Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Menyus489
Szerintem amíg Perez maga, vagy valamelyik bizalmasa nem áll ki a média elé, és nem mond neveket, addig max találgathatunk, persze az jó dolog, én is imádom csinálni 😄

Bátor fiú...

limperatore
de azért ne felejtsük hogy egy iszonyat gyenge brazil válogatottal ami épp h kijutott a vb-re , világbajnok lett :]

bár elvileg azt írták h a villareal edzõjét akarja perez

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

SLICK
aztán milyen rendet rakott ott 😄
Scolari itt összepisili magát, fõleg ha jön Perez meg a "sztáriagzolások"

limperatore
jó chelsea-nél olyan a keret megmondta guus hiddink is

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

SLICK
hát Scolari a Chelsea-nél megbukott, nem tudom itt mire lesz elég :|

limperatore
scolari jó lenne nektek

miilann04
ha jól tudom ancelotti már a chelseanél van,de lehet hogy csak egy erõs pletykába futottam bele
amugy szóba került még laudrup is
pellegrini ellen vagyok,sztem nem tett le semmi igazan komolyat,bár a bl-ben továbbmentek mint mi..
mondjuk scolari nevét még megemlítés szintjén se hallottam korábban,de ha valóban volt róla szó talán még õ lenne a legjobb az eddig említettek közül.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Mondjuk az egy dolog, de szinte semmi más nincs. Bemutatta a team-et és ennyi. 10 perc volt az egész.

REAL MADRID

hunbasser
én nem néztem,gondoltam majd mondtok itt valamit. nem mondott semmi érdekeset? 😄
vagy most kiállt és elmondta,hogy reggelenként nehezen kel fel,meg mostanában kiújultak a reumái vagy mi?

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
én nem is vártam....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nincs meglepi 😞

REAL MADRID

Menyus489
Csak gondoltam összekötötted a kellemest a hasznossal, és egybõl sorrendbe raktad 😄

Már beszél az öreg, kár hogy nem tudok spanyolul, de azt értettem, hogy madridismo 😄

Bátor fiú...

Rudee
A staff már alakul: Fernández Tapias, Fernández de Blas, Jorge Valdano, Zinedine Zidane

Szar Bayern, szar Bayern :)

hunbasser
lehet,hogy ideges,és úgy gondolta,elõtte gyorsan kiveri.csak hát már ebben a korban ez csak viagrával oldható meg...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
még Scolari neve is felmerült és Juande neve is,mert lehet,hogy mégis marad

ReaL MaDRid x siempre

Jöhetne már az öreg, már 6 percet késik.

REAL MADRID

LasDen
a hatost támogatom 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nálam ez:

1. Wenger (állítólag emelték a nyári uzsonnapénzt valszeg marad)
2. Mourinho (hosszabított)
3. Scolari (talán beválna)
4. Ancelotti (no comment, ha nincs más 😄)
4. Juande (nálam már kegyvesztett, nagycsapatok ellen semmit nem mutatott, és az utóbbi pár forduló miatt - aha mert õ is hibás akár a csapat)
5. Pellegrini (Juande szintûnek tartom, lehet még annak se, csak azért 5. mert Juande már be van járatva)
6. Szerény személyem (mert hát csak én maradtam 😄)

REAL MADRID

Rudee
"húú,valaki számolja,hogy eddig hány edzõjelöltünk volt? 😄 vagy 10 név már biztos felmerült 😄 "

Felsorolás.

Menyus489
Ez most tetszési sorrend, vagy csak felsorolás?😄

Nekem, ha tetszési sorrendet kéne állítani, akkor a még szóba jöhetõek közül ilyen lenne:
Abszolút nyerõ: Egervári Sándor, most úgyis szabad XD
amúgy meg:
1.: Wenger
2.: Ramos
3.: Pellegrini
4-5: Blanc, Bilic (róluk semmit se tudok)

Mourinho szerintem kiesett, úgy olvastam, hosszabbított az Interrel, Ancelotti meg erõsen a Chelsea-hez tart, amúgy meg annyira nem ismerem, Milan meccseket annyira nem nézek gyakran és rég óta.

Bátor fiú...

Rudee
6. Bilic
7. ?

