Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ReaL MaDRid x siempre
Vivimos por ti, vence por nosotros.
RMCF
RMCF
RMCF
REAL MADRID
Vicc h Perez védõben pl. nemigen gondolkodik!😄
ReaL MaDRid x siempre
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
(mindenki odaképzelhet valami jó szaftos, igazi magyar káromkodás-folyamot)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
non potest pluere aeternum
REAL MADRID
én inkább a 30-at fizetném vagy valami kompomisszum, de ne jöjjön CR....õt nem szeretném itt látni.....
REAL MADRID
/madridista/
Na tessék ittvan.
REAL MADRID
ilyet :| ilyen 30 misikkel dobálozunk amin lehetne venni egy jo játékost :S
Persze Perez az utánpótlásra is akar építeni...kár hogy egyetlen utánpótlás játékost nem hoztak vele hírbe. Majd megint hozza a sztárokat és megnézhetjük magunkat. Körül kéne nézni Európában: akik a nemzetközi szinten sikeresek, általában nem összevásárolták a játékosokat. A Barcelonát is meg lehet nézni: hány sztár is érkezett ehez a csapathoz: szerintem egyedüli Henry...
Ha tényleg jön Ibra, lefosom a bokám és foggal herélem ki saját magam...
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
mé nem írnak inkább forma nyomtatványt, hogy "Valami történik. De én nem tudom pontosan mi történik és kivel. De abban biztos vagyok, hogyha megtudom, hogy történik valami, akkor tájékoztatok mindenkit, hogy valami történik. Sõt azt is megmondom, hogy hol történik."
----->>> Sajtótájékoztatón az adott játékos: "Köszönöm, hogy eljöttek, ugyanis szeretném bejelenteni, hogy valami most éppen ebben a pillanatban is történik. Ez a valami éppen /a történés helye/ történik. Azt is szeretném még elmondani, hogy nagyon örülök ennek a valaminek, mert fantasztikus valami, de mégis tartózkodom attól, hogy én összefüggésben állnék ezzel a valamivel.
Köszönöm."
RMCF
csütörtök, 15:53 - David Silva képviselõi a Bernabeuban tárgyaltak! A Telemadrid szerint Julio Llorentét és José Seguit Miguel Pardeza fogadta. Igaz ez volt az elsõ hivatalos kapcsolat, de a sajtó szinte tényként kezeli, hogy a Valencia szélsõje hamarosan megállapodik a Blancókkal, s Perez elsõ spanyol igazolása lesz.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Higuaín vagy nem elég jó, vagy õ már nem nagy felfedezett <#confused>#confused>
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]