Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és szerinted nem menne a sírás, meg a hiszti, ha letolnák õket, meg padoznának egy két meccset a hülyeségük miatt? meg szerinted van olyan edzõ, aki ezt megmerné tenni?
háromból kettõ nem szeret passzolni...
SLICK
de az akkori sztárok nem is olyanok voltak mint most pl. CR...

hunbasser
nem is Kakával lenne a gond szerintem,hanem Robben meg CR versenyezne,hogy melyikük a nagyobb cselgép :\ annyi az egész,hogy jól le kell õket baszni,ha túlzásba viszik,ha meg nem fogadnak szót,nem játszanak,majd megtanulják,hogy passzolni kell 😄 habár volt anno Zidaneunk,Figonk egy pályán,õk is cselgépek voltak azért,mégse volt karc 😊

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
meg attól hogy egy Robben , Kaká , C.Ronalod ,hogy viszonyulna egymáshoz <#wilting>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hunbasser
errõl van szó. egyébként Calderón ezzel az elõszerzõdéssel szinte bebiztosította,hogy megvesszük CR-t,mert hát ki olyan hülye,hogy kifizet 30-at a semmiért? úgy néz ki,hogy jön Kaka is meg CR is,legalább a középpálya ütõs lesz 😄 meg még kéne egy betonbiztos,munkás hátvéd és szerintem jövõre biztos a bajnoki cím. habár ez Pellegrinitõl is sokban fog függeni...

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
de legalább azt kezdte el "foltozgatni" Perez, azután jöhetne a védelem, véül a csatársor, bár oda nem kell túl nagy változás

Casillas
nem hiszem hogy jobb lenne silva 60-ért, mint croni 75-80-ért...

Vivimos por ti, vence por nosotros.

miilann04
akkor el is kezdhetnénk lekvárt aratni,de tényleg.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

tesó07
Ezt a 30-as dolgot még mindig nem igazán hiszem el,bár Calderontól kitelik. Silva viszont jöhet,annyit simán megérne.

RMCF

robotnyk
és ha mondjuk kifizetjük a 30at, és elhozzuk 30ért Silvát? 😊
tesó07
Ez a CR ügy érdekes,sztem se lenne muszáj hogy jöjjön,de ha egy ilyen játékost most le tud igazolni Perez akkor miért ne,rosszabb nem lesz tõle a csapat....Persze tudom vannak akik máshogy érzik.😊

RMCF

tesó07
Tõlünk még akkor is edzõket rúgnak ki ha bajnokságot nyer,még jó hogy egy olyat elküldenek akivel semmit se nyertünk idén és volt egy szép utolsó öt meccses vereség sorozatunk,ami után számomra is egyértelmûvé vált hogy nincs helye itt,még akkor is ha ez persze nem csak az õ hibája volt.Mondom ezt úgy hogy sztem Ramos egy nagyon jó edzõ.😉

RMCF

Hát a középpályán nagyobb gondok voltak idén szerintem.

REAL MADRID

SLICK
pedig ha látná, nem annyira a góllövéssel van gond, hanem a védelemmel.

Oziris666
pff.Az aztán nagy üzlet lenne!Még,ha aranylabdás idejében lenne akkor talán ,de mostani Kakáért(aranylabda óta nem egy nagy durranás) ennyi pénz plusz Robben,Sneijder óriási luxus lenne!
Vicc h Perez védõben pl. nemigen gondolkodik!😄

hunbasser
hát de inkább jöjjön 70-80-ért CR minthogy kifizessünk a semmiért 30-at,nem?? gondolkozzatok már kicsit 😄

ReaL MaDRid x siempre

én meg Lass miatt virnyákoltam... 😄
LasDen
én hunternél nem nyafogtam 😄 de képes vagyok elismerni, ha tévedek....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jajj mindig ez van, Hunti-nál is ment itt a nyafogás hogy nem kell ne jöjjön menjen csak máshova, most meg nem akarjátok elengedni. Vagy anno RvN-nál is. Kiégett, öreg, minek igazolták le, aztán lõtte a gólokat.

