Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Tegnap Torres ismét hozta a formáját, Javi García meg ismét nem a saját posztján kellett, hogy bizonyítson. Nem értem, hogy ha nincs több középsõ védõnk, akkor miért nem kap lehetõséget vki a castilla-ból.
Utólag már biztos, hogy a Lass-Ramos-Cannavaro-Marcelo védelemnek kellett volna kezdenie, elõttük meg Parejo és Rafa lehetett volna.

Fabio levonulásakor azért szép volt a tapssal búcsúzó félház.

Szar Bayern, szar Bayern :)

tesó07
Amit az elmúlt hetekben mûvel a csapat azért az már durva.Az addig ok,hogy elment a bajnokság,de gondolom azért fizetést még ugyanúgy kapnak a játékosok,meg hát nézõk is mennek a meccsre,ilyen motiválatlan semmi játékosokat,azt a szót hogy becsület már nem nagyon ismerik manapság.....

RMCF

még konvertálja a youtube, de hamarosan nézhetõ minõségû

mingyá linkelek összefoglalót, már töltõdik fel
shala
szerintem nem létezik komoly focista aki a mostani real madridba szeretne igazolni.

non potest pluere aeternum

SLICK
játékosoknak kéne vmi motiváltság, az hogy ennyire belefosnak az egészbe, az vmi kriminális...

SLICK
azt én is

Na az ilyen távoli loveseket hianyolom a csapatbol.

REAL MADRID

LasDen
prrrrrrrrrrr...........beh.....eh.........
..........................................

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ááá ez hihetetlen, simán utolsó két meccsre két cserekapust tettem volna kezdõbe. Ezzel nem azt mondom hogy Casillas hibája a sok gól, de tét nélkül nézhetné padról is a meccset. Az arcáról minden leolvasható.

REAL MADRID

shala
nem tudom hogy alázhatná meg jobban magát ez a csapat : (

SLICK
pfffffff, otthon 1:3
mocsadík nagy szégyen -.-

ugyanoda ment a harmadik is :S
shala
hát ezt nem hiszem el

Nem értem, hogy ilyen semmi alapon miért nem kezd Drenthe, Saviola, Parejo ...

REAL MADRID

shala
omg, leszolozott mindenkit 😄

mekkora baszott nagy gólt kaptunk :|
SLICK
hát én úgy vagyok vel, hogy már úgy is mindegy...
majd jövõre.

shala
bûn rosszak vagyunk 😄

SLICK
gyííííháá 1:1

Ki más mint Higuain - CSODAGYEREK 😊

REAL MADRID

Rudee
Higuaín gól
A meccs eddigi legjobbja Robben mellett.

Higu 😄
tetszetõs, a minden évben 3 ifi kicsit erõs, de nem lenne rossz
Rockynhooo
szerencsétlen Codina védhetne nyugodt szívvel.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
na a szurkolók jól rászarnak a csapatra, pang az egész stadion

SLICK
igaz, de ez is már csak "HA"...

Rockynhooo
Én annyira nem is bánom ,hogy így alakult. Kellett ez a pofon , ha ilyen áron akkor ilyen áron de kapjanak észbe mostmár és legyen isten csapat a jövõben.

Rudee
Valószinû az Osasuna ellen más kezdõvel álltak volna ki, ha még van tétje.

Ha megnyertük volna akkor õk sem a B csapattal játszanak a továbbiakban 😊

REAL MADRID

SLICK
amúgy betojok, a Barca megint kikapott, ha megynertük volna a kötelezõ meccseket, már lehet elõl lennénk :|

SLICK
SPORT 1-en lesz mégis a meccs!!!

Rockynhooo
de fasza 😊

Rudee
Juan Onieva programja:

"It's essential to recover the values that made this institution great in the first place"

Former Real Madrid Vice-President Juan Onieva announced his candidacy to the Presidential Election with the slogan 'What Real Madrid can do for you'.

Juan Onieva said he decided to become a candidate because of "the current crisis Real Madrid is suffering, which is rooted in the abandonment of the basic principles that have determined the Club's fate since the day it was founded." He said the main reasons for this problem are "exacerbated mercantilism, abandonment of the youth system, and building a competitive team based on capital."

