Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
csütörtök, 06:04 - A Porto vezetõsége kijelentette, hogy Bruno Alvest csakis a kivásárlási ár ellenében hajlandók elengedni, ami 30 millió eurót jelent. Ezzel szemben a 27 éves védõért a Real Madrid elnökjelöltje, Florentino Perez legfeljebb 20 millió eurót hajlandó fizetni.

Ez egyértelmü volt ,hogy ha mi szóba jövünk valakivel akkor nem adják áron alul :| Nem mellesleg örülnék Alvesnek.. Aztán már csak a sokak által rebesgetett Silva kéne szélre és öröm bódottá lenne.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

én csak annyit akarok, hogy Raúl kezébe adja Platini a kupát 😄
SLICK
társulok

LasDen
remélem jövõre ugyanilyen képeket láthatok a madriddal....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
akkor nézni fogom a Madrid meccseket 😄

Ancelotti jövõre a Chelsea edzõje lesz.

REAL MADRID

SLICK
parasztok :|

Eduardo Garcia pályázata lényegében darabokra hullott, miután az OID és az OID-hez tartozó Sport Cracks vállalat megszakította a kapcsolatot az elnökjelölttel, mi több, 600 ezer eurós kártérítést követelnek a költségek (bemutató, ügyvédek) és a cég hírnevének a veszélyeztetése miatt.
/madridista/

öhöm lol - Rúgjunk bele a fekvõ emberbe.

REAL MADRID

[Jakuza]
NS
"Real Madrid: nyomozók szállják meg a Real Madrid irodáit"

Az ügyészi nyomozóiroda átvizsgálja a Real Madrid elmúlt néhány évi könyvelését a csalással vádolt Ramón Calderón ügye miatt.
Mint beszámoltunk róla, a madridi bíróság vizsgálja a „királyiak” korábbi elnökének ügyét, akit akár börtönbüntetésre is ítélhetnek.

Kivancsi vagyok a vegkifejletre, mert nekem ez a Calderon sosem volt szimpi es boven kinezheto belole a simliskedes, foleg azok utan a mendemondak utan, amiket a megvalasztasa koruli dolgokrol regelnek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Érvek és ellenérvek????

Mikor szedte szét a sajtó a többi jelöltet? Honnan veszed hogy hazudtak a többiek?

REAL MADRID

Én azt mondom Perez legyen az elnök! 1étöl, minél elöbb kezdje el épiteni a csapatát!!! Biztosan tanult a hibáiból!!! Mivel az ember csak saját hibáiból tanul!!! A többi elnökjelöltröl meg nem is tudom mit mondjak, mikor már a sajtó szarrászedi öket! Perezt szavahihetönek tartom mig més jelölteket csak hazudozhatnak meg igérgethetnek! Mindanyian tudju Perez befolyásos ember és ugygondolom ekkora klubnál nem árt ha az elnök 1 nagy ember!

SZVSZ de nyugottan szoljatok le azért irok ellent 😄

LasDen
úgy néz ki, hogy még lehet, hogy Garcia tud indulni, csak a kérvényét vonta vissza......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nincs itt csoda 😄

REAL MADRID

LasDen
micsoda logó mono 😄

57,3 millió euró

REAL MADRID

Casillas
azt lehet tudni, hogy mennyi a letét?
(nem, nem én akarok indulni, csak kíváncsi vagyok <#idiota>)

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Rockynhooo
Vagy Perez ráküldte a verõ embereit a jelöltekre így mindegyik visszalépett 😄

hunbasser
nem feltétlenül,az csak egy újság. itt minden a kapcsolatokon múlik,és ha befolyásos emberekrõl van szó meg kapcsolatokról,akkor nekem nem feltétlenül egy sportlap vagy annak a tulajdonosai/dolgozói jutnak eszembe.
bár kétségkívül segített,de a tényen,hogy senki nem tudja kifizetni a letétet Perezen kívül,aki meg ki tudná,annak esélye sem lenne az elnöki címre,az kétségtelen...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
én most próbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz,én is remélem,hogy tanult a hibáiból...meg annyi elõnye van az egésznek,hogy õ már volt elnök,nem lesz neki fura az elsõ pár hét,mert csinálta már,ráadásul a csapatban vannak még olyanok,akik már az õ elnöksége alatt is játszottak,és legalább õnekik nem lesz új az elnök,meg tudjátok,ez mégis más...olyan,mint amikor tudod,hogy új fõnököd lesz,és attól félsz,hogy vajon szigorú lesz-e vagy valami,aztán meg megtudod,hogy egy olyan lesz a fõnököd,aki már volt,és azért ez sokkal jobb.
na meg az öreg tényleg ért a businesshez,remélem igazol pár normális játékost.

