Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bátor fiú...
bár elvileg azt írták h a villareal edzõjét akarja perez
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Scolari itt összepisili magát, fõleg ha jön Perez meg a "sztáriagzolások"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
amugy szóba került még laudrup is
pellegrini ellen vagyok,sztem nem tett le semmi igazan komolyat,bár a bl-ben továbbmentek mint mi..
mondjuk scolari nevét még megemlítés szintjén se hallottam korábban,de ha valóban volt róla szó talán még õ lenne a legjobb az eddig említettek közül.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
REAL MADRID
vagy most kiállt és elmondta,hogy reggelenként nehezen kel fel,meg mostanában kiújultak a reumái vagy mi?
ReaL MaDRid x siempre
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
Már beszél az öreg, kár hogy nem tudok spanyolul, de azt értettem, hogy madridismo 😄
Bátor fiú...
Szar Bayern, szar Bayern :)
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
1. Wenger (állítólag emelték a nyári uzsonnapénzt valszeg marad)
2. Mourinho (hosszabított)
3. Scolari (talán beválna)
4. Ancelotti (no comment, ha nincs más 😄)
4. Juande (nálam már kegyvesztett, nagycsapatok ellen semmit nem mutatott, és az utóbbi pár forduló miatt - aha mert õ is hibás akár a csapat)
5. Pellegrini (Juande szintûnek tartom, lehet még annak se, csak azért 5. mert Juande már be van járatva)
6. Szerény személyem (mert hát csak én maradtam 😄)
REAL MADRID
Felsorolás.
Nekem, ha tetszési sorrendet kéne állítani, akkor a még szóba jöhetõek közül ilyen lenne:
Abszolút nyerõ: Egervári Sándor, most úgyis szabad XD
amúgy meg:
1.: Wenger
2.: Ramos
3.: Pellegrini
4-5: Blanc, Bilic (róluk semmit se tudok)
Mourinho szerintem kiesett, úgy olvastam, hosszabbított az Interrel, Ancelotti meg erõsen a Chelsea-hez tart, amúgy meg annyira nem ismerem, Milan meccseket annyira nem nézek gyakran és rég óta.
Bátor fiú...
* MTI - [email protected]
2009. május 28., csütörtök 16:15 | Frissítve: 2 órája
A spanyol Cadena SER rádióállomás értesülései szerint Manuel Pellegrini, a Villarreal vezetõedzõje lesz a Real Madrid labdarúgócsapatának a trénere.
A rádió úgy tudja, jövõ kedden be is mutatják az új szakvezetõt, miután a gárdát jelenleg irányító Juande Ramosnak a szerzõdése a szezon végeztével lejár.
A Real régi-új elnöke, Florentino Pérez két nappal azután, hogy bejelenti Pellegrini érkezését, az elsõ nagy átigazolásról is tájékoztatja a közvéleményt, és csütörtökön bemutatja a brazil Kakát, aki az AC Milantól érkezhet a fõvárosi együtteshez.
Pérez, aki 2002 és 2006 között már irányította a klubot, rivális hiányában június 1-jén, 13 nappal a kitûzött választás elõtt automatikusan elnökké válhat, mert a másik jelölt, Eduardo García nem tudja felmutatni a szükséges pénzügyi biztosítékot.
Pérez meg kívánja szerezni a Manchester United portugál sztárját, Cristiano Ronaldót is, aki a szerda este az FC Barcelona ellen elbukott Bajnokok Ligája-döntõ után úgy nyilatkozott: még nem tudja, hogy a következõ szezonban melyik csapatban fog szerepelni.
húú,valaki számolja,hogy eddig hány edzõjelöltünk volt? 😄 vagy 10 név már biztos felmerült 😄
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Na de a viccet félretéve nagyon sajnálom, hogy sikerült így elrontani a szezon végét, igazat adok az elõttem szólóknak, hogy azért még így tét nélkül is tudni kéne motiválniuk magukat, de most látszik, nem élvezik a játékot, ezt kéne visszahozni beléjük, ahogy Pep is visszahozta a Barcába (mondjuk ott jót tett Henry formába lendülése és Alves is a jobbszélen). CéRoni szerintem is tudna itt virgonckodni, persze ha nem lenne az, hogy még be sem illeszkedett, de már kikezdi õt mindenki, szóval azért neki is kéne idõ beilleszkedni. Garayra kíváncsi vagyok, és én is a spanyolosítás mellett vagyok, így az elsõ kvédõ, aki eszembejutott, az Albiol, de az is egy jó megoldás lenne, hogy mondjuk Maicon jobbszélre, és Ramost be középre, és akkor õk ketten Pepével középen atom párost alkothatnának. Metz meg Garay meg kitûnõ helyettesek lehetnek. Elõl meg amíg marad Nisty, Hunti, Higu és Raúl is, addig oda annyira nem kéne erõsítés. Ja és várom vissza Granerot 😄
Bátor fiú...
REAL MADRID
Marcelo és van der Vaart már a csapattal edz.
Reményei szerint augusztus elsõ heteiben már a többiekkel készülhet az új szezonra. Szerzõdésébõl még egy év hátra van, így a következõ szezont egyértelmûen Madridban töltené. Kicsit dícséri a csapatot is, meg 1-2 szót ejt a jövõ évrõl is.
AS
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
tényleg,Metzelderrel most mi van? marad vagy megy? én örülnék,ha maradna,cask az a baj,hogy úgy is sérült lesz 😄 megcsinálhatná már az õ lábát is valami csodadoki.
ReaL MaDRid x siempre
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
REAL MADRID
most meg eljönne egy olyan csapatba,ahol most a legnagyobb célok között is csak a bajnoki cím meg egy bl negyeddöntõ és nem lenne annyira kimagasló mint a MU-ban szerintem,ráadásul a PL-ben törik-zúzzák,ahhoz képest a La Liga egy álom lenne neki,pont a stílusához való futballt játszhatna itt.
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID
A portugál játékos egy újságírói kérdésre (marad-e a MU-nál?) válaszolva lakonikus tömörséggel csak annyit válaszolt:
- Nem tudom...
A lehetséges "útirányról" semmit nem árult el a luzitán csatár, de mint arról már többször beszámolt honlapunk is, a Real Madrid vélhetõen mindent elkövet majd a megszerzéséért.
nb1.hu
REAL MADRID