múlté. Am én látnék abban fantáziát amit írt valaki még anno ,hogy a két Diarra szûrne ,balon Robben , jobbra valaki isten szélsõ, elõl a legjobb befejezõ csatár és mögötte nem VDV hanem a legtechnikásabb csatárunk , aki szerintem Higu lehetne.

lenne egy kirakatcsapatunk focicsapat helyett, azta dejó lenne...<#szomoru1>
Fabio Capello
Real: 80 millió euróért jöhet Kaká, Onieva nem lesz elnök

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a Real Madrid korábbi pénzügyi vezetõje, Juan Onieva is szerepelt a klub elnökjelöltjei között, ám Onieva a Marca címû spanyol lap szombati számában bejelentette: visszalép a jelöltségtõl. Eközben olasz sajtóhírek szerint Florentino Pérez tovább tárgyal Kaká megszerzésérõl.

Onieva azért lépett vissza az elnökjelöltségtõl, mert programjához, mely szerint fõképp spanyol játékosokkal erõsített volna, nem talált megfelelõ támogatottságot.

A Real Madrid elnöki posztjára így immár csak két jelölt van: a klubot 2000 és 2006 között már vezetõ Florentino Pérez és a kevésbé ismert Eduardo Garcia. A választásra június 14-én kerül sor.

A két jelölt közül Pérez tûnik esélyesebbnek, aki a Corriere dello Sport értesülései szerint akár 80 millió eurót is fizetne a Milannak a brazil Kakáért.

És az miért jó?

REAL MADRID

Rudee
Igen, és Õ mondaná meg hogy ki lehet kezdõ. Félévente edzõt cserélne, elküldené a tehetségeket. A szezonra való felkészülés pedig ismét a bohóckodós bemutatómeccsekkel menne el. De jó lenne...

Szar Bayern, szar Bayern :)

limperatore
miért nem akarjátok perezt? ide hozna minden sztárt mint régen

LasDen
érdekes ez a madridista.....perezen kívül mindenkiben calderónt látják....

LasDen
az hogy hány éves szerintem RvN óta mindegy 😄 ha õ bejött õ is bejönne szerintem, de igaz, hogy nem csatár posztra kell az erõsítés....de én benne jobban megtudnék bízni......

tesó07
Garcia nekem ott lett felejtõs amikor Drogba-val "kampányolt".Mintha a csatárjainkkal lenne a legnagyobb probléma,meg ennyi erõvel vmi fiatalabbat is találhatott volna.

RMCF

LasDen
hát érdekes.....én is tartok attól, hogy Perez meggyõzi, hogy lépjen õ is vissza....amúgy valahol írták a madridistán, hogy 35 éves....mondjuk egy kicsit tenyérbemászó képe van, de én õt "támogatom".... 😄
amúgy nem részletes programmal, de Garcia volt az elsõ aki kijött a programjával...

hunbasser
Martinezt nem ismerem,Perezt meg hát nem tudom... attól függ,hogy Martinez milyen,bár itt most mindenki fût-fát ígér. egyébként meg úgysem számít mit mondok,mert sem rajtam,sem rajtatok nem múlik,hogy ki lesz az elnök,ezért mosolyogtam meg az "én még nem döntöttem" mondatot 😄 egyébként nekem full mind1,csak jó legyen.

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
40 körül.

I3andy
36-37

De sz*r, és egyben zseniális 😄DD

Szerintetek hány éves? 😄

REAL MADRID

Dávid te kit látnál szívesen a jelöltek közül 😊 MOst mindegy ki mondta vissza, ki nem 😄

REAL MADRID

Viszont amit eddig Garcia mondott az tetszik.

REAL MADRID

hunbasser
"én még nem döntöttem"
ez kicsit viccesen hangzik 😊

ReaL MaDRid x siempre

:/ akkor ezek szerint marad minden a régiben

Perezt nem, egyébként meg a többiek se beszéltek még a részletes programjukról, én még nem döntöttem. Mondjuk most már csak Eduardo Garcia van Perez ellen, de szerintem õ is visszalép.

Vagyis nem kell az öregnek semmit ígérgetni, automatikusan õ lesz az elnök.

REAL MADRID

és ez nektek jó? ti kit szeretnétek?

Lehet befejezni.

REAL MADRID

[Jakuza]
Hat pedig ugy sirtal egy cikk belinkelesetol, mint akinek valamilyen komoly problemaja van.
Mi lenne ha nem cikket linkelnenek be, hanem elkezdenek fikazni valamit ?
Lehet kiugranal az ablakon ?
Nem azert neked sulyos mentalis problemaid lehetnek, teszem azt uldozesi maniad 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

LasDen
nem, nem csíp....sajnállak, ennyi...értelmes választ sem tudsz adni, mert a szinted nem ér fel eddig....<#shakehead>

[Jakuza]
Csip a pisi ? 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.