ReaL MaDRid x siempre

Perez akkor nyerte meg a választást amikor a Marca kijelentette, hogy õt támogatják.

REAL MADRID

tesó07
Azért ezt lehetett sejteni már hogy Perez-nek még akkor se lett volna ellenfele senki ha még rajta kívül 1-2 megtudja szerezni a letétet.Úgy hogy én kezdek imádkozni hogy tanult a hibáiból és nem szedi szét túlságosan ezt a csapatot,2-3 klasszisra meg úgyis szükségünk van.Am sztem itt most nem csak ezzel a magas összegû letéttel volt a gond,anno írták hogy 1-2 esetleges jelölt már akkor visszalépett inkább amikor megtudták hogy Perez is indul.Lássuk be,esélye sincs senkinek,olyan háttere meg támogatottsága van.

RMCF

LasDen
én úgy gondoltam hogy késõbbi választásokon 😄

Ja, de ha Perez elnökségében akkor kicsit ideges leszek 😊

REAL MADRID

LasDen
szar ügy, de 31-ig még váltohat..... 😄 a semmibõl jön valaki 😄
amúgy sztem Garciaval még találkozunk a korából adódóan.....

nemgondoltam volna, hogy ellenfele sem lesz :S
És bumm már kampányolnia sem kell az öregnek, pff ennyi 😞

REAL MADRID

bammeg<#szomoru1>
LasDen
. . .

SLICK
ezt a szart....

miilann04
hétfõ, 22:34 - Eduardo García visszavonta beadványát! Mindez azt jelenti, hogy nagy valószínûséggel Florentino Pérezt június 1-jétõl a Real Madrid új elnökének tekinthetjük, hiszen Garcíának a hírek szerint nincs letétje. Részletek hamarosan.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

hunbasser
kurvára nem ismerem az elnököket,de elég,ha csak 5 olyan csapatra gondolsz,ahol megbecsülik az edzõket és normális játékosokat vásárolnak.és máris megvan az 5 rátermett elnök 😊

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
na csak most olvastam ezt, nem hiszem, hogy bármelyik másik nagy csapatnál ilyen szigorú feltételek lennének. egyértelmûen túl szigoróak ezek a szabályok, így persze, hogy mindig ugyanazok indulnak. tiszta magyarország, 20 éve ugyanazokra lehet szavazni, akik csak dobálják egymásra a szart és nem akarnak többet, mint elmondani: õk a janik -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
"máshol mindig azokat választják meg elnöknek,akik a legjobban megérdemlik és rátermettek a posztra"

sorolj már fel 5 ilyen csapatot, pls. mert nekem 1 darab sem jut eszembe. ellenben olyanok, ahol színtiszta üzletemberek a tulajok, akik igenis nagyban játsszák az FM-et, igen. persze más kérdés, hogy van annyi eszük, hogy rábízzák az edzõre a döntést, nekik csak a csapat kellett. ha így értetted, amit írtál, akkor rendben van, csak nekem nem ez jött le

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Jó, úgy értette nem indulhat minden idióta akinek vastag a pénztárcája 😄

REAL MADRID

LasDen
nem hinném, hogy abra pont a madrid socioja.....
amúgy meg igen bárki lehet, mert ez a lényeg 😄
egy nap remélem én is az leszek 😄

nah itt a feltételek:
1. – Legyen spanyol.
2. – Legyen nagykorú, és munkaképes.
3. – Teljesítse az érvényben lévõ szociális feladatokat.
4. – Elnökjelölt esetében megszakítás nélkül legalább 10 éve legyen a klub pártoló-tagja, 5 éve pedig minden más esetben.
5. – Nem lehet szankciók birtokosa, amelyek megakadályozzák a vezetõi feladatok ellátásában.
6. – A jelöltségállítás pillanatában nem lehet más klub elnökségi tagja, sem aktív játékos, játékvezetõ, vezetõedzõ vagy egyéb szakmai stábtag.
7. – Banki garanciát köteles benyújtani, amelyek biztosítják, hogy a jelölt képes teljesíteni a feltételeket.