Rudee
1. Wenger
2. Ancelotti
3. Pellegrni
4. Blanc
5. Mourinho
6. ?

hunbasser
Pellegrini lehet a Real Madrid edzõje

* MTI - [email protected]

2009. május 28., csütörtök 16:15 | Frissítve: 2 órája

A spanyol Cadena SER rádióállomás értesülései szerint Manuel Pellegrini, a Villarreal vezetõedzõje lesz a Real Madrid labdarúgócsapatának a trénere.

A rádió úgy tudja, jövõ kedden be is mutatják az új szakvezetõt, miután a gárdát jelenleg irányító Juande Ramosnak a szerzõdése a szezon végeztével lejár.

A Real régi-új elnöke, Florentino Pérez két nappal azután, hogy bejelenti Pellegrini érkezését, az elsõ nagy átigazolásról is tájékoztatja a közvéleményt, és csütörtökön bemutatja a brazil Kakát, aki az AC Milantól érkezhet a fõvárosi együtteshez.

Pérez, aki 2002 és 2006 között már irányította a klubot, rivális hiányában június 1-jén, 13 nappal a kitûzött választás elõtt automatikusan elnökké válhat, mert a másik jelölt, Eduardo García nem tudja felmutatni a szükséges pénzügyi biztosítékot.

Pérez meg kívánja szerezni a Manchester United portugál sztárját, Cristiano Ronaldót is, aki a szerda este az FC Barcelona ellen elbukott Bajnokok Ligája-döntõ után úgy nyilatkozott: még nem tudja, hogy a következõ szezonban melyik csapatban fog szerepelni.

húú,valaki számolja,hogy eddig hány edzõjelöltünk volt? 😄 vagy 10 név már biztos felmerült 😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
persze,most nagyban mennek a helyezkedések...😄 fõleg azok vannak elõnyben,akik már akkor is ott voltak és akkor is ugyanígy dícsérték 😄 alapszabály: mindig dícsérni kell az aktuális edzõt és elnököt,és akkor nem lehet probléma...😄

ReaL MaDRid x siempre

Menyus489
Nem is Tesco, CBA, a magyar üzletlánc 😄
Na de a viccet félretéve nagyon sajnálom, hogy sikerült így elrontani a szezon végét, igazat adok az elõttem szólóknak, hogy azért még így tét nélkül is tudni kéne motiválniuk magukat, de most látszik, nem élvezik a játékot, ezt kéne visszahozni beléjük, ahogy Pep is visszahozta a Barcába (mondjuk ott jót tett Henry formába lendülése és Alves is a jobbszélen). CéRoni szerintem is tudna itt virgonckodni, persze ha nem lenne az, hogy még be sem illeszkedett, de már kikezdi õt mindenki, szóval azért neki is kéne idõ beilleszkedni. Garayra kíváncsi vagyok, és én is a spanyolosítás mellett vagyok, így az elsõ kvédõ, aki eszembejutott, az Albiol, de az is egy jó megoldás lenne, hogy mondjuk Maicon jobbszélre, és Ramost be középre, és akkor õk ketten Pepével középen atom párost alkothatnának. Metz meg Garay meg kitûnõ helyettesek lehetnek. Elõl meg amíg marad Nisty, Hunti, Higu és Raúl is, addig oda annyira nem kéne erõsítés. Ja és várom vissza Granerot 😄

Bátor fiú...

SLICK
😄

Guti össze-vissza beszél, Pereznek nagyon hízeleg hátha nem küldi el.

REAL MADRID

Rudee
Guti szerint a tegnapi barcelona a Perez-féle Madridra hasonlított.

Marcelo és van der Vaart már a csapattal edz.

Rudee
Fél évvel sérülése után van Nistelrooy már mosolygósan nyilatkozott a visszatérésrõl.
Reményei szerint augusztus elsõ heteiben már a többiekkel készülhet az új szezonra. Szerzõdésébõl még egy év hátra van, így a következõ szezont egyértelmûen Madridban töltené. Kicsit dícséri a csapatot is, meg 1-2 szót ejt a jövõ évrõl is.

AS

LasDen
este nem lesz semmi nagy bejelentés....emondja, hogy kik lesznek a tagok azt tesz 1-2 sejtelmes kijelentést, hogy "márpedig én csakazért is nagyra becsülöm a maestro aire-t..."

