Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egyértelmü volt ,hogy ha mi szóba jövünk valakivel akkor nem adják áron alul :| Nem mellesleg örülnék Alvesnek.. Aztán már csak a sokak által rebesgetett Silva kéne szélre és öröm bódottá lenne.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
/madridista/
öhöm lol - Rúgjunk bele a fekvõ emberbe.
REAL MADRID
"Real Madrid: nyomozók szállják meg a Real Madrid irodáit"
Az ügyészi nyomozóiroda átvizsgálja a Real Madrid elmúlt néhány évi könyvelését a csalással vádolt Ramón Calderón ügye miatt.
Mint beszámoltunk róla, a madridi bíróság vizsgálja a „királyiak” korábbi elnökének ügyét, akit akár börtönbüntetésre is ítélhetnek.
Kivancsi vagyok a vegkifejletre, mert nekem ez a Calderon sosem volt szimpi es boven kinezheto belole a simliskedes, foleg azok utan a mendemondak utan, amiket a megvalasztasa koruli dolgokrol regelnek.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
REAL MADRID
SZVSZ de nyugottan szoljatok le azért irok ellent 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
REAL MADRID
(nem, nem én akarok indulni, csak kíváncsi vagyok <#idiota>#idiota>)
Vivimos por ti, vence por nosotros.
bár kétségkívül segített,de a tényen,hogy senki nem tudja kifizetni a letétet Perezen kívül,aki meg ki tudná,annak esélye sem lenne az elnöki címre,az kétségtelen...
ReaL MaDRid x siempre
na meg az öreg tényleg ért a businesshez,remélem igazol pár normális játékost.
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID
RMCF
REAL MADRID
amúgy sztem Garciaval még találkozunk a korából adódóan.....
REAL MADRID
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
ReaL MaDRid x siempre
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
sorolj már fel 5 ilyen csapatot, pls. mert nekem 1 darab sem jut eszembe. ellenben olyanok, ahol színtiszta üzletemberek a tulajok, akik igenis nagyban játsszák az FM-et, igen. persze más kérdés, hogy van annyi eszük, hogy rábízzák az edzõre a döntést, nekik csak a csapat kellett. ha így értetted, amit írtál, akkor rendben van, csak nekem nem ez jött le
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
amúgy meg igen bárki lehet, mert ez a lényeg 😄
egy nap remélem én is az leszek 😄
nah itt a feltételek:
1. – Legyen spanyol.
2. – Legyen nagykorú, és munkaképes.
3. – Teljesítse az érvényben lévõ szociális feladatokat.
4. – Elnökjelölt esetében megszakítás nélkül legalább 10 éve legyen a klub pártoló-tagja, 5 éve pedig minden más esetben.
5. – Nem lehet szankciók birtokosa, amelyek megakadályozzák a vezetõi feladatok ellátásában.
6. – A jelöltségállítás pillanatában nem lehet más klub elnökségi tagja, sem aktív játékos, játékvezetõ, vezetõedzõ vagy egyéb szakmai stábtag.
7. – Banki garanciát köteles benyújtani, amelyek biztosítják, hogy a jelölt képes teljesíteni a feltételeket.
Jelöltségállításhoz ezen felül a következõ követelményeknek is meg kell felelni:
1. – A jelöltség listáján az elnökön felül legalább 9 igazgatósági tag nevét is fel kell tüntetni.
2. – A pályázóknak aláírásukkal kell hitelesíteni, hogy elfogadják az elvárásokat.
3. – Csatolni kell a szükséges bankgaranciát.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID
most ezzel kicsit hiteltelenné lett a szememben....mé ke ilyennek lenni....
Szar Bayern, szar Bayern :)