Jelöltségállításhoz ezen felül a következõ követelményeknek is meg kell felelni:
1. – A jelöltség listáján az elnökön felül legalább 9 igazgatósági tag nevét is fel kell tüntetni.
2. – A pályázóknak aláírásukkal kell hitelesíteni, hogy elfogadják az elvárásokat.
3. – Csatolni kell a szükséges bankgaranciát.

hunbasser
és honnan tudod,hogy nem pártolótag? 😄 pártolótag akárki lehet,akár te is,nem egy túl nagy összeg socionak lenni,évi 60 ropi vagy mennyi.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
nem indulhatna mert az indulásnak feltétele, hogy 10 éve a klubpártolótagja kell hogy legyen......

hunbasser
így van. ezért hülyeség...

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
Annyira nem vagyok tisztában ezzel a letét rendszerrel. De ha teszem azt ide jönne egy Abramovics és mondaná ,hogy itt a kért összeg akkor õ is indulhatna?

hunbasser
na,még úgy is jobb lenne...

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
a letét rendszerrel azt hiszem nem lenne baj, de talán nem olyan hatalmas összegnek kéne lenni - pont egy válság közepén - amit csak 1-2 ember képes letenni.....ha valamivel kevesebb lenne az összeg és nem 50 milla, akkor talán más is tudna indul és nem csak egy a világ élvonalába tartozó építõ ipari cég elnöke....de így ez esélytelen....

hunbasser
csak egyszer válasszanak meg véletlenül egy olyan elnököt,aki tényleg mindent a csapatért tesz...azért mondom ezt,mert akkor az valószínüleg leváltana pár pénzhajhász elnökségi tagot és talán megtisztulhatna az egész vezetõség,ez lenne az alapja mindennek. mert mint tudjuk,fejétõl bûzlik a hal.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ja és még azt hozzátenném,hogy sehol máshol nincs ilyen szarságra szükség,csak nálunk: máshol mindig azokat választják meg elnöknek,akik a legjobban megérdemlik és rátermettek a posztra.itt meg kampányolni kell,omg...

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
lehetne támogatói aláírások alapján indulni mondjuk. na nem mintha akkor nem vennék meg az aláírásokat... 😄
hunbasser
szerintem ez is hülyeség,amit írtál :\ lehet,hogy lenne 100 értelmesebb ember is,aki indulna elnöknek meg lenne is befolyása,csak éppen nincs annyi pénze.így meg pár gazdag seggfejnek jut majd mindig az elnöki poszt,akik leszarják magát a futballt és csak a pénz érdekli õket. mostanában egyik elnökünk se volt az a kurva nagy madridista és egyik sem értett a focihoz,csak megmondta,hogy kiket kell megvenni,de pl Perez is kb úgy vásárolt,hogy "Zidane? még sohasem hallottam róla" aztán aranylabdás lett és "áá,Zidane...na õ kell nekünk". nem lennék meglepõdve,ha tényleg ennyire értene a futballhoz. ezt azt is nagyon jól megmutatja,hogy Perez is sok esetben csak a marketingre ment (mez és jegyeladások)

ReaL MaDRid x siempre

Letét eltörlése szerintem nagy hülyeség lenne. Minden idióta jelentkezne elnöknek, akinek van egy kis befolyása és támogatója. Lenne 20+ jelölt, káosz lenne. Elég ez a 3-4 így is nehéz nyomon követni ki mikor mit hazudik.

REAL MADRID

LasDen
Eduardo Garcia ügyvédje: "Az ügyfelem sosem állította, hogy megvan a letétje. Nem õ lenne az elsõ, aki a válság miatt nem képes megszerezni. A Real Madrid egy sportegyesület, ami korlátozza a választhatóság jogait, azonban a letét nem szerepel a sporttörvényben, csak a Választási Bizottság követeli meg."

most ezzel kicsit hiteltelenné lett a szememben....mé ke ilyennek lenni....

Rudee
A cserét külön még nem láttam sehol, de talán benne van ebben az összefoglalóban. nem biztos, de lehet.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rockynhooo
Félidõben elaludtam de hát Torres nevetséges volt valóban. Canna megtapsolása érdekelne a legjobban ha vki tud videot tenni rola.