:A_SF:A_S:FD_SA:Fsafsd
SLICK
azért a németesítés nem kellene, portugálból is elég Pepe. Tény, hogy jól tolja a Alves gyerek is, de sztem ráférne a csapatra a spanyolosítás már.

Rockynhooo
jaaa az úgy derék lenne 😄 Garay-t én még nem is láttam játszani , meg nem 100% h be fog vállni. De egy jól összeszokott Pepe + Bruno Alves vagy Metzelder + Mertesacker nem lenne semmi 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hunbasser
bejelenti,hogy eladta a Bernabéut és tesco épül a helyén 😞

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
kit ütöttem ki? 😄

hunbasser
na igen,erre gondoltam 😊 szinte Ramosé volt idén az egész jobb oldal,sokszor azért nem tudott visszaérni védekezni,ha CR-t megvennénk,akkor a szélek teljesen meglennének oldva,csatár szvsz nem kell (fõleg ha hozzuk CR-t,hát azért õ is termelne rendesen),vkp szerintem nem kell,egy betonvédõt azért hozhatnának,mert nem tudni,hogy Garay milyen lesz + sérülés is bármikor összejöhet.

tényleg,Metzelderrel most mi van? marad vagy megy? én örülnék,ha maradna,cask az a baj,hogy úgy is sérült lesz 😄 megcsinálhatná már az õ lábát is valami csodadoki.

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
ja és ünnepélyesen bejelnti, hogy Laportat támogatja <#idiota>

ProGabe
õ sem indul, tehát nem lesz elnök, megszûnik a klub! <#idiota> lerombolják a Bernabeut, a helyét felszántják és felszórják sóval

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Visszamondja az indulást 😄

REAL MADRID

Rockynhooo
én is 😊 remélem bejelent vmi extrát 😄

Rockynhooo
Jaaaa itt nagyon cselezgethetne kedvére 😄 De mekkora lenne már jobb szélen õ fut el amikor akar , balon meg Robben 😄 és nem mellesleg ott lenne mögötte Ramos... 😊

Na kíváncsi leszek este az "öreg" sajtótájékoztatójára. Lesz meglepi, vagy nem lesz meglepi?

REAL MADRID

hunbasser
én szerintem most itt kisebb nyomás lenne rajta...a MU-nál kb az volt az elvárás év elején,hogy bajnokság + fa kupa + bl,hát ebbõl csak egyik jött össze,ráadásul megint vártak CR-tõl egy 40 gólt minimum.
most meg eljönne egy olyan csapatba,ahol most a legnagyobb célok között is csak a bajnoki cím meg egy bl negyeddöntõ és nem lenne annyira kimagasló mint a MU-ban szerintem,ráadásul a PL-ben törik-zúzzák,ahhoz képest a La Liga egy álom lenne neki,pont a stílusához való futballt játszhatna itt.

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
jó igaz, de tény, hogy nem teljesít úgy, ahogy azt elvárná az ember.

Ja az erõs túlzás hogy alig tud valamit.

REAL MADRID

SLICK
minek? Látszik, ha ekkora nyomás van rajta, alig tud valamit. De Perez gyökér és nem látja be. De õ Krisztiánó Ronáldó és meg kell venni!

Rockynhooo
Ismét megkérdõjelezõdött a tegnapi BL-döntõn élete talán legrosszabb formájában játszó Cristiano Ronaldo további, manchesteri jövõje, a találkozó utáni sajtótájékoztatón kijelentette: nem tudja, hogy visszatér-e Manchesterbe...
A portugál játékos egy újságírói kérdésre (marad-e a MU-nál?) válaszolva lakonikus tömörséggel csak annyit válaszolt:
- Nem tudom...
A lehetséges "útirányról" semmit nem árult el a luzitán csatár, de mint arról már többször beszámolt honlapunk is, a Real Madrid vélhetõen mindent elkövet majd a megszerzéséért.
nb1.hu

megyünk japánba, 3 stadionba játszunk majd meccset egyszerre, hogy minél nagyobb legyen a bevétel... 😄
De vesz Kaká-t, CR-t, Maicon-t, meg Ribery-t a vitrinbe <#vigyor3>

REAL MADRID

de Perez bácsi elküldi a fél csapatot :\