Onieva said "it is essential to recover the values that made this institution great in the first place" and pointed out that his candidacy's programme is based on a very clear idea: 'Team work'. "In order for it to work, we must all be involved and actively participate." The three basic principles of his programme are:
1. We are a sports entity and we don't ever want to stop being one.
2. Winning isn't enough. It is important to win with style and good football.
3. The Club Member is boss. He is the one who decides what's going to happen in the next few years."

Onieva then stated the principle commitments of his programme, one of which is support for the youth system:
- Three Castilla players will be promoted to the first team every year;
- 50% percent of the squad should be elegible to play on the Spanish national team;
- Every club team must have its own identity and style;
- As a social institution, Real Madrid must make an effort towards members who are having a difficult time;
- Club Members must constantly be aware of what's happening at the Club and a Club Members Committee will be created to ensure this;
- Real Madrid must be leaders both on a sporting and institutional level;
- Finallly, the committments applied to the football section must also be applied to the basketball section.

Rudee
Kezdõ:

Casillas, Torres, Cannavaro, S.Ramos, Marcelo, Lass, van der Vaart, Higuaín, Robben, Raúl, Huntelaar

Ha Torres összeszedi magát, talán nem lesz gond.

SLICK
MU jól van már úgy ahogy van, szal ide jöhet Ribéry 😄

Pennant esetében meg lehet nyerni hagyni az Atléticot

Rudee
Cannavaro ma valószinû kezdõként búcsúzik a Bernabeutól.

Beckenbauer szerint ha Ribéry elhagyja a Bayernt, akkor a MU vagy mi lehetünk neki a legjobb választás.

Pennantért állítólag az Atléticoval harcolunk, remélem nem igazoljuk le.

Végül egy kép az utánpótlás csapatokról

hunbasser
dehhh,rosszul tudod...a csapatkasszából megy minden 😄 ez nem anglia baszod 😄

ReaL MaDRid x siempre

Igen ez lenne a lényeg 😄 Én is tudok dobálózni, hogy megveszem Kakát, CR-t, Alonsot, blablabla ... 😄

REAL MADRID

francba<#szomoru1>
hunbasser
iszonyat nagy ték 😊

ReaL MaDRid x siempre

mostanában az a divat 😄
hunbasser
ezt hogy gondoltad? hogy az elnök a saját pénzén veszi meg a játékosokat? 😄ddddd

ReaL MaDRid x siempre

Én elõször azt hittem ez a letét arra kell, hogy tudja bizonyítani a játékosok megvételét.

REAL MADRID

LasDen
de abban igaza van Garcianak, hogy a letét egy nagy fasság, mert így alig tud valaki indulni....bár nem értem mért most kellett ezt, mért nem korábban és akkor nem tolódott volna az egész.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tesó07
Sztem is ilyen elnök kell a Madridnak,mint ez az Eduardo Garcia....<#gun><#gun>

RMCF

LasDen
Az AS szerint Eduardo Garcia hónapok óta dolgozik a bírósági kérvényen, melynek a lényege, hogy a letétet csak a választás után, de a beiktatás elõtt kelljen bemutatni, egyébként elég legyen egy jóval kisebb mértékû letét is. Az esetleges bírósági per miatt több hetet is csúszhat a választás.

azé most bassza meg.....

Az AS szerint Eduardo Garcia hónapok óta dolgozik a bírósági kérvényen, melynek a lényege, hogy a letétet csak a választás után, de a beiktatás elõtt kelljen bemutatni, egyébként elég legyen egy jóval kisebb mértékû letét is. Az esetleges bírósági per miatt több hetet is csúszhat a választás.
/madridista/

De leverném az ilyennek a veséjét, persze majd augusztus végén választunk elnököt <#violent><#kocsog>

REAL MADRID

Eduardo García a bírósághoz fordul, hogy vizsgálják felül a letét összege körüli kérdéseket. Emiatt nem kizárt, hogy újabb bonyodalmak elé nézünk, ugyanis benne van a pakliban, hogy tovább húzódik az elnökválasztás idõpontja.
/madridista/

Valaki nagyon szeretné a hatalmat.

REAL MADRID

Rudee
És a Real Perez C.F. beceneve fehér denevérek lesz 😊