REAL MADRID

Fabio Capello
ProGabe
Calderon, te .....................................................

(mindenki odaképzelhet valami jó szaftos, igazi magyar káromkodás-folyamot)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
hát CR ezek utá ne jöjjön, fõleg ha Silva is jön. Bár iylen tére meg sajnálom Ribéry-t õ is kibaszott jó szélsõ, de most spanyolosítani is kell.

LasDen
nekem mindegy csak ne jöjjön....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kettõt is...
shala
de hogy a fenébe lehet ilyen szerzõdést kötni? ezek után tényleg börtönben a helye calderonnak 😛

non potest pluere aeternum

De majd biztos fizetünk egy játékosnak 30 millát :|

REAL MADRID

LasDen
ez most elszomorított, pedig egész jó kedvem volt....retróztam erre ez... 😞
én inkább a 30-at fizetném vagy valami kompomisszum, de ne jöjjön CR....õt nem szeretném itt látni.....

<#mf2> <#vigyor1>

REAL MADRID

shala
szerintem kurvára érzni a kaput, csak rá kell nézni, ha nálunk többet játszott volna, és rendes labdákat kapott volna, kurva sok gólt rúgott volna, én nem küldeném el.

A Real Madrid alelnöke a Cadena Cope-ban elmondta, hogy a Calderón által hangoztatott szerzõdés Cristiano ügyében létezik. A Real Madrid 75 millió eurót fizet a játékosért vagy 30 millió euró büntetést. Florentino újratárgyalja a szerzõdést, de Kaká után várhatóan Cristiano lesz a második igazolás (Tele5)
/madridista/

Na tessék ittvan.

REAL MADRID

Rockynhooo
csütörtök, 23:01 - A Real Madrid alelnöke a Cadena Cope-ban elmondta, hogy a Calderón által hangoztatott szerzõdés Cristiano ügyében létezik. A Real Madrid 75 millió eurót fizet a játékosért vagy 30 millió euró büntetést. Florentino újratárgyalja a szerzõdést, de Kaká után várhatóan Cristiano lesz a második igazolás (Tele5)

ilyet :| ilyen 30 misikkel dobálozunk amin lehetne venni egy jo játékost :S

Rockynhooo
jah õt mki leszarozza... tegnap is mu haverok mondták ,hogy remélik hogy oda nem megy me akkor egy szar.. meg mki ezel jön h holland bajnokság szintü szürke játékos.

LasDen
én Villa helyett Albiolnak örülnék...sztem csatár poszton most jól állunk....bár érdekes módon a madridisták 90%-a elküldené Huntert.....

I3andy
Amikor ilyen Silva-s híreket olvasok mindig szomorú leszek. Ott van egy Mata, aki Madrid nevelés, az év felfedezett csapatában benne van, óriási potenciállal bír, nem olyan sérülékeny, mint Silva és olcsóbban el lehetne hozni. A másik ilyen Negredo: madridi nevelés, fiatal, elég jól termelt az idén, Higuaínnal isteni párost alkotnának, és csak olyan híreket olvashatunk, hogy kinek kéne lepasszolni. Akkor van még egy Granero, vagy Jurado õket is simán el tudnám képzelni a jövõ csapatában (bár õk kb egy poszton tolják). Lenne 3 nagyon jó kis játékosunk, kiegészítve egy Riberyvel és Fabregassal (szmélyes álmom), nem elfeledve Robbent és Vaart-ot és nagyon ütõs támadó alakzatunk lenne. Jobb hátvéd posztra is Maicon kell nekünk természetesen, pedig ott lenne egy Arbeloa: madridi nevelés és nem rossz játékos, egy Ribery mögött nem kéne a támadásokkal törõdnie annyit, nagyon szivesen nézegetnéme Real mezben.
Persze Perez az utánpótlásra is akar építeni...kár hogy egyetlen utánpótlás játékost nem hoztak vele hírbe. Majd megint hozza a sztárokat és megnézhetjük magunkat. Körül kéne nézni Európában: akik a nemzetközi szinten sikeresek, általában nem összevásárolták a játékosokat. A Barcelonát is meg lehet nézni: hány sztár is érkezett ehez a csapathoz: szerintem egyedüli Henry...

<#eljen>
shala
szerintem mindenki : )

valenciának nincs most elnöke nem? szerintem örülhetünk ha 1 hónap múlva elõhozzák újra leghamarabb. durván örülnék a villa+silva pakknak.

robotnyk
hülye 😄
Zidane: "Kaká a Real Madridé, már aláírt" - mondta, majd arra is utalt, hogy akár Ibrahimovic is lehet Pérez következõ célpontja. "Egy olyan játékos aki képes megteremteni a különbséget." Zidane egyébként jelenleg Rómában tartózkodik egy konferencián.

Ha tényleg jön Ibra, lefosom a bokám és foggal herélem ki saját magam...
Rockynhooo
Mennyivel jobban is járnánk mint CR-el... eleve Silva is eldtudja majd érni azt a szintet szerintem. sokkal kevesebb pénz és még spanyol is.

shala
na, zidane azt mondja kaká aláírt már, amúgy silva jöjjön, imádom : >

mikor megcsillan valami halvány remény, hogy egy jó csapat van épülõben és lefektették az alapokat, akkor ki kell rúgni az edzõt! így az új sztárokkal szerinted ki fog bírni?
hedonist
elég egyértelmû, h ezt amiatt jelenti így ki, mert sok helyen megjelent,h mi egy elég erõs ajánlatot tettünk, ami persze vmi firkász agyszüleménye volt, ezért a honlapunkon rögtön reagaltak is,h nem tettunk ajánlatot (sajnos..)

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LasDen
David Silva: "Nem tudok semmit a történtekrõl, mert a kanári-szigeteki házamban voltam, és még nem beszéltem az ügynökömmel. De a Valencia nyugodt lehet. Nekem és a klubomnak is jó, ha olyan csapat érdeklõdik irántam, mint a Real Madrid."

mé nem írnak inkább forma nyomtatványt, hogy "Valami történik. De én nem tudom pontosan mi történik és kivel. De abban biztos vagyok, hogyha megtudom, hogy történik valami, akkor tájékoztatok mindenkit, hogy valami történik. Sõt azt is megmondom, hogy hol történik."
----->>> Sajtótájékoztatón az adott játékos: "Köszönöm, hogy eljöttek, ugyanis szeretném bejelenteni, hogy valami most éppen ebben a pillanatban is történik. Ez a valami éppen /a történés helye/ történik. Azt is szeretném még elmondani, hogy nagyon örülök ennek a valaminek, mert fantasztikus valami, de mégis tartózkodom attól, hogy én összefüggésben állnék ezzel a valamivel.
Köszönöm."

tesó07
Most úgy mondod mintha eddig sorozatba nyertük volna a bl-t...Mint kiderült már a bajnokságra se elég ez a keret.

RMCF

Rockynhooo
jelenleg egyik kedvencem szoval gecire örülök 😄

SLICK
már tavaly felfedezték 😄 Idén csak mégjobb volt

eZo
kértétek...kapjátok <#vigyor3>

csütörtök, 15:53 - David Silva képviselõi a Bernabeuban tárgyaltak! A Telemadrid szerint Julio Llorentét és José Seguit Miguel Pardeza fogadta. Igaz ez volt az elsõ hivatalos kapcsolat, de a sajtó szinte tényként kezeli, hogy a Valencia szélsõje hamarosan megállapodik a Blancókkal, s Perez elsõ spanyol igazolása lesz.

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
csütörtök, 15:47 - Az UEFA hivatalos oldalán megválasztották a spanyol liga idei szezonjának a "Nagy felfedezettek csapatát". Íme a 11 játékos neve: Asenjo, Piqué, Gámez, Marcano, Busquets, LASS, Apoño, Jurado, Perotti, Mata és Llorente. Az álomcsapat edzõje a Sevilla trénere, Manolo Jiménez lett.

Higuaín vagy nem elég jó, vagy õ már nem nagy felfedezett <#confused>

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]